Çok tatlı ya maşallahKız daha görsen sudan çıkmak istemiyor. Oyunlar oynuyor top kova bir de çocuk havuzuna sokamadım bu yıl. Hep büyük havuza girecek. Merdivenli yerinde çocuklar hep oynuyor. Sürekli oradan atlıyor. Korkuyorum çarpacak diye.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallahBen mekan bakarken esime telf. geldi dayisi olmus.
koye gittiler abisi ablasi falan.
Adamin koye gitmesini istemiyordum cenaze cikti
Diyoki sen hep istemediginde bisi oluyo.
ya rahat edemiyo, ya erken geliyo bisi oluyo gercekden.
Nasip öyleymis napim yaw.
1 hafta kalacak bayramin 3.gunu falan gelir galiba.
Bilemedim.
Annem kalacak aksamlari benimle.
8 gibi bulusciz annemle az gezeriz kizda hava alir.
Bezi yok kizin hem bez almam icap ediyor.
Yemek yedi cikti esim yemekler de bitti.
Oglana buzlukda lahmacun var onu isitirim.
Annemle takiliriz aksam kiz uyuyunca balkonda.
Ben aldım canım 1 aydan fazladır kullanıyorum, xiaomi moplu olanı aldım, çoookk çok memnunum, bu sürede 1 kere büyük süpürge açtım giremediği yerler için,toz birikmediği için oralarda da pek yoktu.Gün aşırı çalıştırıyorum haznesi doluyor şok oluyorum bu tozun içinde mi yaşıyormuşuz diyorum, çalıştığım için elim ayağım oldu, küçük oğluş da var, işteyken çalıştırıyorum ev geldiğimde tertemiz. İmkanınız varsa alın ve kendinize yapacağınız çok güzel bir yatırım olurKızlar size de sormuş muydum hatırlamıyorum ama başka bı başlığa yazmıştım. Ben robot süpürge araştırıyorum aranızda kullanan veya bilgi sahibi olan var mı.. fikirlerinizi alabilir miyim
Bizim doğuştan balık gibiOğlum daha bu sene girdi denize, istemiyordu ellemedim kendi kendine yavaştan alıştı ama havuzdan korkar gibi geliyo bana
Çok sağol canımmmÇok tatlı ya maşallah
Ben biriktirdiğim bozuklukları harcamadım açıkçası biraz gram değil de çeyrek altına niyetlendim onlarla ama bilmiyorum alabilirmiyüm ve o parayı biriktirene kadar altın ne fiyat olur. Yani şişede biriktirdiğim paralardan bahsediyorum. Diğer biriktirdiğim hariçPandemi de evdeyken üç beş attığım altınlar çok iyi oldu
Ufak ufak attım ama baktım altınının artması ile fark etti.
Araba koltuğu almayacakmısınız canım. Tabi arkaya 3 kişi oturamazsınız koltuk oluncaBilmiyorum kizlar gidis iyide donus de arka 3lenecek
Kiz kucagimizda riskli.
puset sigmaz ki
Rahat rahat gezip tozamicam diye hevesim yok acikcasi.
Kismet bakalim
Başınız sağolsun canım Mekanı cennet olsun.Ben mekan bakarken esime telf. geldi dayisi olmus.
koye gittiler abisi ablasi falan.
Adamin koye gitmesini istemiyordum cenaze cikti
Diyoki sen hep istemediginde bisi oluyo.
ya rahat edemiyo, ya erken geliyo bisi oluyo gercekden.
Nasip öyleymis napim yaw.
1 hafta kalacak bayramin 3.gunu falan gelir galiba.
Bilemedim.
Annem kalacak aksamlari benimle.
8 gibi bulusciz annemle az gezeriz kizda hava alir.
Bezi yok kizin hem bez almam icap ediyor.
Yemek yedi cikti esim yemekler de bitti.
Oglana buzlukda lahmacun var onu isitirim.
Annemle takiliriz aksam kiz uyuyunca balkonda.
Kesinlikle katılıyorum. Ben seviyorum öyleAllah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
Bazen anneyle kalmak gerektiğini düşünüyorum, eş olmadan
Yaaaa ne güzel sen yokken evin temizleniyor :) ben onu da alalim desem benim koci bir o eksikti diyecek. Evde 3 tane süpürge varBen aldım canım 1 aydan fazladır kullanıyorum, xiaomi moplu olanı aldım, çoookk çok memnunum, bu sürede 1 kere büyük süpürge açtım giremediği yerler için,toz birikmediği için oralarda da pek yoktu.Gün aşırı çalıştırıyorum haznesi doluyor şok oluyorum bu tozun içinde mi yaşıyormuşuz diyorum, çalıştığım için elim ayağım oldu, küçük oğluş da var, işteyken çalıştırıyorum ev geldiğimde tertemiz. İmkanınız varsa alın ve kendinize yapacağınız çok güzel bir yatırım olurzelalke
Çok sevindim bu yorumu gördüğüme. Moplu olunca superme ve silme mi yapıyor. Bir de kaça nerden almıştın ?Ben aldım canım 1 aydan fazladır kullanıyorum, xiaomi moplu olanı aldım, çoookk çok memnunum, bu sürede 1 kere büyük süpürge açtım giremediği yerler için,toz birikmediği için oralarda da pek yoktu.Gün aşırı çalıştırıyorum haznesi doluyor şok oluyorum bu tozun içinde mi yaşıyormuşuz diyorum, çalıştığım için elim ayağım oldu, küçük oğluş da var, işteyken çalıştırıyorum ev geldiğimde tertemiz. İmkanınız varsa alın ve kendinize yapacağınız çok güzel bir yatırım olurzelalke
Evet süpürme ve silme yapıyor, süpürmeyi çok iyi yapıyor silmeyi yüzeysel yapıyor ancak ben bunu bilerek almıştım zaten, mopu çıkararak süpürme yaptırıyorum, mopu kullanmak istersen halıları kaldırmak Lazım, yoksa Halıların üstünü de siliyor, Bu ömrünü azaltıyormuş ve Zaten kullanmayın uyarısı var, ancak o şekilde de kullananlar varmış. Evde olmadığında halıları kaldırıp hem süpürme hem silme yaptırabilirsin. Trendyoldan 3 bine aldım, fiyatları çok arttı Olması gereken rakam bu fiyatlar değil bence,ama düşmüyor diye beklemek istemedim,umarım düşer de almak isteyen herkes alır.Çok sevindim bu yorumu gördüğüme. Moplu olunca superme ve silme mi yapıyor. Bir de kaça nerden almıştın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?