Küçük Düşün Büyük Olsun!

Selam kızlar
Dün kayınvaliden yemekten sonra dondurmacıya gittik
Biraz da orda takıldık
Sonra geldik çok yorulmuşum bir köşeye sızdım
Bugün biraz dışarda işim var
Sabah erken uyandım
Aslında uykumda vardı
Kahvaltı yapınca şöyle bir ortalık toplar ordan dışarda işleri halledip eşimi işten alacağım
Yemek konusu bir muamma
Evde de yemeklik kalmadı zaten
Bakacağız artık bir çağresine

Günaydınn.
Aksam geldik kiz uyuyordu sonra uyandi (annemlerde baya uyudu)
1.30 a kadar uyumadi
sonra 4 de uyandi.
Sonra 6 da kivrandi masaj yaptim gaz cikardi
7 30 a kadar geri uyudu.
Uyandi 10 da yine uyudu.
Ayyy cok degisik oldu duzen pert.
Simdilik uyuyor

Kahvalti yaptik.
Ogleden sonra disari cikicaz
Ortaligi toplim biraz

Ben mekan bakarken esime telf. geldi dayisi olmus.
koye gittiler abisi ablasi falan.
Adamin koye gitmesini istemiyordum cenaze cikti
Diyoki sen hep istemediginde bisi oluyo.
ya rahat edemiyo, ya erken geliyo bisi oluyo gercekden.
Nasip öyleymis napim yaw.

1 hafta kalacak bayramin 3.gunu falan gelir galiba.
Bilemedim.

Annem kalacak aksamlari benimle.
8 gibi bulusciz annemle az gezeriz kizda hava alir.
Bezi yok kizin hem bez almam icap ediyor.

Yemek yedi cikti esim yemekler de bitti.
Oglana buzlukda lahmacun var onu isitirim.

Annemle takiliriz aksam kiz uyuyunca balkonda.

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
Bazen anneyle kalmak gerektiğini düşünüyorum, eş olmadan

Kızlar size de sormuş muydum hatırlamıyorum ama başka bı başlığa yazmıştım. Ben robot süpürge araştırıyorum aranızda kullanan veya bilgi sahibi olan var mı.. fikirlerinizi alabilir miyim
Ben aldım canım 1 aydan fazladır kullanıyorum, xiaomi moplu olanı aldım, çoookk çok memnunum, bu sürede 1 kere büyük süpürge açtım giremediği yerler için,toz birikmediği için oralarda da pek yoktu.Gün aşırı çalıştırıyorum haznesi doluyor şok oluyorum bu tozun içinde mi yaşıyormuşuz diyorum, çalıştığım için elim ayağım oldu, küçük oğluş da var, işteyken çalıştırıyorum ev geldiğimde tertemiz. İmkanınız varsa alın ve kendinize yapacağınız çok güzel bir yatırım olur zelalke

Pandemi de evdeyken üç beş attığım altınlar çok iyi oldu
Ufak ufak attım ama baktım altınının artması ile fark etti.
Ben biriktirdiğim bozuklukları harcamadım açıkçası biraz gram değil de çeyrek altına niyetlendim onlarla ama bilmiyorum alabilirmiyüm ve o parayı biriktirene kadar altın ne fiyat olur. Yani şişede biriktirdiğim paralardan bahsediyorum. Diğer biriktirdiğim hariç

Başınız sağolsun canım Mekanı cennet olsun.

Yaaaa ne güzel sen yokken evin temizleniyor :) ben onu da alalim desem benim koci bir o eksikti diyecek. Evde 3 tane süpürge var

Selam kızlarr
Bugün bayağı koşturmacalı geçti. Sabah kahvaltı öncesi eşim yürüyüş yaptı. Sonrası da ben çıktım yürüyüşe. Kızıma yazı tahtası aldım. 18 tl.
eve soda aldım.
sonra Eve geldim duş aldım kız tutturdu ben de banyo yapacağım. Neyse çıkınca kahve içtik.sonra avm ye gittik. Kıza ayakkabı alamamıştık. Yaz günü sandalet giydiriyorum Ama yoktu. Bir de terlik almam lazımdı.Gittik mağazalarda nefes alınmıyor çıktık. Trombolin zıpzıpa binmek istiyor hep. Hadi bindirelim dedik. Tabi hemen korktu ağladu. Ee kızım hep diyoruz büyükler biner ona sonra diyor bem abla olmadım ablalar biner. En azından görmüş oldu.
Diğer avm ye gittik çişi geldi. Bebek klozeti vardı yaptırdım.Biraz sonra yine çişim geldi dedi. Gittik yok çiş. Klozete merak sardı. Tabi lavabo da boyuna göre. Sonra çıktık ordan diğerine geçtik ayakkabıyı aldık.Yemek yiyelim dedik. Nerde rahat duracsk. Enerji patlaması yaşadı. Bir de başkasının masasına gidiyor. Nasıl engel olacağız bilmiyorum. Sürekli insanlara sırnaşıyor
Ne yedi ne yedik anlamadık tabi. Sonra tutturdu park eşim dedi park yok sen dünlemedin bizi. Bu bir ağladı tabi uyumadı da onun sersemliği de var. Sonra terliği almaktan vazgeçtik. Eve geldik. Eşim dayanamadı buradaki zıpzıpta oynattı. Eve çıktık süt istedi. Sonra karnım ağrıyor dedi. Anladım şişti. Ne yedi anlamadıkki üzerine bir de süt. Banyoya geçirdim aldım kucağıma. Kustu ağladı. Ben de geçti annem dedim bak bitti ama birdaha karnın acıkmadan süt isteme dedim. Banyo yaptırdum uyudu. Uzun yazdım sayfa boş kalmış canınız sıkılmasın okuyun diye

Çok sevindim bu yorumu gördüğüme. Moplu olunca superme ve silme mi yapıyor. Bir de kaça nerden almıştın ?

Çok sevindim bu yorumu gördüğüme. Moplu olunca superme ve silme mi yapıyor. Bir de kaça nerden almıştın ?
Evet süpürme ve silme yapıyor, süpürmeyi çok iyi yapıyor silmeyi yüzeysel yapıyor ancak ben bunu bilerek almıştım zaten, mopu çıkararak süpürme yaptırıyorum, mopu kullanmak istersen halıları kaldırmak Lazım, yoksa Halıların üstünü de siliyor, Bu ömrünü azaltıyormuş ve Zaten kullanmayın uyarısı var, ancak o şekilde de kullananlar varmış. Evde olmadığında halıları kaldırıp hem süpürme hem silme yaptırabilirsin. Trendyoldan 3 bine aldım, fiyatları çok arttı Olması gereken rakam bu fiyatlar değil bence,ama düşmüyor diye beklemek istemedim,umarım düşer de almak isteyen herkes alır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…