Maşallah canım bizimki bugün bacaklarını sokuyor nasi seviniyor kendi az ilerliyor bugun şansa dalga vardı arada korkup kaçtı yine soktuk tabu kucaginizda kafamıza kadar tırmandı resmen bağırıyor çikarin diye bende yüzme bilmiyorum kendi çapımda takılıyorum eşim diyo anasına çekmiş bu huyu diye banada yüzme ogretcem idiyor isyemiyorum ben iyiyim böyle diyorumKız daha görsen sudan çıkmak istemiyor. Oyunlar oynuyor top kova bir de çocuk havuzuna sokamadım bu yıl. Hep büyük havuza girecek. Merdivenli yerinde çocuklar hep oynuyor. Sürekli oradan atlıyor. Korkuyorum çarpacak diye.
Bende bir 10 dakka denize girip saatlerce denizi izleyebilirim bana çekmiş zaarSelam,
senin küçük adam benim gibi. Bende denizi sevmem ve girmemAnlıyorum onu
Ben mekan bakarken esime telf. geldi dayisi olmus.
koye gittiler abisi ablasi falan.
Adamin koye gitmesini istemiyordum cenaze cikti
Diyoki sen hep istemediginde bisi oluyo.
ya rahat edemiyo, ya erken geliyo bisi oluyo gercekden.
Nasip öyleymis napim yaw.
1 hafta kalacak bayramin 3.gunu falan gelir galiba.
Bilemedim.
Annem kalacak aksamlari benimle.
8 gibi bulusciz annemle az gezeriz kizda hava alir.
Bezi yok kizin hem bez almam icap ediyor.
Yemek yedi cikti esim yemekler de bitti.
Oglana buzlukda lahmacun var onu isitirim.
Annemle takiliriz aksam kiz uyuyunca balkonda.
[/QUOTE
Başınız sağolsun canim
Benim oğlan tam aksine kolay kolay kimseye gitmiyor biri bise verse almaz yada bana bakıp onay bekliyor eşim böylesi daha iyi bilmediği kimseye gitmesin diyo bugün wc için odaya geldim sahilde abla cips verdi diyo eşim ddi kendinden 3 4 yaş büyük kiz verdi bana bakıp aldı diyeSelam kızlarr
Bugün bayağı koşturmacalı geçti. Sabah kahvaltı öncesi eşim yürüyüş yaptı. Sonrası da ben çıktım yürüyüşe. Kızıma yazı tahtası aldım. 18 tl.
eve soda aldım.
sonra Eve geldim duş aldım kız tutturdu ben de banyo yapacağım. Neyse çıkınca kahve içtik.sonra avm ye gittik. Kıza ayakkabı alamamıştık. Yaz günü sandalet giydiriyorum Ama yoktu. Bir de terlik almam lazımdı.Gittik mağazalarda nefes alınmıyor çıktık. Trombolin zıpzıpa binmek istiyor hep. Hadi bindirelim dedik. Tabi hemen korktu ağladu. Ee kızım hep diyoruz büyükler biner onasonra diyor bem abla olmadım ablalar biner. En azından görmüş oldu.
Diğer avm ye gittik çişi geldi. Bebek klozeti vardı yaptırdım.Biraz sonra yine çişim geldi dedi. Gittik yok çiş. Klozete merak sardı. Tabi lavabo da boyuna göre. Sonra çıktık ordan diğerine geçtik ayakkabıyı aldık.Yemek yiyelim dedik. Nerde rahat duracsk. Enerji patlaması yaşadı. Bir de başkasının masasına gidiyor. Nasıl engel olacağız bilmiyorum. Sürekli insanlara sırnaşıyor
Ne yedi ne yedik anlamadık tabi. Sonra tutturdu park eşim dedi park yok sen dünlemedin bizi. Bu bir ağladı tabi uyumadı da onun sersemliği de var. Sonra terliği almaktan vazgeçtik. Eve geldik. Eşim dayanamadı buradaki zıpzıpta oynattı. Eve çıktık süt istedi. Sonra karnım ağrıyor dedi. Anladım şişti. Ne yedi anlamadıkki üzerine bir de süt. Banyoya geçirdim aldım kucağıma. Kustu ağladı. Ben de geçti annem dedim bak bitti ama birdaha karnın acıkmadan süt isteme dedim. Banyo yaptırdum uyudu. Uzun yazdım sayfa boş kalmış canınız sıkılmasın okuyun diye
Ben de havuzu daha çok seviyorum denizin tuzu çok sarmıyor beni.Maşallah canım bizimki bugün bacaklarını sokuyor nasi seviniyor kendi az ilerliyor bugun şansa dalga vardı arada korkup kaçtı yine soktuk tabu kucaginizda kafamıza kadar tırmandı resmen bağırıyor çikarin diye bende yüzme bilmiyorum kendi çapımda takılıyorum eşim diyo anasına çekmiş bu huyu diye banada yüzme ogretcem idiyor isyemiyorum ben iyiyim böyle diyorum
Bende bir 10 dakka denize girip saatlerce denizi izleyebilirim bana çekmiş zaar
Aiy evet sicak kanli olmasi guzel ama artik akli eriyordur.Ben de havuzu daha çok seviyorum denizin tuzu çok sarmıyor beni.
ayy sorma bebeklikten bu yana aynı.daha 1 yaşındayken hastaneye gitmiştik kıpır kıpır gidip insanlara zorla sevdiriyordu kendini. Hele gidip sarılıp teyzeemm demesi. Eve duvar kağıdı yapan adama amcaaa ben seni seviyorum demesi ve sarılması. Bir şekilde öğretmemiz lazım. İnsanları sevmesi güzel ama hergün bir olay duyuyoruz.Yabancıyı bilmesi lazım.
Selam canım geç gördüm ben bu mesajını.Evet halen çekmeye devam ediyorum.Dua topiklerinde yokum ama zikirlere devamberen_naz canim zikirler diyince aklima sen geldin bilmem niye
Bir ara dua topiginde seninle duzenli cekerdik ya.
Sende herseyi duzene koydun sukur.
Bak etrafindakiler bile sebepledi
Sağol canımMaşallah canım devamı gelsin kiloları istediğin kg ulasirsin insallah gönlüne göre ev bulursun insallah
Basınız saolsun kuzuuBen mekan bakarken esime telf. geldi dayisi olmus.
Bilemedim.
Benimde annem aksamlari kalacak sabah fıyk kacar hemen kesin.Buarada kızı anama bırakma sebebmiz;kocinin babanneyi hastaneye kaldırdılad
Dönüsümli kalıyolar kpder,hala falan
Biz de dedik hastaneye gircık yapıyolar kociyle(tabi anama bınu söylemedikkvde kalcakmıs dedik yoksa kabul etmez )
Bu hafta annem geldi sıra ondaydı ama malum cmrtsileri bakmıyor.
Göndermedim bende kvdeme
Pazartesi de gelsin bizde baksın dedik
Kvde koruyır kendini
Ama kpder dan dun giriyor heryere
Kızı kucaklıyor flan
Riske atmayalım dedik
Anam saydırdı tabi
Yoruldm
Bitmedi bu hafta falan
Bana en son ben kvden den alırım bunun acısını diyo bana
Allahım bu kadın yaslandıkca bencillesiyo
Günaydınlar herkese. Canım babasını özledi. Kokusunu arıyor kıyamam. Benim kuzenimin oğlu gelinimizin kucağında uyumaya alışmıştı. Kız o cagiriyorlardi uyumayınca ve onun kucağında uyuyordu. Senin prenses ALLAH tan babaya alışmış başka birine alışsaydı onu çağırmak daha zor olurdu.Benimde annem aksamlari kalacak sabah fıyk kacar hemen kesin.
Daha dün aksamdan eve gelirken soylenmeye basladi.
Köyde ne isi varsa, napcaksa, erken gelsin falan diye.
Bakalim şu 1 hafta nasil gececek.
Valla gelmezse aksamlari gider orda kalırım cunku kız zivanadan cikiyor bazen basedemiyorum.
Hosbuldum kuzuubabyloading87 hoşgeldin bacımsu
Allah kabul etsin hayrinizi insAllah.
Minik çakılda iyiki doğmuş
Musmustu upuzun yılları olsun minnoşun
E adam cenazeye gtti cnm o daBenimde annem aksamlari kalacak sabah fıyk kacar hemen kesin.
Daha dün aksamdan eve gelirken soylenmeye basladi.
Köyde ne isi varsa, napcaksa, erken gelsin falan diye.
Bakalim şu 1 hafta nasil gececek.
Valla gelmezse aksamlari gider orda kalırım cunku kız zivanadan cikiyor bazen basedemiyorum.
Lelli başınız sağ olsunBen mekan bakarken esime telf. geldi dayisi olmus.
Bilemedim.
Al valla gram böyle giderse sene sonu 450 olurBen biriktirdiğim bozuklukları harcamadım açıkçası biraz gram değil de çeyrek altına niyetlendim onlarla ama bilmiyorum alabilirmiyüm ve o parayı biriktirene kadar altın ne fiyat olur. Yani şişede biriktirdiğim paralardan bahsediyorum. Diğer biriktirdiğim hariç
BAna da sinir geldiAl valla gram böyle giderse sene sonu 450 olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?