M maviduvar1 ,tr_lelli size bir şey danışmak istiyorum, ben 6 sınıf bir öğrencime hediye almak istiyorum doğum günü hediyesi kendisi erkek aklıma bir şey gelmiyor şöyle doğum günü bu gündü haberim yoktu pasta kestik yedik ama hediyesini de alayım diyorum
top düşündüm ama bir arkadaşı almış
sizin oğlanlar ne sever yaşıtlar ya fikir olur belki
M maviduvar1 geçmiş olsun
Bu ara yudum hic dusmediYazlığım için dün biraz alışveriş yaptım
2'li şalgam bardağı 7,5 esse
Paspas 12,5 madame coco
Bambu çatal kaşık 55 esse
Oğlum yatak örtüsü 65 english home
Misafire neVresim 26*2=52 english home
Yastık kılıfı 10 english home
Rabbim güle güle oturmayı ve kullanmayı nasip etsin
--
Oğluma matara 10
Bugün pastanede birşeyler yedik 30
Yolda giderken şok açılmış , girdim , 60 da oraya gitti
Bu arada 5 litre yudum ayçiçek yağı 27 tl uygun mu ?
Ben tereyağ ve zeytinyağ kullanıyorum ama hamur işleri için alayım dedim , normalde kaç tl ?
Zeytinyaginin kokusu bana agir geliyo sevemedimYazlığım için dün biraz alışveriş yaptım
2'li şalgam bardağı 7,5 esse
Paspas 12,5 madame coco
Bambu çatal kaşık 55 esse
Oğlum yatak örtüsü 65 english home
Misafire neVresim 26*2=52 english home
Yastık kılıfı 10 english home
Rabbim güle güle oturmayı ve kullanmayı nasip etsin
--
Oğluma matara 10
Bugün pastanede birşeyler yedik 30
Yolda giderken şok açılmış , girdim , 60 da oraya gitti
Bu arada 5 litre yudum ayçiçek yağı 27 tl uygun mu ?
Ben tereyağ ve zeytinyağ kullanıyorum ama hamur işleri için alayım dedim , normalde kaç tl ?
Tabi danışabilirsiniz. Elimden geldiğince yardımcı olmak isterim.Sizi tebrik ederim kaliteli zaman geciriyosunuz cocugunuzla
Bende firmada yonetim temsilcisiyim
Bazi konularda size danisabilirmiyim
cnm sen iyi zeytınyagına mı denk gelmedın acbaZeytinyaginin kokusu bana agir geliyo sevemedim
Tereyagin kilosu 25-30tl
Çok teşekkürler ancak müthiş sayılmam. Kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Genellikle öğle aralarında internetten oyun fikri araştırıyorum ve eve oyun planları ile gitmeye çalışıyorum. Haftasonlarını da planlayınca hepimiz için hayat kolaylaşıyor ve daha keyifli hale geliyor.
Zeytinyaginin kokusu bana agir geliyo sevemedim
Tereyagin kilosu 25-30tl
Ben de bu hafta 2 kumbara aldım birine bozuk birine kağıt para atıcam bakalım yaza kadar ne kadar birikecek. Bu ay bir de bireysel emeklilik için bankayla görüşmeyi düşünüyoruz. Eşim aklıma girdi ayda 400 tl yatırsak devlet katkısıyla 500 tl olacak. Geleceğe yatırım olarak düşünüyoruz. Bireysel emeklilik konusunda bilgisi olanlar eksisini artısını yazarsanız çok mutlu olurum :)
benim BESim var üç senedir ödüyorum ama tam katkısını bilemiyorum inan. bilen biri bana da anlatsın :)Ben de bu hafta 2 kumbara aldım birine bozuk birine kağıt para atıcam bakalım yaza kadar ne kadar birikecek. Bu ay bir de bireysel emeklilik için bankayla görüşmeyi düşünüyoruz. Eşim aklıma girdi ayda 400 tl yatırsak devlet katkısıyla 500 tl olacak. Geleceğe yatırım olarak düşünüyoruz. Bireysel emeklilik konusunda bilgisi olanlar eksisini artısını yazarsanız çok mutlu olurum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?