Küçük Düşün Büyük Olsun!

M maviduvar1 , tr_lelli size bir şey danışmak istiyorum, ben 6 sınıf bir öğrencime hediye almak istiyorum doğum günü hediyesi kendisi erkek aklıma bir şey gelmiyor şöyle doğum günü bu gündü haberim yoktu pasta kestik yedik ama hediyesini de alayım diyorum
top düşündüm ama bir arkadaşı almış
sizin oğlanlar ne sever yaşıtlar ya fikir olur belki

M maviduvar1 geçmiş olsun

Kalemlik, kalem seti,boya seti, kıs geliyo boyunluk,atki-bere takim(takim tutuyosa super olur) olabilir cnm
Lcw guzel boyunluklar vardi aldim ogluma.

Aklima bunlar geldi

Selam iyi aksamlar .

20tl yakın harcadim bugun.
2boya fircasi
1kalem dakstil
2silgi
2paket galeta
2paket tuz
2paket kraker aldim.

Hamur mayaladim ispanakli peynirli gozleme yaptim tavada.
Soslu tavuk ve spagetti yaptim yemek olarakda.

Evimi supurdum
Biraz uyudum öglen.
Simdide turkce sınavina calisiyoruz
Resim ödevimiz var onu yapmaya calisiyoruz.

Bu hafta hep sınav
Bir kac sayfa test cozdu oglum.

Mola verdik.

Meyve soyup yiyip devam edicez.

Bugun uydugum yanima kâr kaldi
Hic oturamadim onun harici.
Esimin 485725294tane kravatini söktüm yikadim ütülicem.

Bugun esime diyorum ki bu calismayan yani benim gibi olan hatunlar nasil kapi kapi gezcek,dedikodu yapacak zamani buluyolar
Birde 2-3cocugu olan var.

Mutis yetenek.

Bu ara yudum hic dusmedi
5lt biryag 24tl aldim ben.

Zeytinyaginin kokusu bana agir geliyo sevemedim
Tereyagin kilosu 25-30tl

iyi akşamlar:) asker yemeğine gittim bugün. erken gittim yardımcı olmak için. salata yaptım, patlıcan doldurdum. baya kalabalıktı. yemeğiydi çayıydı derken baya yoruldum. ama herkes bi işin ucundan tuttu güzel geçti.
yarın da gidiyor askerimiz. allah bütün askerlere hayırlı tezkereler versin.

Zeytinyaginin kokusu bana agir geliyo sevemedim
Tereyagin kilosu 25-30tl
cnm sen iyi zeytınyagına mı denk gelmedın acba
bana da agır gelıyordu ama memleket deiştirince hıc kokusu olmayan yağ buldum valla
denemek istersen gönderirim sana da

Ben de bu hafta 2 kumbara aldım birine bozuk birine kağıt para atıcam bakalım yaza kadar ne kadar birikecek. Bu ay bir de bireysel emeklilik için bankayla görüşmeyi düşünüyoruz. Eşim aklıma girdi ayda 400 tl yatırsak devlet katkısıyla 500 tl olacak. Geleceğe yatırım olarak düşünüyoruz. Bireysel emeklilik konusunda bilgisi olanlar eksisini artısını yazarsanız çok mutlu olurum :)

Benim oğlum da o yaşlarda
Bu cumartesi planımız var
Pazarı daha ayarlamadım
Haftasonu planınızı paylaşır mısınız fikir olsun

Kendi kendinize para biriktirebiliyorsanız bes bence gereksiz
Yok biriktiremiyorsanız , bes yaptırırsanız yanınıza kar kalır

benim BESim var üç senedir ödüyorum ama tam katkısını bilemiyorum inan. bilen biri bana da anlatsın :)

sempatik_kiz birazı altın birazı döviz olarak kalabilir

eyyay belki bilmiyorum ki salatada bile tadı fena agir saol cnm.

NASERDO bizde de BES var
350tl ödüyoruz 10yili doldurmadan cekilirse baya bi kesinti yapiyolarmis diye duydum katki payiyla ilgili
Tam kesin bilgi bende bilmiyorum
Esim ilgileniyo.
Bizimki tamamen kenarda 3-5kurus olsun mantigi.

Kumbaramızı resmini göndermeye çalıştım kızlar. Umarım görünüyodur. 1 ekim itibatiyle elimize geçeni attık içine.Meğer biz ne kadar çok para harcıyormuşuz. bidonumuzu 1 yıl açılmayacak kararıyla yapmıştık. Dolmaz sanıyordum ama bu bidon yetmeyecek gibi görünüyor. Çünkü daha 1ay oldu birikime başlayalı. Allah hepimize önce sağlık versin inşallah. Biz de bol bol birikim yapalım. aklımız başımıza geldi çok şükür. Bu arada bidonun dibindeki 1 liralar oğlumun harçlığından arttırdıkları.

Eklentiler

• 20161101080531.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 120
Kusura bakmayın arkadaşlar
Selamsız girdim. Herkese günaydın. Bidonumuzla 1ayı doldurduk bugün. Hemen bidoncuğumuzun resmini yollamaya çalıştım size. Ben görünce gaza geliyorum,sizde gaza gelin istedim. rahatsız olmazsanız her ayın 1 inde yollamak istiyorum resmini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…