- 27 Şubat 2008
- 9.942
- 12.715
- 823
Allahım sizlere daha fazlasını versin inşallah arkadaşım. çok harcıyormuşuz çoook.Herkese selamlar..Günaydınlar..@ege_sny canım maşh..Allah bereketini versin inş:)
Haklısın canım ya.. Anlamıyoruz ..o lazım bu lazım diyip diyip alıyoruz.. sonra orada burada yada gereksiz olduğunu farkediyoruzAllahım sizlere daha fazlasını versin inşallah arkadaşım. çok harcıyormuşuz çoook.
boyner kelebek indirimi her ayın sonunda yapılır belirlenen ürünlerde indirim olur her har ay sonu bakmakta fayda varBu boyner ay sonu indirimleri her ay oluyor mu ?
Ayın 30-31 inde mi oluyor ve her üründe mi belli ürünlerde mi oluyor?
Canım bizim maaş ayın 15 inde. Maaşı 4 e böldüm. Alışverişi haftalık yaptık. Evden çıkmadan liste yaptım. Yemek için liste yaptım. Avm ye gitmek yerine açık havada zaman geçirdik. Gerçekten gerekli değilse hiçbir şey almadım.Sonuç bu birikim oldu. İnşallah hepimizin parası bereketli olur..
en mantıklısı bu hesap zaten kesinlikle bu yöntem gerekli haftalara bölmek onun dısına cıkmamak lazımCanım bizim maaş ayın 15 inde. Maaşı 4 e böldüm. Alışverişi haftalık yaptık. Evden çıkmadan liste yaptım. Yemek için liste yaptım. Avm ye gitmek yerine açık havada zaman geçirdik. Gerçekten gerekli değilse hiçbir şey almadım.Sonuç bu birikim oldu. İnşallah hepimizin parası bereketli olur..
canım ben senin yerinde olsam ben eskiyen göze batan seyi hemen atar hatta eskimediyse bile bazen hemen alırım.niye dee yahu su dünyada ne kadar ömrümüz varki ben görmedikten yasamadıktan sonra ne yapayım parayı pulu esyayı evi ben bu kafada yasıyorum canım .ben su an kiradayım cok temiz içi yapılı pırıl pırıl bir evde kiradaym kirasıda bu evlere göre belli bir miktar yasadıgım sehre göre diger arkadasların evleri küçük dapdar biçimsiz ben böyle tercih ediyorum gençliğimi pis evlerde eski evlerde geçirmek istemiyorm.evim olursada küçük alabilecek param olursa onu alırım ama içini daha kibar eve uygun esyalarla döşerim.benim hayat anlayısım bu.Bende maaşımı aldığım zamanlar ilk olarak birikime ayırıyorum..Geri kalanı da yetirmeye çalışıyorum..Yoksa maaşdan ayırmayınca para gidiyor.. o lazım bunu alayım bu şu derken gidiyor..Bereketi de olmuyor..Bu ara boya badana temizlik derken gözüme batan bazı şeyleri de değiştirmeyi düşünüyorum..Ama 3-5 kuruşum kaldı ona dokunmak istemiyorum..
almam gereken gerçekten gerekli şeylerde var..Karar veremiyorum..Parama kıyamıyorum ..Almak da istiyorum..Şu ara ikilemlerdeyimMesela mutfak masam nerdeyse 19-20 yıllık..Baya eskidi ..Almam lazım..Ama paraya da kıyamıyorum..:))Burada tıkandım..Arkadaşlar akıl versin bana:)sizce ne yapayım..Gerçekten gerekli ihtiyaçlarımı almayayımmı?yoksa alıp ondan sonra mı birikime devam edeyim
canım ben senin yerinde olsam ben eskiyen göze batan seyi hemen atar hatta eskimediyse bile bazen hemen alırım.niye dee yahu su dünyada ne kadar ömrümüz varki ben görmedikten yasamadıktan sonra ne yapayım parayı pulu esyayı evi ben bu kafada yasıyorum canım .ben su an kiradayım cok temiz içi yapılı pırıl pırıl bir evde kiradaym kirasıda bu evlere göre belli bir miktar yasadıgım sehre göre diger arkadasların evleri küçük dapdar biçimsiz ben böyle tercih ediyorum gençliğimi pis evlerde eski evlerde geçirmek istemiyorm.evim olursada küçük alabilecek param olursa onu alırım ama içini daha kibar eve uygun esyalarla döşerim.benim hayat anlayısım bu.
sanada tavsiyem 20 yıllık masayı git en begendiğinle degiş .temiz badana temiz eşya ferah ferah ohhh misss
benim evlendiğimde aldıgım venge renk o zaman beyaz krem renkler yoktu2008 de evlendim aldım sapsaglam.
ben odaya her girdiğimde mutsuz ve temizlerken ölüm geliyor içim atmıyor hiçççççç begenmiyorm.yatagımda eskidi bayagı
su an degiştiririm işe ilk girdigimde hedefim buydu ve hep aklımda an meselesi indirimleri bile takip ediyorm.egerki araba önceliğim olmasın İŞİ BİTMİŞTİ O YATAK ODA TAKIMININ GÖZÜMÜ KIRPMADAN YAKABİLİRİM SU AN SEN DÜŞÜN BENDE BÖYLEYİM
haaa hep moda yeni seyler cıkıyor degiştir degil benimki canım sade ve sık modası cabuk gecmeyen seyler tercihim ve ferah durması için beyaz acık renk mobilya hep tercihim.salonumda koltuk takımım var su an size resmini atmak isterdm2008 alınmasına ragmen su an piyasada ondan sık ve kullanıslı bir model bulamazsınz ilk günkü gibi bageniyorum ve sapsaglam gözüm gibi bakıyorm her gelende hayran kalır.sade ve sık sadece cafcavlı degil su ankiler gibi
günaydın
20 yıllık masayı değiştirmek israf sayılmaz benim anlayışıma göre
şimdi değiştirmezse, inan kalır
her zaman bir ihtiyaç çıkıyor, yıllardır evlisin bilirsin, bazı şeylere ha bugun, ha yarın hiç sıra gelmez
kızın okulu biter, dersane masrafı olur, nişanı düğünü olur
diğer kız dersaneye vs gider
al ve unut, yoksa hep aman bu masa da değişecek der durursun
Günaydın kızlar
Sertsessiz bence de değiştir sonra devam et birikime
20 yıl olmuş zaten
Almazsan başka ihtiyaç cıkar o kalır yıne
Haklısını canım..Aynen salonumda evlenirken de kalmaydı..Dediğin gibi o zamanın modasıydı..Ama artık ne konsol ne gümüşlük ne de koyu renk kalmadı:)Çok şükür onu değiştirdik artık):Yavaş yavaş değişime başlıyacağım..ege_sny biz de bu ay haftalara böldük. ilk defa böyle yaptık. şimdilik iyi gidiyor. diğer türlü ay başında maaşı alınca harcıyorduk. ayın sonu gelmiyordu. bu ay her hafta için 400 tl ayırdık. mazot dışındaki tüm harcamalar.
KIZLARIMCANLARIM bence değiştir. tamam birikim önemli . mutlaka kenarda paramız olmalı ama istediğimiz şeyleri de zaman zaman almalıyız.
bven bir yerden 15 bin para bekliyorum. gelsin. hemen yatak odamı ve salonumu değiştireceğim. ikisi de düğünden kalma. . 17 senelik. o zamanlar eskitme denilen kahve moda renkti. şimdi girdikçe içim kararıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?