Doğru canim öğretirsin yavaş yavaş bizimki doğduğunda beri hep bizimle teyzesine alışık misal ama artık onunlada tek gitmek istemiyor tuvaletede gitmiyor bir ben bir babası başkasıyla gitmez onu biliyor çok sukurBen de havuzu daha çok seviyorum denizin tuzu çok sarmıyor beni.
ayy sorma bebeklikten bu yana aynı.daha 1 yaşındayken hastaneye gitmiştik kıpır kıpır gidip insanlara zorla sevdiriyordu kendini. Hele gidip sarılıp teyzeemm demesi. Eve duvar kağıdı yapan adama amcaaa ben seni seviyorum demesi ve sarılması. Bir şekilde öğretmemiz lazım. İnsanları sevmesi güzel ama hergün bir olay duyuyoruz.Yabancıyı bilmesi lazım.
Offf zor işin yaaaBuarada kızı anama bırakma sebebmiz;kocinin babanneyi hastaneye kaldırdılad
Dönüsümli kalıyolar kpder,hala falan
Biz de dedik hastaneye gircık yapıyolar kociyle(tabi anama bınu söylemedikkvde kalcakmıs dedik yoksa kabul etmez )
Bu hafta annem geldi sıra ondaydı ama malum cmrtsileri bakmıyor.
Göndermedim bende kvdeme
Pazartesi de gelsin bizde baksın dedik
Kvde koruyır kendini
Ama kpder dan dun giriyor heryere
Kızı kucaklıyor flan
Riske atmayalım dedik
Anam saydırdı tabi
Yoruldm
Bitmedi bu hafta falan
Bana en son ben kvden den alırım bunun acısını diyo bana
Allahım bu kadın yaslandıkca bencillesiyo
YAnıyorum gören yok vallaOfff zor işin yaaa
Herkese merhabalar. Benim yeğenlerim ikizdi kardeşim ve ben ne görürsek alırdık hiç giydiremediklerimiz oldu sonra annem duruma el attı kıyafet almak istediginizde kenara koyun o parayı eğitime harcanır dedi iyi ki de demiş anneleri çalıştığı için gönlümüze sinen kreslere yolladikGünaydın kızlar
şimdi teyzeye gidiyoruz kahvaltıya. Gitmeden bir uğrayalım dedik.
kıza elbise giyindiriyorum. Ayy oraya giderken elbisesine bahane buluyor. Beğenmşyor. Diyor kıza elbise almıyon ulan bu ay çok alışverişyaptım diye aman az olsun derdine düşmüşüm adam ne diyor.eski kuyafet giydiriyormusum.Çocuk kıyafet fiyatlarındab haberi yok. Dedim alsaydın sana almamı dedim. Yepyeni elbiseler. Bir de sandalet aldık. Beyaz. Bunun pembesini de mi alsak diyor. Yine başladın hesapsızlığa dedim. Giyeceği bir yaz seneye olnayacak. Gerek varmı o kadar para harcamaya üstelik yeni toparlanırken. Kaç tane elbise var beğendiremedik sinir etti sabah sabah
Abartıyormuyum bilmiyorum ama genelde kampanyalı almaya çalışıyorum
Ben olsam şey derdimKızlar okuyamadım yarım kaldı. Dönüyoruz eve. Eşim yemeğe kalmak istemedi. Ben de ısrar etmedim. Sonra vıdı vıdısı bitmiyor. Yok dayı gelmedi geç geldi diye yemek saat 9 u buluyor.
teyzeye de biraz sinir oldum. Benim kız evi dağıtıyor diye ne dese benim ablama gideceğiz ya x teyzen kızar dağıtırsan diyorayy ablam da hayatta kızmaz öyle zaten kendidağıtır dedim yok kızım x teyzen kızmaz niye kızsın. Hiç kızdımı sana dedim. Lafını tersledim.
ne alaka kendi çokmu toplu da kızacak saçmalıyırsun dedim.Sanırım bu bayram arefe gününden anneme oradan da ablama gideceğiz diye içten içten dertlendi gibi geldi bana. Genelde takılır o tür durumlara. yoksa ne alaka konuştuğu konu. Çok şükür ağlamadı benim kız çıkarken.
biz kızı teyzeye bıraktık. Çarşıya çıktık. O arada dedim kapıyı kilitle teyze. Kilitliyırum her defasında söyleme diyor. Nasıl kilitliyorsun ne zaman görsem açık kapı dedim.
çarşıya gittik birer tane şort aldık. Eşimin karttan çektik.
dayı da kıza para bırakmış bugünün karıne diyim Allah bereket versin
Ne güzel gönlün var baby. Keşke yakın olsaydı ben de mama sandalyesini verirdim. Diğerlerini zaten verdiğim iki yer var. Kıyafet ayakkabı. Biz evlat edinerek anne olan 3 arkadaş sırayla birbirmize veriyoruz. Ben başka elaya veriyorum ya isimleri de aynı kuzularımızın. Küçük geleni de arkadaş başka ihtiyacı olan biri var ona veriyor. Yani eskimiyorki. Birileri faydalansın.2 günde kkdan 250 tl flan harcadım
95 tl cicek kardesime pazartesi gitcek
DÜn eve gelirken A101 yaptm 60 tl;süt,organic yumurta,nescafe 100 gr,türk kahvesi,4lü cornef dondurma(12.5 tldi)1 tane stokluk elidor sampuan 7.95(10 tl üzeri alısveriste indirimli)active yogurt 2li ,kefir 1lt.
Carsı istanbuldan 2 kücük kase ,1 sunum tabagı aldım 25 tl
Trendyoldan italyan model gümüs zincir aldım 38 tl.
Kocinin fabrikadan byram kolisi geldi
5kg yag,2.5 kg seker,2.5 kg prirnc,3 paket makarna,1 kg cay,salca ,mercimek,2 kg un yazıyodu kolide.
Acmadan köyde birine verdik gecerken
Asıl büyük ferahlama evde oldu
Kardesimin eleman varmıs suriyeli,2.bebekleri oluyoms.
Demis kırık ta olsa bi yatak var mı
Kardesmde cocukların sepeti vermis
Ddim sor kız mı oglanmı?
Oglanmıs
Kız olaydı cokk esya vardı ama rengi uygun olanrdan bi büyük cıval yaptım esya
Kızın küveti,kanguruyu ,puseti koydım verdim
Ev ferahladı iyi oldu
Evde baska kızı varmks 5 yasında
Ona da esyalar koydım.2 cift ayakkabı koydm rugan görümcem yollamıstı ,yepisyeni
Annemler bile bunları ne verdin giyerdi cocuk dediler.
5 sene bekletemem evde onları
Bi dünya ayakkabı vr dedim
Ev ferahladı valla iyi oldu.
Dedim yürüteci falanda veririm
Ayh uzun oldu cok
Okuyanlar kör oldu
Hakkınızı helal edin bacımlar
CanımsınNe güzel gönlün var baby. Keşke yakın olsaydı ben de mama sandalyesini verirdim. Diğerlerini zaten verdiğim iki yer var. Kıyafet ayakkabı. Biz evlat edinerek anne olan 3 arkadaş sırayla birbirmize veriyoruz. Ben başka elaya veriyorum ya isimleri de aynı kuzularımızın. Küçük geleni de arkadaş başka ihtiyacı olan biri var ona veriyor. Yani eskimiyorki. Birileri faydalansın.
Sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim. Biz bayağu kar yaptık ama zarar yapanlar da var. Ve alım gücümüz de azalıyor böyle oluncaAl valla gram böyle giderse sene sonu 450 olur
Aynen öyle canımSevineyimmi üzüleyimmi bilemedim. Biz bayağu kar yaptık ama zarar yapanlar da var. Ve alım gücümüz de azalıyor böyle olunca
Kot şortlu süper. Elbise de harikaymış. Bayramlık ben kendime almayalı yıllar oldu. Kilo alınca bişey almadım.Teyze butik bayrama hazır
Favorım kot sortlu olan
Bide deniZe gidersek ananaslı olan bikini üstüne pareo
Ay ben bayılcm bu kız büyüyor,gözyasım pıt
Güllü pembeyi kuzen getirdi dogumda onu dogumgununde de giydirebilirm
Kendim pijamayla gezcm ama bayramda
Bi elbşse bulamadım
Benim kıza geçen yazkiler oluyor hala 18-24 aylık giydiriyorum ama arkadaş ve kardeşim veriyor dolap kıyafet dolu. Daha da eklemeye gerek görmüyorum. Eğer çok hoşuma giden olursa alıyorum bir de bayramlarda alıyorumBizimki de simdi niye giyindi sıksıkıdım bu kız diyor
Gezmeye giderken giyermis,evde pijama giydireymisim
Pandemiden cocugun gezmeye gittiğimi var,kücülüyor herseyi
Bence hic abartmıyosn
Cockların yediği helal giydiği haram derler
Alıyosn 1 ay sonra kücülüyor
Ne gerek var 10 takım almaya
Aynı kızzzAynı benim eşim
Sende ben
Konu aynı
Giyilmemiş bir sürü kıyafeti var
Diyor ki dün ne alallım
Daha Polo geçen yıl ki lacoslar var
Haaaa var demi diyor
Yeri geldiğinde lafı da iyi geçiriyorum o an çocuğun aklında yanlış fikir kalmasın diye kızla konuşma telaşındaydım. Bazen diyorum kızım oraya dökme teyze kızar dağıtma kızar. O da teyze kızar deme diyor. Çocuk ondan uzaklaşacak kızar dersek diye düşünüyorBen olsam şey derdim
Büyük teyzeye nasıl hitap ediyor biliyorum
Kızım büyük teyze kızmazsa kimse kızmaz
Kendi lafında boğulurdu
Ben de deterjan ve süngerle yıkıyorumBim den bisküvi aldım dışını yıkarken içine köpüklü su kaçtı baktım ona değdi buna değdi aman dedim annemden kalmaysa korkulu rüya göreceğime yemem daha iyiattım
Keşke poşete açsaydım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?