Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ben dün bir kapri aldım bir tane de şalvarımsı bir pantolon
Eşimin memlekete gideceğiz yoğun ısrarla
Giyecek doğru düzgün bir şeyim yok
Hepsi açık saçık
Orası da köy millet meraklı değişik bir şey görsek diye bakıyor

Dedim sizinkilere ne alallım gerek yok diyor
Elim boş mu gidelim canım
Hiç bilmiyorum ne alacağımı

Eşim sürekli bir vızırdanma hali ile başladı
İşte siz olmayınca bayram mı olur
Sizde gelin bak zorlanıyorum diyor öte yandan ölüyor gelmiyoruz diye
Ay dedim tamam bir kaç gün
Sıkarsa geliriz

Doğru canim öğretirsin yavaş yavaş bizimki doğduğunda beri hep bizimle teyzesine alışık misal ama artık onunlada tek gitmek istemiyor tuvaletede gitmiyor bir ben bir babası başkasıyla gitmez onu biliyor çok sukur

Offf zor işin yaaa

Herkese merhabalar. Benim yeğenlerim ikizdi kardeşim ve ben ne görürsek alırdık hiç giydiremediklerimiz oldu sonra annem duruma el attı kıyafet almak istediginizde kenara koyun o parayı eğitime harcanır dedi iyi ki de demiş anneleri çalıştığı için gönlümüze sinen kreslere yolladik

Kızlar okuyamadım yarım kaldı. Dönüyoruz eve. Eşim yemeğe kalmak istemedi. Ben de ısrar etmedim. Sonra vıdı vıdısı bitmiyor. Yok dayı gelmedi geç geldi diye yemek saat 9 u buluyor.
teyzeye de biraz sinir oldum. Benim kız evi dağıtıyor diye ne dese benim ablama gideceğiz ya x teyzen kızar dağıtırsan diyor ayy ablam da hayatta kızmaz öyle zaten kendidağıtır dedim yok kızım x teyzen kızmaz niye kızsın. Hiç kızdımı sana dedim. Lafını tersledim.
ne alaka kendi çokmu toplu da kızacak saçmalıyırsun dedim.Sanırım bu bayram arefe gününden anneme oradan da ablama gideceğiz diye içten içten dertlendi gibi geldi bana. Genelde takılır o tür durumlara. yoksa ne alaka konuştuğu konu. Çok şükür ağlamadı benim kız çıkarken.
biz kızı teyzeye bıraktık. Çarşıya çıktık. O arada dedim kapıyı kilitle teyze. Kilitliyırum her defasında söyleme diyor. Nasıl kilitliyorsun ne zaman görsem açık kapı dedim.
çarşıya gittik birer tane şort aldık. Eşimin karttan çektik.
dayı da kıza para bırakmış bugünün karı ne diyim Allah bereket versin

Ben olsam şey derdim
Büyük teyzeye nasıl hitap ediyor biliyorum
Kızım büyük teyze kızmazsa kimse kızmaz
Kendi lafında boğulurdu

Bim den bisküvi aldım dışını yıkarken içine köpüklü su kaçtı baktım ona değdi buna değdi aman dedim annemden kalmaysa korkulu rüya göreceğime yemem daha iyi attım
Keşke poşete açsaydım dedim

Ne güzel gönlün var baby. Keşke yakın olsaydı ben de mama sandalyesini verirdim. Diğerlerini zaten verdiğim iki yer var. Kıyafet ayakkabı. Biz evlat edinerek anne olan 3 arkadaş sırayla birbirmize veriyoruz. Ben başka elaya veriyorum ya isimleri de aynı kuzularımızın. Küçük geleni de arkadaş başka ihtiyacı olan biri var ona veriyor. Yani eskimiyorki. Birileri faydalansın.

Canımsın
Mama sandalyesi vr köyde kardesimin cocıkların
Chicconun anamm kütük gibi tasınmyor
Onu dedik ver.
Ona koyana kadr kucagımızda yediriyorz valla
Ben isi bitenleri cıkarıyorm evden
Daha dogurmucam da yer kaplıcak bosa

Kot şortlu süper. Elbise de harikaymış. Bayramlık ben kendime almayalı yıllar oldu. Kilo alınca bişey almadım.

Benim kıza geçen yazkiler oluyor hala 18-24 aylık giydiriyorum ama arkadaş ve kardeşim veriyor dolap kıyafet dolu. Daha da eklemeye gerek görmüyorum. Eğer çok hoşuma giden olursa alıyorum bir de bayramlarda alıyorum

Pilli bebek gibi devrildim
Daha elim kolum kalkmıyor
Taze fasülye pişirdim
Sütlü meyveli tatlı yaptım
İki kez markete gittim
Ütüyü bitirdim
Eşim ortalığı süpürdü
Banyoyu yıkamış
Oğlanla banyo yaptı
Ben yarın sabah yapacağım
Oğlan her gün banyo yağıyoe
Girenle giriyor çıkanla çıkıyor
Dünden İzmir köfte vardı erişten salata yaptım
Deniz börülcesi vardı sosladım
Ispanak kavurdum soğudu dolaba attım yarın işten gelince üstüne yumurta kırarrım
Ertesi güne taze fasülye yaptım
Çarşambaya allah Kerim
Uyku gözünden akıyor
Hiç tadım yok
Sıcak enerjimi bitiriyor

Ben olsam şey derdim
Büyük teyzeye nasıl hitap ediyor biliyorum
Kızım büyük teyze kızmazsa kimse kızmaz
Kendi lafında boğulurdu
Yeri geldiğinde lafı da iyi geçiriyorum o an çocuğun aklında yanlış fikir kalmasın diye kızla konuşma telaşındaydım. Bazen diyorum kızım oraya dökme teyze kızar dağıtma kızar. O da teyze kızar deme diyor. Çocuk ondan uzaklaşacak kızar dersek diye düşünüyor

Ben de deterjan ve süngerle yıkıyorum en iyisini yapmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…