- 21 Ağustos 2015
- 32.150
- 97.581
- 798
- 38
Ay bende ev is arası kostururken kilo verdimKot şortlu süper. Elbise de harikaymış. Bayramlık ben kendime almayalı yıllar oldu. Kilo alınca bişey almadım.
sanirim yaGünaydınlar herkese. Canım babasını özledi. Kokusunu arıyor kıyamam. Benim kuzenimin oğlu gelinimizin kucağında uyumaya alışmıştı. Kız o cagiriyorlardi uyumayınca ve onun kucağında uyuyordu. Senin prenses ALLAH tan babaya alışmış başka birine alışsaydı onu çağırmak daha zor olurdu.
trendyoldan rahat bi tane bende aldim nasil bisi gelir bilmem.Gram 426
Prim yatmıs 500 tl(son güzel primim)
Giderken gram alcm
Bu ay baska bisey alamayabilirim
Bayram ,cockklara harclık verilcek.
Bayram cikolatası eve,annemlere
Elbise alayım diyorm kendime bulursam
Ay sabah kvdeyi almaya gittik
8.15 flaan saat lcw önünde kuyruk var
Acılsın diye bekliyo millet delirmisler
Pandemi de nereye gitcen acaba???
Basiniz sagolsun canimGünaydın kızlar
Sabah sabah kardeşimden kayınvalidesinin ölüm haberini aldım. İçim daraldı. Elbet hepimiz öleceğiz ama konu anne olunca insan daha çok etkileniyor. Allah sabır versin evlatlarına diyorum.
akşam hastaneye kaldırdılar benim yeğen de demiş babaanneme gidelim. Kardeşim de dedi sabaha çıkmazsa içimde kalır. Ama nssıl götürecekti öyle haliyle görmesi de doğru değil. Sonra bana dedi nasıl öldü diyeyim. Çocuk anlamazki ölümü bilmiyor. Daha erken diye düşündüm.
sonra eşim dedi isterse akşama gidelim teyzeyi de alırız ama teyzeyi alırsak ablana gidemeyiz dedi. Teyze de gelmek istemiş ama sizin gitmenize engel olmayayım dedi. Kardeşim de gerek yok dedi. Bir de eşim izne çıkacak diye 3 gün işlerini toparlayacak. Ayrıca kıza izin olayımız var hemen gitmemiz mümkün değil.
böyle karışık bir sabahla başladım. Allah daha beterini yaşatmasın ama ne yapsak şaşırdım. Biraz annemde kardeşimde kalsak sonra bodruma ablama gitsekmi. Yoksa hiç gitmesekmi bilemedim. Kardeşim zaten gelmeyecek. Ama bizim gitmemiz doğru olurmu. Kararsız kaldık
Dra sor kuzu aynenkizlar bisi sorcam emziren anneler alerji icin burun damlasi kullanabilir mi?
Bilgisi olan var mi?
int. de burundan solunan seylerin kana karismasi ordan sute gecmesi zor diyo.
Benim alerjim var yazin nuksediyo burundan karisim damla kullaniyordum. hamilelik falan ara verdim yaz gelince yine baslamisti onemsemedim ama baslicam sanirin yine.
Doktorami sorsam gidip naapsam bilemedim.
BAsınız saolsun cnmGünaydın kızlar
Sabah sabah kardeşimden kayınvalidesinin ölüm haberini aldım. İçim daraldı. Elbet hepimiz öleceğiz ama konu anne olunca insan daha çok etkileniyor. Allah sabır versin evlatlarına diyorum.
akşam hastaneye kaldırdılar benim yeğen de demiş babaanneme gidelim. Kardeşim de dedi sabaha çıkmazsa içimde kalır. Ama nssıl götürecekti öyle haliyle görmesi de doğru değil. Sonra bana dedi nasıl öldü diyeyim. Çocuk anlamazki ölümü bilmiyor. Daha erken diye düşündüm.
sonra eşim dedi isterse akşama gidelim teyzeyi de alırız ama teyzeyi alırsak ablana gidemeyiz dedi. Teyze de gelmek istemiş ama sizin gitmenize engel olmayayım dedi. Kardeşim de gerek yok dedi. Bir de eşim izne çıkacak diye 3 gün işlerini toparlayacak. Ayrıca kıza izin olayımız var hemen gitmemiz mümkün değil.
böyle karışık bir sabahla başladım. Allah daha beterini yaşatmasın ama ne yapsak şaşırdım. Biraz annemde kardeşimde kalsak sonra bodruma ablama gitsekmi. Yoksa hiç gitmesekmi bilemedim. Kardeşim zaten gelmeyecek. Ama bizim gitmemiz doğru olurmu. Kararsız kaldık
Ne güzel çıtırsın işteAy bende ev is arası kostururken kilo verdim
Herkes soruyo noldu hasta mısın diye
Tartılmadım ama farkındayım
Kötü duruyor ya cok da zayıflayınca
Ben memnun değilim suanki halimden
Allah bereket versin güle güle harcaPatronun babası Alyaya 200 tl bayram harclıgı verdi saskınım
Bayrmda yokuz biz görüsemeyiz dedi.
Saolsun.
Kortizonlu damlamı canım. Benim kullandığım kortizonlu.kizlar bisi sorcam emziren anneler alerji icin burun damlasi kullanabilir mi?
Bilgisi olan var mi?
int. de burundan solunan seylerin kana karismasi ordan sute gecmesi zor diyo.
Benim alerjim var yazin nuksediyo burundan karisim damla kullaniyordum. hamilelik falan ara verdim yaz gelince yine baslamisti onemsemedim ama baslicam sanirin yine.
Doktorami sorsam gidip naapsam bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?