Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bi arkadasım kociyle illgili,zeynep bi uzmandan yardım al bence.
Adama günden güne bileniyorsn.
Böyle gecmez ömür dedi
Cokkk haklı.
Bu konuyu cözmem lazım artk
Canım benim bir arkadaşım da var aslında çok benziyor anlattığın şeyler. Hele o maddi konular çok gündemdeydi. Eşinin düşüncesiz davranması da ayrı bir konuydu. Hep bileniyordu. Çok psikoloğa gitti. Boşver takılma ona şuna buna dediler. Zamanla yıprandı çok şey. Ama işte tek başına olmuyor. Çare değil. Evlilik terapistine birlikte gitmek belki de daha iyidir. Arkadaşım bu yıl eşiyle boşandı. Zaten eşine göre sorun yoktu. Sorun olduğunu düşünse terapiste gitmeyi tercih ederdi. Birlikte mücadele şart bence.

Ben de kızı uyutuyorum. Uyku saati geldi diyor bana. Hadi uyuyalım deyince :))
Ben de eşya hazırlamaya başladım. Çocukla ancak olur hazırlık. Yemek ona var da. Kendime ne yapacağım hiç bir fikrim yok. Sebze de almadım. Gideceğiz diye. Dolapta tavuk kıyma var bakalım bişeyler uyduracağım. Eşim zaten yemiyor evde.

Arada iyi olur kuzu adamlar kiymetimizi anlasın arada

Ne iyi yapmışsın canim Allah kabul etsin hayrıni
Altına müdhale etsinler artk ya bu ne 428 oldu her yarım saatte bir artıyo mu
Allah'ım bilezik alcam anneme habire çıktı 15 20 lira oynadı enaz bilezik gramda bu ne ya kimse takamiyccak gram bile
Sağolın kızlar aminn
Başıniz saolsun canim
Saolasın kuzu
Hemen kıza altın alıncak
Yoksa ucup gider
Hemen altın yap bacım uçmasın elden

Evlilik terapistine vercegin parayı bana ver diyecegine yemin edebilirm aama ispatlayamam

Selam kızlar yalova 'dan yazıyorum anlama geldik dun aksam 6 gibi avsadan donduk ev topla valiz bosaltip makine actim 3 makine en Son sabah açıp astim eşim toplar kuruyunca aksam 9 du elektrik tutup paspas attim toz aldim ev batmis camlar üstten açıktı çarşamba akşam donces insallah eve 1veya 2 gün kaynanama gecicez kurban yardim ederim bu ara çok dolaştım yoruldum biseyler yedik oturdum kaldim

425 tl gram altın aldım
Sok 45 tl;1 paket demlik poset cay,mozeralla peynir,6lı soda,1 lt kefir,soguk sıkım keci boynuzu özü (koska 12.75 ti)
Az makarnam vardı ona hemen basemal sos yaptm fırın makarnaya cevirdim.
Mozerellayi onun icin aldım.
Kvdem cocuugu 3 saat uyutmus yine
Kıyamadık uyandırmaya diyolar bide
İyi yapmısınız gece gelip bakarsınız dedim
Kıza irmikli mama yaptm icine keciboynuzu özü kattım.
En az 5 saat ayakta daha uyumaz
Uygun huni bulayım evde bari

Ben de diyorm bu kız nerdeee
Ohh sefanız olsunn
Kısın kapanırız yine evlere gez bosver

başınız sağ olsun
kadıncağız çok çabuk vefat etti

Canım gündüz kaç kere uyuyor, 1 kere uyuyorsa ancak yetiyordur kuzuya, işine karışmak istemem de uyuması iyi değil mi, gece mi uyumuyor? babaanneyle başka şeyler yapacağına uyusun hem boşver benim oğluş 3,5 yaşında gündüz uykusu arada uyuyor onda da 2-3 saat arası. Uyuduğu saat mi hoşuna gitmiyor? Ben de zamansız uyuduğunda uyandırmak isterdim sonra ben uyurken biri beni uyandırsa hoşuma gitmezdi diye düşünüp uyandırmazdım.

Ben de diyorm bu kız nerdeee
Ohh sefanız olsunn
Kısın kapanırız yine evlere gez bosver
Sorma kuzu k9z kardeşim yeni işi sevmedi baska ye r oldu bayram sonrrasi başlıyacak gidelim ddi bidaha gidemem kışa kadar ddi ani gelisti ama oglus cok sevindi kuzenler var ablamin eltisinin oglu var 8 ayvar oğlumla arasinda onunla oynuyo banada yapışmadı fırsat buldukça yazıyorum canlar bu ara birikim yok çok harcandı giderayak adam 300 çarptı zuladan yok başka ddim nakit kalmadı düzgün parası gelcek hemen alırım parayı ddim kaçıyormuyuz diyi valla önceden gidip gelmeyen çok oldu ksr bakma hacı artık böyle ddim ne kadar örnek ve ormantik bir çiftiz

Kuzu az daha uyusa zaten evde doyurup bırakır geldiğinde uyandırırım desene anasını bekler evde deseydin

Gündğz okadar cok uyuyunca bidaha uyumuyor
Ben 6 da kalktıgı icin 2 kez uyutuyırm gündğz
1 er saat uyuyır.
Gece uykusu sarkıyor ızın uyuyınca
Valla bn de uyandırmıyrm ama bende genelde 1 saat uyuyor
3 saat uyusa uyandırırım ama ne meyve yiyor ne yogurt besin az alıyor okadr uyuyunca

Kuzu az daha uyusa zaten evde doyurup bırakır geldiğinde uyandırırım desene anasını bekler evde deseydin
Yaa ben mi abartıyorm bilmiyorm
8 de kahvaltı ettirdim
9.30 da uuyumus 12.30 da kalkmıs corba icmis
Arada kac saat ac
Tmm acıksa uyanır ama arada bi meyve yerdi en azından.
Süt veririm ben genelde anne sütü
Buzlukta sütüm var.
Kociye de söyledim halbuki ama uyuyunca kaldırmamıslar

Toplam gündüz uykusunu kaç defa ve kaç saat uyuyor kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…