- 27 Şubat 2013
- 14.833
- 42.381
- 798
Az önce de eşim yazmış 430 oldu diye. Bir müdahale gelir diye düşünüyorum ama artık düğünlerde bence kimse altın beklemesin.Altına müdhale etsinler artk ya bu ne 428 oldu her yarım saatte bir artıyo mu
Canım benim bir arkadaşım da var aslında çok benziyor anlattığın şeyler. Hele o maddi konular çok gündemdeydi. Eşinin düşüncesiz davranması da ayrı bir konuydu. Hep bileniyordu. Çok psikoloğa gitti. Boşver takılma ona şuna buna dediler. Zamanla yıprandı çok şey. Ama işte tek başına olmuyor. Çare değil. Evlilik terapistine birlikte gitmek belki de daha iyidir. Arkadaşım bu yıl eşiyle boşandı. Zaten eşine göre sorun yoktu. Sorun olduğunu düşünse terapiste gitmeyi tercih ederdi. Birlikte mücadele şart bence.Bi arkadasım kociyle illgili,zeynep bi uzmandan yardım al bence.
Adama günden güne bileniyorsn.
Böyle gecmez ömür dedi
Cokkk haklı.
Bu konuyu cözmem lazım artk
Arada iyi olur kuzu adamlar kiymetimizi anlasın aradaKiz memede uyumayi huy edindi yine yenidogana donduk
Birakmisti bunu 40ı ciktikdan sonra
Emiyodu cekince uyumaya devam simdi birakmak istemiyo
oysa emzikde aliyo.
Sütlac yaptim.
Dunden makarna var.
Annem köfte, tavuk falan getiririm dedi eve yapcakmis gitti o 12 de.
Valla 12ye kadar yollamiyorum
Sabah bulasik mak. bosalttim yerlestirdim
sutlac yaptim.
Ortalik topladim.
Bugun supurge yapmam toz alirim sadece.
Camasirda yok.
Bugun keyf gunu.
Uzancam kiz uyudukca.
Esim olmayinca salon bile dagilmiyo, camasir cikmiyo
yemek derdi yok iyiymis yaw böyle.
Adama gitme diyordum ama bi rahatlik geldi.
Sabah msj atiyo yine kizin resmini at diye.
Uyuyo dedim sonra
Ben erken gelirim demeye basladi..
Biliyordum böyle diyecegini
O simdi orda yemezde her yemegi ac kalmistir.
Sabah aksam peynir eritme ,peynirli yumurta yemistir
Degerimi anlasin.
Saolasın kuzuAllah bereket versin güle güle harca
Ne iyi yapmışsın canim Allah kabul etsin hayrıni2 günde kkdan 250 tl flan harcadım
95 tl cicek kardesime pazartesi gitcek
DÜn eve gelirken A101 yaptm 60 tl;süt,organic yumurta,nescafe 100 gr,türk kahvesi,4lü cornef dondurma(12.5 tldi)1 tane stokluk elidor sampuan 7.95(10 tl üzeri alısveriste indirimli)active yogurt 2li ,kefir 1lt.
Carsı istanbuldan 2 kücük kase ,1 sunum tabagı aldım 25 tl
Trendyoldan italyan model gümüs zincir aldım 38 tl.
Kocinin fabrikadan byram kolisi geldi
5kg yag,2.5 kg seker,2.5 kg prirnc,3 paket makarna,1 kg cay,salca ,mercimek,2 kg un yazıyodu kolide.
Acmadan köyde birine verdik gecerken
Asıl büyük ferahlama evde oldu
Kardesimin eleman varmıs suriyeli,2.bebekleri oluyoms.
Demis kırık ta olsa bi yatak var mı
Kardesmde cocukların sepeti vermis
Ddim sor kız mı oglanmı?
Oglanmıs
Kız olaydı cokk esya vardı ama rengi uygun olanrdan bi büyük cıval yaptım esya
Kızın küveti,kanguruyu ,puseti koydım verdim
Ev ferahladı iyi oldu
Evde baska kızı varmks 5 yasında
Ona da esyalar koydım.2 cift ayakkabı koydm rugan görümcem yollamıstı ,yepisyeni
Annemler bile bunları ne verdin giyerdi cocuk dediler.
5 sene bekletemem evde onları
Bi dünya ayakkabı vr dedim
Ev ferahladı valla iyi oldu.
Dedim yürüteci falanda veririm
Ayh uzun oldu cok
Okuyanlar kör oldu
Hakkınızı helal edin bacımlar
Allah'ım bilezik alcam anneme habire çıktı 15 20 lira oynadı enaz bilezik gramda bu ne ya kimse takamiyccak gram bileAltına müdhale etsinler artk ya bu ne 428 oldu her yarım saatte bir artıyo mu
Başıniz saolsun canimSağolın kızlar aminn
Hemen altın yap bacım uçmasın eldenSaolasın kuzu
Hemen kıza altın alıncak
Yoksa ucup gider
Evlilik terapistine vercegin parayı bana ver diyecegine yemin edebilirm aama ispatlayamamCanım benim bir arkadaşım da var aslında çok benziyor anlattığın şeyler. Hele o maddi konular çok gündemdeydi. Eşinin düşüncesiz davranması da ayrı bir konuydu. Hep bileniyordu. Çok psikoloğa gitti. Boşver takılma ona şuna buna dediler. Zamanla yıprandı çok şey. Ama işte tek başına olmuyor. Çare değil. Evlilik terapistine birlikte gitmek belki de daha iyidir. Arkadaşım bu yıl eşiyle boşandı. Zaten eşine göre sorun yoktu. Sorun olduğunu düşünse terapiste gitmeyi tercih ederdi. Birlikte mücadele şart bence.
Ben de diyorm bu kız nerdeeeSelam kızlar yalova 'dan yazıyorum anlama geldik dun aksam 6 gibi avsadan donduk ev topla valiz bosaltip makine actim 3 makine en Son sabah açıp astim eşim toplar kuruyunca aksam 9 du elektrik tutup paspas attim toz aldim ev batmis camlar üstten açıktı çarşamba akşam donces insallah eve 1veya 2 gün kaynanama gecicez kurban yardim ederim bu ara çok dolaştım yoruldum biseyler yedik oturdum kaldim
başınız sağ olsunGünaydın kızlar
Sabah sabah kardeşimden kayınvalidesinin ölüm haberini aldım. İçim daraldı. Elbet hepimiz öleceğiz ama konu anne olunca insan daha çok etkileniyor. Allah sabır versin evlatlarına diyorum.
akşam hastaneye kaldırdılar benim yeğen de demiş babaanneme gidelim. Kardeşim de dedi sabaha çıkmazsa içimde kalır. Ama nssıl götürecekti öyle haliyle görmesi de doğru değil. Sonra bana dedi nasıl öldü diyeyim. Çocuk anlamazki ölümü bilmiyor. Daha erken diye düşündüm.
sonra eşim dedi isterse akşama gidelim teyzeyi de alırız ama teyzeyi alırsak ablana gidemeyiz dedi. Teyze de gelmek istemiş ama sizin gitmenize engel olmayayım dedi. Kardeşim de gerek yok dedi. Bir de eşim izne çıkacak diye 3 gün işlerini toparlayacak. Ayrıca kıza izin olayımız var hemen gitmemiz mümkün değil.
böyle karışık bir sabahla başladım. Allah daha beterini yaşatmasın ama ne yapsak şaşırdım. Biraz annemde kardeşimde kalsak sonra bodruma ablama gitsekmi. Yoksa hiç gitmesekmi bilemedim. Kardeşim zaten gelmeyecek. Ama bizim gitmemiz doğru olurmu. Kararsız kaldık
Canım gündüz kaç kere uyuyor, 1 kere uyuyorsa ancak yetiyordur kuzuya, işine karışmak istemem de uyuması iyi değil mi, gece mi uyumuyor? babaanneyle başka şeyler yapacağına uyusun hem boşver425 tl gram altın aldım
Sok 45 tl;1 paket demlik poset cay,mozeralla peynir,6lı soda,1 lt kefir,soguk sıkım keci boynuzu özü (koska 12.75 ti)
Az makarnam vardı ona hemen basemal sos yaptm fırın makarnaya cevirdim.
Mozerellayi onun icin aldım.
Kvdem cocuugu 3 saat uyutmus yine
Kıyamadık uyandırmaya diyolar bide
İyi yapmısınız gece gelip bakarsınız dedim
Kıza irmikli mama yaptm icine keciboynuzu özü kattım.
En az 5 saat ayakta daha uyumaz
Uygun huni bulayım evde bari
Sorma kuzu k9z kardeşim yeni işi sevmedi baska ye r oldu bayram sonrrasi başlıyacak gidelim ddi bidaha gidemem kışa kadar ddi ani gelisti ama oglus cok sevindi kuzenler var ablamin eltisinin oglu var 8 ayvar oğlumla arasinda onunla oynuyo banada yapışmadıBen de diyorm bu kız nerdeee
Ohh sefanız olsunn
Kısın kapanırız yine evlere gez bosver
Kuzu az daha uyusa zaten evde doyurup bırakır geldiğinde uyandırırım desene anasını bekler evde deseydin425 tl gram altın aldım
Sok 45 tl;1 paket demlik poset cay,mozeralla peynir,6lı soda,1 lt kefir,soguk sıkım keci boynuzu özü (koska 12.75 ti)
Gündğz okadar cok uyuyunca bidaha uyumuyorCanım gündüz kaç kere uyuyor, 1 kere uyuyorsa ancak yetiyordur kuzuya, işine karışmak istemem de uyuması iyi değil mi, gece mi uyumuyor? babaanneyle başka şeyler yapacağına uyusun hem boşverbenim oğluş 3,5 yaşında gündüz uykusu arada uyuyor onda da 2-3 saat arası. Uyuduğu saat mi hoşuna gitmiyor? Ben de zamansız uyuduğunda uyandırmak isterdim sonra ben uyurken biri beni uyandırsa hoşuma gitmezdi diye düşünüp uyandırmazdım.
Yaa ben mi abartıyorm bilmiyormKuzu az daha uyusa zaten evde doyurup bırakır geldiğinde uyandırırım desene anasını bekler evde deseydin
Kendine çeki düzen vereceksen veririm dersinEvlilik terapistine vercegin parayı bana ver diyecegine yemin edebilirm aama ispatlayamam
Ne adam yaEvlilik terapistine vercegin parayı bana ver diyecegine yemin edebilirm aama ispatlayamam
Toplam gündüz uykusunu kaç defa ve kaç saat uyuyor kuzu425 tl gram altın aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?