- 27 Şubat 2013
- 14.833
- 42.381
- 798
Sağol canım sorma hastalığına alışamadan ölüm haberi tabi herkes etkilendibaşınız sağ olsun
kadıncağız çok çabuk vefat etti
Karisim bir damlaKortizonlu damlamı canım. Benim kullandığım kortizonlu.
Benim kız 1 yaşından önce sabah 8 de uyanır günde 2 defa 2 şer saat uyurdu. Akşam da 10 da uyurdu. Uykuyu seviyordu hala da sever. Şimdi 1 yaşından sonra gündüz uykusu tek ama 3 saat uyuyor.Tabi gece geç uyuyor. Evet besin olayı az oluyor çok uyuyunca. Ama gündüz çok uyuyunca gece çok geç uyuyorsa tabi sıkıntı olur senin için. Çalışıyorsun çok yorgun düşersin. Çalışan arkadaşlar gündüz uykusunu kesti ben hala kesmedim daha işime geliyor.Gündğz okadar cok uyuyunca bidaha uyumuyor
Ben 6 da kalktıgı icin 2 kez uyutuyırm gündğz
1 er saat uyuyır.
Gece uykusu sarkıyor ızın uyuyınca
Valla bn de uyandırmıyrm ama bende genelde 1 saat uyuyor
3 saat uyusa uyandırırım ama ne meyve yiyor ne yogurt besin az alıyor okadr uyuyunca
keske hic barismasaydin ya. Kurtulamiyorsun bunlardan resmen. Sahi sen gel demekeri yeniElti kizi aradi
Kocam yok ya Allahin yuzsuzlukde zirve
Sana gelelim diyo
Dedim ben annemde kaliyorum annem babami kardesimi birakamiyo.
Sen gel diyo bu seferde.
Gelemem kizla durmuyo dedim.
Allahim bitmiyolla bitmiyolla
Pes yaElti kizi aradi
Sana gelelim diyo
Sen gel diyo bu seferde.
Kuzu kendi düzenin gibi olmaz eger biraz değişsin dersen h sonu onlarin uyuttugu saate biseyler yedir sen ek gıdada veriyorsun belki rutin olur o saate kalkıp isterYaa ben mi abartıyorm bilmiyorm
8 de kahvaltı ettirdim
9.30 da uuyumus 12.30 da kalkmıs corba icmis
Arada kac saat ac
Tmm acıksa uyanır ama arada bi meyve yerdi en azından.
Süt veririm ben genelde anne sütü
Buzlukta sütüm var.
Kociye de söyledim halbuki ama uyuyunca kaldırmamıslar
Allah ım gölge etmeyin diyeceksin aslında resmen yol yapıyor canim önceden hep geliyorlardı simdi çağırıyorlar canim bide çocuğun küçük kendini de çocuğu küçük çok rahat heralde gelelim gelelim diyorElti kizi aradi
Sana gelelim diyo
Sen gel diyo bu seferde.
Ay hic veremem bu saatten sonra parayla donanım mı yüklücem adama kızKendine çeki düzen vereceksen veririm dersinama çekidüzen verirmi bilmem
Ya uyutsunlar ama uyandır arada bi yogurt yedirBenim kız 1 yaşından önce sabah 8 de uyanır günde 2 defa 2 şer saat uyurdu. Akşam da 10 da uyurdu. Uykuyu seviyordu hala da sever. Şimdi 1 yaşından sonra gündüz uykusu tek ama 3 saat uyuyor.Tabi gece geç uyuyor. Evet besin olayı az oluyor çok uyuyunca. Ama gündüz çok uyuyunca gece çok geç uyuyorsa tabi sıkıntı olur senin için. Çalışıyorsun çok yorgun düşersin. Çalışan arkadaşlar gündüz uykusunu kesti ben hala kesmedim daha işime geliyor.
Valla bugun 1 kez 3 saat uyymusToplam gündüz uykusunu kaç defa ve kaç saat uyuyor kuzu
Ya bebek kilosu olması çok normal nazar degdirecekler çocuğa, bı de yürüyünce hemen zayifliyolar o tombislik gidiyoYa uyutsunlar ama uyandır arada bi yogurt yedir
Bi meyve yedir dimi.
Yoksa zaten bende uyumuyo kudurmaktan
Ben ona takılıyorm
Bide diyoki bugun aramıs kilosu var ama hareketli diyo kvde
Ne kilosu ya dicektim
Cocuk toplu diye uyusun yemesine gerek yok diyo herhdlde
Ahahaaa çok güldüüümmm ya nerden buluyon bu sözleri babyAy hic veremem bu saatten sonra parayla donanım mı yüklücem adama kız
Demekki onun yüzünü görmek istemiyorum kuşummValla bugun 1 kez 3 saat uyymus
Normalde 6 da kalkıyr 9 gibi 2.uyku 1 saat falan
Öglen 13.00 de 1 saat kadr uyuyo bazsn aksam üzeri 16.00 da bide
1 saatten fazla uyumuyr bende
Aynen bizim de önceden topluydu hareketlenince eridi yağlarıYa bebek kilosu olması çok normal nazar degdirecekler çocuğa, bı de yürüyünce hemen zayifliyolar o tombislik gidiyo
İste insanı böyle böyle delirtiyorlar bacımAhahaaa çok güldüüümmm ya nerden buluyon bu sözleri baby
keske hic barismasaydin ya. Kurtulamiyorsun bunlardan resmen. Sahi sen gel demekeri yeni
Pes ya
Gelecek olsam gelirim
Güvenlikli site 15 yaşında oğlun var
Bu nedir
İlgili mi?
Durup durup bir yerden cikiyor.Kuzu kendi düzenin gibi olmaz eger biraz değişsin dersen h sonu onlarin uyuttugu saate biseyler yedir sen ek gıdada veriyorsun belki rutin olur o saate kalkıp ister
Allah ım gölge etmeyin diyeceksin aslında resmen yol yapıyor canim önceden hep geliyorlardı simdi çağırıyorlar canim bide çocuğun küçük kendini de çocuğu küçük çok rahat heralde gelelim gelelim diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?