Küçük Düşün Büyük Olsun!

Aynen canım alacağım ya...Oldu mu artık olsun..Sürekli ertelemekten bende sıkıldım..Şu eksiklerimide alayım bir oh demek istiyorum:)

gerçekten çok yıprandı benimkilerde...
dediğin gibi ne konsol ne vitrin kaldı. şimdi takside girmeyeyim istiyorum. şu param gelse o parayı tamamen ev eşyasına ayırdım.
sen de güle güle kullan canım.

Aslında elimde 3000 e yakın param var ..diğer eksiklerimi de alabilirim bu parayla taksit bile yapmadan..En iyisi yapayım yoksa hakkatende kendimi kötü hissediyorum..Psikolojim etkileniyor..İnsan kendini mutlu da edebilmeli..Bunları almassam da hep eksik kalacak mutsuz olacağım..Dünyaya bir kere geliyoruz..Gerektiğinde de harcamak en iyisi..

gerçekten çok yıprandı benimkilerde...
dediğin gibi ne konsol ne vitrin kaldı. şimdi takside girmeyeyim istiyorum. şu param gelse o parayı tamamen ev eşyasına ayırdım.
sen de güle güle kullan canım.
Çok teşekkürler canım..Aynen öyle canım..Bende geçen seneden beridir birikim yapıyordum..Biriktirdiklerimden kullandım peşin aldım.Taksit sevmiyorum..Kafamdan çıktı..Sadece koltuk takımı tül ve tv konsolu aldım..Ünite bile almadım..Incık cıncık istemiyorum artık.Bir sürüde süs eşyası attım evden..Resmen ev açıldı ya:)

benim perdelerim ve halılarım kahverengi. onları değiştirmeyi düşünmüyorum.3 yıl önce yaptırmıştım. turkuaz ve krem tonlarında koltuk takımı, krem masa ve tv ünitesi düşünüyorum. benim evimde çok ıvır zıvır yok. olanı da atarım zaten.

Benim tüle de ihtiyacım vardı canım..Bu eve taşınırken 10 yıl önce almıştık..Artık baya eskimişti..Storlulardandı. Temizliği de çok zordu..Şimdi English home dan aldım..Hem uyguna geldi..hemde çok şık oldu:)

güle güle kullan canım.
benim evimde ıvır zıvır pek yok zaten. yapma çiçeklerden biblolardan nefret ederim.
bir şey olmayınca da hem sade oluyor hem de temizliği kolay oluyor.

H Hayat ne garip saol cnm
KIZLARIMCANLARIM ekürim nasil bir masa istiyosun?
Koctasdan bir arkafasim beyaz deri sandalyeli cordoba renk masa aldi gayet hostu ve 350tl indirimden aldi.
Ben uzeri cam olanlardan aldim 680tl.
Ama aynisini su koltuklarimi aldigim yerde 400tl gördüm kazik yemisim resmen.
Al bence.

merhaba arkadaşlar....

eşya değiştirme vs. konuşulmuş... bu konuda sizi okuyunca, kendimi maymun iştahlı gibi hissettim... :)
yaklaşık 12 yıllık evliyim, evimin eşyasını kısım kısım, üç kere değiştirdim, en son bir yıl önce taşınırken, beyaz eşyadan tutun da, ankastre setten, yatak odama, salonuma, oturma odama, çocuk odama kadar, halısından perdesine, mutfağima varıncaya kadar değiştirdim.... ama şöyle bir durum var, sık sık değiştiği için, çok yeniydiler ve hepsi ihtiyaç sahiplerine gitti... mesela bir keresinde koltuk takımı ve yemek takımı verdiğim ailenin evine ilk defa giriyordu o eşyalar... bi de çok yeniydiler, hiç kullanılmamış gibi, eski olsa zaten kimseye veremezdim... o nedenle vicdan azabı çekmiyorum, değiştirdiğim için...

ama eskimeden, işini görüyorken, sürekli değiştirmek israf tabiki de... devir tasarruf devri.... hem ülke ekonomisi için, hem de aile ekonomisi için, tüketim toplumu olmaktan, bir an önce uzaklaşmamız lazım...

güle güle kullan canım.
benim evimde ıvır zıvır pek yok zaten. yapma çiçeklerden biblolardan nefret ederim.
bir şey olmayınca da hem sade oluyor hem de temizliği kolay oluyor.
Kesinlikle canım..Benim annem çok sadedir.İşi hemen biterdi.Ona özendim bende..Birde sıkıldım artık..Şimdi ferah mis..
boyamıda açık renk yaptırdım..Eve girince oh deniliyor artık..:)

Canım benim mutfağım küçük..O üzeri cam olanların açılır kapanırı çıkmış..Sanırsam öyle bişi alacağım.yerim kısıtlı çünkiAslında çok güzel modeller var..Banklı falan masalar çıkmış..Ama yer olmayınca es geçmek zorunda kalıyorumikea yaya da bakacağım aslında..

Benimde abimler öyle canım..onlarda 19 yıllık evliler..en az 4-5 kez değiştirdiler mobilyalarını..Beyaz eşya da dahil..
Yengem a-nı yaşar..Öyle aman aman birikimmiş vs düşünmez.Yaşadığım kadar daha yaşayacakmıyım mantığında..
İşte ben öyle olamıyorum..Gereksiz değişim yapmadım hiç..bu ikinci evim..Sadece buraya taşınırken kızımın odası yoktu onu almıştım..bir yıl sonrada yatak odam çok dökülmüştü onu değiştirdim..halende onu kullanıyorum..Ama o da koyu kahve.ARa ara onu damı yenilesek diyede düşünmüyor değilimama kıyamıyorum da.. daha yeni..bide mdf kalitelide bişi..Pahalıyada almıştık..Bir ara boyatmayı da düşündüm..Uyguna gelirse belki boyatırım..

Kesinlikle canım..Benim annem çok sadedir.İşi hemen biterdi.Ona özendim bende..Birde sıkıldım artık..Şimdi ferah mis..
boyamıda açık renk yaptırdım..Eve girince oh deniliyor artık..:)
benim evdeki yardımcım bazen başka evlere temziliğe gidiyor.
diyor ki eğer bir evde çok ıvır zıvır varsa dünyanın parasını da verse bir daha o eve gitmem. iş bitmiyor diyor.
@meyraa maşallah canım. o kadar eşya değiştirmek enerji de ister. git seç beğen yerleştir. verilecek birini bul...
neyse ki eşyaların boşa gitmemiş. güle güle güzel günlerde kullan.

Benimkide acilanlardan.
Banklilari ben sevmedim
Yer bakimindan tamam hemen masanin altina giriyo ama uzun sohbet kahvaltilarinda cok rahatsiz
Yaslanamiyosun.
İnsanin sirti agriyo

Haklı canım kadın:)Hakkatende zamandan da çalıyor..gereksiz bence..Öyle put gibi duruorlar ..Hiç bişeye de yaramıyorlar..Çok gereksiz bence..

Benimkide acilanlardan.
Banklilari ben sevmedim
Yer bakimindan tamam hemen masanin altina giriyo ama uzun sohbet kahvaltilarinda cok rahatsiz
Yaslanamiyosun.
İnsanin sirti agriyo
Haklısın canım..O kısmı düşünmemiştim ben)ikeaya da bakacağım aslında..geçen kıs bir ara gitmiştik..Çok güzel modellerde vardı..Bakalım artık hayırlısı ne ise o olsun:)

sağol canım... :) bi de gıda hariç, alış-verişten (kıyafet, mobilya vs. ) nefret eden biriyim ve kolay kolay hiç bir şeyi beğenmem, gerisini sen düşün... :))

evet bu konuda kötü bir örneğim, seni takdir ediyorum... :) tek tesellim, ihtiyaç sahiplerine gidip, birilerini mutlu edip, işe yaramaları....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…