- 27 Şubat 2008
- 9.942
- 12.715
- 823
Aynen canım alacağım ya...Oldu mu artık olsun..Sürekli ertelemekten bende sıkıldım..Şu eksiklerimide alayım bir oh demek istiyorum:)KIZLARIMCANLARIM imkanın varsa değiştir canım geçen sene oturma odasını değiştirdim tül ler kaldı o gün bu gün derken hala bir yıldır aklımda boyna erteliyorum onun üstüne eve neler neler alındı.
gerçekten çok yıprandı benimkilerde...Haklısını canım..Aynen salonumda evlenirken de kalmaydı..Dediğin gibi o zamanın modasıydı..Ama artık ne konsol ne gümüşlük ne de koyu renk kalmadı:)Çok şükür onu değiştirdik artık):Yavaş yavaş değişime başlıyacağım..
Birde çamaşır makinem 20 yıllık geçen kötü sesler çıkarmaya başladı..sanırsam ömrü bitti..Eşim de dedi yenisini alalım hazır sene sonu kampanyaları da başlamışken diye..Tavsiyelerinizi bekliyorum çamaşır makinesi önerileriniz?
Çok teşekkürler canım..Aynen öyle canım..Bende geçen seneden beridir birikim yapıyordum..Biriktirdiklerimden kullandım peşin aldım.Taksit sevmiyorum..Kafamdan çıktı..Sadece koltuk takımı tül ve tv konsolu aldım..Ünite bile almadım..Incık cıncık istemiyorum artık.Bir sürüde süs eşyası attım evden..Resmen ev açıldı ya:)gerçekten çok yıprandı benimkilerde...
dediğin gibi ne konsol ne vitrin kaldı. şimdi takside girmeyeyim istiyorum. şu param gelse o parayı tamamen ev eşyasına ayırdım.
sen de güle güle kullan canım.
benim perdelerim ve halılarım kahverengi. onları değiştirmeyi düşünmüyorum.3 yıl önce yaptırmıştım. turkuaz ve krem tonlarında koltuk takımı, krem masa ve tv ünitesi düşünüyorum. benim evimde çok ıvır zıvır yok. olanı da atarım zaten.Çok teşekkürler canım..Aynen öyle canım..Bende geçen seneden beridir birikim yapıyordum..Biriktirdiklerimden kullandım peşin aldım.Taksit sevmiyorum..Kafamdan çıktı..Sadece koltuk takımı tül ve tv konsolu aldım..Ünite bile almadım..Incık cıncık istemiyorum artık.Bir sürüde süs eşyası attım evden..Resmen ev açıldı ya:)
Günaydın kızlar
Sertsessiz bence de değiştir sonra devam et birikime
20 yıl olmuş zaten
Almazsan başka ihtiyaç cıkar o kalır yıne
Benim tüle de ihtiyacım vardı canım..Bu eve taşınırken 10 yıl önce almıştık..Artık baya eskimişti..Storlulardandı. Temizliği de çok zordu..Şimdi English home dan aldım..Hem uyguna geldi..hemde çok şık oldu:)benim perdelerim ve halılarım kahverengi. onları değiştirmeyi düşünmüyorum.3 yıl önce yaptırmıştım. turkuaz ve krem tonlarında koltuk takımı, krem masa ve tv ünitesi düşünüyorum. benim evimde çok ıvır zıvır yok. olanı da atarım zaten.
güle güle kullan canım.Benim tüle de ihtiyacım vardı canım..Bu eve taşınırken 10 yıl önce almıştık..Artık baya eskimişti..Storlulardandı. Temizliği de çok zordu..Şimdi English home dan aldım..Hem uyguna geldi..hemde çok şık oldu:)
Kesinlikle canım..Benim annem çok sadedir.İşi hemen biterdi.Ona özendim bende..Birde sıkıldım artık..Şimdi ferah mis..güle güle kullan canım.
benim evimde ıvır zıvır pek yok zaten. yapma çiçeklerden biblolardan nefret ederim.
bir şey olmayınca da hem sade oluyor hem de temizliği kolay oluyor.
Canım benim mutfağım küçük..O üzeri cam olanların açılır kapanırı çıkmış..Sanırsam öyle bişi alacağım.yerim kısıtlı çünkiH Hayat ne garip saol cnm
KIZLARIMCANLARIM ekürim nasil bir masa istiyosun?
Koctasdan bir arkafasim beyaz deri sandalyeli cordoba renk masa aldi gayet hostu ve 350tl indirimden aldi.
Ben uzeri cam olanlardan aldim 680tl.
Ama aynisini su koltuklarimi aldigim yerde 400tl gördüm kazik yemisim resmen.
Al bence.
Benimde abimler öyle canım..onlarda 19 yıllık evliler..en az 4-5 kez değiştirdiler mobilyalarını..Beyaz eşya da dahil..merhaba arkadaşlar....
eşya değiştirme vs. konuşulmuş... bu konuda sizi okuyunca, kendimi maymun iştahlı gibi hissettim... :)
yaklaşık 12 yıllık evliyim, evimin eşyasını kısım kısım, üç kere değiştirdim, en son bir yıl önce taşınırken, beyaz eşyadan tutun da, ankastre setten, yatak odama, salonuma, oturma odama, çocuk odama kadar, halısından perdesine, mutfağima varıncaya kadar değiştirdim.... ama şöyle bir durum var, sık sık değiştiği için, çok yeniydiler ve hepsi ihtiyaç sahiplerine gitti... mesela bir keresinde koltuk takımı ve yemek takımı verdiğim ailenin evine ilk defa giriyordu o eşyalar... bi de çok yeniydiler, hiç kullanılmamış gibi, eski olsa zaten kimseye veremezdim... o nedenle vicdan azabı çekmiyorum, değiştirdiğim için...
ama eskimeden, işini görüyorken, sürekli değiştirmek israf tabiki de... devir tasarruf devri.... hem ülke ekonomisi için, hem de aile ekonomisi için, tüketim toplumu olmaktan, bir an önce uzaklaşmamız lazım...
benim evdeki yardımcım bazen başka evlere temziliğe gidiyor.Kesinlikle canım..Benim annem çok sadedir.İşi hemen biterdi.Ona özendim bende..Birde sıkıldım artık..Şimdi ferah mis..
boyamıda açık renk yaptırdım..Eve girince oh deniliyor artık..:)
Benimkide acilanlardan.Canım benim mutfağım küçük..O üzeri cam olanların açılır kapanırı çıkmış..Sanırsam öyle bişi alacağım.yerim kısıtlı çünkiAslında çok güzel modeller var..Banklı falan masalar çıkmış..Ama yer olmayınca es geçmek zorunda kalıyorum ikea yaya da bakacağım aslında..
Haklı canım kadın:)Hakkatende zamandan da çalıyor..gereksiz bence..Öyle put gibi duruorlar ..Hiç bişeye de yaramıyorlar..Çok gereksiz bence..benim evdeki yardımcım bazen başka evlere temziliğe gidiyor.
diyor ki eğer bir evde çok ıvır zıvır varsa dünyanın parasını da verse bir daha o eve gitmem. iş bitmiyor diyor.
@meyraa maşallah canım. o kadar eşya değiştirmek enerji de ister. git seç beğen yerleştir. verilecek birini bul...
neyse ki eşyaların boşa gitmemiş. güle güle güzel günlerde kullan.
Haklısın canım..O kısmı düşünmemiştim benBenimkide acilanlardan.
Banklilari ben sevmedim
Yer bakimindan tamam hemen masanin altina giriyo ama uzun sohbet kahvaltilarinda cok rahatsiz
Yaslanamiyosun.
İnsanin sirti agriyo
cok gez kafana yatanı al en kullanıslı sık acık renk güzel bişey al kullan. hiç acele etmeHaklısın canım..O kısmı düşünmemiştim ben)ikeaya da bakacağım aslında..geçen kıs bir ara gitmiştik..Çok güzel modellerde vardı..Bakalım artık hayırlısı ne ise o olsun:)
benim evdeki yardımcım bazen başka evlere temziliğe gidiyor.
diyor ki eğer bir evde çok ıvır zıvır varsa dünyanın parasını da verse bir daha o eve gitmem. iş bitmiyor diyor.
@meyraa maşallah canım. o kadar eşya değiştirmek enerji de ister. git seç beğen yerleştir. verilecek birini bul...
neyse ki eşyaların boşa gitmemiş. güle güle güzel günlerde kullan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?