Küçük Düşün Büyük Olsun!

İnsan dayanamıyor tabi
ici gidiyor insanın

Günaydın kızlar
7:30 da uyandım. Eşim de uyandı.İşe gidecek hazırlanıyor. Eşim yüzünü yıkıyordu kız tutturdu babayla banyo yapıcammm ağladı. Neyse banyo yaptırdı. Şimdi de küçük hanım banyo sonrası yatağında bornozla uzanıyor
Bugün valiz hazırlayacağım. Yarın belki tatil olur eşime henüz belli değil.
pentiden diğer siparişlerim iptal oldu. Kardeşime aldığım bikininin üstü yok sanırım ondan iptal olmuştur. En iyisi alt bikiniyi de iade edeyim. Zaten normal bikini giymiyor kardeşim. Genelde mayo giyiyor.Onun işin de Avm ye gitmem lazım nasıl olacak çocukla bilmiyorum. Yoksa iade süresi de dolacak. Ya Kendime hadi kızım spor olur diyeceğim O hevesle yürüyeceğim avm ye. en azından faydası olur yürüyüşün :)

Maşallah canım ya benim 8 kilo En azindan vermem lazim gaza geldim eve geçip bayrami atlssam diyet ve spora basliycam insallsh

Selamm genşler
Annem kaçtı bile
Aksam kiz uyududa uyudu eve gelmemiz 9 oldu.
Oglan diyo aciktim
Kiz uyanmiyo bekle bekle sonunda emzirdim alip kucakladim koydum arabaya geldik.
Yolda uykuya devam etti
Aksamda annemle balkonda kahve ictik.
Baya oturduk.
Sonra dedi sen yat ben uyumicam kiz uyanirsa bakarim dedi.
Yattim 1.30da emmeye, 4 de ve 7 de uyandim.
Simdi geri uyudu.
Annem gitmeden mutfagi topladim mak. calistirdim.
Kahvalti yaptik.
Kizla ev supururuz annem gelincede mak. bosaltirim.

Yemekde yapmiyorum dun annemden getirdik yemek.
Babamda para verdi giderken oglana bisi alin dedi yicek.
Annem bugun alirim yapma ugrasma yemekle dedi.
Vallahi ne guzelmis yaw
Bulasik cikmiyo, ortalik kirlenmiyo, kirli camasir bile pek cikmiyo.
Cuma falan yine annemle giderim.
cumarteside giderim belki pazar zaten esim gelir.

3 aydan sonra duzen oturur diyen kizlari öpuyorum burdan.
Valla duzen oturtuyoruz
Gece artik sadece emip uykuya devam ediyor
Eskisi kadarda aglamiyo (sanirim sancisi yok kakasinida kendi yapmaya basladi biraz biraz)

Bacaklariyla popoyu kaldirip kendini geri itiyo onu ogrenmis simdide.
2 tane kitap almistim a101den resimli kalin onlari gosteriyorum ilgisini cekiyor simdilik.
En azindan 20dk falan oyaliyor onu.
Cingirak almistim onu kukla gibi konusturuyorum dokunmaya kavramaya calisiyor.
Muzikli piyanosunu seviyor ayagiyla basiyor tepe tepe
ister 20ser dakkadan oyalayip zaman kazaniyorum

Yere yorgan serdim orda uyuttum daha serin geldi.

bugun 33°

memleket 26 falan gosteriyor gozunu sevdigimin karadenizi

prebiyotigimiz bitti(minnacik sise 78tl)
Alicam mecbur
1 sise daha devam edicem z.yagi ile kullaniyoruz.
20 gun ancak yetti.
ek gidaya kadar aliriz artik 1 sise daha sanirim.

Elbisemi sevdim duz rahat giy cik spor ayakkabiyla falan kullanicam.
Iade etmicem.
Bluz da almistim o yarin gelcek.
Siyah beli lastikli pant. istiyorum hafta sonlari cikariz biz eylulde falanda hava sserinleyene kadar.
Giyerim.
Bi aksam bakmam lazim

Günaydınlar herkese. Canım yerde yün yorganla uyutmak çok etkili bir yöntem hatta montessori yataklarda yere çok yakın

Günaydınlar herkese. Canım yerde yün yorganla uyutmak çok etkili bir yöntem hatta montessori yataklarda yere çok yakın
Böyle daha uzun uyuyor gunduzde.
hatta hafif ayagimda sallayip birakiyorum.
10 dan beri uyuyor simdilik 12 gibi acikir uyur mu geri bilmem.
Bakicaz artık

:):)) çok tatlısın canım benim,
izine ayrılıyorum yine yeniden :) ahahhaha
oğluşla program yaptık
sabah yürüş yapacağız
öğleden sopnra dans edeceğiz
programın içeriği geniş
4 gün wc çıkamamıştım bugün çıktım çok şükür
resmen şişliğim gitti
nasıl fark ediyor insan çıkamayınca

Merhaba kızlar, canım yazını görünce eklemek istedim, kanıtlanmış araştırmalar çocuk beyin gelişimini 3 şeyin artırdığını gösteriyor
Omega 3
Etkileşimli kitap okumak
Kaliteli bir okul öncesi eğitimi

Böyle daha uzun uyuyor gunduzde.
hatta hafif ayagimda sallayip birakiyorum.
10 dan beri uyuyor simdilik 12 gibi acikir uyur mu geri bilmem.
Bakicaz artık
Şimdi gün içinde yuvarlanıp dursun canim hem yorar kendini rahat uyur gecede hem gazi rahat atar

Merhabalar, bugün yine gözümü açar açmaz kahvaltı ve sonrasında eşimi gönderdiğim gibi balkondan soğan-patates ikilisini aldım. Akşam için tavuk sosladım fırında pişiricem. Yarın için dolmalık biber doldurdum 6 tanesine iç yetmedi ipe astım kurutmaya koydum. Bitmedi baktım saat 9 geliyor hemen üstümü değiştirip bime gittim 10 tl terlik aldım birde sosis aldım pizza için normalde kızlar yemiyorlar. Ama ben çok seviyorum pizzada. Eve gel tekrar üstümü değiştirdim. Limoanata yaptım 3 şişe birini anneme vericem. Mutfagı topladım evin tozunu aldım. Kilerde bulunan dondurucunun bir gözünü hiç olmasa boşaltayım dedim Allahım ne doldurmuşum valla beş çekmecenin hepsini çıkardım diğerlerine doldurdum. Ancak bir çekmece boşaltabildim. Diğer buzdolabımı da elden geçirdim ve alt çekmecesini boşaltabildim annem kurbanda bana dondurucuya koymam için et verecegini söyledi bende tamam dedim ama dondurucular dolu artık birazını yazlıkta ki dolaba götirecegim. Buzdolabında yok yok Allaha binlerce şükürler olsun ama artık kışlık sadece salça yaparım diyorum çünkü tüketemeyebiliriz kıştan ıspanak, pırasa koymuştum onları da bir ara pişireyim. Bakla, bezelye, bamya da var pazardan almam artık.

Çok teşekkür ederim yedirenkçim böyle güzel cümleler öyle iyi geliyor ki, insana morel veriyor iyiki varsınız ve iyi ki sizleri tanımışım.

Dün market alışverişi yaptık eşimle,
5 litrelik ayçiçek yagı,
5 kilo şeker,
2 kasa 24'lü maden sodası biri sade, diğeri narlı
2.5 kiloluk mısır dondurulmuş,
1 kilo hazır pişmiş acılı kebap,
3 paket türk kahvesi,
3 paket sakız,
32'li tuvalet kagıdı,
5 paket margarin birkaç unuttugum birşeyler daha var 242 tl baydık geldik.
En sevindiğim yanı nakit almamız kredi kartı mümkün oldugu kadar kullanmak istemiyoruz. Ama mecbur kalınca da kart ilaç gibi geliyor. Arabanın gazı benzini de 250 tlik atarız ay kendi kendime bayılmayı başaracagım en sonunda. Kızlar kusura bakmayın çenem fena düştü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…