- 21 Ağustos 2015
- 32.156
- 97.587
- 798
- 38
İnsan dayanamıyor tabiBen de karşıydım çok kızardım yapan annelere ama yine de yedirdiğim olduİlk yıllarda tek kavgamız oydu tabi artık zorlamıyorum napayım usandım. Dedim kendi kendime kızıyor sinirleniyorsun ama niye gerek varmı dedim. Çünkü hala yemiyor diye kızdığım günleri hatırladığımda kendime kızıyorum.
Ben de erken kestim mamayı. 2 yaşı hiç beklemedim. Süte geçmiştim. Doktor da geç artık demiştiBiz de hala aptamil kullanıyoruz.
Valla 1 yası gecsin devam sütlerine geccem kutu. 2 yasına kadr mama vermicem artk herseyi yiyor
Maşallah canım ya benim 8 kilo En azindan vermem lazim gaza geldim eve geçip bayrami atlssam diyet ve spora basliycam insallshBen de öyleydim. Akşam o yemekten sonra aburcuburlarımız yani tokuz yiyoruz aslında mantık o. Toksan yemeyeceksin engel olacaksın. Bana bayağı faydası oldu. Tabiki dondurma da yedim karpuzda yedim ekmek de yedim kahvaltıda. Ama ölçülü ve acıktıkça yedim. Tabi yürüyüş hareket en önemli etken. Bacak ağrılarımda geçti. 61,2 oldum. Eski kıyafetlerimin. Birkaçını giyiyorum. Ve görenler gençleştin Yüzün daha da güzelleşti diyorlardaha da vereceğim inşallah. O kadar anlattım Seni havaya sokmak için. Tam gaz kilo verme azmiyle başla yeniden. 3 kilo 3 haftada gider
Günaydınlar herkese. Canım yerde yün yorganla uyutmak çok etkili bir yöntem hatta montessori yataklarda yere çok yakınSelamm genşler
Annem kaçtı bile
Aksam kiz uyududa uyudu eve gelmemiz 9 oldu.
Oglan diyo aciktim
Kiz uyanmiyo bekle bekle sonunda emzirdim alip kucakladim koydum arabaya geldik.
Yolda uykuya devam etti
Aksamda annemle balkonda kahve ictik.
Baya oturduk.
Sonra dedi sen yat ben uyumicam kiz uyanirsa bakarim dedi.
Yattim 1.30da emmeye, 4 de ve 7 de uyandim.
Simdi geri uyudu.
Annem gitmeden mutfagi topladim mak. calistirdim.
Kahvalti yaptik.
Kizla ev supururuz annem gelincede mak. bosaltirim.
Yemekde yapmiyorum dun annemden getirdik yemek.
Babamda para verdi giderken oglana bisi alin dedi yicek.
Annem bugun alirim yapma ugrasma yemekle dedi.
Vallahi ne guzelmis yaw
Bulasik cikmiyo, ortalik kirlenmiyo, kirli camasir bile pek cikmiyo.
Cuma falan yine annemle giderim.
cumarteside giderim belki pazar zaten esim gelir.
3 aydan sonra duzen oturur diyen kizlari öpuyorum burdan.
Valla duzen oturtuyoruz
Gece artik sadece emip uykuya devam ediyor
Eskisi kadarda aglamiyo (sanirim sancisi yok kakasinida kendi yapmaya basladi biraz biraz)
Bacaklariyla popoyu kaldirip kendini geri itiyo onu ogrenmis simdide.
2 tane kitap almistim a101den resimli kalin onlari gosteriyorum ilgisini cekiyor simdilik.
En azindan 20dk falan oyaliyor onu.
Cingirak almistim onu kukla gibi konusturuyorum dokunmaya kavramaya calisiyor.
Muzikli piyanosunu seviyor ayagiyla basiyor tepe tepe
ister 20ser dakkadan oyalayip zaman kazaniyorum
Yere yorgan serdim orda uyuttum daha serin geldi.
bugun 33°
memleket 26 falan gosteriyor gozunu sevdigimin karadenizi
Böyle daha uzun uyuyor gunduzde.Günaydınlar herkese. Canım yerde yün yorganla uyutmak çok etkili bir yöntem hatta montessori yataklarda yere çok yakın
:):)) çok tatlısın canım benim,Ben de öyleydim. Akşam o yemekten sonra aburcuburlarımız yani tokuz yiyoruz aslında mantık o. Toksan yemeyeceksin engel olacaksın. Bana bayağı faydası oldu. Tabiki dondurma da yedim karpuzda yedim ekmek de yedim kahvaltıda. Ama ölçülü ve acıktıkça yedim. Tabi yürüyüş hareket en önemli etken. Bacak ağrılarımda geçti. 61,2 oldum. Eski kıyafetlerimin. Birkaçını giyiyorum. Ve görenler gençleştin Yüzün daha da güzelleşti diyorlardaha da vereceğim inşallah. O kadar anlattım Seni havaya sokmak için. Tam gaz kilo verme azmiyle başla yeniden. 3 kilo 3 haftada gider
Merhaba kızlar, canım yazını görünce eklemek istedim, kanıtlanmış araştırmalar çocuk beyin gelişimini 3 şeyin artırdığını gösteriyorKızlar ben de aptamil kullanmıştım. Orada o şekilde başlamışlar. Ablama sordum. O mamaya alıştığı için diğerini istemeyebilir dedi. Ben de öyle devam ettim. Keçiboynuzu özünü kattığım şeyleri hiç yemedi. Oysa çok faydalı olduğunu duymuştum. Şimdilerde de iştahlı olmadığı için vitamin veriyorum. Omega 3 ü de eksik etmiyorum. Beyin gelişimi için çok iyi.
Normal süte mi gectiniz?Ben de erken kestim mamayı. 2 yaşı hiç beklemedim. Süte geçmiştim. Doktor da geç artık demişti
Şimdi gün içinde yuvarlanıp dursun canim hem yorar kendini rahat uyur gecede hem gazi rahat atarBöyle daha uzun uyuyor gunduzde.
hatta hafif ayagimda sallayip birakiyorum.
10 dan beri uyuyor simdilik 12 gibi acikir uyur mu geri bilmem.
Bakicaz artık
Çok teşekkür ederim yedirenkçim böyle güzel cümleler öyle iyi geliyor ki, insana morel veriyor iyiki varsınız ve iyi ki sizleri tanımışım.Ben de hepinizi tanımak isterdim.Seni de ayrı tanımak isterdim. Çok olgun hoş konuşma tarzın var. Gerçekten bu topiğe bakmasam eksik hissediyorum. Baby i de tanımayı çok isterdim bazen öyle kahkaha atmana neden oluyorki Allah da seni güldürsün baby diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?