- 22 Kasım 2019
- 3.169
- 4.553
- 63
Yok calismiyorm 3 bucuk aylk oglum var oyle kb ile yasiyorm. Bende cocuk baksam dedom ama tecrubem yok ilk cocugum guvenirler mi ki bana2.el uyglamalarda kullanmadıgınız kıyafetleri satabilirsiniz.
3-5 birikir öyle.
Calısıyor musunuz?
Calısmıyorsanız evden is yapabilirsiniz.
Meslek nedir bilmiyorm ama
Ben lise mezınu bi ark.cok ihtiyacı vardı,cocık baksana evde yarım gün hic değilse dedim diye küsmüstü bana
O tür bisey olabilir
Bence ciddi bir güvenilir bakıcı acıgı var bu memlektte
Güvenirler ama bebek kücükmüsYok calismiyorm 3 bucuk aylk oglum var oyle kb ile yasiyorm. Bende cocuk baksam dedom ama tecrubem yok ilk cocugum guvenirler mi ki bana
Fenomen olunca alırlarMantikli evet ama biraz da cevre gerektoriyor bence ya. Ben kucuk sehirdeyim oyle sarma diye sordm kimseden çıt cikmadi alan yok malesef
Kv bakar o sorun degil de tecrube yok işte ama aklimda suan o var zaten. Markette flan calistm evlenmeden once ama asla girmem geriGüvenirler ama bebek kücükmüs
2 cocuk zorlar
Yoksa kimler kimler bakıyo cocuk niye güvenilmesin.
O kim bilmiyorm ama zor iş ya sarma bende yaparm herkes sever incecik sararim da iste yok ki oyle bi iki kisi bulsam devami gelir deFenomen olunca alırlar
Ay igda varya bi kadın göcmen kasa kasa sarma satck kadın
Masallah
Hayırlısı cnmKv bakar o sorun degil de tecrube yok işte ama aklimda suan o var zaten. Markette flan calistm evlenmeden once ama asla girmem geri
O kim bilmiyorm ama zor iş ya sarma bende yaparm herkes sever incecik sararim da iste yok ki oyle bi iki kisi bulsam devami gelir de
parasida iyi aslinda.2.el uyglamalarda kullanmadıgınız kıyafetleri satabilirsiniz.
3-5 birikir öyle.
Calısıyor musunuz?
Calısmıyorsanız evden is yapabilirsiniz.
Meslek nedir bilmiyorm ama
Ben lise mezınu bi ark.cok ihtiyacı vardı,cocık baksana evde yarım gün hic değilse dedim diye küsmüstü bana
O tür bisey olabilir
Bence ciddi bir güvenilir bakıcı acıgı var bu memlektte
Benm oglum da oylr gündüz ayak sesine bile uyaniyo ama aksami biliyo ya saat 9 deyince şaşmiyo pek uyandiran olmazsa tabi omdam snra dalinca daha da duymuyo sesi flan ister makina ac ister kalabalk konus farketmiyoBenimkide uyudu
mak. calistirdim.
Biraz cop topladim buzdolabini duzenledim.
Uyaninca doyururum ev supururuz.
Ses aliyo ya.
Mutfakda az tikirti olsun uyaniyor.
sese alistiramadim gitti
Bende yapıyorum canim 6 ay fln bi 200 300 arası çıkıyor bozukluk haftalık 10 tl fln atıyorum 0.5 altın alıyorum 2 gram altınını öyle biriktirdimŞimdi yeni iki kumbara yapicam.bi 5 TL lik bı de bozukluk. Çok iyi oluyor boyle
Onuda senden duyup takibe aldim kuzu masallahı var o kadar çocuk pasta börek sarma iyi yapiyoFenomen olunca alırlar
Ay igda varya bi kadın göcmen kasa kasa sarma satck kadın
Masallah
Bende bakıyorum arada ferihanin taksiye binip ilerde inmesi çakallıgı der susarımFeriha ya bak koskoca Emir sarrafogluna hazır pasta tabanıyla pasta yaptı,üzerini de recelle süsledi
Evet dalinca ses almiyor benimkide.Benm oglum da oylr gündüz ayak sesine bile uyaniyo ama aksami biliyo ya saat 9 deyince şaşmiyo pek uyandiran olmazsa tabi omdam snra dalinca daha da duymuyo sesi flan ister makina ac ister kalabalk konus farketmiyo
bereketli olsun canimBende yapıyorum canim 6 ay fln bi 200 300 arası çıkıyor bozukluk haftalık 10 tl fln atıyorum 0.5 altın alıyorum 2 gram altınını öyle biriktirdim
Aynen oyle. Gece kac kere uyaniuor acikip. Mama yda emiyo mu hangisiEvet dalinca ses almiyor benimkide.
Hemen hemen aylari ayni sayilir.
Bakalim alisacaklar artik.
Eşin donuncede akşamları oyalarken dinlenirsin canim yine babasını ozlemistir kuzudaZikirlerimi cektim.
Bugun baya cektim cok sukur ancak icim rahat etti.
Az cekebiliyordum ya da yataga uzaninca zikirmatikle uyuyakaliyordum.
Bugun 1000taneden fazla cekmisimdir cok sukur
Esim yemek yapma ugrasma kahvaltilik yeriz dedi.
Ama yine pilav yaptim ciger kizarttim.
evi supurdum.
Toz aldim.
Kizla nekadar yapabildiysem artik..
Kiz uyudu bende uzandim zikirlerimi cekiyorum.
Esim 11 gibi ancak gelirim dedi.
1 saat daha uyursa kiz dinlenirim bende boylelikle.
Uyusam esim gelince uyancam yine
O diilde annemi ozledim
Alismistim ya bu saatlerde yemek yiyorduk kiz uyurken
Pesine kahve iciyorduk.
ben 11 gibi uyuyodum gecede sadece emzirmeye kalkiyordum annem salliyodu uyutuyodu..
Diyoki gece zor olcak sana
O gec uyuyordu oturuyodu.
Aiiy valla annem, babam olmasa gelir demek bakar yani.
Babam birakmiyo kadini
Sabah 8 de basliyo aramaya gel gel.
Cok anlayissiz ve bencil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?