Valla uzun süre dokunmasam ben olsam altın yapardım uzun vadede kazandırıyor ytd degildirYa benm oglan dogdugunda para takanda oldu sizce altina mi ceviriyim yksa para seklinde mi dursun hangisi daha iyi olur?
Ceyrek mi daha mantikli bilezik mi ama iste orda bilemiyorm. Dokunmuyorz ona oglum icin sadece o paraValla uzun süre dokunmasam ben olsam altın yapardım uzun vadede kazandırıyor ytd degildir
Ceyrek mi daha mantikli bilezik mi ama iste orda bilemiyorm. Dokunmuyorz ona oglum icin sadece o para
En mantiklisi bana göre 24 ayar altın canim ben 22 24 karışık biriktituyorum tabi bilezik için toplu bi para gerekiyor parca parca akinmiyor bide benim kocam saolsin hic birikim kafasinda degil en ufak sıkışıklıkta bozdurmak bidaha gelmez bana o yüzden gram yapıyorum ben he eşim kac gram var onuda bilmez yoksa o para harcaniyorCeyrek mi daha mantikli bilezik mi ama iste orda bilemiyorm. Dokunmuyorz ona oglum icin sadece o para
BilezikCeyrek mi daha mantikli bilezik mi ama iste orda bilemiyorm. Dokunmuyorz ona oglum icin sadece o para
facebookda yemek grublarinda salca sarma satip kargoyla gönderen var. Bilen birinden ögrene bilsen keskeMantikli evet ama biraz da cevre gerektoriyor bence ya. Ben kucuk sehirdeyim oyle sarma diye sordm kimseden çıt cikmadi alan yok malesef
Yaa gram aklımıza hic gelmedi. Dogumdan once bilezk aldilar ya yatırım amaçlı hem de tekiyim diye bi daha alsak diyolardiGram altın en mantiklisi
1 gram
5 gram
10 gram
20 gram
50 gram
Hangisini isterseniz
Bilezikten uzak durun al sat çok oynar
elimde şuan toplu işte çeyrek gram para olarak var ben bu altinlar vs bozdurup bilezk yda baska birssy mi yapsamEn mantiklisi bana göre 24 ayar altın canim ben 22 24 karışık biriktituyorum tabi bilezik için toplu bi para gerekiyor parca parca akinmiyor bide benim kocam saolsin hic birikim kafasinda degil en ufak sıkışıklıkta bozdurmak bidaha gelmez bana o yüzden gram yapıyorum ben he eşim kac gram var onuda bilmez yoksa o para harcaniyor
Benm kolumdaki ayni resimdeki işte bilemedm yanls mi aldik kiBilezik
Bizzat araştırdım
Al satta en fazla 1,5 TL oynuyor
İşçiliği olmayan bilezik
Gram veya çeyrek alış satış farkı yüksek
Bunu kuyumcu bile söylüyor
Ya oyle salca satacak hani adam bulsam da yapma imkanim hic yok oyle kucuk oglum var 4 ayina girecek birde ben de oyle buyuk biri de degilim ki hanifacebookda yemek grublarinda salca sarma satip kargoyla gönderen var. Bilen birinden ögrene bilsen keske
Yalnız o cocuklar da sarmaların icinde bilemeyrummOnuda senden duyup takibe aldim kuzu masallahı var o kadar çocuk pasta börek sarma iyi yapiyo
Üçlü burma işçilik farkı en az olan bileziklerden, ev almadan önce bende elimdekileri buna ceviriyordum.Benm kolumdaki ayni resimdeki işte bilemedm yanls mi aldik ki
Ya oyle salca satacak hani adam bulsam da yapma imkanim hic yok oyle kucuk oglum var 4 ayina girecek birde ben de oyle buyuk biri de degilim ki hani
Ben kullaniyorm tanıdık kuyumcudan aldk bizde . kullandm diye değer duser mi yinedeÜçlü burma işçilik farkı en az olan bileziklerden, ev almadan önce bende elimdekileri buna ceviriyordum.
Tanıdık kuyumcu bulursan hiç fark almadan ceyrekleri bilezige çevirir, bileziği kullanmazsan güncel fiyatından alır.
Ben bozarken aldigim kartlarla götürdüm kuyumcuya hiç kullanmamistim tabi, adam olduğu gibi vitrine dizdi
Günaydın canlar,Moral bozukluguyla günaydın
Dün aksm üstü köye gittik
Kıza dedim kasık mama yapayım
Annemde yedekli var yanımızda götürmüyorz
Onun da düzen isi malum cıldırmalık
Kavanoza koyuyo o mamaları
Elli kere dedim kalsın posetinde mandal aldım sırf onlar icin neyse
Koymus kavanoza bu mu kasık mama dedim?Sütlü pirincli anlamıyorm da
Evet dedi
Neyse 2 kasık yaptm yedi Alya
Sonra mangal yakıldı
Kuzenler geldi yemek yedik
Alya 1 kase mercimek corbası icti annm yapmıs ona tuzsuz.
21.00 da uyuttum
1 de mama ya kalktık
2 de mıkırdanıyo baktım sırtı ıslak
Hem cis hem kaka yapmıs
Üsüttü herhlde dedim soydum temizledim geri uyudu.
Sabahh annemden bi cıglık aaa bu kavanozdn mı mama yaptın?
Evet dedim noldu
Un vardı onun icinde dedi
Cocuga sıcak suda acıp 2 kasık un yedirmisiz
Ay sinirlerim bozuldu basladım aglamaya
Tmm bisey olmaz biz un maması yapardık size diyo bana bide
Ya dedim baska bissy olsaydı?
Ne olcak mutfak kavanozunda diyo
Sana dedim belli olmaz
Düzenli olsn diye camasr deterjanı da koyarsın sen dedim
Atıstık sabah sabah
Velhasıl cok uzattım hakkınızı helal edin bacımlar
Ekmeği bile tam bugdaylı yedirdiğim cocuuum 2 kasık cig unu yedi
Ki ben onu bile verdirmedimGünaydın canlar,
yani evet un çorbası var, bizimkiler bizede yapıyordu, ama un yagda kavrulur, sonra su katılır. ☹
Ben anlıyorum seni canım, sen en iyisi mama diye etikettler yapıştır kavanozlara onları annen kullansın, birdaha karışmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?