Küçük Düşün Büyük Olsun!

nice saglikli mutlu yillara

Üsütse anlarsın kız
Burnu mu tıkalı acaba?

Teşekürler canım, ben de her gidip gelişimde bir fasıl ağlamam oluyor

Burnu ya da genzi biraz tıkanmış Olabilir rüzgardan da olur canım. Ben öyle dönemlerde yüksek yastıkta yatırıyordum. Normalde 1 yaşına kadar yastık kullanmadım ama burnu tıkalı olunca yapıyordum. Çok olursa burun aspiratörünü kullan rahatlasın.

Birde yeni doğanlarda kalp deliği hepsinde olurmuş üfürme gibi ses verir demişti. Hatta önemli değil
Büyüdükçe geçer demişti doktor
Benim kızda da kalp delikliği var. İki defa kontrole gittik henüz kapanmadı. Ama bebekken o burun hırıltısı çok oluyordu. Belki de ondanmış. Şimdi olmuyor

Canım geçmiş olsun
Doktor dinler
Ama burnu tıkalı olabilir
Üsütse anlarsın kız
Burnu mu tıkalı acaba?
Evet kizlar burnundanmis.
Gorunurde tikali diil ama
yinede temizlicez artik.
Cok sukur sikintimiz yok.
Rota zamanimizda gecmiş
Zaten vurdursammi vurdurmasammi diye tereddutteydim.
Neticede vurdurmamis olduk.

yemek yok ev dandini.
Taze fasulye ve pilav yapicam.
Karpuz var.

Evi bi toparlayip supurcem.
Toz da alirim.

Kizi uyutmaya calisiyorun uykusu var yine mizik mizik.
Doktorda muayine ederken seni tospik seni seni cazgir seni diyo.
Ciyakladi yine.
Aiyy dedim hep boyleyiz mizik mizik.
Kizlar boyle dedi.
Ayy demek hepicigi beeylee..

Fizyolojik serum kullanıyorm ben haftada 1
Yoksa emmede de sıkıntı yaratıyor kuzu burun tıkanıklıgı.
İyi bari bırun isi kolay cözülür en azından

Benim kızda da kalp delikliği var. İki defa kontrole gittik henüz kapanmadı. Ama bebekken o burun hırıltısı çok oluyordu. Belki de ondanmış. Şimdi olmuyor
Alya da da üfürüm vardı 5 ay sonra falan kapandı
3 yasa kadr kapanırmıs genelde.
Yenidoganlarda cok olan biseymis üfürüm

Günaaydnlarr
Sabah 7 den beri bi yogunlukkkk gelemedim
Kahve aldım simdi yeter da bi nefes alcam dedim.
70 tl bonny food siparisi verdim bu hafta kardesimin esinin dogumgünü
Cock herseyimize kosuyo.
Ay sonu ceyrek yollucm teyzeme ,kızı evleniyor
3 tane 0.5 i toplatıp ceyrek yapcm
Toplama pcden sonra toplama ceyrek
Birden ceyrek takarsm kalbime fln inebilir mazallah
Markete ugranacak
Pronto,ocak temizleyici falan alınacak.
Yemek nohut var,koci gececi zaten.

Alyaya dogumgünü hediyesi bakıyorm
Deli demek serbest
Barbie ile yazılmıs makaleleri okuyorm
Cocık ilerde dicek nerden düstüm bu anaya diye.
Zayıf barbie no
Anne,gelin,piremses barbie no
Elime balıketli ve meslek sahibi barbieler kalıyor
İlk barbie kac yasında alınıyır diye arastırayım da geliyorm durun

Eklentiler

• 911EC331-D326-483E-9078-3A8A6DE4626E.webp
    62,2 KB · Görüntüleme: 80
Rota için zamanınız var 4 aya kadardı. Biz yaptıramamıştık. Çünkü Ela geldiğinde 4 ay 6 günlüktü. Bugünlerde burun faşır foşur benim kızın da. Dün ablam video göndermiş bodrumda fena yağmur iyiki kalmamışıZ mevsimlerde şaşırdı yahu.

Alya da da üfürüm vardı 5 ay sonra falan kapandı
3 yasa kadr kapanırmıs genelde.
Yenidoganlarda cok olan biseymis üfürüm
Aynen işte ondan aslında üfürüm varmış. Şindi baktım kontrol tarihimiz geçmiş. Kız sayende gördüm son kontrol 5.2019 muş. 1 yıl sonra yazıyor

Kahvaltı yaptık biraz toparladım.halıları yıkamaya verdim. Kokusu gider inşallah. Su arıtmadandı ya su basması. Kontrol için gelecekler. Hadi dedim oturayım bir çay içeyim onlar gelmeden.
kardeşimle konuştuk biraz. Bana diyor ikinizde çok düşüyorsunuz kızın üzerine ilerde kötü olursa diyor. Yani herşeyine koşmamıza ve sürekli peşinde olmamıza söylüyor. Tehlikelerden korumak için evet peşindeyiz. En basiti onun evindeyken diğer büyük yeğenler koltuğun tepesinde ayakta geziyorlardı. Bir de koltuğun o kısmı incecik. Bizim kız da tam çıkıyordu son anda yakaladım. Düşse boynu bile kırılabilir. Bir de yeğenim yani onun kızı benim kız dan daha küçükken bile benim evde kalmıştı bir gün koltuk tepesi masa üzeri sandalyeye çıkıp ayağa kalktığını görmedim. Sakin bir çocuk. Biz kızı engellemesek kesin birsürü tehlike yaşamış okurduk. Bir de ben evde kızı uyutup anneme geçebiliyorum diyor. Ben yapamazdım ya yok. Zatengeçen uyudu aşağıda bahçede yemek yedik. O zaman annem sesi gelsin diye pencereyi açık bırakmış gidip kapattım. Çocuk anlık ne yapacağı belli olmaz. Ben gittim gittim kontrol ettim. Merdivenlerden dolayı kapıyı kilitlettim. Bilmiyorum belki biz çok fazla detaycıyız. Geçen gün büyüdüğünü üniversiteye gittiğini aklımdan geçirdim bir anlık. Sonra dedim heralde başka şehire göndermezmişim. Oysa küçük kardeşim gideceği zaman gitsin birşey olmaz diye savunuyordum anne olunca korkular dahamı arttı nedir

Evren benim ugrasmam icin calısıyır yine
Gecen sipariste eksk gelen sampuan geldi.
Arkadan alyaya anahtarlık bastırmıstm dogumgğnü hatırası.
Acacaklı arkası .
Öyle ödedim.
Acacaksız basıp yollamıslar
Bi tur da ona carlıycam.
Yok yani illa ugrascm arkadan hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…