- 21 Ağustos 2015
- 32.157
- 97.599
- 798
- 38
ben artkk hic kaldıramıyorum vallaİnsan bazen kaldıramıyor
Büyüdükce rahatlıcaksınBen takintiliyim zaten ve nasil stres yapiyorum kendi biliyo
suratim hem disariya vurdu gunes alerjim var sicak stres mafoldum.
bi de kafa dinlicektim diyo
otursun dinlesin
Ay ben bugun sokda kasiyere bi cocugu sikayet ettimSelam kızlar akşam üzeri eşimin beklediği para geldi yemek yiyip avm çıktık bizim oğlan oyuncak diye yedi babasını eşimin parfümü yoktu söylüyordu almamıştım şoka gelmiş sevdiği bir parfüm kullandığı kokuydu onu aldim sakız aldim 25 üzeri deodorant vardi 9 tl di erkek icin blade onunda kokusu i güzel onu aldim 37 oraya para çektik 200 nakit olsun ikimize yarin merkezde yine çekerim süt isterim yarin oyuncakciya girdik oğlan bi o bi bu derken bu kaç bise begendirdim bi silah takımı oyuncak var onu istedi tam vaz geçirdim başka daha uygun ve oyun oynanacak bise buldum eşim onu aldırdı heves etti 195 ona verdi indirim fln isteseydim ddi ben tek olsam almazdim yedim onu çok verdin diye fileye girdik pastirma 1 kg tereyag 10 lu maske limon iki ekmek süt oğlana meyveli yogurt pestil 4 paket yumurta 15 li sosis ıslak mendil 1 kilo toz seker 150 oraya verdik 400 gitti Allah yemek nasip etsin aldiklarimizi tereyagi üçe boldum buzluga attim yarisini
Kız benimki oğlana kapıda bekliyordu ddim şu tester eşime bi koklatayım kapida vi baktum benimki gidio gel diyordum baktim kiz arkamda bekliyor ddim tester ı alıp kaçmamAy ben bugun sokda kasiyere bi cocugu sikayet ettim
Sıkıp sıkıp dıruyo parfümleri
Meger testermis sıktıgı
Bide diyormki bak sıktı sıktı gitti parfümleri su cockk
Abla dediler tester onlar
Sok da tester olcagı gelmedi valla aklıma
Sokda üzümleri tadına bakıyorum diye yiyen insan cok gördümKız benimki oğlana kapıda bekliyordu ddim şu tester eşime bi koklatayım kapida vi baktum benimki gidio gel diyordum baktim kiz arkamda bekliyor ddim tester ı alıp kaçmamyok abla ddi koluma sıktım koklattım aklıma gelmemisti
Makbul var istanbul da kur bakliyat çerez fln satiyo bende alacağım seyin tadına bakarım bayadir gitmiyorum açık ürünler ellerle fln diye ama çok görüyorum almıyor kaju yu avuçluyo adam görmüştüm ay utandım valla almadı her şeyden yedi resmen günah ya ben oğlan isterse taddiririm ayıp olmasın diye alirim azda olsa onu kar sayıyorlar 2 3 çocukla giriyor kadın salıyor Onlar i herşeyi avuclayip yiyorlar kavga olmuştu bir kere çocuk ellerine eldiven giymiyor çocuklar bide avucluyorlar ddi linç edeceklerdi densizlerSokda üzümleri tadına bakıyorum diye yiyen insan cok gördüm
Onlarda haklı nelerle karsılasıyrlardır
Kuzu evren sana ters çalışıyor ugrastiriyorBayram öncesi aldıgım 0.5 grları hala ptt kargo getirmedi.28 temmuzda almısım.
Bugun sikayet ettim artk.
Hemen dagıtm kodu geldi.
Zaten 3 krs biriktiriyorm oda kaybolck kargolarda
Valla düser bayılırım
He valla yaKuzu evren sana ters çalışıyor ugrastiriyorher dakka aksiyon sende
Bizde de tugba var,türk kahvesi ikram ediyorlar orda kuruyemisci.Makbul var istanbul da kur bakliyat çerez fln satiyo bende alacağım seyin tadına bakarım bayadir gitmiyorum açık ürünler ellerle fln diye ama çok görüyorum almıyor kaju yu avuçluyo adam görmüştüm ay utandım valla almadı her şeyden yedi resmen günah ya ben oğlan isterse taddiririm ayıp olmasın diye alirim azda olsa onu kar sayıyorlar 2 3 çocukla giriyor kadın salıyor Onlar i herşeyi avuclayip yiyorlar kavga olmuştu bir kere çocuk ellerine eldiven giymiyor çocuklar bide avucluyorlar ddi linç edeceklerdi densizler
He valla ya
Töbe yrabbim nimete mi bastık,cami duvarına mı isedk nasıl bi ugursuzlıksa buara
Bizim millet bedava mezar bulsa tünerBizde de tugba var,türk kahvesi ikram ediyorlar orda kuruyemisci.
Allahım kuyruk onu ,evimde hic mi icmiyorsun Türk kahvesi yani.
Avuc ici kadr dükkanda sıkıs tepis ayakta kahve mi icilir bedava diye
Ben olumsuzla aynı evde yasadıgımdan
Bazen hepimizde oluyor ya
Ben artık olumsuzlukları görmezden geliyotum
Yoksa içinden çıkamıyorum
He valla yBizim millet bedava mezar bulsa tüner
Allah neşeni eksik etmesin kızBen olumsuzla aynı evde yasadıgımdan
Görmezden gelme isi bende
Kötü günleri atlattık,sırada daha kötü günler var felsefesindeyim sanırım töbee
Herkese iyi geceler. Tuğba Ankarada da var. Belli miktar uzeri alis veris yapanlara ikram ediliyor. Ama alış veriş yaptıktan sonra orda kahve içmek çok güzel oluyor.Bizde de tugba var,türk kahvesi ikram ediyorlar orda kuruyemisci.
Allahım kuyruk onu ,evimde hic mi icmiyorsun Türk kahvesi yani.
Avuc ici kadr dükkanda sıkıs tepis ayakta kahve mi icilir bedava diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?