Küçük Düşün Büyük Olsun!

Yanlız değilsin canim en parka çıkıyorum kadınlar oturup çekirdek yiyo çocuklar düşe kalka ben korkuyorum diyo lar yok çok üzerine düsüyorsun ilk çocuk belli aldirmuyorum artik

bence iyi ki araştırıyorsunuz ve çok güzel yapıyorsunuz barbie alma yaşı olarak bilmiyorum ama( barbie yi kendi isteyince alırım diye şu an daha ucuz bebekler ve örme bebekler aldım) 1 ,1.5 yaş gibi taklit oyunlarına başladıkları için bebek, mutfak seti, tamir seti ( kız diye hep ev işi öğrenmesin) , doktor çantası gibi evcilik Oyunu kurabilecek şeyler almaya başlanabilir diyorlar. Benim kız 20.ay gibi oynamaya başladı bunlarla. Bir de waldorf tarzı oyuncaklar çok öneriliyor, muhtemelen bakmışsındır

Yanlız değilsin canim en parka çıkıyorum kadınlar oturup çekirdek yiyo çocuklar düşe kalka ben korkuyorum diyo lar yok çok üzerine düsüyorsun ilk çocuk belli aldirmuyorum artik
Ben az önce bi manzara gördüm sok
Yeni dogmus bebe belli koymuslar pusete,üzerine bi battaniye bile atalım dememisler.
Sokun önünde 2 kadın sigara iciyor ,puset yerde
O an cocugu alıp kacasım geldi.
Roman vatandaslar bunu yapanlar .Normal onlar icin ama yine de su virüs ortamında o puseti bari yerden kaldırın diyesim geldi

20 tl kır pidesi aldım
Kargom vardı onu verdim gelirken
50 tl sok;pril bulasık det.2li persil+vernel aldım(26 tl)sirkeli temizleyici,kullan at masa örtüsü,4,95 tl(bunlar cok kullanıslı piknikte,Alya yemek yerken faln.Mama sandalyesinin altına seriyorum.)
Su söyledim
Beyazları attım
Yemegim var rahatım

Selam canlar dün yorgun dustuk geldik yürüdük baya arabasız otobüsle geldik yürüdük epey hemen dus aldik oglusla makine bitmisti yolluk leke olmuş giderken atmistim zaten yikancakti onu aşıp. Bir makine renkli üzerimizden çıkanlarla attim gec uyudu oğlan sabah 11 e kadar uyudu ben yine 9 u görmeden uyandım bugün elektrik kesintisi msj gelmişti kesilmedi şükür sabah kahvalti camasir toplama yaptim buzluk dolu baya daha dolma biber fln atılacak 2 portakal çıkardım limonla limonata yaptim 2 litreden fazla çıktı içtik serin serin dun aksam dışarda yedik spagetti ve karışık kizartma vardı bezelye attim ocaga aksama yemek işinde tamam bi kahve icecegim

Benim burdada çok görüyorum geçen açık kamyonda bir kadin 6 7 tane çocuk ikisi kavga ediyordu balkondan gorduk 2 erkek kavga ediyordu bide 9 10 yaşlarında ve hareket halinde şok oldum ya dusseler kadında. Öyle oturuyordu onlarda aynı vatandaslardan

yemekler okey
ev supuruldu
banyo temizlendi
toz kaldi.
Babam caya gelcem dedi kizin bez nosunu sordu bez alir.
Annemler gelcekmisiniz diye aradi.
Dedim gelmicez.
Normalde gitmeme sebebim corona ve kiz hasta olur korkusu.
Ama annemde sakayla karisik kafami dinlicem diye kactim buraya demisti.
Bende dedim bugun, sen kafani dinle.
Cocugun bebegin varsa valla kimse istemiyor
Herkese yük gibisin.
Güya biz gelicez diye biletlerini pazar sabahina degismisler birlikde cikalim diye (Arabaya sigamiyoruz yani kiz kucuk kucakda gitmez diye onlar otobusle donecekti)
iste niye, gelcektiniz falan dedi.
Dedim gelmicez.

Ayyy annemi gommicem daha diyorum burda bisi oluyo sinir oluyorum.
Bi de gecen sey dedi ben bu kiza bakamam (sanki baktiran var birakan var) oglan gibi 4 tane olsa bakardim ama dedi.
Daha 3 aylik sebi ne bekliyorlar hayir oglan buyuktu akli eriyordu onlarda kaldiginda.
Bu da belki uslu olcak yani destek ariyosun moral ariyosun hep köstek

Selam kızlar
Bugün güne hızlı başladım
Storların fonlarını yıkadım
Pazara gittim
Uygundu hemen alış veriş yaptım
Kayınpederim bıraktı eve sağ olsun
Bir iki bankacılık işlemi varmış onları yaptım
Kuyumcuya uğradım küçük altın sordum 830 dedi
Tövbeler olsun dedim geri çıktım
Bebek mağazasından yeni doğum yapan arkadaşıma hediye aldım annem için. Ben çeyrek takacağım annem ile ablam da bir şeyler al dedi
Onlar adına da nevresim takımı ve pijama aldım.

Pazarda 100 TL harcadım

Fasülye
Bamya
Barbunya
4 kilo domates
Biber
2 kavun
Şeftali
Muz
Taze soğan
Semiz otu
Kıvırcık
Roka
Üzüm
Bir koli yumurta
Mısır
Gördüğümü almışım yine
Eve gelince onları dolaba koymak zul oldu

Akşama güveç yaptım
Pilav salata yapacağım
Az da şehriye çorbası yapsam iyi olurda
Bakalım

Bakıyolar ama laf sokmaslar olmaz
Yana yakıla cagırıyolar,özledik kızı gelin,niye gelmiyo sunuz fala?Gidiyorz.
Benim mesai bittmisti yine mi geldin kız sen diyo annem sakayla karısık
Saka maka demesinler valla.
Saka kaldırck halimiz kalmadı artık.

İnsan bazen kaldıramıyor

Zaten sen kendine yaptın
Ben bir şey olunca diyorum onun anası benim rahat olun
Birde senin çok yükün yok
İşe gitsen bıraksan ne olacak
Oluyor işte hepimiz farklı yaşadık ve yaşıyoruz

Zaten sen kendine yaptın
Ben bir şey olunca diyorum onun anası benim rahat olun
Birde senin çok yükün yok
İşe gitsen bıraksan ne olacak
Oluyor işte hepimiz farklı yaşadık ve yaşıyoruz
Benim esim bakiyo zaten
Orda da bakardi bana bile vermezdi..

Ben takintiliyim zaten ve nasil stres yapiyorum kendi biliyo
suratim hem disariya vurdu gunes alerjim var sicak stres mafoldum.
bi de kafa dinlicektim diyo
otursun dinlesin

Ben takintiliyim zaten ve nasil stres yapiyorum kendi biliyo
suratim hem disariya vurdu gunes alerjim var sicak stres mafoldum.
bi de kafa dinlicektim diyo
otursun dinlesin
Ana kız arasında olur
Sen şuan halen hassasın, onun da etkisi var
Hiç takılma
O da dediğine pişman olmuştur

ayy evet ya hassasım yani moral bekliyorum ama o da yok.
Maşallah çok güzel yönettin
Ben buradan takip ediyorum
Zor tek büyütmek
Ben 4 aylıktı tek bakabildiğim de
Sen çok iyisin
Birde yemek yapıyorsun ergen çocuk var
Çok şükür bundan sonra hep büyüyecek , küçülmeyecek ya
Çok iyi olacak

ayy evet ya hassasım yani moral bekliyorum ama o da yok.
Yaşlı insanların kafası kaldırmıyor kuzu bi saatten sonra uslu da olsa böyle kaynanam da iyidir hoştur ver yemek temizlik yapar ama çocuk bakamam suan peşinden kosamam der benim yanimdada bi kaç kere gülerek söyledi ama kadının eğilip kalkması sorunlu 9 fıtık ameliyatı var haklı bi yönde geçenlerde bi lafı oldi baskalarida vardı kimseye güvenip dogurmadimya ddim ki benim annem öz değil çocuk bile anlıyor içten sarılma sevme yok yaklaşmıyor kadına bende küçükken uslu olduğu halde ağladığım bunaldigim oldu çok fıtık sünnet bir arada oldu yine tekim 15 gün geçse oğlum iyice iyilesse derdim aglasa agliyordum geciyor ama kuzu bide hastalık fln daha bunaldik

Selam kızlar akşam üzeri eşimin beklediği para geldi yemek yiyip avm çıktık bizim oğlan oyuncak diye yedi babasını eşimin parfümü yoktu söylüyordu almamıştım şoka gelmiş sevdiği bir parfüm kullandığı kokuydu onu aldim sakız aldim 25 üzeri deodorant vardi 9 tl di erkek icin blade onunda kokusu i güzel onu aldim 37 oraya para çektik 200 nakit olsun ikimize yarin merkezde yine çekerim süt isterim yarin oyuncakciya girdik oğlan bi o bi bu derken bu kaç bise begendirdim bi silah takımı oyuncak var onu istedi tam vaz geçirdim başka daha uygun ve oyun oynanacak bise buldum eşim onu aldırdı heves etti 195 ona verdi indirim fln isteseydim ddi ben tek olsam almazdim yedim onu çok verdin diye fileye girdik pastirma 1 kg tereyag 10 lu maske limon iki ekmek süt oğlana meyveli yogurt pestil 4 paket yumurta 15 li sosis ıslak mendil 1 kilo toz seker 150 oraya verdik 400 gitti Allah yemek nasip etsin aldiklarimizi tereyagi üçe boldum buzluga attim yarisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…