Yanlız değilsin canim en parka çıkıyorum kadınlar oturup çekirdek yiyo çocuklar düşe kalka ben korkuyorum diyo lar yok çok üzerine düsüyorsun ilk çocuk belli aldirmuyorum artikKahvaltı yaptık biraz toparladım.halıları yıkamaya verdim. Kokusu gider inşallah. Su arıtmadandı ya su basması. Kontrol için gelecekler. Hadi dedim oturayım bir çay içeyim onlar gelmeden.
kardeşimle konuştuk biraz. Bana diyor ikinizde çok düşüyorsunuz kızın üzerine ilerde kötü olursa diyor. Yani herşeyine koşmamıza ve sürekli peşinde olmamıza söylüyor. Tehlikelerden korumak için evet peşindeyiz. En basiti onun evindeyken diğer büyük yeğenler koltuğun tepesinde ayakta geziyorlardı. Bir de koltuğun o kısmı incecik. Bizim kız da tam çıkıyordu son anda yakaladım. Düşse boynu bile kırılabilir. Bir de yeğenim yani onun kızı benim kız dan daha küçükken bile benim evde kalmıştı bir gün koltuk tepesi masa üzeri sandalyeye çıkıp ayağa kalktığını görmedim. Sakin bir çocuk. Biz kızı engellemesek kesin birsürü tehlike yaşamış okurduk. Bir de ben evde kızı uyutup anneme geçebiliyorum diyor. Ben yapamazdım ya yok. Zatengeçen uyudu aşağıda bahçede yemek yedik. O zaman annem sesi gelsin diye pencereyi açık bırakmış gidip kapattım. Çocuk anlık ne yapacağı belli olmaz. Ben gittim gittim kontrol ettim. Merdivenlerden dolayı kapıyı kilitlettim. Bilmiyorum belki biz çok fazla detaycıyız. Geçen gün büyüdüğünü üniversiteye gittiğini aklımdan geçirdim bir anlık. Sonra dedim heralde başka şehire göndermezmişim. Oysa küçük kardeşim gideceği zaman gitsin birşey olmaz diye savunuyordumanne olunca korkular dahamı arttı nedir
Alyaya dogumgünü hediyesi bakıyorm
Deli demek serbest
Barbie ile yazılmıs makaleleri okuyorm
Cocık ilerde dicek nerden düstüm bu anaya diye.
Zayıf barbie no
Anne,gelin,piremses barbie no
Elime balıketli ve meslek sahibi barbieler kalıyor
İlk barbie kac yasında alınıyır diye arastırayım da geliyorm durun
Ben az önce bi manzara gördüm sokYanlız değilsin canim en parka çıkıyorum kadınlar oturup çekirdek yiyo çocuklar düşe kalka ben korkuyorum diyo lar yok çok üzerine düsüyorsun ilk çocuk belli aldirmuyorum artik
Benim burdada çok görüyorum geçen açık kamyonda bir kadin 6 7 tane çocuk ikisi kavga ediyordu balkondan gorduk 2 erkek kavga ediyordu bide 9 10 yaşlarında ve hareket halindeBen az önce bi manzara gördüm sok
Yeni dogmus bebe belli koymuslar pusete,üzerine bi battaniye bile atalım dememisler.
Sokun önünde 2 kadın sigara iciyor ,puset yerde
O an cocugu alıp kacasım geldi.
Roman vatandaslar bunu yapanlar .Normal onlar icin ama yine de su virüs ortamında o puseti bari yerden kaldırın diyesim geldi
Bakıyolar ama laf sokmaslar olmazyemekler okey
ev supuruldu
banyo temizlendi
toz kaldi.
Babam caya gelcem dedi kizin bez nosunu sordu bez alir.
Annemler gelcekmisiniz diye aradi.
Dedim gelmicez.
Normalde gitmeme sebebim corona ve kiz hasta olur korkusu.
Ama annemde sakayla karisik kafami dinlicem diye kactim buraya demisti.
Bende dedim bugun, sen kafani dinle.
Cocugun bebegin varsa valla kimse istemiyor
Herkese yük gibisin.
Güya biz gelicez diye biletlerini pazar sabahina degismisler birlikde cikalim diye (Arabaya sigamiyoruz yani kiz kucuk kucakda gitmez diye onlar otobusle donecekti)
iste niye, gelcektiniz falan dedi.
Dedim gelmicez.
Ayyy annemi gommicem daha diyorum burda bisi oluyo sinir oluyorum.
Bi de gecen sey dedi ben bu kiza bakamam (sanki baktiran var birakan var) oglan gibi 4 tane olsa bakardim ama dedi.
Daha 3 aylik sebi ne bekliyorlar hayir oglan buyuktu akli eriyordu onlarda kaldiginda.
Bu da belki uslu olcak yani destek ariyosun moral ariyosun hep köstek
İnsan bazen kaldıramıyorBakıyolar ama laf sokmaslar olmaz
Yana yakıla cagırıyolar,özledik kızı gelin,niye gelmiyo sunuz fala?Gidiyorz.
Benim mesai bittmisti yine mi geldin kız sen diyo annem sakayla karısık
Saka maka demesinler valla.
Saka kaldırck halimiz kalmadı artık.
Zaten sen kendine yaptınyemekler okey
ev supuruldu
banyo temizlendi
toz kaldi.
Babam caya gelcem dedi kizin bez nosunu sordu bez alir.
Annemler gelcekmisiniz diye aradi.
Dedim gelmicez.
Normalde gitmeme sebebim corona ve kiz hasta olur korkusu.
Ama annemde sakayla karisik kafami dinlicem diye kactim buraya demisti.
Bende dedim bugun, sen kafani dinle.
Cocugun bebegin varsa valla kimse istemiyor
Herkese yük gibisin.
Güya biz gelicez diye biletlerini pazar sabahina degismisler birlikde cikalim diye (Arabaya sigamiyoruz yani kiz kucuk kucakda gitmez diye onlar otobusle donecekti)
iste niye, gelcektiniz falan dedi.
Dedim gelmicez.
Ayyy annemi gommicem daha diyorum burda bisi oluyo sinir oluyorum.
Bi de gecen sey dedi ben bu kiza bakamam (sanki baktiran var birakan var) oglan gibi 4 tane olsa bakardim ama dedi.
Daha 3 aylik sebi ne bekliyorlar hayir oglan buyuktu akli eriyordu onlarda kaldiginda.
Bu da belki uslu olcak yani destek ariyosun moral ariyosun hep köstek
Benim esim bakiyo zatenZaten sen kendine yaptın
Ben bir şey olunca diyorum onun anası benim rahat olun
Birde senin çok yükün yok
İşe gitsen bıraksan ne olacak
Oluyor işte hepimiz farklı yaşadık ve yaşıyoruz
Ben takintiliyim zaten ve nasil stres yapiyorum kendi biliyoBakıyolar ama laf sokmaslar olmaz
Yana yakıla cagırıyolar,özledik kızı gelin,niye gelmiyo sunuz fala?Gidiyorz.
Benim mesai bittmisti yine mi geldin kız sen diyo annem sakayla karısık
Saka maka demesinler valla.
Saka kaldırck halimiz kalmadı artık.
Bence hava değişimi iyi gelirdi sanaBenim esim bakiyo zaten
Orda da bakardi bana bile vermezdi..
Ana kız arasında olurBen takintiliyim zaten ve nasil stres yapiyorum kendi biliyo
suratim hem disariya vurdu gunes alerjim var sicak stres mafoldum.
bi de kafa dinlicektim diyo
otursun dinlesin
ayy evet ya hassasım yani moral bekliyorum ama o da yok.Ana kız arasında olur
Sen şuan halen hassasın, onun da etkisi var
Hiç takılma
O da dediğine pişman olmuştur
Maşallah çok güzel yönettinayy evet ya hassasım yani moral bekliyorum ama o da yok.
Yaşlı insanların kafası kaldırmıyor kuzu bi saatten sonra uslu da olsa böyle kaynanam da iyidir hoştur ver yemek temizlik yapar ama çocuk bakamam suan peşinden kosamam der benim yanimdada bi kaç kere gülerek söyledi ama kadının eğilip kalkması sorunlu 9 fıtık ameliyatı var haklı bi yönde geçenlerde bi lafı oldi baskalarida vardı kimseye güvenip dogurmadimya ddim ki benim annem öz değil çocuk bile anlıyor içten sarılma sevme yok yaklaşmıyor kadına bende küçükken uslu olduğu halde ağladığım bunaldigim oldu çok fıtık sünnet bir arada oldu yine tekim 15 gün geçse oğlum iyice iyilesse derdim aglasa agliyordum geciyor ama kuzu bide hastalık fln daha bunaldikayy evet ya hassasım yani moral bekliyorum ama o da yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?