- 21 Ağustos 2015
- 32.157
- 97.599
- 798
- 38
Bak miktar oldugunu bilmiyordumHerkese iyi geceler. Tuğba Ankarada da var. Belli miktar uzeri alis veris yapanlara ikram ediliyor. Ama alış veriş yaptıktan sonra orda kahve içmek çok güzel oluyor.
Restoranlarda da istemiyorsun demek ilginçmiş kıyamam ya sana. Ikram sonuçta işte içBak miktar oldugunu bilmiyordum
İkram isinde ben biraz utanıyorm zaten
Rest.larda da cay kahve ikram edelim dediklerimde cay derim.
Adamlara kahve yaptırmayalım simdi diyorm
Niye öyle bilmem
Bende suan öyleyimben artkk hic kaldıramıyorum vallakimse demesin bana bisey
InsAllah yetemiyorum sanki, eksik kaliyorum yetisemiyorumBüyüdükce rahatlıcaksın
Gececek kuzu.
İnsan kücükken ister istemeZ aglarsa naparım diyo.
Simdi Alya aglasa da,konusuyorm.
İlgisini dagıtıyorm ama kücükken mümkün değildi ilgisini dagıtmak.
Anam dün kardesimle Bandırmaya gitmis gezmeyeBende suan öyleyim
InsAllah yetemiyorum sanki, eksik kaliyorum yetisemiyorum
Ay kuzu acmoyorum ben bi ara ddiler deterjan numunesi diye bayıltıcı bisey koklatip hırsızlık yapıyorlar eşim duymuştu kimseye açma kapıyı hele oglumdan sonra iyice tırstımAy bugun tam kızı yıkadım giydiriyorm kapı caldı
Bizim kapıda pek calmaz koydm park yataga actım.
Genc bi cocjk anket dolduralım dedi
Dedim bebegim var dolduramam anket flan kusura bakmayın
Ozmn abla dis macınu var,harclıgımı cıkarıyrm dedi
Marketten de alıyosnuz nasılsa 10 tl diyo.
İcimden dedim ben 75 marketten arastırıryom ama yinede sen bilirsin
5 tl vardı su söylemistim ondan kalan onu verdim dedim macun kalsın.
4.kata nasıl cıktın acaba sen dicektim
Sonra kendime kızdım actm diye.
Evde cocjk var ,Alllah korusun manyak bisey cıksa
Daha daa acmam kapı mapı yokuz evde
Yapıldı mı arabanız canim hallolsun alirsin arabasız zor500 tl kkda bakıma kullanmıs benimki
Ay basında yatırcam dedi
Yatırır umarım.
Bugun yarın yok bakalım napcazYapıldı mı arabanız canim hallolsun alirsin arabasız zor
Merhabalar herkese. Canım benim annemde ve kardeşimde de çekmeceli var. Sandık gibi olanda bölmeler yok diye biliyorum. Bir de sandık gibi olanlar da kokular karışıyor. Teyzem de var ondan biliyorumKızlarrr kızı uyuttum. Uykusu gelmişş minikk kuşumun. Kardeşimle iki konuşalım dedik fırsat vermediler kızlar.
eşim de oradan habire mesaj yazıyor yok konut için ne sigortası yapmışlar sorsana. Yok poliçeyi göndersin falan. Ben de dedim su basmasında birşey zarar yok neyi karşılayacak. Akşam alt komşuya uğradı. Gece şap şap su sesine uyanmışta aramış tekniği. Hatta ilk bizim kapıyı çalmış. Sonra spotlardan su damlamış. Eşim de demiş ben badana yaptıracağım sizinkini de yaptırırım. Önemli değil demiş sağolsun.Su basması için sigortayla görüşecekmiş yahu karşılamaz ortada çok büyük şey yok dedim. O da bana demiş sigortacı ol sen bence
Benim tarafımdamısın onların tarafındamısın diyor.
neyse bir de difriz alacakmış. Nihayet dank etti iki defa buzdolabı bozulunca.
sizce çekmecelimi yoksa üstten açılmalı sandık tipimi iyi sandık tipi kullanan varsa fikir verebilirmi.
bizim eve lazım çünkü buzluğum küçük içinde buz kalıp kısmı da var daha da daralıyor. Ve ben buzluğa çok şey yapıp koymayı seviyorum. Ama işte artık haklıymışsın demesinden de sıkılıyor insan. Hep diyorum en son benim dediğime geliyor
sigorta konusunda eşin haklı olabilir.Kızlarrr kızı uyuttum. Uykusu gelmişş minikk kuşumun. Kardeşimle iki konuşalım dedik fırsat vermediler kızlar.
eşim de oradan habire mesaj yazıyor yok konut için ne sigortası yapmışlar sorsana. Yok poliçeyi göndersin falan. Ben de dedim su basmasında birşey zarar yok neyi karşılayacak. Akşam alt komşuya uğradı. Gece şap şap su sesine uyanmışta aramış tekniği. Hatta ilk bizim kapıyı çalmış. Sonra spotlardan su damlamış. Eşim de demiş ben badana yaptıracağım sizinkini de yaptırırım. Önemli değil demiş sağolsun.Su basması için sigortayla görüşecekmiş yahu karşılamaz ortada çok büyük şey yok dedim. O da bana demiş sigortacı ol sen bence
sizce çekmecelimi yoksa üstten açılmalı sandık tipimi iyi sandık tipi kullanan varsa fikir verebilirmi.
bizim eve lazım çünkü buzluğum küçük içinde buz kalıp kısmı da var daha da daralıyor. Ve ben buzluğa çok şey yapıp koymayı seviyorum. Ama işte artık haklıymışsın demesinden de sıkılıyor insan. Hep diyorum en son benim dediğime geliyor
Geçen ay annemin evini su bastıKızlarrr kızı uyuttum. Uykusu gelmişş minikk kuşumun. Kardeşimle iki konuşalım dedik fırsat vermediler kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?