Küçük Düşün Büyük Olsun!

Cok lazımsa versin temizlemeye yada alson yenisini ya
Cockla senden is beklemesi sacmalık

Sen kendine zor yetiyorsun zaten canım

Yani ben bile zor yetişiyorum
Çocuk olunca
Daha bu hafta kendime zor geldim
İki akşamdır kayınpederi çağırıyorum baba gel diye yemeğe yok ben yedim diyor
Artık dedim biz hep bu saattte yiyoruz çık gel davet bekleme burası evin
Napıyım artık
Kayınvalide yok memlekette

Maşallah canım baya iş halletmissin saolsun kayinpederin yardımcı oluyo bizimki olsa soylenir yaşta var iş istemiyor

Valla kafa kalmadı
Kahve yaptm makinada kalmıs
Tekrar yapmak icin baktımki aa kalmıs sogumus
Kıza atıstırmalık pancake yaptım
Güzel olms tambugdaylı keci boynuzu özü de kattım
Yarasin kuzu ya bende yapardım keçiboynuzu özü kurtarıcı oluyi herşeye katardim bende kışın özellikle iyi olur

Valla işi yok boşluktan canı sıkılıyor

Bende fazla sıkmadan ufak ufak destek alıyorum
Halı hayırlı olsun canim benimde arada kayivnvalidenin verdiği yolluk var siyahlı yeşilli ama supurmesi zor eski hali onu yikayip kaldıralım diyorum makinede yıkanan bise istiyorum bugun taksitcinin onun de vardı 80×300 cm 70 ddi ince makinede yıkanır model alabilirim olcucem küçük olsun biraz olmadi

Sağol canım
Valla al gitsin canımıza yazık
Kaldır indir yeter valla

Oğlanı uyutana kadar uykum geliyor
Enerjiyi atamadığı için bitmiyor enerjisi
Sabah 7:15 de kalkman gerek
Kadın 7:30 da geliyormuş
Diyeceğim istersen kahvaltı geç yapalım
Sabahın köründe yiyemezse 10 gibi hazırlarım
Bana gelen çok konuşuyordu virüs bahane oldu yol verdim
Temizliği çok iyiydi ama konuşup işi uzatıp fazla para alma derdindeydi
Umarım bu kadında övdükleri kadar vardır
Tekrar diğerini çağırmak zorunda kalmam

İyi geceler babylerr
Ancak yszabildim yine. Bu ara evde iş yaparken ya da telefonu elime alınca anneee aç aç sürekli izlemek istiyor. Onu oyalıyorum. Bugün uyandığında yemek yemedi karpuz istedi. Onu verdim. Yemek de yapmadım. Eşim yemem aç değilim dedi. Biz de evdekilerden yedik. Kıza tarhana çorbası yaptım. Uzun zamsndır çorba vermemiştim.
Uyandıktan sonra sitenin yönetimine ödeme yapmaya gittim. Tabi bayağıdır gitmiyordum. Girer girmez aaa sandalyeler yok denezmi nerden hatırlıyon sen bayağı güldük. Virüsten dolayı kaldırmışlar.
sonra muhtara uğradık tebligat gelmiş onu aldım. Bime uğradık aburcubur ve peynir aldım. 35 tl bıraktım. Sonra parka götürdüm. Eve geldik yemek yedik. Eşim geldi difriz bakmaya çıktık. Gelince de uykusu geldi yanında yatmamı istedi uyumuşum

Gün boyu hiçmi güneş almıyormuş canım. Güney cephe de çok fenaymış gün boyu güneş olursa bunaltır

Kesinlikle doğru karar vermişsin. İnan bu günleri birdaha bulamayacağız. Hepsi büyüyecek bizimle belki zaman bile geçiremeyecekler hayat telaşından. En güzel zamanlar inan. Ben kendime şaşırıyorum. Eski ben değilim. Bugün yine tam istediğim gibi işleri yapamadım. Hatta bulaşık makinasını boşaltıyordum yarım kaldı. Olsun kalsın. Tv ya da telefon açıp kızıma onlarla oyalan diyeceğime makina da kalsın hiç önemli değil. Ne oldu biraz oyun oynadık biraz parka götürdüm. Sarıldık konuştuk güldük. Bu günler geri gelmez onu çok iyi biliyorum.

Güle güle kullan kuzum

Selam kızlar yoğun geçti gün anca yazıyorum kahvalti sonrası ev topladim eşim abisinin yanına uğradı o yokken iki makine camasir yikadim topladim ütü kaldi oglusla oynadık çok sıcak ti 6 'dan sonra yemek yiyip çıktık taksitlerimi ödedim taksitcide 3 metre yolluk vardı desenlerde güzeldi alabilirim bu sıra holde hali var gına geldi supurulmuyor resmen yikarim hava sıcak kurur balkonda supirgemin taksidini kapadim diğer yere 100 ödedim 235 böyle gitti oglen eşim baktı oğlana kendime flodan sandalet aldim rahat giyinip çıkıyo 60 ona verdim esime lcw kapri aldum 55 ona verdim kardesime 100 gun yolladım kaynanamin bu hafta olcakti ses çıkmadı henüz nakit cektim yarin koltuklara 140 verilecek oğlanı parka götürdüm donuste onur markete uğradık demlik cay içe tea oğlana oyuncakli sakız salatalik çekirdek 32 ödedim oglen bimde kahve dondurma kolonya 30 harcamisim bugun çok gitti kuyumcu dövizci kapalıydı bise alamadim altın düşüşte çıkarsam yarin alirim bise

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…