- 21 Ağustos 2015
- 32.157
- 97.600
- 798
- 38
Ay Allahtan sevdi onun tadınıYarasin kuzu ya bende yapardım keçiboynuzu özü kurtarıcı oluyi herşeye katardim bende kışın özellikle iyi olur
Benimki hala maşallah ister kahvaltıda kışın çok faydalı ıhlamur hastalık az oluyo karışıklığa iyi geliyorAy Allahtan sevdi onun tadını
Kardesiminkiler asla sevmemisti
Ihlamurda veriyorm kahvaltıda onu pek gönülsüz iciyo
Kuzu akar tıkanır gibi olur temizlersin burun temizliyiciler varya içinde suyu oluyor ıhlamur ver geçer insallah bir kaç gundikkat edersin terli olursa değiştirsin yeter insallah geçmiş olsunSabah kalktım Alyanın az burnu akıyo.
Cam acıktı farketttim ondan oldu.
Ates vs yok cok sükür.
Sildim 2 kere falan.
Saldır saldır akmıyo yani.
Aramıslar beni simdi, koci diyo bu cocugun burnu akıyo,sabah yok muydu biseyi flan diyo?
Evet biliyorm.
Olabilr akabilir dedim.
Cam acıktı aksm dimi diyo
Evet dedim uyuyamıyorz
Kvde ordan dra sorsun diyomus
Surup flan verir belki diyomus.
O cocuk dedim 1 yıldr daha surup icmedi abartmayın dedim(calpol haric)
Olabilir burnu da akar hapsururda haldır haldır ilac verilmez dedim.
Dra yazdım yine bakalım ne dicek.
Ay ne cok biliyolar
Zaten cam kapı acmazgiller bunlar
Yandık artk nefes alamayız evde
Olabilir büyütmesinler bence. Bu ara hep var sanırım çocuklarda. Benim eşimde tatilde tutturmuştu doktora götürelim diye. Vereceği şeyler belli. Biraz daha rahatsızlığı olsa anlarız da bir burun akmasına gerek yok bence. Geçmiş olsun kuzumaSabah kalktım Alyanın az burnu akıyo.
Cam acıktı farketttim ondan oldu.
Ates vs yok cok sükür.
Sildim 2 kere falan.
Saldır saldır akmıyo yani.
Aramıslar beni simdi, koci diyo bu cocugun burnu akıyo,sabah yok muydu biseyi flan diyo?
Evet biliyorm.
Olabilr akabilir dedim.
Cam acıktı aksm dimi diyo
Evet dedim uyuyamıyorz
Kvde ordan dra sorsun diyomus
Surup flan verir belki diyomus.
O cocuk dedim 1 yıldr daha surup icmedi abartmayın dedim(calpol haric)
Olabilir burnu da akar hapsururda haldır haldır ilac verilmez dedim.
Dra yazdım yine bakalım ne dicek.
Ay ne cok biliyolar
Zaten cam kapı acmazgiller bunlar
Yandık artk nefes alamayız evde
Saolasın cnmOlabilir büyütmesinler bence. Bu ara hep var sanırım çocuklarda. Benim eşimde tatilde tutturmuştu doktora götürelim diye. Vereceği şeyler belli. Biraz daha rahatsızlığı olsa anlarız da bir burun akmasına gerek yok bence. Geçmiş olsun kuzuma
Fizyolojik serum aynen kullanıyorz onu sürekli evde var zaten.Kuzu akar tıkanır gibi olur temizlersin burun temizliyiciler varya içinde suyu oluyor ıhlamur ver geçer insallah bir kaç gundikkat edersin terli olursa değiştirsin yeter insallah geçmiş olsun
Bir tane de panik bende var merak etmeSaolasın cnm
Dr yazdı ates huzurszluk yoksa burnunu acın yeter diye.
Panikler ya:S
Bisey takılmıstır üst sepette ittirnce kırılmıstır cnm.Selam kızlar tekrar
Halılar geldi birisi fena kokuyor. Açtım havalandırıyorum. Aradım halı yıkamayı geri alır yıkarız dediler. Yarına kadar bekleyeceğim bakalım gidecekmi koku. Evi süpürdüm. Kızı banyo yaptırdım. Sonra bulaşık makinasını açtım kapağı kapanmadı biraz ittirdim. İçinden parça düştü garantisi var ama kullanım hatası derse uyuz olurum geçen yine alt kısmı çıkmıştı kullanım hatası dedi Allahtan iyi biriydi garantiye saydı. Ama açıklama da yaptı. Ayy valla bu ara musibetler beni buluyor niye anlamıyorum. Bir dua edeyim kendime en iyisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?