Küçük Düşün Büyük Olsun!

Yarasin kuzu ya bende yapardım keçiboynuzu özü kurtarıcı oluyi herşeye katardim bende kışın özellikle iyi olur
Ay Allahtan sevdi onun tadını
Kardesiminkiler asla sevmemisti
Ihlamurda veriyorm kahvaltıda onu pek gönülsüz iciyo

Günaydınlarr
Altın düsüyo
Zararım sadece son 1 tane 0.5 gr almıstım 270 tem(keske dolar alsaymısım)235 simdi.
Saglık olsn napalım
Buay sadece 50 usd yapabilcem sanıırım
Kızın rotası var malum beles kk benimki ondan cekeriz
Valla 2.cocuk diyene baba da bulun bana madem bakack dicem o olcak töbe töbe
Sabah bana 300-500 bisey var mı sende diyo
İscilik 400 tl mis
Ben evde basmıyrm dededen kalma derpanemiz yok bizim dedim
İyice kasınıyo artk
Cekerim kkdan dedi
Bi zahmet kendi kartından cek dedim
Bendekinde limit yok zaten rahatım

Günaydın
Kızlar
Sabah bir hızla balkona girdi camlara başladı
Çok pratik
Anca iş yapıyortam aradığım gibi şimdilik
Yapılacak yerleri gösterdim
Yaparım onu da yaparım dedi ay çok mutlu oldum
Eski abla çok yavaşmış
Sohbetten işe giremiyordu
Bende börek sardım
Balkon ve salondan çıkınca kahvaltı edelim dedik
Azıcık uzandım
Akşama Agbim gelecek yemek var ama semizotundan temizleyip yoğurtlayacağım
Birde salata yapsam yeter diyorum
Malum mazot alacak
Mezesiz olmaz

Sabah kalktım Alyanın az burnu akıyo.
Cam acıktı farketttim ondan oldu.
Ates vs yok cok sükür.
Sildim 2 kere falan.
Saldır saldır akmıyo yani.
Aramıslar beni simdi, koci diyo bu cocugun burnu akıyo,sabah yok muydu biseyi flan diyo?
Evet biliyorm.
Olabilr akabilir dedim.
Cam acıktı aksm dimi diyo
Evet dedim uyuyamıyorz
Kvde ordan dra sorsun diyomus
Surup flan verir belki diyomus.
O cocuk dedim 1 yıldr daha surup icmedi abartmayın dedim(calpol haric)
Olabilir burnu da akar hapsururda haldır haldır ilac verilmez dedim.
Dra yazdım yine bakalım ne dicek.
Ay ne cok biliyolar
Zaten cam kapı acmazgiller bunlar
Yandık artk nefes alamayız evde

Ay Allahtan sevdi onun tadını
Kardesiminkiler asla sevmemisti
Ihlamurda veriyorm kahvaltıda onu pek gönülsüz iciyo
Benimki hala maşallah ister kahvaltıda kışın çok faydalı ıhlamur hastalık az oluyo karışıklığa iyi geliyor

Kuzu akar tıkanır gibi olur temizlersin burun temizliyiciler varya içinde suyu oluyor ıhlamur ver geçer insallah bir kaç gundikkat edersin terli olursa değiştirsin yeter insallah geçmiş olsun

Olabilir büyütmesinler bence. Bu ara hep var sanırım çocuklarda. Benim eşimde tatilde tutturmuştu doktora götürelim diye. Vereceği şeyler belli. Biraz daha rahatsızlığı olsa anlarız da bir burun akmasına gerek yok bence. Geçmiş olsun kuzuma

Saolasın cnm
Dr yazdı ates huzurszluk yoksa burnunu acın yeter diye.
Panikler ya:S

Kuzu akar tıkanır gibi olur temizlersin burun temizliyiciler varya içinde suyu oluyor ıhlamur ver geçer insallah bir kaç gundikkat edersin terli olursa değiştirsin yeter insallah geçmiş olsun
Fizyolojik serum aynen kullanıyorz onu sürekli evde var zaten.

Bim 25 tl;2 paket makarna,1 ac bitir kasar(ise götürüyorm rahat oluyır)2 dondurma ,1 lt kefir.
Evde 2 tane fizyolojik serum kalmıs
1 kutuda cöp olmjs ya üzüldüm.
Ocak 2020 de bitmis herhlde aldım bulamadım biyere koyup,yenisini aldım.
Adam gibi de yazmamıslar son kullanım.Dolum tarihi sandım bastan.
Ama son kul.yazmıyor

Eklentiler

• 4C1BC63D-F3C7-4307-833F-30332112A0AC.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 50
Selam kızlar tekrar
Halılar geldi birisi fena kokuyor. Açtım havalandırıyorum. Aradım halı yıkamayı geri alır yıkarız dediler. Yarına kadar bekleyeceğim bakalım gidecekmi koku. Evi süpürdüm. Kızı banyo yaptırdım. Sonra bulaşık makinasını açtım kapağı kapanmadı biraz ittirdim. İçinden parça düştü garantisi var ama kullanım hatası derse uyuz olurum geçen yine alt kısmı çıkmıştı kullanım hatası dedi Allahtan iyi biriydi garantiye saydı. Ama açıklama da yaptı. Ayy valla bu ara musibetler beni buluyor niye anlamıyorum. Bir dua edeyim kendime en iyisi.

Bisey takılmıstır üst sepette ittirnce kırılmıstır cnm.
Kapanmayınca üst sepeti tekrar düzenliyorm ben
Dolunay yedi bitirdi zaten bizi bu ay

Ohh bitti işlerim. Tek yemek kaldı. Kıza et haşlıyorum. Çorbası da var. Evi süpürmüştüm. Yerleri sildim. Lavabo tuvalet yıkadım. Mutfak tezgahı sildim toparladım. İyi geldi temizlik neşemi artırdı :)
Gerçekten yürüyüşün bana çok faydası varmış. Uzun zamandır yürüyüş yapmayınca çabuk yorulduğumu ve enerjimin düştüğünü farkettim

Selam kızlar kahvaltı ederken koltuk için geldiler henüz tamamen kurumadı ama baya kir çıktı adam sizinki temiz bile toz var lekeli bir sürü koltuk görüyoruz ddi 140 di 150 verdi eşim uğraştılar ddi ortalik topladim korkular açık vaziyette camlar açık haliyi topladı adamlar bi koltuğun baya yatak gibi oluyo hali yokken elektrik tuttum koltuk altlarını temizledim yemegi merkezde ünlü bir steakhouse evi burger açtı orda yedik oğlan yemedi Düz gün babası yapar biseler yada bulgur var dunden 150 oraya 70 yemege 10 tl bir adet kucuk pasta 9tl suya verdik bugun 34 şu 24 igdas geldi ödedik başka harcama olmaz insallah çay yapicam simdi bugunde esimle ciktik cok sicakti bakamadim dövuz altın para harcanmadan alsam iyi olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…