- 21 Ağustos 2015
- 32.157
- 97.600
- 798
- 38
Fırın posetine atıyırm ben patatesi 1 saate pisiyor kumpırde.Selam kızlar
Yahu yine uyumuşumakşama kumpir yaptım yedik.3 saatte pişti eşim 9 da geldi. Kuruyemiş almış. Tabi kız istedi ne istşyorsun kızım diye sorunca kaju diyor aşağısı kurtarmıyor.
Saat 22:00 de uykum geldi dedi. Süt istedi verdim. Anne gel dedi yattık. Sürekli konuşuyor. Bu aralar soru sormaları çok. Anne o ne bu ne şu neYatmadan önce de aynı. İki defa çişim var dedi kalktık. Su istedi kalktık. İki defa da dalıyordum. Uyandırdı. Sonra saat 23:00 geçiyordu uyumuşuz. Yeni uyandım.
Bulaşık makinamın kapağı kapanıyor. Fakat kapağın yavaşça açılmasını sağlayan parçaymış düşen. Kapağı açınca birden aşağı iniyor.Yarın eşim servisteki adamı arayıp söyleyecek ben servis kaydı oluşturdum da cuma gününe servis açtılar. Sonuçta aciliyeti yok.
Eşim de takmış birdaha bosch almam. Benim tercihimdi hep bosch siemens
Bende bir şeyler yapıp kapıdan veriyim diyordumAcaba çorba komposto vs vs yapip goturseniz mi
Tavuklu yoğurt çorbası ilk zamanlar çok icesim gelmişti benim
Bi de.komposto nedense iyi gelmişti direk bu ikisi geldi aklıma
Yanına da bi ana yemek türü bi şey
Size zor olmayacaksa
Günaydin,Bende bir şeyler yapıp kapıdan veriyim diyordum
Çorba yapıyım
Komposto yapmışlardır herhalde
Kesinlikle öyle oluyorGünaydin,
bende en fazla gelen yemeklere sevinmisdim
Güzel fikrin için tşk ederimAcaba çorba komposto vs vs yapip goturseniz mi
Tavuklu yoğurt çorbası ilk zamanlar çok icesim gelmişti benim
Bi de.komposto nedense iyi gelmişti direk bu ikisi geldi aklıma
Yanına da bi ana yemek türü bi şey
Size zor olmayacaksa
Güle güle giy canım doğum günü kutlu olsun alya nın şimdiden daha çok kutlarsiniz canim üzülmeTrenyoldan 110 tl elbse aldım hızlı teslimat
Pazar günü kızın dogumgününü kutlucaz.Hep aynı seyi giyiyorm bari özel olsn.
Cocumun arada kaynadı zaten dogumgünü
Teyzesi pasta siparis vermis,konseptimize uygun.
Saolasın cnmGüle güle giy canım doğum günü kutlu olsun alya nın şimdiden daha çok kutlarsiniz canim üzülme
Aa bak iyi fikir ben alüminyum folyaya sarsım ama yok fırın poşeti daha iyi sağol fikrin için canım.Fırın posetine atıyırm ben patatesi 1 saate pisiyor kumpırde.
Fırında pismiyor yoksa ben de cok denedim
Yemek yapıp vermek de mantıklı fakat virüsten dolayı ondan da tedirgin olmazsa yemek olabilir başka türlü nasıl yardım edeceksinki yanına gitmeden destek olmak zorGünaydın kızlar
Dün gece yazarken uyumuşum
Bir Arkadaşım doğum yaptı Pazartesi hastaneden çıktı
Gecesi gündüzü şaştı
Ben sürekli msj atıyorum arayıp rahatsız etmek istemedim
Çocuk da durmuyormuş
Bir kaç kez teklif ettim yardıma gelebilirim diye tşk etti
Malum virüs de var
Ben ne yapsam bilmiyorum artık
Çok dikkat etti hamilelik boyunca virüse
Ne yapsam bilemedim
Bu akşam eşime desem de bahçeye mi gitsem görmeye
Eve gitmiyoruz bahçeye gidiyoruz
Ama uyuyor mu? Müsait mi? Bilmiyorum.
Kafam karıştı
Frırın posetinde kurufasulye psisirmis insanım benAa bak iyi fikir ben alüminyum folyaya sarsım ama yok fırın poşeti daha iyi sağol fikrin için canım.
ya cok haklisin ben kuzey cepheden cektigimden direk guney cepheye yapistim.Lelli imkan varsa bence de kuzey cephe ile değiştir.
Benim evim güney cephe. Üç taraftan gün boyu güneş evin içinde.
Sabah salon ve mutfaktan güneş almaya başlıyor, öğlenden sonra mutfak ve çocuk odası, hava kararana kadar yatak odası ışıl ışıl resmen. Banyo bile güneş alıyor, evde güneş almayan tek yer kapı girişi o da cam yok.
Mutfak çift cephe Fransız balkon, bütün gün güneş alıyor. dolaplarda yazın bir parça yiyecek bırakamıyorum.
Evin içi hamam gibi, gündüz yemek yapmak çok sıkıntı.
Salgın öncesi çalıştığım icin evin bu kadar güneş aldığını bilmiyordum, karşı dairem kuzey cephe soğuk olur diye orayı almamistik.
Sanki İstanbul'da kış mi kaldı, yeni binalar yalıtımlı.
Kışın doğalgazı çok fazla açmadım ki ben sıcağı severim. İki dakika güneş çıksa ev sıcacık oluyor yaz kış
Lelli benim ev Güney cephe yeni yalıtımlıya cok haklisin ben kuzey cepheden cektigimden direk guney cepheye yapistim.
Ama burda okadar yandim ki pismanim.
Muteahhitle gorustuk bana sikinti yok diyor.
ama o cephede oynama yapmis.
Cuma aksami gidip gorusucez.
tam seklini gorucem.
Kendide demiski esime ist. da guney cepheden ev alinmaz.
Haa kisin 200tl fazla dogalgaz odersin en kotu ama yazin serin serin oturursun demis.
Zaten yeni yalitimli ev rutubetde olmaz diye dusunuyorum ama iste en ust kat bakalim ya kismet.
Ama sanirim o sicagi cekmekdense razi olucam.
Asiri bunaldim burda suan goze alamiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?