- 27 Şubat 2013
- 14.843
- 42.399
- 798
Birden geçmişteki günlerimi düşündüm. Aç kalıyordum yemek yiyemediğim oluyordu. Eşim de bana işyerinin oradaki pastaneden bol susamlı kıtır galetalardan alırdı. Onlar ilaç gibi gelirdiSelam genşler
Kiz sabah geri uyudu guzelde uyudu dedim Allah ne verdiyse uyanana kadar.
Hemen evi supurdum ,sildim, toz aldim aynalar, tv ,unite falan.
Bulasiklari yerlestirdim.
klozet yikadim.
uyandi.
Onunla oyalandim biraz geri uyudu simdi.
Bende bu ara karnimi doyurmayi unutuyorum.
Mutfak dolabinin dis kapaklarini buzdolabini ocagi silme planim var dalarsa.
Eger tam dalmazsa sallanmak istiyor aksam esim gelince silerim napim..
Cok salincada tozlaniyor sil beni diyor ev resmen
risk aliyorum canim ama yazin cok sicak oldugunu annemlerden biliyorum.Lelli benim ev Güney cephe yeni yalıtımlı
Sıcak oluyor ama aşırı değil
Çünkü kayınvalideler her geldiğinde çok serin diyorlar. Tabi kuzey daha da serin oluyor. Karşı komşumdan biliyorum.
Birde o da kışın kapatmıyordu bizde ona 500 bize 350 geliyordu.
En üst kat da sıcak olabilir.
Çatı sıcağı çekiyor.
Hakkınızda hayırlı olan daire olsun canım
Ayy bende lohusalıkta Uzayın cekirdeklisini cok yedimBirden geçmişteki günlerimi düşündüm. Aç kalıyordum yemek yiyemediğim oluyordu. Eşim de bana işyerinin oradaki pastaneden bol susamlı kıtır galetalardan alırdı. Onlar ilaç gibi gelirdiyemek yiyemediğim çık günler olmuştu
Eski ev ile kıyas etmerisk aliyorum canim ama yazin cok sicak oldugunu annemlerden biliyorum.
Tabi yalitimsizdi ev yalitimli daha mi serin olur bak bilemedim.
Pisman olurmuyum bilmiyorum.
Ama su avantajim olur.
ustte tek oda olacak.
yarin obur gun dublex yapabilirim acarim catiyi daire yaparim orayi o avantajim var.
Dublex olarak yapamiyor adam izin yok suan.
Ama imar affi bisiler cikiyo ya ozaman yapilabiliyor.
Yani cephe olarak pisman olurmuyum kisin fazla oderim ama bizim evler kucuk 100m2 falan olcak burutu netide 90 mi olur artik..
kolay isinir
Çekirdekli de vardı kız bol susam bol çekirdek unutmuşum bak sen deyince hatırladım.Ayy bende lohusalıkta Uzayın cekirdeklisini cok yedim
Babamlar alıp alıp dururdu atıstırayım diye
Kisin mutlaka yazicim buraya(olursa) bana d.gaz cok geldi diye gelir cunku.Eski ev ile kıyas etme
Yalıtım malzemesi kaliteli kullanılırsa
Ne çok sıcak olur ne çok soğuk
Benim ev sol tarafta sabah güneşi yatak odası tarağında ama öğleden sonra gidiyor
Yaz olunca yatak odası püfür püfür
Tabi kışında en serin yet
Ama yeni bina eski olsa oturulmaz
Bunda da hayır vardır canım
Kız uyanınca onu uyutayım derken okuyamadığım mesajları okuyorum.Annem bi cuval vermis nerdeyse semizotunu
Ayıkladım birazını kalanı kvdeye götürcem
Nekadanda düsünceli bi gelin
Allah affetsin bunlara da bisey verirsin,ertesi gün arayıp parasını verelim biraz daha gönderin derler
Gecen sene cevizde öyle oldu
Bilemeyrum yolda birini durdurup al semizotu diyebilirim
Kıymam vardı biraz dolma yaptım fırına attım
Gün icinde yenir.
Kızın 400 oldu harclık 50 tl büyük amca verdi gelirken
1 gr alırım asarım yastıgına cocuumun.
Oyuncak flan alsam anlamıyor daha oyuncaktan
Ev doldu simdiden.
Ben de fırında yapıyorum. Tepsiye dizip çiğ olarak suyunu katıyırum. Kızarıyor tadı hoşumagidiyoroyyy yerim onu ben harclikda toplarmis.
Kuzu dolmayi doldurup suyunu verip direk mi firina atiyosun.
Ici pisiyor mu
denicem canim tadini asiri merak ediyorum.Ben de fırında yapıyorum. Tepsiye dizip çiğ olarak suyunu katıyırum. Kızarıyor tadı hoşumagidiyor
Hay benim esimde yapıyor bazen gezdik bu ara ablam tatil çocuk yoruldu az bi yere gitmeyin artık çocukluyuz fln ablam da bolca koşturdu çocuk valla gece olmadan uyudu simdi yi be diyo gidelim teyzem ozledimKızı uyuttum. Evi toparladım. Mısır kaynatacağım. Et kavuracağım. Eşim yanına pilav yemez az kızla bana yaparım. Şimdi kahve keyfindeyim. Vakit kalırsa biraz kendime bakım yapacağım.
çamaşır attım astım. Halı için aradım henüz gelmediler.
kıza da söz verdim uyu uyanınca bahçeye ineceğiz diyesürekli anneannemin bahçesine gitmek istiyorum anneneye götür beni diyor. Eşim de aramış çocuk uyuyor bak demekki kendi yatağında uyuyabiliyor diyor. Dedim yahu sen başka yatakta rahat ediyormusun ayrıca çocuk iki azı son dişlerini çıkarıyor ateşi vardı burnu akıyordu öksürüğü vardı bodrum sıcaktı üçümüz bir yatakta yattık normal yani dedim biraz tersleyerek. Kaç defadır diyor bu çocuk biryere gitmeyecekmi alem adam. Sonra da diyor yalovayamı taşınsak hem anneye rahat gidersiniz daha sık gidersiniz onlar gelirler yakın diye kız ikide bir diyor ya içine oturdu adamın
Güzel anne kendin bilirsin ama Alya babasız büyümesin. Alyanin hatrina bitirme bence. Tabi ki zor anlattiklarinin bir cogunu hazmetmek sabretmek kolay degil ama Alya babasini seviyor.Dün söylendim ya bize mi yaptılar evi
Bana diyoki aksm biz de yapalım bi prefabrrik göle diyo
(Adam bide ev yaptırck bana,arabayı ödetti)
Dedim hacı ben seni tutmayayım git ev mi yapıon,kat mı cıkıyon ne istersen yap.
Ben bi 7 sene daha durmam hic benli hayaller kurma dedim
Kız büyüsün az Behlül kacar dedim.
Kimseye yalan söylücek halim yok bu saatten sonra.
Kız baslasın okula bitiririm ben bu isi.
Zaten kendi basımayım
Evlatlık veririm adamı ohh mis
Adam okadr farkındaki ,sasırmıyo bile artk bosanma lafına.
Annem de bisey diyemez,gördü gerck yüzünü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?