- 21 Ağustos 2015
- 32.157
- 97.600
- 798
- 38
Simdi tabi anne cocugu dahaHepsinde bir değişik huy var tahammül edemediğimiz. Bazen olumlu ve olumsuz taraflarını düşünüp ölçüp tartmak gerekiyor. Mesela benim eşime eskiden çok daha tahammülüm olmadığı zamanlar oluyordu şimdi bayağı torpiledi kendini ama hala da böyle pes dedirten davranışları oluyor. Olumlu yanlarını düşünüp teselli oluyorm.bir de Alya büyüdükçe babaya düşkünlüğü olursa daha da kıyamazsın.
Tek tesellim o karısamıtor kimseİnan bizim de kimse destek olmadı.evi kendi çabalarımızla aldık. Eşimin babası da ev alırken katkıda bulunmadı. Kendi başına yaşıyor. Buraya gelirken birşeyler getirir sağolsun. kimsenin desteğini görmedik. Geçen komşum anlatıyor. Kp onlara ev almış. Şimdi vefat etti. Adam oturduğu evi de komşunun eşinin üzerine yapmış. Tabi eşim hep diyor ne güzel az çalışıyor pahalı arabası var çocuk özel okula gidiyor. Ben de demiştim. Büyüklerinden desteği vardır. Aynen de öyleymiş. Ama ben bu durumdan memnunum. Çünkü ne kadar destek olunsa emin ol o kadar karışan olur. Ben yaptım ettimleri bitmez. Böyle kafamız rahat. Boşver takılma canım. İnsanları değiştiremezsin. Onlar bence alışmış öyle hayata. Kendini üzdüğünle kalırsın.
Ev konusunda dediklerinde haklısınTek tesellim o karısamıtor kimse
Hic bana uygun bi aile yapısı yok
Tam Avrupalı
18 e geldimi at sokaga baksn basının caresine kafasındalar
Annemin hatasıEv konusunda dediklerinde haklısın
Ne güzel evleri var çıksalar bir kat en azından eviniz olur
Misal ben olsam hiç dayanamaz derdim
Burası iyiymiş hoşmuş güzel de düşünmüşsünüz lakin bir eksik var o da burası bir daire olsaydı bizde ele kira vermezdik neden hiç düşünmediniz
Bu laf onu sana çaktırmasa da içten içe kemirirdi.
Bunlar biz ölünce mal onların diye düşünüyorsa ben bu fikre karşıyım
Elinde varken yapacaksın
Kimbilir onlar öldükten sonra senin anneanne yaşın gelecek malım gamsız çok yaşar
Diyeceğim o ki sen ufaktan lafını çarp
Taş taşa değince eeee ben elimden gelen hanımlığı yaptım , kaldı ki üst katı siz düşünmediniz ben teklif ettim dersin
Tabi akıl vermiş gibi olmayım da
Finis de kullanıyorm mintaxdaKızlarr
Bulaşık makinası için geldiler kapağınım yayının bağlantısı çıkmış taktılar. Eşim özellikle önce gelen servisi değiştirtmişti. Ben de çok memnun kalmıştım o servisten. Para almadı şükür. Sadece servis ücreti 75 tl
Bulaşık makinası temizleyicisi önerdi fikriniz ne kullanan varmı kızlar. 80 tl miş. Ben öncekine hiç kullanmamıştım zaten hiç de memnun kalamadım önceki makinamdan. Bu da 1 yıl oldu alalı. Kullansammı bilemedim
Kız tutturdu hamur yapalım. Kurabiye yaptık. Evde normal un kalmamış. Tam buğday unuyla yaptım
servis gelince yatağına yatmıştı uyumuş. Adamlara kurabiye ikram edecektim virüs var diye sordum ikram etmeden. İstemediler.
bugün eşim yemek yemeyecekmiş.Haşlanmış patates vardı onu püre yapayım diyordum. Gerek kalmadı. Artık onu da gözleme yaparım belki yarına.Az süt kalmıştı mayaladım tutmamış. Onu da neye kullansam bilemedim. Belki börek yaparım ona kullanırım. Birşeyler çöpe gitmesin diye değerlendirecek yer arayan bennnn
Aslındaa neye iclendim sanırım
Gecen hafta kvdem terasa cıkardı beni
Bak 7 senelik gelinim ilk defa teraslarına cıktım.
Kocaman bi terras
Tuglalar koymuslar
Üstünü catı yapcaklarmıs demirden yarım.
Anlatıyo bana otururuz iste burda cıkıp falan diyo
Camasır asmaya flan cıkıyorum diyo du ama hic okadr beklemiyordm büyüklüğünü.
Onu hesaplamadım evin üstü ev 100 m2 iste oda okadr.
Benim ev 90 m2
Ne kocam ne ailesi suraya bi ev yapalım da otursunlar dememis.
İlk evlendiğimde belki otırmazdım.
Ama simdi otururdum kafasındayım
Görümcemin biri kvdesiyle altlı üstlü aynı mahallde
Digerine de kpderi ev aldı bi alt sokaktan.
Anam dedim herkesin kvdler kpderler düsünmüs
Bizimki catı yapalım da oturur keyif yaparz derdinde.
Ondan sonra zaten iyice kopardım ipi.
Esin tek erkek aslinda dusunmeleri gerek.Annemin hatası
Hep sey diyo,bizden size 2 ser ev kalck kardesinle.
Ev derdiniz yok sizin diyo
Benimkide tabi havasını atıyo ailesine
Evi var diyolardır
Dediğin gibi ben gencken yardım etmiyolarsa yaslanınca napim parayı
Eşimin ailesi 3 ev almis, her çocuğa 1 tane diye düşünerek. Sattılar bizimkini 10 yıl önce 75 e, bize 50 verdiler biz de üzerine kredi çekip evi aldık. Kaynima da aynı paraya satıp paranın tamamını verdiler, ayrimciliga hem.esim hem ben uğruyoruz maalesef. Sagolsunlar o parayı vermeseler ev sahibi olamazdik o dönem, ha annemin 3 evi var bana birşey vereceğini sanmıyorum beklentim de yok açıkçası. Yazliktayken demişti çünkü keşke aynı yerden bı yazlık daha alsaydim bir sana bir kardesine diye. İlk ve son olarak orda dedim ki 5 çocuğun olsa 5 tane almayacaktın ya niyetin varsa bolersin diye ve konuyu kapattımEsin tek erkek aslinda dusunmeleri gerek.
Misal onlar yapar birazda siz destek olursunuz oturmasanda dairen olur.
Kizim var arkanda.
Cok katiliyorum kuzu babamda iste dunya kira aliyo birini verim yiyin demez.
bize mal kalcakda biz yicezde yaslaninca napim ben o parayi.
Hee cocuklarim rahat eder o ayri.
Banada 2 daire kalir iste
Ahaahaa aynı kız benim eşim de çok değişti. Önceleri bir ters konuşsam başlardı dırdırdır Uzatırdı bıktırırdı daha aileciydi. Benim aileme de çok mırın kırın yapardı. Tabi tartışsak da adım atan hep o olurduSen şimdi mücadelene devam et kız az dillensin kocan çok değişir
Emin ol çocuk çok değiştiriyor
Bazen senin görmediğini görüp babasına diyor
Bir bakıyorsun adamı tutmuşsun
Yavrum dur o kadar da ezme adamı dersin
Yok kız burçla alakası yok bence. Ben de öyleyim. sorumluluğumu bilirim. Gerekeni yaparım. Çevre konusu evlilikte en sevmediğim şey. He bir de özgür takılmak çok başka birşey bana göre.Düsününce ben de evlilik insanı değilim
Evcimenim flan tmm ama es ailesi falan dandinleme kapasitem 0
Kendi ailemi dandinlemiyorm cogu zaman
İkizler burcu olmayaydm iyidi
2 ablası varEsin tek erkek aslinda dusunmeleri gerek.
Misal onlar yapar birazda siz destek olursunuz oturmasanda dairen olur.
Kizim var arkanda.
Cok katiliyorum kuzu babamda iste dunya kira aliyo birini verim yiyin demez.
bize mal kalcakda biz yicezde yaslaninca napim ben o parayi.
Hee cocuklarim rahat eder o ayri.
Banada 2 daire kalir iste
Selam kizlar
Gitrmemistim bayağı birikmiş zevkle okudum
İzmirdeyiz burda pek vakit olmuyor giremiyorum, artık dönünce normale dönerim
D dimple81 geçmiş olsun canım neyseki covid değilmis
babyloading87 yarının ne getireceği belli olmaz umarım hep iyiye gider de unutursun bu dediklerini
Ne geldi canim aklıma geçen telefonum bozuk dokunmatigi taksitciye ödeme yaptim çıkışta telefon baktim pahalı fln diye çıkarken oğlum dışarda anne üzülme ben sana en güzelini alirim babas i banada al diyo alamam sana senin telefonun var annemin yok diyoSen şimdi mücadelene devam et kız az dillensin kocan çok değişir
Emin ol çocuk çok değiştiriyor
Bazen senin görmediğini görüp babasına diyor
Bir bakıyorsun adamı tutmuşsun
Yavrum dur o kadar da ezme adamı dersin
Kuzum inan parayi degerlendirmeyide bilmiyorlar.2 ablası var
Ya bide millte verirler aklı kendileri ne yapmıs acaba
Seninkilerde ondan bereket yok
Kendileri yiyolar
Ben hiç kullanmadım alıp kullansam iyi olur bardaklar içine sinmiyor bu ara migros tablet vardı bitti dün bakıyım a101 in tablette aynı yaparsa kullanacagimFinis de kullanıyorm mintaxda
Hepsiburada da 3 lü setler uygun olunca ordan alıyorm.
Makina temizleyici bulasıklarda bile farkettiriyor.
Bulanıklıgı gidiyor kuzu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?