Küçük Düşün Büyük Olsun!

Aslındaa neye iclendim sanırım
Gecen hafta kvdem terasa cıkardı beni
Bak 7 senelik gelinim ilk defa teraslarına cıktım.
Kocaman bi terras
Tuglalar koymuslar
Üstünü catı yapcaklarmıs demirden yarım.
Anlatıyo bana otururuz iste burda cıkıp falan diyo
Camasır asmaya flan cıkıyorum diyo du ama hic okadr beklemiyordm büyüklüğünü.
Onu hesaplamadım evin üstü ev 100 m2 iste oda okadr.
Benim ev 90 m2
Ne kocam ne ailesi suraya bi ev yapalım da otursunlar dememis.
İlk evlendiğimde belki otırmazdım.
Ama simdi otururdum kafasındayım
Görümcemin biri kvdesiyle altlı üstlü aynı mahallde
Digerine de kpderi ev aldı bi alt sokaktan.
Anam dedim herkesin kvdler kpderler düsünmüs
Bizimki catı yapalım da oturur keyif yaparz derdinde.
Ondan sonra zaten iyice kopardım ipi.

Ya ben en zor zamanlarımda seni okuyarak güldüm beni güldürdün en zor günlerimde ALLAH senden razı olsun. Ama çok haklısın. Dediklerimi akil vermek olarak algılama olur mi sadece Alya olumca duygusal düşünüp yorum yaptım

Güzel anne kendin bilirsin ama Alya babasız büyümesin. Alyanin hatrina bitirme bence. Tabi ki zor anlattiklarinin bir cogunu hazmetmek sabretmek kolay degil ama Alya babasini seviyor.
Ayy aglattın
İlkokula baslar falan. Anca öyle zaten
Annem babasız büyümüs
Yediğin zeytinleri sayardı babam diyo(üvey babası)
Hani kötü bi üvey baba gelmesin aklınıza iyi insanmıs Allah rahmet eglesin.
Mühendismis okumus etmis,hep yanımdaydı ama anlıyordn diyo annem 2 oglu olmus sonra annenmdn.
Geldikleri nokta anneannem babası yaptı diyip 3 katlı evini ogullarrınjn üzerine grcirdi.
Annem o yüzden karsı
Simdi olmaz
Cok kücük diyo ,haklı.
Ben de evlenmem bidaha
Yedim o naneyi bikere
Hayırlısı bakalım zaman ne gösterecek

Yaa canımsın
Est.
Zaten kız olmasa ne bukadr taviz veririm ne dururum.
İnsanın elini kolınu baglayan evlat

Sadece üvey baba olarak demedim. Çocuklar sevdikleri herkesten ayrı kalınca üzülüyor. Benim yigenlerim tatilde falan beni annemi çok özler arar görüntülü konuşurlar. Kaldı ki bu babası

Sadece üvey baba olarak demedim. Çocuklar sevdikleri herkesten ayrı kalınca üzülüyor. Benim yigenlerim tatilde falan beni annemi çok özler arar görüntülü konuşurlar. Kaldı ki bu babası
Evt evt annem tarafından baktıgımdan ben olaya ondsn dedim
Babaya düskün evet.
Bide gördüğüm erkekler esten ayrılınca ,cocuktan da ayrılıyor.
İstisnalar vardır ama bakıyorm etrafımda cocıklar hep anneyle hayat mücadelesinde.
Babalar hayatına devm ediyor.
Zaten ben mücadelemi veriyorm.
En azından evde baba var suan

Hepsinde bir değişik huy var tahammül edemediğimiz. Bazen olumlu ve olumsuz taraflarını düşünüp ölçüp tartmak gerekiyor. Mesela benim eşime eskiden çok daha tahammülüm olmadığı zamanlar oluyordu şimdi bayağı torpiledi kendini ama hala da böyle pes dedirten davranışları oluyor. Olumlu yanlarını düşünüp teselli oluyorm.bir de Alya büyüdükçe babaya düşkünlüğü olursa daha da kıyamazsın.

canım hiç mi birşey demedi???

İnan bizim de kimse destek olmadı.evi kendi çabalarımızla aldık. Eşimin babası da ev alırken katkıda bulunmadı. Kendi başına yaşıyor. Buraya gelirken birşeyler getirir sağolsun. kimsenin desteğini görmedik. Geçen komşum anlatıyor. Kp onlara ev almış. Şimdi vefat etti. Adam oturduğu evi de komşunun eşinin üzerine yapmış. Tabi eşim hep diyor ne güzel az çalışıyor pahalı arabası var çocuk özel okula gidiyor. Ben de demiştim. Büyüklerinden desteği vardır. Aynen de öyleymiş. Ama ben bu durumdan memnunum. Çünkü ne kadar destek olunsa emin ol o kadar karışan olur. Ben yaptım ettimleri bitmez. Böyle kafamız rahat. Boşver takılma canım. İnsanları değiştiremezsin. Onlar bence alışmış öyle hayata. Kendini üzdüğünle kalırsın.

Ben de babasız büyüdüm Zor bir süreç kardeşimle bazen konuşuyoruz. O da diyor o hassas yanımızdan dolayı babasız çocuk büyütmek istemediğini. Tabi ayrıyken babalığını unutmayan baba olsa o kadar etkilemez. Ama erkeklerin çoğu unutuyor.
tabi tahammül edemeyince de ömür boyu da çekilmez. Ben olsam ben de birdaha evlenmezdim. Hiç gerek yok

Kız çocuğu babaya çok düşkün oluyor. Yaşı ilerleyincw daha da şahit olursun. Evde Eşine verdiğin rol ile tut işte adamı bir vakte kadar büyüdüğünde bakarsın.

Olumlu yanlarını düşünerek davranacaksin canim artık babasız buyutmekte zor en azından biraz buyuyene kadar inan hepimizin hayatında kavga sevilmeyen cokta huy davranış var ailece düsunemiyorlar sen ince düşüncelisin çatışma ondan birde senin esin para konusunda fütursuz sen çok vericisin Allah gönlüne göre versin canim

Tünaydın kızlar dün yazamadim piknik yaptık küçük bir eşim oglusla parka ciktik cay cips fln aldik çekirdek çitladik eve gel dus aldırdım oğlanı kendim girdim etraf topladim 2 makine camasir attim ogle öncesi markete gittim oglus a parasını babas i almıştı verdi 1 gram 24 ayar aldım kumbarasina nakitte attim kendime bugun bakicam altın yada döviz gibi onur markette armut çay erik nescafe ice tea cips çekirdek yeşil çay bitki çayı bi puding soguk kahve 100 tl harcadım demlik doğuş cay vardı yeni acmistim eşim beğendi bayağı indirimdeyken aldim zulaya attim taşiyabilsem deterjamida alirdim onu eşim alçak artık

Bugün kahvalti sonrası bulasik topladim etraf topladim dun kuşun kafesi temizlemistim camasir topla katla yaptim 8 parça ütü yaptım dun kıymalı makarna yapmıştım biraz var yanina mücver yogurtlu kabak salata yaparim ablamın verdiği büyük kabak duruyo onu yapcam marketten dereotu yeşil sogan fln alurim

Kaynanam günü 20 'sinden son ra istedi kışlık biseler yapiyo bu ara onun parasını ayırdım yarin amcamın kızı var yaşı büyük bana yakın biraz çağırıyor ne zamandır kiz kardesimle uğrayacağız yarin pazarda yakın yerde mesire alanları var pikniğe gidices kardeşim eşi fon bakalim

Sen şimdi mücadelene devam et kız az dillensin kocan çok değişir
Emin ol çocuk çok değiştiriyor
Bazen senin görmediğini görüp babasına diyor
Bir bakıyorsun adamı tutmuşsun
Yavrum dur o kadar da ezme adamı dersin

İnss görürüm o günleri

Kız olumlu yanı yok adamın
Neresinden tutsan elinde kalıyor
Cok saldı kendini cokk

Düsününce ben de evlilik insanı değilim
Evcimenim flan tmm ama es ailesi falan dandinleme kapasitem 0
Kendi ailemi dandinlemiyorm cogu zaman
İkizler burcu olmayaydm iyidi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…