Ya bu da zevk meselesi ama ben bu ikea vari yada eskitme, avangard sevemedim bi turlu.(isimleri ne bilemedim)selam tutumlu hanımlar.eşya değiştirmekten bahsedilmiş. kendim için konuşsam ayıp olur, daha eşyalarımın yeni kokusu gitmedi ama annem benim düğünüme yakın salon ve yatak odası mobilyalarını değiştirmek istedi. gezdik gezdik bir türlü içine sinen bir şey bulamadı. açıkçası eski mobilyalar, eğer çok yerinden oynatılmadıysa oldukça sağlam oluyor. ceviz kaplama mobilyalarını eskitme tekniğiyle renk renk boyattı. öyle hepsi aynı renk de değil. kontras renklerle. koltukları da kenarları ve arka kısımları ahşaptı, onları da döşemeciye her yanı kumaş olacak şekilde kaplattı.
salonda kullandığı renkler ilk resimdeki renkler. yatak odasındakiler de diğer iki resme benziyor. bulut mavisi ve krem ağırlıklı oldu. oda tam uyku ve huzur odası. belki size de fikir olabilir.
Seninle zevklerimiz uyusuyo bizim ekürimAynen bende salonuma masa alırsam küçük sade bir şey istiyorum..Bakalım şimdi almıyacağım onu..Yaza belki..
Şimdi mutfağımın ki acil:)
egerki koltuklarınızın iskeleti saglam iseve su anki modeli modern ve sizi zevkinize uyuyorsa başka bir renkle kaplatınBenimle salonumun değişime ihtiyaci var. Araştırmalardayım yemek odama bir yandanda kıyamıyorum ama koltuklar eskidi kaplatsam diye düşündüm bi ara vazgeçtim hâlâ kararsızım bakalım
Evet canım..Şimdi gördüm koyduğun fotoları..Bana göre de değil o tarz..:)Seninle zevklerimiz uyusuyo bizim ekürim
Haklısın canım..Ama onların gelirleri bizlere göre çok çok iyi..İki çocuk da özelde okudu, okuyor..Aslında abim birikimi sever..Dr. onlar..Maşaallah çok iyi kazanıyorlar. Onların yatırımı çocuklar işte..Lüks bir semtte ev aldılar..iki adet arabaları da var..az çok birikimleri de var..Aslında yanlış söylemişim..Birikim için kasmıyor yani yengem..Çok lüks rahat yaşıyorlar..
2 berjerim var eşimde bende cok seviyoruz onları kaplatip 2 tanede 3lu koltuk alabilirim belki daha karar veremedim bu arada cok ucuza almışsın güle güle kullan canımCanım kaplatmak da çok pahalı.. inan yenisini almak daha mantıklı..Benim komşum kaplattı 1100 tl ye..ben aldım yeni uygun bir yerden tabi:)2500 e .. yenilendi herşeyi..Birde model değişmiyor kaplatınca..sadece yüzü değişiyor..
avangart ve vintage ince yapılı mobilyalar zariftir aslında ama bu zevk meselesi tabi büyük evlerde tek parc seyleri severim ben bu parcalardan küçük evlere yukarda attıgım linkteki spor zarıf modern koltuklar giderYa bu da zevk meselesi ama ben bu ikea vari yada eskitme, avangard sevemedim bi turlu.(isimleri ne bilemedim)
İ.g de bu tarz evleri odalari gorunce tuhaf geliyo bana.
Biraz spor ve sade esyalari seviyorum ben
Misal soyle bir takimlari bana bedava verseler ben evime koymam.
Eki Görüntüle 1905895 avangard
Eki Görüntüle 1905896 ikea styla
O unite nedir nasil kabalik göz yoruyo
Ben tv odaklanamzdim.
Teşekkürler canım..Evet çok uyguna geldi..Toptancı her türlü eşya satan ev düzenler için süper bir yerden aldık..Kalitede güzel..Özel yapım..Geçen yıl annemler almıştı..Çok memnunlardı..direk oradan baktık. beğendik:)2 berjerim var eşimde bende cok seviyoruz onları kaplatip 2 tanede 3lu koltuk alabilirim belki daha karar veremedim bu arada cok ucuza almışsın güle güle kullan canım
bi de nasıl pahalilargünaydın herkeze
tr lelli hosgeldin aramıza.
Evet canım..Şimdi gördüm koyduğun fotoları..Bana göre de değil o tarz..:)
Canim benimki arcelikBu arada kaynamış sorum:)
Arkadaşlar benim çamaşır makinesi de almam lazım:)o da error vermeye başladı artıksene sonu da gelmişken hazır kampanyalar varken makineyi de değiştirmeyi düşünüyoruz..Ben bosch düşünüyorum..Varmı tavsiye edebileceğiniz model?
bence beyaz esyada siemens kaliteliBu arada kaynamış sorum:)
Arkadaşlar benim çamaşır makinesi de almam lazım:)o da error vermeye başladı artıksene sonu da gelmişken hazır kampanyalar varken makineyi de değiştirmeyi düşünüyoruz..Ben bosch düşünüyorum..Varmı tavsiye edebileceğiniz model?
Canım benimki de çeyizimden beko..Senelerdir kullandım..aslında çok iyi bir makine..Ama vadesi doldu artık..Ses çıkarmaya başladı..Başımıza daha da iş çıkarmadan değişelim diyoruz bakalım..Bosch da tututlan bir marka..bi de nasıl pahalilar
10bin-15binler havada ucuyo.
Canim benimki arcelik
Bosch kullanmadim
Bu arada kaynamış sorum:)
Evet siemens de güzel iyi bir marka..Annemin de ilk çamaşır makinesi siemens di..Oda 22 yıl kullandı..Sonra çöp oldu.O nuda araştırabilirim..teşkler cnm..bence beyaz esyada siemens kaliteli
bi de nasıl pahalilar
10bin-15binler havada ucuyo.
aynen o grup pahalıdır tarz oldugu için.benim agzım bir kez yandı mobilyada ben marka olmayan yok toptancı yok su yok budan almam mobilya.alısveriş merkezinin birinden inegöl olmasına ragmen bir takım aldım o.grubu bin pişmanım su an oturma odamda nasıl aldım onu nasıl begendim hayret ediyorm kendime ben kullanıslı seyler alırdım bu nasıl bir hata sastım kendime ama iş işten geçti
1)sırtı minderli koltuklar asla almayın(ben bu seferde böyle olsun diye aldım bin pişmanım) okadra kalabalık göz yoruyorki
2)yatak olan kısmı nano teknoloji degil öne cekilip acılıyor(nasıl bir hatadır bu yarab)
3)rengi o an cok hosuma gitti bu seferde bari bir üçlüsü renkli olsun dedim digeri sade teklilerde inanaın bin pişmanım evi boguyor(her zaman acık renk evi ferah gösterir)turkuaz turuncu yeşil mürdüm vs.... bunlar koyuya kacar evde tecrübeyle sabittttt kırlentle renk katmak herzaman daha sıktır ve avantaşlıdır.
YANİ BENİM HATALARIMI SAKIN YAPMAYIN BİR DENEYİM DEDİM FARKLI OLSUN MİNDERLİ ALDIM NE BÜYÜK HATA SIRTI DUZ ALIN
Canim benimki arcelik
Bosch kullanmadim
Canım benimki de çeyizimden beko..Senelerdir kullandım..aslında çok iyi bir makine..Ama vadesi doldu artık..Ses çıkarmaya başladı..Başımıza daha da iş çıkarmadan değişelim diyoruz bakalım..Bosch da tututlan bir marka..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?