Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ya bu da zevk meselesi ama ben bu ikea vari yada eskitme, avangard sevemedim bi turlu.(isimleri ne bilemedim)
İ.g de bu tarz evleri odalari gorunce tuhaf geliyo bana.
Biraz spor ve sade esyalari seviyorum ben

Misal soyle bir takimlari bana bedava verseler ben evime koymam.

avangard
ikea styla

O unite nedir nasil kabalik göz yoruyo
Ben tv odaklanamzdim.

Benimle salonumun değişime ihtiyaci var. Araştırmalardayım yemek odama bir yandanda kıyamıyorum ama koltuklar eskidi kaplatsam diye düşündüm bi ara vazgeçtim hâlâ kararsızım bakalım
egerki koltuklarınızın iskeleti saglam iseve su anki modeli modern ve sizi zevkinize uyuyorsa başka bir renkle kaplatın
ama modeli sizi kolları sırtı memnun etmiyorsa hiç kaplatıp masraf yapmayın sıfır bişey alın

yok canım, ben seni doğru anladım... :) benim hayat felsefem de o, yani, ne her şeyden mahrum kalarak sadece birikim yapmak, ne de para bol diye, har vurup harman savurmak...

çalışıyoruz, kazanıyoruz, tabi ki harcayacağız da....herkes kendi istek ve önceliklerine göre yaşar, yaşamalı... :)

bize de çok takılıyorlar, biri mali müşavir, biri avukat, ohhh iyisiniz diye... ama oturduğun yerde bir şey olmuyor... papatya hep der ya,uykusuz gecelerimin meyvelerini topluyorum diye... çok haklı... zahmetsiz rahmet olmaz... eee zahmeti çeken de, er geç rahmete ulaşır... :) iki kere iki, dört... :)

2 berjerim var eşimde bende cok seviyoruz onları kaplatip 2 tanede 3lu koltuk alabilirim belki daha karar veremedim bu arada cok ucuza almışsın güle güle kullan canım

avangart ve vintage ince yapılı mobilyalar zariftir aslında ama bu zevk meselesi tabi büyük evlerde tek parc seyleri severim ben bu parcalardan küçük evlere yukarda attıgım linkteki spor zarıf modern koltuklar gider

Bu arada kaynamış sorum:)
Arkadaşlar benim çamaşır makinesi de almam lazım:)o da error vermeye başladı artıksene sonu da gelmişken hazır kampanyalar varken makineyi de değiştirmeyi düşünüyoruz..Ben bosch düşünüyorum..Varmı tavsiye edebileceğiniz model?

2 berjerim var eşimde bende cok seviyoruz onları kaplatip 2 tanede 3lu koltuk alabilirim belki daha karar veremedim bu arada cok ucuza almışsın güle güle kullan canım
Teşekkürler canım..Evet çok uyguna geldi..Toptancı her türlü eşya satan ev düzenler için süper bir yerden aldık..Kalitede güzel..Özel yapım..Geçen yıl annemler almıştı..Çok memnunlardı..direk oradan baktık. beğendik:)

kaplatmak kesinlikle daha fazla tutar ve model degişmedikten sonra beni sıkar.ben modeli degiştirmeyi tercih ederim sıkılırım aynı seyden abim alır bir güzel döser benim masrafta etmem ablamınkini anneminkine hep dösedi ama ben sevmiyorm yaaa ona ragmen benimki degişmeli model ve tarzı önemli

günaydın herkeze
tr lelli hosgeldin aramıza.
bi de nasıl pahalilar
10bin-15binler havada ucuyo.

Evet canım..Şimdi gördüm koyduğun fotoları..Bana göre de değil o tarz..:)

Canim benimki arcelik
Bosch kullanmadim

bence beyaz esyada siemens kaliteli

bi de nasıl pahalilar
10bin-15binler havada ucuyo.

Canim benimki arcelik
Bosch kullanmadim
Canım benimki de çeyizimden beko..Senelerdir kullandım..aslında çok iyi bir makine..Ama vadesi doldu artık..Ses çıkarmaya başladı..Başımıza daha da iş çıkarmadan değişelim diyoruz bakalım..Bosch da tututlan bir marka..

canım, benim bütün beyaz eşyam bosch tu, değiştirdim yine bosch aldım.... memnunum...

Dün biraz araştırdım..bosch un Wat24480tr 9 kg luk övüyorlar..İş çıkışı mağazasına uğradım..kampanyadaymış..2200 den 1650 ye düşmüş.hemde world karta 9 taksit yapıyorlar..Aslında cazip geldi..Ama biraz daha araştırmak istiyorum..
Aceleye gelsin istemiyorum..

aynen o grup pahalıdır tarz oldugu için.benim agzım bir kez yandı mobilyada ben marka olmayan yok toptancı yok su yok budan almam mobilya.alısveriş merkezinin birinden inegöl olmasına ragmen bir takım aldım o.grubu bin pişmanım su an oturma odamda nasıl aldım onu nasıl begendim hayret ediyorm kendime ben kullanıslı seyler alırdım bu nasıl bir hata sastım kendime ama iş işten geçti
1)sırtı minderli koltuklar asla almayın(ben bu seferde böyle olsun diye aldım bin pişmanım) okadra kalabalık göz yoruyorki
2)yatak olan kısmı nano teknoloji degil öne cekilip acılıyor(nasıl bir hatadır bu yarab)
3)rengi o an cok hosuma gitti bu seferde bari bir üçlüsü renkli olsun dedim digeri sade teklilerde inanaın bin pişmanım evi boguyor(her zaman acık renk evi ferah gösterir)turkuaz turuncu yeşil mürdüm vs.... bunlar koyuya kacar evde tecrübeyle sabittttt kırlentle renk katmak herzaman daha sıktır ve avantaşlıdır.
YANİ BENİM HATALARIMI SAKIN YAPMAYIN BİR DENEYİM DEDİM FARKLI OLSUN MİNDERLİ ALDIM NE BÜYÜK HATA SIRTI DUZ ALIN

beyaz eşya biraz da şans işi... en olmadık markayı alır, yıllarca sorunsuz kullanırsın, en iyi markayı alır, sorun yaşarsın...

VELHASIL oturma odam ve yatak odam bana su an batıyor .oturma odam 2 yıl oldu su an gözüme o kadar batıyorki her oturdugumda üstüne veya bir misafir gelsin ifrit ediyorm kibriti cakıp yakarım bir fırsat olsun.benimde böyle işte kızlar içime sinmezse beni çok rahatsız ediyor.annem kızmasın diye biraz daha kıullanıp hemen degiştirecgm BEYZABET YARAMA TUZ BASTIN:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…