Küçük Düşün Büyük Olsun!

Özel yapim olunca daha pahalıya geliyo oysa.

Daha once dolap alirken ozel cizdirdim 1.500tl dedi
Ayni ebatlarda ama ic dis tasarimi farkli bir modeli hazir halde 900tl aldim.

Özel yapim olunca daha pahalıya geliyo oysa.

Daha once dolap alirken ozel cizdirdim 1.500tl dedi
Ayni ebatlarda ama ic dis tasarimi farkli bir modeli hazir halde 900tl aldim.
canım yatak odası, vestiyer, tv ünitesi, orta sehpa, yemek masası 1.sınıf malzeme ve işçilik, hepsi 7500 lira tuttu. bir de duvara monte raflar vardı.
normalde sadece yatak odası 5000 lira civarı.

ben de kenarda üç beş kuruş olsun diye girmiştim, sonradan bankamı değiştirmek istedim çünkü maaş hesabımızın yeri değişti ama 700 lira cezası var dediler şok oldum.önceden söylemiyorlar tabi, herşeyi güllük gülistanlık gösteriyorlar. mecburen başka hiç bir şekilde kullanmadığım bir bankaya bes için para yatırıp duruyorum sinir bozucu tabi.

Aynen canım..Bizde bankamızı değiştidiğmizde bir aylık ücret kesmişlerdi..Sen yazınca hatırladım..

Eşyadan bahsedilmiş
bende evleneli 4 yıl oldu
ama eşyalarımı sevmiyorum
o zaman kiradaki eve göre almıştık
düğün masrafları var diye ucuz olsun diye de baktık
şimdi kendi evime göre borçlar azalsın yavaş yavaş değiştireceğim
yaşımıza göre daha genç spor ve sade tarzda istiyorum

bu arada cep telefonu faturam geldi
astroloji paketine üye olmuşum
20 lira geçirmişler
benim haberim yok
muhtemelen telefonu benim ufaklık oynarken üye yaptı
sinir oldum
hayır ay içinde hiç mesaj ya da bildirim de gelmedi

evlenirken masraf çok
düğün ev kına vs
sağolsun eşimin tarafı da sadece düğünü yaptı
eşyaları hep biz ödedik
kaynanam bana 1 battaniye 1 bornoz takımı verdi
kızına ev düzmüştü
sonra da demez mi kızım borçlu evlenmedi çok şükür
oğlu borçtan başını kaldırmıyor kime ne

ben de sevmiyorum. daha sade modelleri evimde tercih ettim. annemin mobilyaları da avangard gibiydi. renkli eskitmeyle biraz hareketlendi. koltuklar da bilirsin eski hafif oymalı koltuklardandı. ahşap kısımlarını baştan kestirdi ve tamamen kumaş kaplattı. yandaki ahşap kısımları da kumaş oldu. modelini değiştirdiler yani. ben uğraşır mıydım? uğraşmazdım. gider yeniler gelirdim. ama dediğim gibi kadının içine sinmedi, sağlamlıklarına güvenemedi. eskiler uğraşmayı seviyor

koltuklar fotoğraflardaki gibi benzer bir değişime uğradı.

Eklentiler

• SK3-389-4.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 50
  • Berjer-Koltuk-Fiyatları.webp
    4 KB · Görüntüleme: 46

masraf olarak yeni takımla yarışır fiyatlar
Ama eski mobilyalarında sağlamlığı yeni mobilyalarda yok

masraf olarak yeni takımla yarışır fiyatlar
Ama eski mobilyalarında sağlamlığı yeni mobilyalarda yok

o sağlamlıktaki mobilyaları mümkün değil o fiyata alamayız. nitekim biz alamadık. hem sağlam olsun, hem zevkime uysun derken epey bir para harcadık

canım onu arayıp iptal ettirebilirsin, hesaba yatırıyorlar... benim de olmuştu, çocukların elinde... arayıp, böyle saçmalık olur mu, bir tıkla nasıl ücretli üyelik olur, sormadan, haber vermeden diye de kızmıştım... :)

Merhaba,
Vefat durumunda emeklilik sözleşmesinde belirtti iseniz o kişiye; belirtmediyseniz yasal mirasçılarınıza devlet herhangi bir kesinti yapmadan, birikmiş olan tutarın tamamını ödüyor. Ancak emeklilik yasal mirasçınız adına devam ettirilmiyor.
Ben 3 sene önce yaptırdım. Hem eşime hem de kendime. Allah nasip ederse 56 yaşına kadar sistemde kalmak niyetindeyim. Bir de benim çalıştığım şirketin anlaşması olan bir yere yaptırdık. Yönetim gider kesintisi alınmıyor.

Devlet nerden para alcani sasirdi zaten.
Devlet vatandaşına sosyal güvenlik anlamında katma değer sağlayamadığı için ve mevcut sosyal güvenlik sistemi çökmek üzere olduğundan vatandaşın kendi imkanlarıyla emekli olmasını sağlamaya yönelik bir çabadır BES. Bizim maaşlarımızdan yüklü miktarlarda SGK ödemesi yaptırılırken, emekli olduğumuzda kuş kadar bir para ile geçinmemiz bekleniyor. 60'lı yaşlarda emekli olacak olan bizim neslimizin maddi anlamda başkalarına muhtaç olmadan sadece devletin verdiği emekli maaşı ile geçinmesi artık bir hayal.

Aradım cnm iptal ettirdim
Ama geri ödeme yapacak mı bilmiyorum

Aradım cnm iptal ettirdim
Ama geri ödeme yapacak mı bilmiyorum

kullandığın hatla da alakası yok aslında, bir oyun sitesi veya başka bir site, bir tıkla üyelik yapıyor ve senin haberin olmuyor... o siteyi arayıp iptal ettirebiliyorsun ve para iadesi yapıyorlar... hesap numarası istemediler mi?

Peki bunu yapacagina yasi assa ceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…