Küçük Düşün Büyük Olsun!

Annemin bir lafı var böyle tren kaçınca zamanında yapmadın babacuuummm der
Ama şimdi olmadıktan sonra yaş geçince görürmüyüz görmezmiyiz
Benim de kayınpeder herkesi küstürdü
Bir mülk sattı 1 mio yakın para aldı
Bir kızı bir oğlu var dirseğini gösterdi
Damatı kızı küstü
Açıkcası ne ben ne de eşim küsmedik
Adam ben ölünce sizin dedi. Kayınvalide küs konuşmuyor, içten içe kızdı. Bu çocuklara para vermesi gerekir di diye.
Gelmişim 40 yaşına bu saatten sonra, şimdi olmadıktan sonra belim bükülünce mi? Alacağım

Tşk ederim canım

Her seferinde su dolapcılarla ugrasmıcam diyorm
Yine buluyor numunesi beni.
Sandalet kücük gelmis.
Napabilirz diyo.
İyi dedim iade edin.
Ama 2.el alırken bunları göze almak lazım dedim.
Ben ugrasmak zorunda degilim yani senin cocuguna oldu mı?
Olmadı mı?
Deneyerek al ozman magazadan.
Sonra msj atmıs
İade icin ben msj atabilir miymisim sisteme?
Kusura bakmayın benim öyle bi vaktm yok dedim.
İade ederseniz kabul ederim dedim.
Oldu gelip evden alayım oldu olcak

Ay yok artk o neymis gızzz
Adam büyük dagları ben yarattım kücüklerde de hissem var kafasında demek

60 tl balona versem ambulans cagırıın ben fena oluyorm derim

Kız gelip bu numuneler hep seni buluyor bende açmak istiyorum bir hesap biseler var satilcak bi kaçta eski kap kaçak var hurdaci bekliyorum vercem evden çıksın eltim eski bir duduklusu vardı kapağı yok eski küçük bise kapak sordum 45 60 arası zaten alsak o kadar o modelin yenisini kapağı para ediyor ddiler eltimde almis kaldi eskisi erzak dolabında öyle eski grill tavasi var oda duruyo verilecek bise oldumu geçmiyorlar birde eltimin yeğeninin eski ev tipi demir bisikleti 7 8 senelik vermişti alt taraf çıktı bantla tutturduk bir senedir esime kac kez ddim yaptirmadi kaynak onuda vercem evden çıksın oğlana küçük geliyo kullanmıyor artık yer kaplıyor boşuna geçen ddim yaptırırım diyo 1 seneyi geçti niye yaptırmadın diye cırladim biraz

Cidden cekiyorm
Dolapta ev esyası da satılıyor artk
Ugrasırım diyorsan yükle bacım
Ama ciddi sinir tipler var

Cidden cekiyorm
Lipronun çayın yanına hediye ettiği termoslardan 3 tane vardı, birini kullanıyorum ikisini ekledim.
Özellikle Lipton yazisini, etiketi falan koydum ki yaniltici olmasın.
Babalar günü hediyesi aldı biri. Hediye paketi yaptım, notunu yazdım, karton poşete koydum. Patpatla iyice sardim. Mağazadan alsan bu kadar ozenmezler.
Teslim edilmiş, içine sıcak su koymuş 8 saat sonra ilik olmuş.
İade etmek istiyorum dedi .
Profilimde iade almam yazıyor. Alırken sordu ben parka giderken götürüyorum 3-4 saat sıcak ama dahasini bilmem promosyon sonuçta diye yazdım.
Kabul etmedim. Parayı onaylamadi, sistem otomatik gecti, sonra takip ediyor.
Engelledim.
Aynı ürünü alan diğer kişi de hem yorumda hem değerlendirmede teşekkür ede ede bir hal oldu.

Cidden cekiyorm
Yok kuzu verceklerim hurdacı usuludemir parasına gidicek şeyler kötü olmuşlar artık bu ara eşim iş aldı gibi olursa bu hafta çok ayak altında olmaz o sıra hurdacı illa geçer vercem gitsin ev hafiflesin

Disari çıktım öğle sonrası esime verdiğim para hesaptaydi çektim 24 ayarlik 1 gram aldim 800 çekmiştim gerisini döviz yaparim ddim uçmuş lazım olup bozdursam su sıra zarar olur tlde sakladım 4.5 gram var yine elimde ama çogu 24 ayar oldu artık döviz cide gördüm 22 ayarı pahalı verip ucuz alıyorlar resmen makas çok onur markete girdim yeşil sogan maydonoz dereotu 1 kilo domates küçük ayran süt aldım 12 tl oraya çantamın yani kopmuştu cok severek almistim kışın nihayet yaptıracak yer buldum 5 tl oraya milyoncudan çamaşır kendime eşime oğlana lego fln 40 oraya termos alacaktım 1 litrelik orda yoktu diğer yere girdim küçük olana 100 tl ddiler çıktım burda yeni bi yer var ordan bakicam yarin akşam için mü ver yogurtlu kabak yaptim eşim arkadaşının yanına gitti oğlanla lego oynadıkça yaptim iciyorum yoruldum bugun

öyle kuzu veren el alan elden ustundur.
Ya Allah dusurmesin yinede ama kalp gozu acilir insAllah.

orda cok degisik tipler var.
Biride bana urun birlestirtti birlestirdim tekli acrtigim satislarini kaldirdim almadi
Almican niye ugrastiriyorsun.
Usendim tek tek bir daha yuklemeye valla

Geldik babamlara.
Oturuyolar esimle bende kizi salliyorum.
Babam kabul ediyor fakat guney cephedeki evi vermem diyor.
kuzeydeki 3.katla 5i yer degistirttircem diyor.
Konuscak bakalim.
O daha isime gelir ikiside yapilinca bakarim istedigimde otururum.
O taraf soguk olursa obur tarafa gecerim
Tabi muteahhit kabul ederse.

Babam evi temizlemis
Vallahi ev tertemiz olmus.
Esim bile anladi hemen.
Annem gelince yine eski haline döner

Yok ya ben de her istediğini alma taraftarı değilim. Bilecek her istediği olmayacağını para olmayabilir bunu bilecek. Diğer türlü hayata nasıl hazır olacak ilerki hayatında mutluluğu için bu olmalı bence.
Bugün bana diyor param olunca sana birşeyler alıcam ne güldüm. Sen ne ara öğrendin onu
Bugün bir de odada ilk kavuşma resmimizi gösteriyor. Benim anlattığımı anlatıyor. Uyguluyor. Sonrada anne nerdeydik o zaman nerdeydik dedi.Birkaç defa sordu. Sevgi evi var bebeklerin olduğu oradaydık kızım dedim. Ne diyeceğimi şaşırdım İlk soru geldi :) artık büyüdüğünü farkediyorum.

Ben de merak ettim çok. Hatta burada yazacaktım unutmuşum. Özelden yazmıştım cevap yazmadı girmiyor sanırım. Ama merak ettim.
Sayılı kişiyiz yokluklar belli oluyo hemen kuzum ya C cit var beren var etiket yapamadım yoklukları belli

Oglusu uyuttum 11 ı geçiyordu oyuncak ve legoydu her resmen topla topla bitmedi mutfak kaldı sabah topladirım eşim gelsin yattı ses yapmiyim ddim kanallarda dolaşırken scobby doo gördüm en sevdiğim çizgi filmdir oglus a trt çocuk açıyorum nadiren minika bakamıyorum onun yanında korkar diye süt içip keyif yaptim resmen adam uyansa dalga gecicekbizi uyutup cizgi film izliyor diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…