Annemin bir lafı var böyle tren kaçınca zamanında yapmadın babacuuummm derEsin tek erkek aslinda dusunmeleri gerek.
Misal onlar yapar birazda siz destek olursunuz oturmasanda dairen olur.
Kizim var arkanda.
Cok katiliyorum kuzu babamda iste dunya kira aliyo birini verim yiyin demez.
bize mal kalcakda biz yicezde yaslaninca napim ben o parayi.
Hee cocuklarim rahat eder o ayri.
Banada 2 daire kalir iste
Selam kizlar
Gitrmemistim bayağı birikmiş zevkle okudum
İzmirdeyiz burda pek vakit olmuyor giremiyorum, artık dönünce normale dönerim
D dimple81 geçmiş olsun canım neyseki covid değilmis
babyloading87 yarının ne getireceği belli olmaz umarım hep iyiye gider de unutursun bu dediklerini
Ay yok artk o neymis gızzzDun peynir erittim kahvaltilik koydum cayda demledim kizida aldik balkona vallahi bal borek geldi bize nasil yedik hepsini.
Babam olsaydi bu yenir mi yemek diye, bunumu yiyosunuz siz der agaz egerdi.
Begenmedigi bisi olunca öyle.
Biz boyle mutluyuz iyiyiz illa her aksam et mi olacak.
patates haslayip tursu yiyormus birisi mahallede onlari kucumsuyo.
Diyorki ne bilir onlar eti ancak patates haslasinlar tursu yesinler.
boylede huylari var.
misal karpuz cikinc alir hemen baskasi icin der ki o nerden yicek karpuz ucuzlayinca alir iste bir iki defa der.
Haline uzuluyorum gercekden.
Niye boyle yapiyo anlamiyorumda.
Herkes butcesine gore yer alir.
kimene yani.
insanlari bu anlamda kucumsemesi zoruma gidiyor.
60 tl balona versem ambulans cagırıın ben fena oluyorm derimAllah daha çok versin kuzum. Ben de sevmem müsrifliği. Patatese bişey olmaz Buzluğa atmayı denemediğim şey kalmadı diyebilirimbenim eşimin babası da çok müsrif zaten bir mal alıp koyamamışlar harcamalarından. Hep boğazlarını düşünmüşler. Buraya gelince de alışverişe çıkıyoruz al al o az yetmez diyor aldırıyor. Bozulup çöpemi gidecek hiç düşünmüyor. Ama benim tutumlu olmamı da çok sever hep taktir eder.
Geçen tatilde de kardeşimde birşeyi farkettim. Annem falan diyordu hesapsız harcıyor diye. Pamukkaleye gidince gitti oradan tam turistik yerden 60 tl ye kız istiyor diye süs uçan balonlar varya onlardan aldı. Benim kız da bakmak istedi gösterdim sonra başka tarafta oyaladım dikkatini dağıttım. Çok gereksiz birşey bence bir de en pahalı olan yerden almaya ne gerek var. Bir de benim kız da istiyor. Ben olsam öyle durumda kendi kızıma da almazdım. Ben de geçmişte aman durumu çok iyi değil diye yağdırıyordum yeğenime.
Zaten bu topikte birleşme durumumuz hep daha dikkatli harcamak tasarruf yapıp biriktirmekti.
Kız gelip bu numuneler hep seni buluyor bende açmak istiyorum bir hesap biseler var satilcak bi kaçta eski kap kaçak var hurdaci bekliyorum vercem evden çıksın eltim eski bir duduklusu vardı kapağı yok eski küçük bise kapak sordum 45 60 arası zaten alsak o kadar o modelin yenisini kapağı para ediyor ddiler eltimde almis kaldi eskisi erzak dolabında öyle eski grill tavasi var oda duruyo verilecek bise oldumu geçmiyorlar birde eltimin yeğeninin eski ev tipi demir bisikleti 7 8 senelik vermişti alt taraf çıktı bantla tutturduk bir senedir esime kac kez ddim yaptirmadi kaynak onuda vercem evden çıksın oğlana küçük geliyo kullanmıyor artık yer kaplıyor boşuna geçen ddim yaptırırım diyo 1 seneyi geçti niye yaptırmadın diye cırladim birazHer seferinde su dolapcılarla ugrasmıcam diyorm
Yine buluyor numunesi beni.
Sandalet kücük gelmis.
Napabilirz diyo.
İyi dedim iade edin.
Ama 2.el alırken bunları göze almak lazım dedim.
Ben ugrasmak zorunda degilim yani senin cocuguna oldu mı?
Olmadı mı?
Deneyerek al ozman magazadan.
Sonra msj atmıs
İade icin ben msj atabilir miymisim sisteme?
Kusura bakmayın benim öyle bi vaktm yok dedim.
İade ederseniz kabul ederim dedim.
Oldu gelip evden alayım oldu olcak
Cidden cekiyormKız gelip bu numuneler hep seni buluyor bende açmak istiyorum bir hesap biseler var satilcak bi kaçta eski kap kaçak var hurdaci bekliyorum vercem evden çıksın eltim eski bir duduklusu vardı kapağı yok eski küçük bise kapak sordum 45 60 arası zaten alsak o kadar o modelin yenisini kapağı para ediyor ddiler eltimde almis kaldi eskisi erzak dolabında öyle eski grill tavasi var oda duruyo verilecek bise oldumu geçmiyorlar birde eltimin yeğeninin eski ev tipi demir bisikleti 7 8 senelik vermişti alt taraf çıktı bantla tutturduk bir senedir esime kac kez ddim yaptirmadi kaynak onuda vercem evden çıksın oğlana küçük geliyo kullanmıyor artık yer kaplıyor boşuna geçen ddim yaptırırım diyo 1 seneyi geçti niye yaptırmadın diye cırladim biraz
Lipronun çayın yanına hediye ettiği termoslardan 3 tane vardı, birini kullanıyorum ikisini ekledim.Cidden cekiyorm
Dolapta ev esyası da satılıyor artk
Ugrasırım diyorsan yükle bacım
Ama ciddi sinir tipler var
Yok kuzu verceklerim hurdacı usuluCidden cekiyorm
Dolapta ev esyası da satılıyor artk
Ugrasırım diyorsan yükle bacım
Ama ciddi sinir tipler var
öyle kuzu veren el alan elden ustundur.Verdikce geliyor asıl
Buay inanmazsın okadr masraf vardı
Bayram
Araba icin 500 tl kkdan cektim
Ama ona ragmen 2 gr 20 usd de birikim yaptm
Kzıın dogumgünü ıvırzıvırları
Ekstra oyuncak aldm
Elbise aldım kendime
Dolap satısından gelecek var 100 tl onlada usd yaaprım
Verdikce geliyor ben buna inanıyorm.
Ya Allah dusurmesin yinede ama kalp gozu acilir insAllah.Inşallah rabbim hidayet versin kuzu babana böyle bir tanıdık biliyorum bir eki yağda bir eli balda çok bencildi yardımseverliği yoktu hep bir üstten bakıp küçümserdi karısı vefat edince gelinde kaldi o da bakmadı düzgün orda burda geçti günü duymuştum gelini maaşı bile vermiyor diye kahve köşelerinde aksamladi gelin istemedi üstü başı perişan geziyordu kibir etmemek lazım babam derdiki hep huzur olsun sogan ekmek insana et tavuktan daha güzel gelir gerçekten öyle
öyle iste o daAy yok artk o neymis gızzz
Adam büyük dagları ben yarattım kücüklerde de hissem var kafasında demek
orda cok degisik tipler var.Lipronun çayın yanına hediye ettiği termoslardan 3 tane vardı, birini kullanıyorum ikisini ekledim.
Özellikle Lipton yazisini, etiketi falan koydum ki yaniltici olmasın.
Babalar günü hediyesi aldı biri. Hediye paketi yaptım, notunu yazdım, karton poşete koydum. Patpatla iyice sardim. Mağazadan alsan bu kadar ozenmezler.
Teslim edilmiş, içine sıcak su koymuş 8 saat sonra ilik olmuş.
İade etmek istiyorum dedi .
Profilimde iade almam yazıyor. Alırken sordu ben parka giderken götürüyorum 3-4 saat sıcak ama dahasini bilmem promosyon sonuçta diye yazdım.
Kabul etmedim. Parayı onaylamadi, sistem otomatik gecti, sonra takip ediyor.
Engelledim.
Aynı ürünü alan diğer kişi de hem yorumda hem değerlendirmede teşekkür ede ede bir hal oldu.
Benim eşimde de var o huy. İnşallah kızım da senin gibi olur lellimo herseyi alir, onun aldigi hep pahalidir, hep en iyisidir.
ayni peyniri al kendi aldigi daha iyidir hep.
Yok ya ben de her istediğini alma taraftarı değilim. Bilecek her istediği olmayacağını para olmayabilir bunu bilecek. Diğer türlü hayata nasıl hazır olacak ilerki hayatında mutluluğu için bu olmalı bence.Hahaa ben direk oğlanı başka taraftan yürütüyorum ne kadar cefakar bir anayimgeçen merkezde gördüm helyumlu balonlar patlıyor fln ddiler ya tırsıyorum baya karşı yone geçtim gormesin diye hele çok para verip bide yüzüne bakmıyorlar içim gidiyor o parayla yemek yesek gam yemem yada giycek bise alsam
Ben de merak ettim çok. Hatta burada yazacaktım unutmuşum. Özelden yazmıştım cevap yazmadı girmiyor sanırım. Ama merak ettim.@nazenin9320 nerelerde acaba özledik uzun yazilarinı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?