Her zaman düzenlidir ama birisi gelince ultra düzen içerirTabi canım her evlilikte yaşanan olunsuzluklar var kimse bal kaymak değil. Bizim de misafir geleceği zaman evi full toparlar eve çeki düzen şekil verir gösteriş estetik severçok sevmiyorum o huyunu ama işte diyorum aman boşver yapsın sana iş kalmıyor diyip avutuyorum kendimi. Normalde saldım çayıradır. Biri gelirken öyle
Aallaamm senin işin daha da zor. Başak burcumu kızHer zaman düzenlidir ama birisi gelince ultra düzen içerir
Aallaamm senin işin daha da zor. Başak burcumu kızgerçi başak hijyen titizliğinde oluyor.
He anladım doğru demiştim terazi diye önce. Benim eşim de terazi. Düzen estetik görünüş çok önemliTerazi ama Mars’ı başak sıfır derece
KesinlikleHe anladım doğru demiştim terazi diye önce. Benim eşim de terazi. Düzen estetik görünüş çok önemli
Kayinvalide ve görümceler şaşırtmaya devam ediyorlar saolsun düşünmüşler yine sende kayinvalideyi çağirmadigın için üzülmustun iyi olmuş güzel geçsin insallah alya toplasin hediyeleriİyigeceler
Görümcm aksm üstü foto attı(sevmediğim)
Kvdenin evi süslemisler.
Hazır dursn demis.
Yazılar balonlar
Sasırdım valla koci mi aradı naptı ?
Yok ben aramadım diyo ama kendi baslarına yapmazlar onlar.
Bide aradı bi ılımlı konusmak
İste biz kendi kendimize gelin güvey olduk da
Sen istersen süslerini getir
Sen nasıl istersen öyle olsn da
Dedim hayır olsn.
Gününü siz kararlastırın durur burası böyle diyo
10 gün sonra desem,10 gün durck herrhdle o oada öyle.
Sen sadece kızı al gel biz yapcz ikramlıkları dedi.
Yüksek ihtimal fbda gördüler gaza geldiler
Yad koci aradı bilemeyrum
Ama düsünmüs yine helal olsun.
Beklediim hareketler değil bunlar
Fb de görüp gazlandilar belki yada esin altta kalmak istemedi bacıları örgütlediBu kücük hala nerdeyse en son mevlütte gördük
Büyük yapsa hic sasırmam da kücük olandan beklemezddim.
Saolsun düsünmüs valla helal.
Erkekte bu kadar hesapçılık eğreti duruyo bizim kardeşimin esi de öyle her şeyi bilirim hesabını bilirim havasında hep bir hesap kitap yapıyı pintilige geliyor biraz benimkide tam tersi buldukça yiyen biri hiç yarını düşünmez biriktirme huyu vs.yokama oylesindense benim eşim gibi olsun benim harcadigima karışmaz niye aldın demezİnattır ııh dedi mi bitti biseye.
Israr edip yaptırırsam ııh dediği biseyi,bide sorun cıkarsa eyvah.
Dilinden kurtulamayız vik vik 1 hafta söylenir.
O yüzden bisey yaparken sonradan bana söylenmiceksen yap diyorm artk.
Para mevzusu zaten baslı basına bi muamma bizde.
Mesai vs oluyo ama bilemiyorm ne kazanıyor
Üzerimden yükü alsa ,3 ün 5 in hesabını yapmasa(bu konuda martta sanal market kavgamız olmjstu.Havlu kagıt 9.90 dı o 7.90 na alıyomus,neden söylüyomusm eve kavgası yapmıstı benle.Ciddi bir 3-5 hesapcılıgı var)
Süper olurdu
Soru sormak konuşmak için sormuş sanki konuşmak için yolmu yapıyor yok desende verir insan bide ctesi yok demişsinKendimi doldurmak istemiyorm ama cidden cok hesapclıgı var kuzu.
Bak cmrttsi kvdem kız alıncak.
Haftalardır ben alıyorm.
40 tl tutuyo taksi ordan eve bizim.
Benim dedim taksi param yok valla verirsin ozman dedim.
Biz gelir alırız seni ozman eve bırakırım ben seni dedi.
40 tlsi mi yoktı var?
Ama ne gerek var versin taksiye dimi adam
Sabah konusmuyordm
Paran var mı dedi?
Var dedim iyi dedi cıktı.
Cmrtsi taksi param yok demisim nerden var der insan dimi?
Anlatılmaz yasanır bi kafası var adamın
caliskan oluyolar bos durmazlar bizim burda da var gocmenlerAslında ek gelir değilde canım bulgaristanlı değilmiydi eşin. Genelde onlar hesaplılardır çok para hesabı yaparlar. Bir de aile bireylerinin hepsi çalışır taştan ekmek çıkarırlar benim gördüklerim öyle. Aldıkları kültür ve yaşam şekilleri böyle sanırım.
bereketli olsun kuzuPazar’a gittim
Barbunya
Kapya biber
15 kilo domates
Yeşillik
Muz
Çilek
Salatalık
Patlıcan
Biber ve domates salçası, nar ekşisi aldım
Bir sene değil 3-5 aya gelir o uykularSabah geri uyudum 2 saat.
Ee aksamda 2 saat uyudum sayilir boluk porcukde olsa.
Ahanda uykum firar.
Bunye tabi artik alisik diil cok saat uykuya
Ama deliksiz uykularimida özlemiyo degilim.
Aksam yat sabah kalk uzunca bir sure hayal bana biliyorum saglik olsun artik, o gunlerde gelir 1 sene sık disini lelli.
Aynen göcmenAslında ek gelir değilde canım bulgaristanlı değilmiydi eşin. Genelde onlar hesaplılardır çok para hesabı yaparlar. Bir de aile bireylerinin hepsi çalışır taştan ekmek çıkarırlar benim gördüklerim öyle. Aldıkları kültür ve yaşam şekilleri böyle sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?