Geçmis olsun üşüttüm ü acaba insallah çabuk atlatır sık sık kontrol edersin ateşiniSelam iyi akşamlar kızlar.
güya uyuyunca eve gelecektim uyumadı sıpa bayağıdır havuza götürmemenin acısını çıkardı. Arkadaşın kızı var aynı yaşta onunla oynadılar çok havuza girmedi zaten. Hava serindi iyi oldu.
sabah biraz vücut ısısı yüksekti ama uyku sıcaklığı diye düşündüm ölçmedim. Geldik duş yemek zaten bişey yemedi sadece karpuz yemek istedi yedi. Saat 7 olnadan uyudu.Ben de biraz toparladım işleri biraz yapıp yattım. Eşimle de iki bira keyif yapalım dedik. Tabi o gelene kadar uyudum. Sonra baktım kızın ateşi yükselmiş.Eşim geldi ona söyledim. Aman o da duydumu paranoyak çocuğa ateş düşürücü şurup verelim diye diye uyandırdı. Azcık biryeri ağrısa eriyip gidiyor tabi bu ara ateş olunca panik de oluyor virüsten dolayı. Şimdi de yeniden uyutuyorum. Bir türlü yazamadım. Ancak tamamlayabildim yazdığımı.
iki gecedir de sabaha doğru uyanıyor beni çağırıyor odasına aramızda yat diyoruz yatmıyor. İlla odasında yatacak hanım ama anne de olsun. Dönem dönem farklılaşıyorlar.
selam canim, kizin nasil oldu? gecmis olsunKızlar eşime yine lafı geçirdim taşlamasam rahat edememtatile ablama gidince demiş ya işte çocuk uyuyamadı orada çocuk hasta oldu. Evde rahat uyuyor demişti. Onu dediğinden bu yana çocuk geceleri uyanıyor bugün de ateşlendi. Ben de akşam dedim böyle böyle diyordun bak dediğinden bu yana çocuk gece uyanıyır ateşlendi de neyi ters konuşursan başına bitiyor dedim. Birşey diyemedi.
Ohh içimin yağları eridi söyleyince
Ya alistirmaylada alakali biraz.Kuzum okudum yazamadım inan uyku şekilleri dönem dönem değişiyor. Benim kız ilk geldiğinde ben beşiğinde yatırıp bebek müzikleri açıp uyutuyordum.Zaten hep ayrı odada yatırmayı planlamıştım. Öyle de devam ettim. Sonra hareketlenince başedemedim. Beşikte sürekli ayağa kalkıyırdu. Kucağımda pişpişle uyuttum. Zaten benim annem şarkısını hep söylüyordum. Şimdi de o söylüyorya o günler aklıma geldi ilk geldiğinde söyler söyler ağlardım .
neyse sonra kucağı istememeye başladı yatakta yatarak uyuyordu. Yanında uzandım hep. Sonra nerden öğrenmiş bilmiyorum ayakta salla dedi 2 yaşından sonra ilk ayakta salladım. Şimdi de arasıra isterse sallıyorum. Allah en kolay uyku şekli versin kuzuya. Ettehüyyatiyi çok okudum ben uykusu için çok da faydası oldu.
Sen resmen yardirdin kuzu bilegine kuvvetÇok yoruldum
Uzandım saat 18:24 olmuş pes dedim
Kayınpederi aramıştım kapak yok diye
Sağ olsun bulmuş geldi
Kapatmaya yardım etti
Az az yaparsam yorulmam onu çözdüm
Kayınvalide de beni niye beklemedin dedi
Valla gaza geldim dedim
Akşama yorulunca menü değişti maalesef
Semiz yıkanmış vardı attım ocağa
İçli köfte yoğurt salata
Annem sabah Ankara sarması pasta getirdi
Onu sa dayarım
Kavun , bazlama, patatesli çörek, patlıcan, kabak getirdiKapıdan bıraktı gitti
Gecmis olsun o donemde ilik dus ve surup iyi geliyor.Selam iyi akşamlar kızlar.
güya uyuyunca eve gelecektim uyumadı sıpa bayağıdır havuza götürmemenin acısını çıkardı. Arkadaşın kızı var aynı yaşta onunla oynadılar çok havuza girmedi zaten. Hava serindi iyi oldu.
sabah biraz vücut ısısı yüksekti ama uyku sıcaklığı diye düşündüm ölçmedim. Geldik duş yemek zaten bişey yemedi sadece karpuz yemek istedi yedi. Saat 7 olnadan uyudu.Ben de biraz toparladım işleri biraz yapıp yattım. Eşimle de iki bira keyif yapalım dedik. Tabi o gelene kadar uyudum. Sonra baktım kızın ateşi yükselmiş.Eşim geldi ona söyledim. Aman o da duydumu paranoyak çocuğa ateş düşürücü şurup verelim diye diye uyandırdı. Azcık biryeri ağrısa eriyip gidiyor tabi bu ara ateş olunca panik de oluyor virüsten dolayı. Şimdi de yeniden uyutuyorum. Bir türlü yazamadım. Ancak tamamlayabildim yazdığımı.
iki gecedir de sabaha doğru uyanıyor beni çağırıyor odasına aramızda yat diyoruz yatmıyor. İlla odasında yatacak hanım ama anne de olsun. Dönem dönem farklılaşıyorlar.
Kurutulmus gıda bu sayfayo epeydir takip ediyorum sor bisi aldin mi almadim ama acayip bi guven verdi banaYok canım istanbul dayım ben.
Netten aldıysan diye sordum
Yerim onu ben bal suratBu kız yüzünden triplerimde yarım kalıyır
Anni gel anni gel
Kzıım yürü babanla diyorm yok
Kesinlikle alıştırmanın çok çok alakası var canım heleki o ayakta sallama bir dönem sonra daha da Uzun süre sallamak zorunda kalanları gördüm.Ya alistirmaylada alakali biraz.
Bak annem ayakta sallarken kafasini salliyodu cocuk uykusu gelince daha yapmiyo.
Simdide mesela doyurdum besigine geri koydum sallamadim pis pis pis diyorum daliyo geri.
Bazen elimle ovustuyorum kafasini karnini seviyo öyle pi pislerken.
Aynı şekil bende de varBebesini aksam esine kitlemis 10dan bu saate kadar deliksiz uyumus bir anne cizim surayada.
Doydu uyudu minnos geri.
7ye kadar uyuruz accik daha.
Aksam yikadik kizi esim uytcakti dedim ondan uyku gozu yok bosuna ugrasma en son yerde oynuyolardi ben fıyy
Dün arkadasimla konustuk baya telf. 330bine ev almis baska semtden.
Kendim almis gibi sevindim epeydir bakiyordu butcesine gore bulamiyordu.
Yatirimlik aldi 200bin biriktirmis hemde tek maasla 2 cocuk okuyo helal olsun.
Tutumludur o da masallah.
Vallahi hosuma gidiyo motive oluyorum boyle arkadaslarimla.
Baska bir arkadasimda gecen sene almisti.
Esime bahsettim diyo hemen ben alalim diyorum sen almiyosun
Benim esimin baktigi evler hep 450 500bin.
begenmiyo 350tl lik evleri.
olomm yatirim bu gidip oturcan mi sanki al sat yaparsin ilerde diyorum.
Bu kafa oldugu icin ben de yanasmiyorum.
yillarca 500bin tl evin borcunu odeyemem ben k.bakmasin.
Dedim bak arkadasim tek maasla ki senin yari maasindir maasi ev aldi sen azicik dikkat edim demiyosun.
Yok ben market gezmem yok oyle yok boyle.
ee niye bizde aldik ya altin, araba var yatirim diyo.
iste guvencesi onlar bi.
Arabada yalniz piyasasi ucmus.
patronun kardesi de almisti bizimle birlikde aynisindan 170bine sahibindene koymus.
100bine almistik yaw.
Benim ki ev falan alamaz tasinalim hemen baslicak arabayi degiselim diye.
Arabalara bakmaya baslayinca anliyorum artik.
Ya cocuk bu illaki hasta olacakKızlar eşime yine lafı geçirdim taşlamasam rahat edememtatile ablama gidince demiş ya işte çocuk uyuyamadı orada çocuk hasta oldu. Evde rahat uyuyor demişti. Onu dediğinden bu yana çocuk geceleri uyanıyor bugün de ateşlendi. Ben de akşam dedim böyle böyle diyordun bak dediğinden bu yana çocuk gece uyanıyır ateşlendi de neyi ters konuşursan başına bitiyor dedim. Birşey diyemedi.
Ohh içimin yağları eridi söyleyince
bende takip ediyorum o ablayı yakın olsa gdierdim ayşe abla salça yapıyor şuan kadınSen resmen yardirdin kuzu bilegine kuvvet
Rabbim afiyetle yemeyi nasip etsin
Gecmis olsun o donemde ilik dus ve surup iyi geliyor.
Kurutulmus gıda bu sayfayo epeydir takip ediyorum sor bisi aldin mi almadim ama acayip bi guven verdi bana
Kiza tarhana almak istiyorum.
Salca da denerim alirken.
Kadin girisimcilere tam destek✌
Yerim onu ben bal surat
Aynı işte kuzum.sinir oluyorum. Sabah uyuyorduk geldi ateşine bakma ölçme sevdasına uyandırdı biziYa cocuk bu illaki hasta olacak
Neden bir sebep arıyorlar,sinir oluyorum.
Bizimkinin de burnu akınca camı acık bıraktın hasta oldu diye diye yemisti beni
Gecmis olsn cnm
Ayy alemmm yaAnnemlerle olan wp grubundan cıkmak istiyorm
Cok yoruyor beni
Kardesim iyidir hosdur ama inanılmaz dediğim dedik bi insan.
Asılardan konusurken
Yaptırdıgın asıyı simdi niye arastırıp gereksiz bilgi yüklüyorsn kendine dedim
Aboww bi ton laf
Niye gereksiz olsnmus da
Okumasaymıymıs da
Yaptırmıssın zaten napcn geri mi cektircn cocuktan dedim
Benim kimseyle dalasck gücüm kalmadı
Anneme dicem kapat grubu
Cocuk mu getircegi kisi kac yasında?Tünaydın kızlar
Ancak gelebildim. Kahvaltı mutfak dağınıktı makina boşalttım. Çamaşır attım. Mutfağı topladım süpürdüm evi topladım. Buzluktan tavuk ve kıyma çıkardım. Kıymadan yarına sulu köfte yaparım. tavuğu da akşama yaparım bir de çorba yaparım. Süt söyledim. Pişirdim. Yoğurt mayalayacağım. Teyzeyle ve annemle konuştuk. Annemler salça yapma telaşında kız da anneme diyor anneanne salçamız bitti bizim bize salça yap
Teyze gel bende kal deyince de anneannede de kalacağım ben diyor.
Bu ara teyze eşimin büyük yeğenini bize getirmeye niyetlenmiş. Hiç yapmıyordu. Ablayı sana getireceğim diyor sürekli. Nerden esti bilmiyorum.Belki de benim yeğenlerle dialoğu var onlarla yok diye düşünmüş olabilir.Öyle kendi tarafında aile bağını kuvvetlendirmek için uğraşları çok olur teyzenin.
Tşk ederim gülümSen resmen yardirdin kuzu bilegine kuvvet
Rabbim afiyetle yemeyi nasip etsin
Gecmis olsun o donemde ilik dus ve surup iyi geliyor.
Kurutulmus gıda bu sayfayo epeydir takip ediyorum sor bisi aldin mi almadim ama acayip bi guven verdi bana
Kiza tarhana almak istiyorum.
Salca da denerim alirken.
Kadin girisimcilere tam destek✌
Yerim onu ben bal surat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?