- 21 Ağustos 2015
- 32.157
- 97.600
- 798
- 38
Maşallah ses takliti sever çocuklar o zamanlarda çok zeki olması güzel bisey en son aklıma hangi okul alır gelir heraldeGünaydınlarrr
7 de kalktı Alya bayılmıs resmen
1 de ben uyanıp süt verdim
Kocamı ac yatırdık ohj
20.00 gibi uyumus kalmıs koltukta
Kaldırmadım yemege sabah kalkmıs acım ben diyo
Kargoları vercm pttye gecerken
15 tl markete bıraktım ;dis fırcası ve ufat shot probiyotik.
Ay bunların büyük boyunu cıkrsınlar ya zencefilli olana bayılıyorm minicik bitiyo bi dikiste.
Annem simit,cevizli lokum almıs gelirken.
Cevizli lokumlardan aldım yanıma.
Sabah kıza yarı su yarı devam sütü(cocuk icin olan milüpa kutu süt )”ile irmikli mama yaptm.
Hemen süte gecmiyim dedim.
500 ml olanını buldum milupanın.2 günde tüketiriz.
Aksm oyuncaguyla oynuyor ses cıkaran,inek nerde diyorz gidip inege basıyor mööö diyo
Kurbaga nerde diyorz kurbagayı faln buluyo.
Arada kafasına göre basıyo tabi
Koci diyoki ay yandık bu kız üstün zekalı fln cıkmasın.
Bide onları her okulda almıyo kızım naparız diyo
Babasına cektiyse cıkmaz merak etme.
Ortalama zekası olsa yeter bana sana cektiyse yandık dedim.
Yeminle ömür törpüsü adam.
Kafaya bak
Beni koca tarafı genelde ögretmenMaşallah ses takliti sever çocuklar o zamanlarda çok zeki olması güzel bisey en son aklıma hangi okul alır gelir heraldegerçekten esinin aklı çok farklı çalısiyor
agzin bal yesin zaten 1 defa kalkiyo cogu zaman.Bir sene değil 3-5 aya gelir o uykular
Canım benim geldim sağolasın ben de sizleri özledimHey Allahım daha kalcak 5 gün yeter iste.
Yıllık mu gelmis
Bizde seniberen_naz ı ,nazenini özledik
Ay gelsinler artık
Hadi ins dualarımız seninle kuzuCanım benim geldim sağolasın ben de sizleri özledim ☺
çok giremiyorum gene bir sınav telaşım var geçen yıl 1 soru ile kaçırmıştım ya inşallah bu sene geçerim.Ekimde sınav akşamları bakmaya çalışıyorum işler yoğun zaten.Sizler neler yapıyorsunuz
Inşallah bu sene emeklerinin karşılığını alırsın canım arada yaz merak ediyoruz seniCanım benim geldim sağolasın ben de sizleri özledim ☺
çok giremiyorum gene bir sınav telaşım var geçen yıl 1 soru ile kaçırmıştım ya inşallah bu sene geçerim.Ekimde sınav akşamları bakmaya çalışıyorum işler yoğun zaten.Sizler neler yapıyorsunuz
Kolay gelsin kaynanam verdi geçen sene domates sosu fln 1 kaç şişe menemen yaparim erişte keserim eylül gibi ev çok sıcak oluyo henüz bide taze atılacak biseyler var yeter suan kemik et fln var yer yok buzlugumdaKızlar sabah erken kalktım
Gecede yatamadım zaten
15 kilo domatesi yıkadım, sıcak su soğuksu yapıp kabukları soydum
Blander yaptım
Fakat kapaklarım eski
Şimdi çıkıp kapak arayacağım
Umarım bulurum
Oğlan geç kalkıyor onu yıkadım kendim yıkandım
Şimdi bir kahvaltı faslı yaparım
Akşama karışık kızartma ce et soyuna şehriye çorbası düşünüyorum
Mutfağı bir süpürüp dışarı atacağım kendimi
Sağ ol canımKolay gelsin kaynanam verdi geçen sene domates sosu fln 1 kaç şişe menemen yaparim erişte keserim eylül gibi ev çok sıcak oluyo henüz bide taze atılacak biseyler var yeter suan kemik et fln var yer yok buzlugumda
Bize her yil eşimin müşterisi urfadan salça yolluyordu. Bu sene korona olunca salça ypamamislar, almak istiyorum netten baktım ama emin olamadim beğendiysen aldığın yeri paylasirmisinHatay ürünlerinden salça almıştım
Semiz otunu çok lezzetli yapmış
Beğendim
Alırım ordan ara ara
Bendeki salça ile karıştırıyım
Bir kavonoza koyuyum
Biber salçası da aldım o da güzel ama biraz tuzu var.
Bugün uyusam iyi olacak
Gece kuşu gibi yatakta dön dön , zor oluyor.
Yarın temizlik yapmayı düşünüyorum
Oğlan uyurken yaparsam çok iyi olacak
Sonra dinleniriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?