Küçük Düşün Büyük Olsun!

Hatay salçası candır

Bize her yil eşimin müşterisi urfadan salça yolluyordu. Bu sene korona olunca salça ypamamislar, almak istiyorum netten baktım ama emin olamadim beğendiysen aldığın yeri paylasirmisin

Ben aldigim yerden cok memnunum, Tum belediye toplu aliyoruz, adanada bir yer
Facebook sayfalarida var
Belediye olarak 3 bin 4 bin liralik siparis veriyoruz
Istersen telefon numarasini yarin atabilirim
O buraya kebapciya siparis getiriyor bizimkileride topluyor
Kargo ucreti vermiyoruz
Istanbulada da varsa yardimci olur

Teşekkür ederim.
Hatay'ın salcalari için çok güzel yorumlar okudum.
Bakayım bulamazsam, o zaman sana sorarım.

Teşekkür ederim.
Hatay'ın salcalari için çok güzel yorumlar okudum.
Bakayım bulamazsam, o zaman sana sorarım.

Tamam istersen fotografta atarim
Ben aci biber ( esim acisiz yasayamaz) nar eksisi bulgur kuru patlican daha bir cok sey aliyorum memnunum ben annem kardesim kv hatta komsuma siparis verdik
Bu sene pekmezde aldim
Adamda iyi niyetli hep yardimdan yana
Koyu renk kivamli salca
2. Yilda gayet iyi dayandi
Ipek hanimi tercih etmiyorum hem cok kabuklu hem bana tuzlu geldi ama urun guzel aydin tarafi urunleri daha farkli benimde tercihim adana antep hatay

Bize her yil eşimin müşterisi urfadan salça yolluyordu. Bu sene korona olunca salça ypamamislar, almak istiyorum netten baktım ama emin olamadim beğendiysen aldığın yeri paylasirmisin
Ankara’da mı? Oturuyorsun
Evime yakın bir yerden aldım
Ama instagram da bir yer var ondan da deneyeceğim o da tesadüf Ankara’da

Selam iyi akşamlar kızlar.
güya uyuyunca eve gelecektim uyumadı sıpa bayağıdır havuza götürmemenin acısını çıkardı. Arkadaşın kızı var aynı yaşta onunla oynadılar çok havuza girmedi zaten. Hava serindi iyi oldu.
sabah biraz vücut ısısı yüksekti ama uyku sıcaklığı diye düşündüm ölçmedim. Geldik duş yemek zaten bişey yemedi sadece karpuz yemek istedi yedi. Saat 7 olnadan uyudu.Ben de biraz toparladım işleri biraz yapıp yattım. Eşimle de iki bira keyif yapalım dedik. Tabi o gelene kadar uyudum. Sonra baktım kızın ateşi yükselmiş.Eşim geldi ona söyledim. Aman o da duydumu paranoyak çocuğa ateş düşürücü şurup verelim diye diye uyandırdı. Azcık biryeri ağrısa eriyip gidiyor tabi bu ara ateş olunca panik de oluyor virüsten dolayı. Şimdi de yeniden uyutuyorum. Bir türlü yazamadım. Ancak tamamlayabildim yazdığımı.
iki gecedir de sabaha doğru uyanıyor beni çağırıyor odasına aramızda yat diyoruz yatmıyor. İlla odasında yatacak hanım ama anne de olsun. Dönem dönem farklılaşıyorlar.

İsmini bende rica edebilirmiyim

Canım geçmiş olsun kuzuya

Kuzum okudum yazamadım inan uyku şekilleri dönem dönem değişiyor. Benim kız ilk geldiğinde ben beşiğinde yatırıp bebek müzikleri açıp uyutuyordum.Zaten hep ayrı odada yatırmayı planlamıştım. Öyle de devam ettim. Sonra hareketlenince başedemedim. Beşikte sürekli ayağa kalkıyırdu. Kucağımda pişpişle uyuttum. Zaten benim annem şarkısını hep söylüyordum. Şimdi de o söylüyor ya o günler aklıma geldi ilk geldiğinde söyler söyler ağlardım .
neyse sonra kucağı istememeye başladı yatakta yatarak uyuyordu. Yanında uzandım hep. Sonra nerden öğrenmiş bilmiyorum ayakta salla dedi 2 yaşından sonra ilk ayakta salladım. Şimdi de arasıra isterse sallıyorum. Allah en kolay uyku şekli versin kuzuya. Ettehüyyatiyi çok okudum ben uykusu için çok da faydası oldu.

İyigecelerrr
Piknikciler anca gelioyrdu
Kent ormanına gittik
Loca buldık bideİcinde söminesi faaln vardı
Mangal yaptk
Karpuz ,kıza sulu köfte,salata 4 posetle günübirlikciler gibi cöktük mekana
Dönüsümlü yedik kociyle
Kız tabi heryere saldırıyor
Koca ormanı boydan boya yürüttük
Arabada uyudu
Üstünü degistirip yatırdım
Attım kendimi dusa
Kahve ictim cıkınca
Biraz okuyup uyurum
Yoruldum valla hamlamısım

İnşallah güzel geçer sınavın canım ara ara uğra meraklandırma bizi

Eline saglık cnm
Saglıkla yiyin insallah

Kızlar eşime yine lafı geçirdim taşlamasam rahat edemem tatile ablama gidince demiş ya işte çocuk uyuyamadı orada çocuk hasta oldu. Evde rahat uyuyor demişti. Onu dediğinden bu yana çocuk geceleri uyanıyor bugün de ateşlendi. Ben de akşam dedim böyle böyle diyordun bak dediğinden bu yana çocuk gece uyanıyır ateşlendi de neyi ters konuşursan başına bitiyor dedim. Birşey diyemedi.
Ohh içimin yağları eridi söyleyince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…