Hatay salçası candırHatay ürünlerinden salça almıştım
Semiz otunu çok lezzetli yapmış
Beğendim
Alırım ordan ara ara
Bendeki salça ile karıştırıyım
Bir kavonoza koyuyum
Biber salçası da aldım o da güzel ama biraz tuzu var.
Bugün uyusam iyi olacak
Gece kuşu gibi yatakta dön dön , zor oluyor.
Yarın temizlik yapmayı düşünüyorum
Oğlan uyurken yaparsam çok iyi olacak
Sonra dinleniriz
Bize her yil eşimin müşterisi urfadan salça yolluyordu. Bu sene korona olunca salça ypamamislar, almak istiyorum netten baktım ama emin olamadim beğendiysen aldığın yeri paylasirmisin
Teşekkür ederim.Ben aldigim yerden cok memnunum, Tum belediye toplu aliyoruz, adanada bir yer
Facebook sayfalarida var
Belediye olarak 3 bin 4 bin liralik siparis veriyoruz
Istersen telefon numarasini yarin atabilirim
O buraya kebapciya siparis getiriyor bizimkileride topluyor
Kargo ucreti vermiyoruz
Istanbulada da varsa yardimci olur
Teşekkür ederim.
Hatay'ın salcalari için çok güzel yorumlar okudum.
Bakayım bulamazsam, o zaman sana sorarım.
Ankara’da mı? OturuyorsunBize her yil eşimin müşterisi urfadan salça yolluyordu. Bu sene korona olunca salça ypamamislar, almak istiyorum netten baktım ama emin olamadim beğendiysen aldığın yeri paylasirmisin
Tamam istersen fotografta atarim
Ben aci biber ( esim acisiz yasayamaz) nar eksisi bulgur kuru patlican daha bir cok sey aliyorum memnunum ben annem kardesim kv hatta komsuma siparis verdik
Bu sene pekmezde aldim
Adamda iyi niyetli hep yardimdan yana
Koyu renk kivamli salca
2. Yilda gayet iyi dayandi
Ipek hanimi tercih etmiyorum hem cok kabuklu hem bana tuzlu geldi ama urun guzel aydin tarafi urunleri daha farkli benimde tercihim adana antep hatay
Yok canım istanbul dayım ben.Ankara’da mı? Oturuyorsun
Evime yakın bir yerden aldım
Ama instagram da bir yer var ondan da deneyeceğim o da tesadüf Ankara’da
Selam iyi akşamlar kızlar.
güya uyuyunca eve gelecektim uyumadı sıpa bayağıdır havuza götürmemenin acısını çıkardı. Arkadaşın kızı var aynı yaşta onunla oynadılar çok havuza girmedi zaten. Hava serindi iyi oldu.
sabah biraz vücut ısısı yüksekti ama uyku sıcaklığı diye düşündüm ölçmedim. Geldik duş yemek zaten bişey yemedi sadece karpuz yemek istedi yedi. Saat 7 olnadan uyudu.Ben de biraz toparladım işleri biraz yapıp yattım. Eşimle de iki bira keyif yapalım dedik. Tabi o gelene kadar uyudum. Sonra baktım kızın ateşi yükselmiş.Eşim geldi ona söyledim. Aman o da duydumu paranoyak çocuğa ateş düşürücü şurup verelim diye diye uyandırdı. Azcık biryeri ağrısa eriyip gidiyor tabi bu ara ateş olunca panik de oluyor virüsten dolayı. Şimdi de yeniden uyutuyorum. Bir türlü yazamadım. Ancak tamamlayabildim yazdığımı.
iki gecedir de sabaha doğru uyanıyor beni çağırıyor odasına aramızda yat diyoruz yatmıyor. İlla odasında yatacak hanım ama anne de olsun. Dönem dönem farklılaşıyorlar.
Kuzum okudum yazamadım inan uyku şekilleri dönem dönem değişiyor. Benim kız ilk geldiğinde ben beşiğinde yatırıp bebek müzikleri açıp uyutuyordum.Zaten hep ayrı odada yatırmayı planlamıştım. Öyle de devam ettim. Sonra hareketlenince başedemedim. Beşikte sürekli ayağa kalkıyırdu. Kucağımda pişpişle uyuttum. Zaten benim annem şarkısını hep söylüyordum. Şimdi de o söylüyorKiz 23:30da uyandi.
bende uyudum o ara biraz.
doyurdum esime pasladim az daha uyudum.
Baktim saat 1 olmus esim diyo uyucam ben bu uyumuyo.
Dedim cocik gunduz uyudu aksam uyudu neresine uyusun daha.
Tepiniyo kiz geri geri kaydiriyo kendini donmeye calisiyo.
Dedim tamam yat sen.
salonda oynadik aguladik falan simdi uyudu.
ısiklari kapiyorum zaten 1.5 aydir laambaderde yakmiyorum ben karanliga alissin gece gunduz ayrimini anlasin diye.
isik acikti esim yatinca kapadim birazda pispisledim o da uyudu.
Uzerine dussem aslinda sallanmadanda uyucak gibi ama esim salliyor
Ikimizinde sallamamasi lazim ki tek duze bir uyku duzeni olussun.
Bunun uzerinde durucam iyice akli ermeden bilahare.
cunku o potansiyel var
iyice uykusu gelene kadar oyaliyorum artik aglamaya basliyo uykudan 2 sallamaya pispislemeye daliyor.
Bu ara hep bu sekilde yapiyorum.
Sallama isini en aza indirim diye sonra sonra belki kendide uyur kimbilir.
Artik ayagimda hic sallamiyorum besikte.
Annem alistirmisti cocuk uykusu gelince kafasini saga sola salliyordu artik annem gidince hemen biraktim ayagi.
ugrasamam suan ayakla direnicimmm bakalim.
İsmini bende rica edebilirmiyim
Aynı şeyi düşündüm. Tanıdıklarım hep mal varlıkları iyi. Tabi çalışıp didinerek.Aynen göcmen
Ama sadece hesap tarafı göcmen
Deli gibi calısır hersene kat cıkarlar,biximkiler de o da yok
İnşallah güzel geçer sınavın canım ara ara uğra meraklandırma biziCanım benim geldim sağolasın ben de sizleri özledim ☺
çok giremiyorum gene bir sınav telaşım var geçen yıl 1 soru ile kaçırmıştım ya inşallah bu sene geçerim.Ekimde sınav akşamları bakmaya çalışıyorum işler yoğun zaten.Sizler neler yapıyorsunuz
Eline saglık cnmÇok yoruldum
Uzandım saat 18:24 olmuş pes dedim
Kayınpederi aramıştım kapak yok diye
Sağ olsun bulmuş geldi
Kapatmaya yardım etti
Az az yaparsam yorulmam onu çözdüm
Kayınvalide de beni niye beklemedin dedi
Valla gaza geldim dedim
Akşama yorulunca menü değişti maalesef
Semiz yıkanmış vardı attım ocağa
İçli köfte yoğurt salata
Annem sabah Ankara sarması pasta getirdi
Onu sa dayarım
Kavun , bazlama, patatesli çörek, patlıcan, kabak getirdiKapıdan bıraktı gitti
Sağol canım benim ancak uyudu bakalım gece rahat uyur inşallahCanım geçmiş olsun kuzuya
Daha çoook yarım kalırBu kız yüzünden triplerimde yarım kalıyır
Anni gel anni gel
Kzıım yürü babanla diyorm yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?