Ay benimki kendi sade patates cips aliyo onu yer ama by ara diyet yapmaya çalışıyorum getiriyi getirmiş oğlanla az yedim büyük almış kendi yemiyor baharatlı kalmıştı sabah çöpe attım gözümün önünde olunca yemek istiyorum geçmiş olsun canim insallah bireyi yokturİyi geceler,
Kızı uyuturken yinemi uyumuşum evet beneşim de uyumuyordu ooo lambayı kapatmış yatağına bile geçmiş. O da alıştı artık ya uyuya kalıyor ya da yatağa geçiyor sessizce.
Akşam yemek yemeyeceğim dedi işyerinde de bugün tavuk varmış. Gelince aburcubur standart.Neyse biz o gelmeden yedik. Tabi kız da yermi zoooor iki parça alıp doydum diyor. Ben de öyle böyle yedirdim. Dondurma yiyorum ben çünkü yemeğimi bitirdim dedim. Koşa koşa çekmeceden kaşığı kapıp geldiyemeğini bitirirsen yersin dedim öyle yedi yemeği. kötü ama böyle çarelere başvuruyorum.
eşim de cips delisitabi çocuk da ondan görüp yiyor.
gelirken karpuz almış onu yedirdim iyi oldu.
Elanın dünden bu yana bir gözü biraz kızarık Yarın geçmesse doktora götüreceğim. Eşim cumartesi de çalışmaya başlayacakmış. Bizde durumlar böyle.
Sağol canım. Kesin havuzdandır çok da girmedi kafasını da hiç sokmadı ama aklıma tek o geliyor çünkü çocuk havuzuna girmişti.Ay benimki kendi sade patates cips aliyo onu yer ama by ara diyet yapmaya çalışıyorum getiriyi getirmiş oğlanla az yedim büyük almış kendi yemiyor baharatlı kalmıştı sabah çöpe attım gözümün önünde olunca yemek istiyorum geçmiş olsun canim insallah bireyi yoktur
Diger gorumcene de ki dunkinden bisi anlamadik bu aksamda sende kutlasak deGünaydınlarr
Hayırlı cumalar
Sabah sabah 220 tl krediye destek attm
Aksm millet altın taktı
Kocam durur mu?
O da bana takıstırdı hemen biseyler
Anam geldi bide o takıstırdı
Gördük babası cok eglenmis
Bizim günümüzü zehir etti diyo
Dedim bosver takılma buna artk
Geldi gecti.
Aksma yemegim yok
Piremses analıgım bitti
Kül kedisine döndüm
cips cekirdek kisin cok aldi esim ben hamileyim diye yemedim.Sağol canım. Kesin havuzdandır çok da girmedi kafasını da hiç sokmadı ama aklıma tek o geliyor çünkü çocuk havuzuna girmişti.
Eskiden ben de severdim cips şimdi Çok da canım istemiyor. Sürekli aldığı için sanırım. :)
Ben de verdikçe huzurlu oluyorum suan eksilerin dibindeyiz ama pandemi nedenli o kadar işsiz kalan var ki bize düşeni yapalım diye düşünüyorum.şükür işimiz var gelirimz var Allah bereket sağlık versin en önemlisi oröraydınnn ozaman en hunilisinden.
Zabah 6 da kalkti benim ki.
Sonra uyutmadi tabi
Gün bitmez bana oyhss.
Ama yemegim var olsundu.
1 mak. camasir astim yine gozumu camasir mak. ile actim.
mutfagi topladim.
Yatagi topladim salonu topladim.
Unite ve zigonlarin tozunu aldim.
kizı uyuttum simdi.
Arabasiyle geziyoruz evde oyuncak veriyorum artik kucagina elliyo kavramaya calisiyo bisiler.
yerlere ata ata geziyoruz.
Oyuncaklari takip eden Alyaya ulasir sonu Alya.
koridorda yatak odasinda mutfakda.
Basladik bismillah oyuncak evresine gelsin oyuncaklar ordusu.
Kiz uyumusken uzancam evi supuruyorum oglan uyaniyor napim uzanim bari.
Kizla supururuz napak ölek mi.
Banyoyuda temizlersem benden iyisi Şamda kayisi.
Tam 2070tl biriktirmisim.
70tl cuzdanimda duracak 2000tl zula.
Altina takviye parasi.
Bekliyorum eylul sonu gibi altinin durumuna bakicam 30bin tl altin alicam.
Parayi altina yatircam olcek bitcek.
Kisin 3-5 daha duser ümidim var su dugunler bitsin hele.
Daha bu sene kurus kenara atamam buna sukur.
Bu sene hic umudum yokken 5bin tl bilezigim oldu(4 zannediyordum 5binmis onuda dun ogrendim gr dikkat etmemisim) 2bin tl para biriktirdim. Allah bereket versin.
Kizin altinlarida var.
ki kira elimize kalmiyo artik esimin maasi pandemi yuzunden dusuk.
Hem eve hem bebege hem birikime yetiyor.
Allah yardim ediyor.
Biz yeterki cabalayalim tevekkul edelim.
Su zihniyet olmamali ama (eltimin oglu calismiyo ev yok is yok ya) Allah verir rizkimi siz karismayin diyomus.
Ya tabiki rizkimizi veren Hûda..
Ama sen cabalama, calisma nerden gelecek?
Tevekkül edin diyor! yaradan.
Yani cabamiza bagli kiliyor vereceklerinide.
Misal Sen calisma, yada calisiyorsan hic kimseye yardim etme, elindekini tutma savur, idare etme, sukretme sonra ben evde oturim rizkim gelsin.
Bu dusunce benim mantigima uymuyor.
ornek babam canli ornegim var geliyoda noluyo bereketi yok ki.
Cunku caba yok, sukur yok, yardim yok, tevekkul yok.
Mesela ben hep cuzdanimda bozuk bulundururum.
Dilencilere para vermekden cok haz etmesemde suna inaniyorum Hizirin nerede ne suretde karsimiza cikacagini bilemeyiz.
O an cok sikintidasindir bi sikintin vardir maddi manevi Hizirdir o gelmistir sana yardima ama kalp gozumuz kapali iste.
Bozuklarimi veriyorum ozellikle icimden geliyorsa o an.
Rabbim hissettirir insanin ici ciz eder zaten.
Keske cok olsada hep birilerine yardim edebilsem.
Az ya da cok.
Elimden ne geliyorsa yapabilsem.
Ay o yemege gelinci görümcemDiger gorumcene de ki dunkinden bisi anlamadik bu aksamda sende kutlasak de
Aksam rahat edersin 1 aksam 1 aksamdir
cips cekirdek kisin cok aldi esim ben hamileyim diye yemedim.
Oglanla yediler cocuk zaten ergen sirti alni sivilce icinde kaldi.
Dedim bu eve cips cekirdek girmicek.
Neyseki alinmiyor daha.
Cocun sivilcelerini kurutmaya calisiyorum hala.
Abur cuburda ben cikarsam secip aliyorum
Cizi, potubor falan tarzi biskuvi aliyorum cayla falan yenir diye.
Cikolatada almiyoruz.
Bu yonden iyi oldu sogudu hepsi eve girmeyince aramiyolar ama olsa evde aksam birer paket gomerler.
kiz yarin oburgun yemeye baslicak direnicem almasinlar diye alanda gizli yesin dicem.
Cocuma paketli bisi yedirmem asla kafasinda diilim.
neticede ben 1 sene direnirim 2 sene direnirim illa yiyecek.
Ama nekadar gec tanisirsa kâr iste.
Böyle görümcem olsa iş cıkısı direk giderim valla :) hatta su aralar birisi ikizlere iki saat bakalım sen uyu dese böbreği gözden cıkarabilirimAy o yemege gelinci görümcem
Git evine 3 gün kal demezki gidin evinize artk
Onu severim ama keske daha az yemege kalın dese
Herkese selamlar. Benim kardeşimin de ikizleri var. Annem büyüttü ben de yardim ettim anneme. Kardeşim çocukları annemle ben buyuttugumuz için ayrı bir vefası vardır.Böyle görümcem olsa iş cıkısı direk giderim valla :) hatta su aralar birisi ikizlere iki saat bakalım sen uyu dese böbreği gözden cıkarabilirim
O her suretde fazlasiyla emin ol ki sizi bulur.Ben de verdikçe huzurlu oluyorum suan eksilerin dibindeyiz ama pandemi nedenli o kadar işsiz kalan var ki bize düşeni yapalım diye düşünüyorum.şükür işimiz var gelirimz var Allah bereket sağlık versin en önemlisi o
yaa seni cok iyi anliyorum ve bol sabir diyorum.Böyle görümcem olsa iş cıkısı direk giderim valla :) hatta su aralar birisi ikizlere iki saat bakalım sen uyu dese böbreği gözden cıkarabilirim
Tabi canım en doğrusu. Ben de direndim bayağı. Ama şimdi cips delisi oldu başımaDiger gorumcene de ki dunkinden bisi anlamadik bu aksamda sende kutlasak de
Aksam rahat edersin 1 aksam 1 aksamdir
cips cekirdek kisin cok aldi esim ben hamileyim diye yemedim.
Oglanla yediler cocuk zaten ergen sirti alni sivilce icinde kaldi.
Dedim bu eve cips cekirdek girmicek.
Neyseki alinmiyor daha.
Cocun sivilcelerini kurutmaya calisiyorum hala.
Abur cuburda ben cikarsam secip aliyorum
Cizi, potubor falan tarzi biskuvi aliyorum cayla falan yenir diye.
Cikolatada almiyoruz.
Bu yonden iyi oldu sogudu hepsi eve girmeyince aramiyolar ama olsa evde aksam birer paket gomerler.
kiz yarin oburgun yemeye baslicak direnicem almasinlar diye alanda gizli yesin dicem.
Cocuma paketli bisi yedirmem asla kafasinda diilim.
neticede ben 1 sene direnirim 2 sene direnirim illa yiyecek.
Ama nekadar gec tanisirsa kâr iste.
tadini elbet ogreniyorlar yiyorlar iciyorlar ama nekadar geç okadar iyi.Tabi canım en doğrusu. Ben de direndim bayağı. Ama şimdi cips delisi oldu başımabana kalsa şimdiye hiç yedirmezdim. Allahtan cola falan vermedijk henüz. Cipsi geçen yaz havuzda çocuklardan da gördü. Geçen bir tanıdık cola veriyor havuzda ben de yok içmiyor dedim tadını bilmiyor. Ondan rahatız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?