Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ay ban yemezsm ,misafirlikte bile cocugun eline telefon veren ana da dogurmasın ya
Zahmet olmustır.
Deliriyorm bu tiplere
Büyük konusmak istemiyorm da

Böyle görümcem olsa iş cıkısı direk giderim valla :) hatta su aralar birisi ikizlere iki saat bakalım sen uyu dese böbreği gözden cıkarabilirim
Valla benim eşimin teyzesi de var ben çalışırken gitsek gelmeyin demezdi. Hatta eşim nişanlıyken demişti iki günde bir gideriz yemek derdin olmaz diye. Ben istemedim. Sonra karışan çok olurdu. İkiz olsa ama kesin ihtiyacım olurdu. Zor.

Herkese selamlar. Benim kardeşimin de ikizleri var. Annem büyüttü ben de yardim ettim anneme. Kardeşim çocukları annemle ben buyuttugumuz için ayrı bir vefası vardır.
Biz de pandemi olmasa annemle büyütecektik ama şimdi napıcaz bilmiyorum valla eve nasıl döncem hiç bir fikrim yok.vefa güzel bir şey

Ay ban yemezsm ,misafirlikte bile cocugun eline telefon veren ana da dogurmasın ya
Zahmet olmustır.
Deliriyorm bu tiplere
Büyük konusmak istemiyorm da
Ben de deliriyorum. İşin kolayına kaçmak daha rahat oturup muhabbet etmek amaç. Ondan sanırım sitede çok tanıdığım var ama çok sık gidip geldiğim az.

yaa seni cok iyi anliyorum ve bol sabir diyorum.
2 tanesi gercekden zor olmaliBen 1 taneyle her gun en az 1 defa aglamadan gunu bitiremiyorum.
InsAllah buyuduklerinde unutucaz hepsini.
Canlari sag olsun.
Amin tek derdim sağlıklı olmaları o kadar zor günlerden gectiler ki prematüre dogddular zaten

Ben de deliriyorum. İşin kolayına kaçmak daha rahat oturup muhabbet etmek amaç. Ondan sanırım sitede çok tanıdığım var ama çok sık gidip geldiğim az.
Benim kardesim de cok tablet telefon veriyor
2.5 yasında oglan tableti var
Aracda arka koltuklarda tv takılı
Ya arabada bari etrafa baksın cocık diyorZ
Durmuyorlar diyor
Bisey diyemiyorsn.
Ben seker vs yemicek dediğim icin gaddar oluyorm
Cockklara babam yemek saati süprizim var diyip cikolata veriyor
Cok netim benimkine veremez
Bu konuda tavrım kesin.
Kim kızarsa kızsın.

Sen de kardeşim gibisin çocuklar büyüdüğü için bize gelecegi vakit yemek yapıyor biz de yiyelim diye çok çok yapıyor. Diyet yemekleri gibi ama olsun akli kalmıyor.

Benim ailem farklı sehirde üstüne kayın ailem yok .bakalım halledicez artık bir şekilde sağlık olsun da gerisi mühim değil

Hayırlı cumalar arkadaşlar
Sabah 10:40 da elimin msjına uyandım
Halıcı gelecek 11.00 de yazmış hemen kalktım
Peşime oğlan uyandı
Oturma odasının koltuğunu, dip köşe çektim ,sildim, toz aldım.
Halıyı serdim, ütüyü bitirdim
Çamaşır katladım

Oğluşu ile kahvaltı yaptık
Mutfağı koridoru balkonu çektim Sildim.

Yemeğim var ama pasta bişey düşünüyorum
Kolay pratik ne olursa artık
Kakaolu kek yapıp sos döksem diyorum bir tarife bakıyım
Eve bir düzen verdim çok şükür.

Dün eşim 10 kilo zeytinyağı almış üç dizi biber kurusu . Yağlara baktıkça altın görmüş gibi mutlu oluyorum.

Her şeyi zeytinyağında yapan birisi için su ekmek gibi zeytinyağı

Evdeki son 5 kiloyu açmıştım bir kilo kullanmışımdır. Digerleri bu kışını çıkartır inşllah
Hep stok oldu hayatım

Annemden de bulgurum gelecek, un da verecek annem.
Kayınvalide şeftali reçeli yapmış bakalım ne yaptıysa getirir.

Anneannesi gül ve kayısı reçeli koymuştu
Eşim annesine 2 kilo bal sipariş etti.
Annem pekmezimi de yaparsa
Allah ağız tadıyla yemek nasip etsin
Valla yazın hep stok yapıyorum kışın elimin Altına gelsin diye

Eşim bu arada kaju, badem, fındık, kabak çekirdeği almış.
Şimdi müjdeyi bekliyorum
Oğlanı önden bir yıkayım rahat dinlerim

Bende verilenin fazlasını rabbim nasip ediyor inanıyorum hiç beklemediğimiz yerleden iş oldu para kazandı eşim esmalar cektim hep çokça dua ettim gelenden paylaştım şükür teyze kızımın durumu kötüydü hamile karı koca ıssız kaldılar ramazanda kiz son aylarında ona topladik fitremizi verdik bir eksiğini görmüş çok dua etti bizlere

Un stoklanıyor mu diye sorcaktım ben de benim ev sıcak malum izmir sartları ama

Bende verilenin fazlasını rabbim nasip ediyor inanıyorum hiç beklemediğimiz yerleden iş oldu para kazandı eşim esmalar cektim hep çokça dua ettim gelenden paylaştım şükür teyze kızımın durumu kötüydü hamile karı koca ıssız kaldılar ramazanda kiz son aylarında ona topladik fitremizi verdik bir eksiğini görmüş çok dua etti bizlere

Allah bereketini versin canim

Veren el alan elden ustundur

Merhaba
Size salcaciyi ozel mesaj atmistim acaba ulastimi patlican kurusunu gorunce aklima geldi

Selamlar kızlar markete gidip geldim çöktüm kahve içip sizi okuyorum ortalık topladim cektim toz aldim bir makine camasir attim astim marketten
Kıvırcık
Kabak
Armut
Kapya biber
Rinso toz deterjan 8 kilo 30 tl
Toplam 41 tl ödedim akşam yemegim var salata yeter belki kabak yogurtlarim biraz çikabilirsem yürüyüş yapcam yarin gün var teyze kizim aradi pazar günü kalabalık olmadan mevlüt okutcakmis oğlu sünnet oldu eşiyle ayrıldı gec oldu çocuğun sünneti ona 0.5 takarım bayramda dogum yapan gelmez sanırım gelirse onun bebegede bisey vermem lazim

Mutlu yaşları olsun canım bebeğinin

babyloading87 ben size uyku tulumu sorcaktım memnun kaldınız mı hangi markaydı gibi .kısın ne yapacam bilemiyorum kız örtü tutmuyor üstünde
Ben lcw den aldım cok memnun kaldım canım.
Bilemedik tam almısız .
Butun kıs kullandık ,bi ark.dogum yapck ona verdim.
Yeniden alcam.
Ben dısarda da cok rahat ettim uyku tulımuyla.
Rüzgardan falan koruyırdu bebek arabasında.

Soran olursa anasının haftasının bitisini kutluyor dersiniz
Cok sükür atlattık bu haftayıda
Giderken diyoki;haftaya pazar da düğün var.
TAm benim haftamda ,ist.dan gelcex flaan.
Dedim tmm ben konusurum kvdem bakar o pazartesi de
Allahım 10 gün sonrasının pazarlıgını yapıyo benle

Eklentiler

• E4257286-677F-4E21-AC2F-E9DAA4FABA1A.webp
    42,6 KB · Görüntüleme: 104
Merhaba kizlar yoldayız dönüyoruz, yol üzerinde bı İzmit'e uğrayıp hasta ziyareti yapicaz öyle devam edicez bakalım.
2 kasa domates aldım, ilk defa böyle çok domates alıyorum ama bamya fasulye falan kullanırım dedim.
4 kilo bamya aldım kg 14 tl
1 er kilo peynir ve lor aldım
1 kilo acı 1 kilo tatlı biber aldım kalanı İstanbul'dan alicam fiyatları uygun gelmedi diğerlerinin
Bu arada baby ben de LCW dan alıyorum tulumu iki senedir, hem yuzdeyuz pamuk hem kalınlığı güzel oğlum çarşaf bile ötmez çünku
E Esila09 rica etsem salçayi nerden aldığını yazar mısın ben de bu sene aliyum diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…