- 8 Ocak 2015
- 6.092
- 19.109
- 448
S sutlukawe bedeninin tam mı alayım 5.5 aylık oldu şimdi kısın 10 ay civarı olcaz inşallahBen lcw den aldım cok memnun kaldım canım.
Bilemedik tam almısız .
Butun kıs kullandık ,bi ark.dogum yapck ona verdim.
Yeniden alcam.
Ben dısarda da cok rahat ettim uyku tulımuyla.
Rüzgardan falan koruyırdu bebek arabasında.
Ya hani uyurken giyeceği için biraz buyukle daha iyi olur diye düşünüyorum ben, bı de oğlum biraz uzun o yüzden 1 yaş büyük almıştım tam 1 kış kullandım. Bence biraz büyük olmasında fayda var rahatsız edecek bir şey değil cunku
Tulumu mutlaka büyük alın biraz. . Yoksa gerinirken rahatsız oluyorlar. Oğlum gece ağlayarak gerinerek uyanıyordu. Önce sancısı var sandım sonradan farkettim tulum dar geliyormuş. Tulumu çıkarınca sorun çözüldü
Allah korusun yoktur umarım bulaşma fln camim valla annen öyle diyor kuzum sen dikkat ediyorsun hiç çalışmayan düğüne gidiyor orda kapıyor deseydinSon dk.haberi annemlerin yan blokta pozitif vaka cıkmıs
Skıntı su kapıcı var annemlerde.
2 tarafa da bakıyor
Annem de dün sen adamla tartıs
Bizim cöpü niye almıyosn ,evde yokuz diye demis.
Dedim zaten yoksun evde inerken at cöpünü adamla Niye tartısıyosn yani bunun icin.
Anam sen calısıyosn bize virüs getircen diyodu
Evde oturan anamdan gelck virüs töbe yarabbim
Kendi de gitti aksm düğüneAllah korusun yoktur umarım bulaşma fln camim valla annen öyle diyor kuzum sen dikkat ediyorsun hiç çalışmayan düğüne gidiyor orda kapıyor deseydin
İçini ferah tut canım ya .onlardan kapıcıya gecse bile bulaştan sonra ortalama 5 gün sonra insanlar bulastırıyor kapıcı kapsa bile daha bulastırma evresinde değildir inşallahKendi de gitti aksm düğüne
Acık hava dedi gitme dedik yakın akrabydı.
Ay valla kimseden kimsye gelmesin artk ya
10cm büyük olmasını tavsiye ediyorlar. 10 cm i geçmesin ama yoksa cocugun kafası bogaz kısmınından geçerse allah korusun telikeli olur
arkadasin annesi halsizlik mide bulantisi falan hastaneye gitmis valla direk covid test yapmislar hic usutmussundur muayine edelim yokKendi de gitti aksm düğüne
Acık hava dedi gitme dedik yakın akrabydı.
Ay valla kimseden kimsye gelmesin artk ya
Un stoklanıyor mu diye sorcaktım ben de benim ev sıcak malum izmir sartları ama
Ben de verdikçe huzurlu oluyorum suan eksilerin dibindeyiz ama pandemi nedenli o kadar işsiz kalan var ki bize düşeni yapalım diye düşünüyorum.şükür işimiz var gelirimz var Allah bereket sağlık versin en önemlisi o
[/QUOTE
Buzdolabına koyabilirsin
Merhaba
Size salcaciyi ozel mesaj atmistim acaba ulastimi patlican kurusunu gorunce aklima geldi
Un stoklanıyor mu diye sorcaktım ben de benim ev sıcak malum izmir sartları ama
Hayırlı olsunAy biz yemekte normal insanlar gibi bir muhabbet bir muhabet kociyle
Anam görse Allah muhabbetinizi arttırsın der.
Özetle kvdemin beklediği bi miras var.
Vefat eden teyzenin evi satılck ordan 40-50 bisy gelcek
Gööya demiski kociye,onu sana vercem
Arabayı da satarsınjz pesinat yapr eve girersiniz demis.
Benimki iste 300-350 yenkadr bakarız ev.
Olmadı annenlerin ordn bakarız dedi(o taraf daha uygun diye)
Evin de pek satılası yok ya neyse
Öyle böyle derken aa muhabete girdim adamla bayagı
Gecen hafta bosuyodum ben seni senin haberin yok tabi demedim tabi yüzüne yazık
Ellerine sağlık,.süper gorunuyorLellinin desteği ile bir tepsi açma yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?