Küçük Düşün Büyük Olsun!

Hep öyle
Annem kvdem hemen alternatif tıpcı mübarekler
Bn akıllandım direk dra yazıyorm bisey olunca.
Yoksa herkafadan bi ses
Benim annemde oyle.
oglan kucukken disari cikar geliriz bi dolven ver sen.
Dondurma yer 1 dolven ver
Azcik hapsurur oksurur surup ver.
vitamin ver.
Öyle öyle buyudu cocuum
Simdi de iste hemen hasta oluyo evde sikinti yok ama okul baslasin 1 hafta iyiyse 2.hafta hasta

Ay Allahım
Dünde Ceyda düvenci ,Tanem sivar ın oglunu paylastı cocugun altı cıplak
Farktmemismis.
Elalemin cocugunu niye paylasıyosn giyinik olsa bile

Dimi
Ceyda duvenciyi samimi buluyordum ama dünkune bende kizdim
Paylasmayi gectim neden o halde oturtulur fotograf cekilir
Zama guzel sayfa beni cok güldürüyor

Onu ben de düşündüm hem sıcakta karnı burnumda olmucam hem bebek ne sıcağa ne soğuğa doğacak Allah nasip ederse planlasam denk gelmezdi

Ay o kızı zamada gördüm çok iticide bir tıp yazmış yeter hastalıkla ilgili bise sormasin yazmış bide ceyda duvenci olayı vardı ona baktım

O bahsedilen uye cocugunu kulllanip kanli body fln paylasmisti 3 gun sonra cocuk sapasaglamdi guya dudagini yarmis guya dayanamamis cigliklarini atiyordu.
Allah bildigi gibi yapsin hepsini
Ay bende gördüm insan o durumdayken çocuğu nasıl story atıyor makyaj ve filtreli resim atar akıl almiyor

Güle güle kullan kuzu bereketli olsun aldığın dolar

Selam kızlar iki gün yoğun geçti yazamadim dün mevlute gitmedim kaynanam buradaydı piknik yapalım ddiler gittik öğle sonrası kaynim mangal yapmıştı kesesine bereket bi otopark parası verdik mesire alanında kendin pisir yeri gibiydi başka bise odetmemis esime diğer kaynima o ödemiş herseyi aksam 9 du geldik

Sabah sil supur yaptim toz aldim bi makine dun gelince acmistim onu topladim yatak pikesini yastık kiliflarini attim bulaşık açtım topladim karisik dolma ve corba menum corba piscek dolmam pişti yogurt yeter oğlana küvet yaptık balkonda oynadı o oynarken bime şok markete çıktım geldim

Selam kızlar
Kahvaltı sonrası kıZa şurubunu verdim kremi sürdüm. Çizgi film açtım. Mutfağı topladım. Makina boşalttım.karpuz yedi. Sonra poğaça yapmak istedi. Onu yaptık pişirdim. O arada oyun hamuru oynadı. Poğaça yedi. Tabi peynirli kısmını yemiyor sonra uykum geldi dedi şimdi uyuttum. Akşama da et haşlamayı düşünüyorum. Yoğurt da var. Öyle doyururum karnını. Bana da yemek var.
bir de süt var bozulmadan birşey yapsam iyi olacak. Düşüneyim bakalım.,

Kahve yaptim küçük kek le yiyorum adam hani diyetteyim diyodun diyo iki gündür piknik gün derken ç tesi sabahki kikomdayim vermemisim almamisim şükür yarim kg gitmiş 100 lira harcamisim bimden 15li yumurta 1 sade soda kaşar peynir lor peynir 5li sünger 6li meyveli soda galeta 55 buraya
Sucuk meyveli sade süt domates salatalik küp şeker küçük kek 3 adet 41 buraya verdim yoruldum tasiyabilsem 6 li sade soda alacaktım yarin alirim onu da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…