- 21 Ağustos 2015
- 32.137
- 97.533
- 798
- 38
Gecmis olsınn kuzuuSelam kızlar
Bugün arkadaşa kahvaltıya gittik. Kuzular çok mutlu oldu. Hatta çıkarken ağladı arkadsşın kızı.
oradan teyzeye uğrayalım yol üstüdedik. Kıza alerji şurubu aldık. Eşim kardeşini aradı o da gelecekti. Gittik teyze alerji ilacını sen vereceği ölçünün iki katını ver. Ayy herşeyi biliyorum edasında birşey bilmiyor.Neyse ablama sordum şükür birşey olmaz dedi. Sonra Teyze su çiçeğine benziyor dedi.Kociş telaşlandı kalk gidiyoruz hastaneye benim yanımda kızın kimlik kartı yok.kendi evde bıraktırıyor kaybolursa zor çıkartırız diye. Bir de onun çenesini yaptık. Sonra gittikdaha önce kaydımız olan hastaneye doktor alerji kurdeşen dedi. Krem şurup verdi. Teyzeye döndük. Eşimin kardeşiyle gittik ilaç almaya. Eşim de çiğ köfte yapacaktı.Bir de lavaş alın dedi. Ona para verdirme dedi para verdi bana. Sonra eczacı da kayıtta çıkmıyor reçete dedi.Hastaneyi aradım dönüş yapacaklardı eve gittik aldınızmı lavaş dedi yok daha dedim. Ay nasıl beni uyuz etti. Ben ilaçla uğraşıyorum.Niye almadınız da,başka zaman olsa alırsın da. Aaa bu kadarmı sorun anlamadım. Daha dün kardeşim beni düşünmedi diyordu. Eee yani ben niye aileci olmayayım bunun saçma davranışlarına. Bir de giderken bana diyordu annende çiğ köfte yapsak tüm malzeme olur herkes birşey çıkatır Amaaan ne dediği belli değil işte. O sebeple onun ipiyle kuyuya inmem
Neyse işte hastaneyle konuştum eczaneye gittim. Meğer sistemde normal sgk lı sanmış. Ondan reçete çıkmamış. Eczacıyla da biraz atıştık. Ulan 2.5 yıldır o kadar eczaneye gittim hiç böyle sorun çıkmadı karşıma dedim. Neyse aldım ilaçları şükür.
bu ara işte ilaç yüklemesindendir belki de bilmiyorum. Hastalıklar ardarda ama Allah daha beterinden korusun.
neyse kızlar uzun da yazdım kusura bakmayın. Hakkınızı helal edin.
Yolda gelirken uyudu. Ben de gönüldüm sizinle konuşmaya
Cocuklar 40 dereceye kadr kaldırıyır atesi aslında.Bilgim yok ama ateş düşürücü vermek istemiyorum ama başımda babası varken ilaç kolik olacak çocuk.38 dereceyi görse ver ver ilaç diye beynimi yiyor
günaydin canim,Dun aksam cikalim dedik sahil ordan marina yaptik.
Tatli ismarlicakti esim soyledik nasil yedik ciktik bilemedik. Kız basti yaygarayi
susturamadik yururken uyudu
Bu sene boyle gecti seneye yaza umudum var.
En azindan evdende olsa yanima bisey yapar koyarim o yerken oyalanir.
dolanir kosturur yorulur falan..
Yorariz önden.
Zama bisey paylasmıs igda sok oldum
Capcahil bir fenomen,pozitif ama avmlerde geziyor
Misafir agırlıyor falan.
Tanıdık bildik biri değil ama fenomenmis
Ay bukadr cehalet olamaz artk ya.
İns saglık bakanlıgı ceza keser!
Herkes yazmıs bakanlık etiketleyip sayfasında siliyomus.
Yaa sorma ne günlerdi hele kocaman çanta çaşıyordum ben :) benim şimdi Küçük sırt çantama yedek kıyafet ıslak mendil ve şuyunu koyuyorum yetiyor. OhhhArabada coook mama yaptm
Termos da 2.5 lt ay ne zor olurdu
Sizin bebek kac aylık şimdi o günleri hayal ediyim :)Yaa sorma ne günlerdi hele kocaman çanta çaşıyordum ben :) benim şimdi Küçük sırt çantama yedek kıyafet ıslak mendil ve şuyunu koyuyorum yetiyor. Ohhh
Sağol canım. Alerji şurubunu biz aldık. Çünkü daha önce de bir hastalık geçirdiğinde ya da ilaç kullanınca alerji yapabiliyordu. Doktor alerji şurubu vermişti o zamanlar. Tarihi dolunca attım çöpe. Ama o Zaman gün içinde azalıyordu. Bu defa arttı.Acaba alerji değil de başka hastalıkmı diye düşünüp doktora gittik. Ee teyze de su çiçeği bu galiba deyince benim koci hepten panikledi gittik doktora.Gecmis olsınn kuzuu
E ilk alerji ilacını kim verdi tekrar hastaneye gittiniz
Dra wpdan atıyorm ben öyle durumda fotosnu.
Teyze de bilmiyorsun sor dimi
Yok ben de bundan sonra verdim diyeceğim en iyisi. Tabi o zaman da ayy bu çocuğun ateşi niye düşmedi diye hastaneye taşır. Paranoyak kız benim kocaCocuklar 40 dereceye kadr kaldırıyır atesi aslında.
Erkekler öyle.
Dis döneminde az aglasa calpol ver bu cocuga diyor.
Ben de verdim cocuk huzursuzlanınca ama her aglamada calpol mu vereyim.
Verdin mi diyordu aaa evet verdim diyorum
Bizde de durum aynı bazen anlatıyorum da burada. Hala rahatça oturup yemek yiyemediğimiz oluyor. bir gün anlattımmı bilmiyorum. Bir aile vardı yan masada oturan oturup bir de kahvaltı sonrası kahve içmişlerdi. Çocukları küçüktü. Üstelik bizden önce gelmişlerdi.günaydin canim,
bizde öyle düsünüyorduk
simdide ikimizde diyoruz en rahat zamani ilk aylarmis
bizimki yürügdügünden beri birlikte lokantada yemek yiyemedik, birimiz yer obirisi cocugun pesinden dolanir sonra obiri yerbende 1-2 sonra rahat oluruz diye düsünüyorum
Benim kızım 3 ay sonra 3 yaşına girecek.birlikte birşeyler yapmak güzel oluyor ama dışarıda yemek kahvaltı konusunda hala rahat değiliz. Oturmuyor çok. Sürekli fırfır peşindeyiz.Sizin bebek kac aylık şimdi o günleri hayal ediyim :)
biz stres yaptıkça çocuk daha da dozunu arttırıyor.Bizde de durum aynı bazen anlatıyorum da burada. Hala rahatça oturup yemek yiyemediğimiz oluyor. bir gün anlattımmı bilmiyorum. Bir aile vardı yan masada oturan oturup bir de kahvaltı sonrası kahve içmişlerdi. Çocukları küçüktü. Üstelik bizden önce gelmişlerdi.
nasıl özendik
Biz hızlı hızlı kahvaltı yapmıştık.
Ay AllahımO bahsedilen uye cocugunu kulllanip kanli body fln paylasmisti 3 gun sonra cocuk sapasaglamdi guya dudagini yarmis guya dayanamamis cigliklarini atiyordu.
Allah bildigi gibi yapsin hepsini
Oh masallah abla olmus prenses .hedefim 7 yaş diyeyim ben o zaman kesin olsunBenim kızım 3 ay sonra 3 yaşına girecek.birlikte birşeyler yapmak güzel oluyor ama dışarıda yemek kahvaltı konusunda hala rahat değiliz. Oturmuyor çok. Sürekli fırfır peşindeyiz.
Hep öyleSağol canım. Alerji şurubunu biz aldık. Çünkü daha önce de bir hastalık geçirdiğinde ya da ilaç kullanınca alerji yapabiliyordu. Doktor alerji şurubu vermişti o zamanlar. Tarihi dolunca attım çöpe. Ama o Zaman gün içinde azalıyordu. Bu defa arttı.Acaba alerji değil de başka hastalıkmı diye düşünüp doktora gittik. Ee teyze de su çiçeği bu galiba deyince benim koci hepten panikledi gittik doktora.
Yoook sormak olurmu o prof canım o konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?