- 21 Ağustos 2015
- 32.137
- 97.533
- 798
- 38
Ben de saglıkcıyım baby bizim kızları darlıyorum ne vereyim diye cok da takılma diyorlar 1 yas sonrası için sen ne yersen o da yesin diyorlar genelde bakalım benim kız dogustan besin redli .o yemez beni delirtir kesin
Ayy gittikçe daha çok iğreneceğimm bacımkesinlikle o mezelerde bence dokulmuyor adam 1 tabak meze getiriyo 1 catal aliniyo diyelim mesela doker mi yaw hic sanmiyorum.
Durum alcan yicen gitcek adam en azindan gozunun onunde pisiriyor atesin uzerinde varsa mikrobuda ölur en azindan
Mezenin yanında ne olduğuna bağlı o anki düşüncenDısarda en sevdiğim seyin meze olması gerçeği
Kesinlikleeeeee katılıyırum. Kocaman bir maşallah diyorum iştahsız çocuuum var yaaa çok kere maşallah diyorum ve öZeniyorumAyy iştahlı çocuk kadar güzel bir şey yok MAAŞALLAH. Zaten sağlıklı şeyler yiyor yesin afiyetle şifa olsun.
Benim yegnlerde ilk 2 sene istahlılardı sonra düstü istahlarKesinlikleeeeee katılıyırum. Kocaman bir maşallah diyorum iştahsız çocuuum var yaaa çok kere maşallah diyorum ve öZeniyorumbabyloading87
Hemopati hakkında bilgisi olan var mı kızlR?
Ben biraz ona taktım buara.
Biz Alyaya calpol dısında bi ilac vermedik sükür simdiye kadr.
Anne sütü aldıgından bu kısı atlattık ama bagısıklıgını kendi kazansın istiyorım.
Hemopati uzmanı değil bizim dr ama yine de ne düsünüyr soracagım.
Mesela ates cıktı Allah korusun ilac vermek yok.
Vücut ısıyı kendi düsürsün diyorlar.
Ama cocık icin ates en tehlikeli sey.
Kafam bayagı dolu bunla ilgili.
Ne kadarlık senin bebişler. Benim kız ek gıdada da iştahsızdı ama karnıbahar yemişliği vardıBen de saglıkcıyım baby bizim kızları darlıyorum ne vereyim diye cok da takılma diyorlar 1 yas sonrası için sen ne yersen o da yesin diyorlar genelde bakalım benim kız dogustan besin redli .o yemez beni delirtir kesin
Bilgim yok ama ateş düşürücü vermek istemiyorum ama başımda babası varken ilaç kolik olacak çocuk.38 dereceyi görse ver ver ilaç diye beynimi yiyorHemopati hakkında bilgisi olan var mı kızlR?
Ben biraz ona taktım buara.
Biz Alyaya calpol dısında bi ilac vermedik sükür simdiye kadr.
Anne sütü aldıgından bu kısı atlattık ama bagısıklıgını kendi kazansın istiyorım.
Hemopati uzmanı değil bizim dr ama yine de ne düsünüyr soracagım.
Mesela ates cıktı Allah korusun ilac vermek yok.
Vücut ısıyı kendi düsürsün diyorlar.
Ama cocık icin ates en tehlikeli sey.
Kafam bayagı dolu bunla ilgili.
Sağol canımHadi ins dualarımız seninle kuzu
İnşallah canımInşallah bu sene emeklerinin karşılığını alırsın canım arada yaz merak ediyoruz seni
İnşallah canımİnşallah güzel geçer sınavın canım ara ara uğra meraklandırma bizi
Benimkide supriz oldu.Evet
Geçen sene hep takip ederdim sayfayı bu sene benim başıma gelcegini tahmin etmezdim nasip işte 2 sene sonra gelen mucize hem de hiç aklımda olmayan bir anda
Bencede seneye rahat edicem ben.Yalnjz 1 yas bebekle gezmek icin idealmis
Allahım rest.giriyosn beben corba iciyor gözysım pıt
Sıcak su derdi yok,suyu ılıt derdi yok.
Aptamil devam kücük sütlerden aldık at cantaya acıkınca icir miss.
Hastanede hediye verilen canta cok kullanıslı.ön gözü gıdalar icin folyolu.
Bozulma vs olmuyor.
Sütlacı oraya koydum.
Biseycik olmamıs
Sevinirim cnmEnerji yapan arkaşım eğitimini almıştı
Sayfasını atarım intoştan sorarbilirsiniz
Arabada coook mama yaptmBencede seneye rahat edicem ben.
zorlanmaya basladim disarida
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?