Küçük Düşün Büyük Olsun!

Benim drum da sen ne yiyorsan onu ver demisti 9.aydan sonra.
Sen brokoli yerken ,bebege oturup kızartma yapcak halin yok demisti
Valla dedim ben kızartmayı en son hamilelikden once yapmısımdır.
Sonra üsenmisimdir demistim
Ben ne yiyorsam onu yiyor Alya.
Ama babası ölümüne glutenci
Ona bazı sebzeler haric asla yediremiyorz
Biyerden sonra istediğin kadr koru kres vs alısıyr cocıklar hazır gıdalara.
Oralara gelene kadr korumaya cabalıyorm.
Bazen basarılı oluyorm bazen olamıyormAnnanesi elinde tahanlı pideyle geliyor kenarından ver bari diyorm sekerli yerinden verme
Seker yediği an benim yaptıklarımı begenmicwk biliyorım
Ben de saglıkcıyım baby bizim kızları darlıyorum ne vereyim diye cok da takılma diyorlar 1 yas sonrası için sen ne yersen o da yesin diyorlar genelde bakalım benim kız dogustan besin redli .o yemez beni delirtir kesin

kesinlikle o mezelerde bence dokulmuyor adam 1 tabak meze getiriyo 1 catal aliniyo diyelim mesela doker mi yaw hic sanmiyorum.
Durum alcan yicen gitcek adam en azindan gozunun onunde pisiriyor atesin uzerinde varsa mikrobuda ölur en azindan
Ayy gittikçe daha çok iğreneceğimm bacım

Ayy iştahlı çocuk kadar güzel bir şey yok MAAŞALLAH. Zaten sağlıklı şeyler yiyor yesin afiyetle şifa olsun.
Kesinlikleeeeee katılıyırum. Kocaman bir maşallah diyorum iştahsız çocuuum var yaaa çok kere maşallah diyorum ve öZeniyorum babyloading87

Hemopati hakkında bilgisi olan var mı kızlR?
Ben biraz ona taktım buara.
Biz Alyaya calpol dısında bi ilac vermedik sükür simdiye kadr.
Anne sütü aldıgından bu kısı atlattık ama bagısıklıgını kendi kazansın istiyorım.
Hemopati uzmanı değil bizim dr ama yine de ne düsünüyr soracagım.
Mesela ates cıktı Allah korusun ilac vermek yok.
Vücut ısıyı kendi düsürsün diyorlar.
Ama cocık icin ates en tehlikeli sey.
Kafam bayagı dolu bunla ilgili.

Kesinlikleeeeee katılıyırum. Kocaman bir maşallah diyorum iştahsız çocuuum var yaaa çok kere maşallah diyorum ve öZeniyorum babyloading87
Benim yegnlerde ilk 2 sene istahlılardı sonra düstü istahlar
Bakalım biz 2 yas sendromlarında neler yasıcaz kuzu

Enerji yapan arkaşım eğitimini almıştı
Sayfasını atarım intoştan sorarbilirsiniz

Ben de saglıkcıyım baby bizim kızları darlıyorum ne vereyim diye cok da takılma diyorlar 1 yas sonrası için sen ne yersen o da yesin diyorlar genelde bakalım benim kız dogustan besin redli .o yemez beni delirtir kesin
Ne kadarlık senin bebişler. Benim kız ek gıdada da iştahsızdı ama karnıbahar yemişliği vardı kaşık maması sütlaç bebe muhallebisi bebe kurabiyesi vs vs saymakla bitmez yemedi. İştahla yediği şeyler yoğurt köfte makarna yunurta zeytindi aklıma gelenler.

Bilgim yok ama ateş düşürücü vermek istemiyorum ama başımda babası varken ilaç kolik olacak çocuk.38 dereceyi görse ver ver ilaç diye beynimi yiyor

Selam kızlar
Bugün arkadaşa kahvaltıya gittik. Kuzular çok mutlu oldu. Hatta çıkarken ağladı arkadsşın kızı.
oradan teyzeye uğrayalım yol üstüdedik. Kıza alerji şurubu aldık. Eşim kardeşini aradı o da gelecekti. Gittik teyze alerji ilacını sen vereceği ölçünün iki katını ver. Ayy herşeyi biliyorum edasında birşey bilmiyor. Neyse ablama sordum şükür birşey olmaz dedi. Sonra Teyze su çiçeğine benziyor dedi.Kociş telaşlandı kalk gidiyoruz hastaneye benim yanımda kızın kimlik kartı yok.kendi evde bıraktırıyor kaybolursa zor çıkartırız diye. Bir de onun çenesini yaptık. Sonra gittikdaha önce kaydımız olan hastaneye doktor alerji kurdeşen dedi. Krem şurup verdi. Teyzeye döndük. Eşimin kardeşiyle gittik ilaç almaya. Eşim de çiğ köfte yapacaktı.Bir de lavaş alın dedi. Ona para verdirme dedi para verdi bana. Sonra eczacı da kayıtta çıkmıyor reçete dedi.Hastaneyi aradım dönüş yapacaklardı eve gittik aldınızmı lavaş dedi yok daha dedim. Ay nasıl beni uyuz etti. Ben ilaçla uğraşıyorum.Niye almadınız da,başka zaman olsa alırsın da. Aaa bu kadarmı sorun anlamadım. Daha dün kardeşim beni düşünmedi diyordu. Eee yani ben niye aileci olmayayım bunun saçma davranışlarına. Bir de giderken bana diyordu annende çiğ köfte yapsak tüm malzeme olur herkes birşey çıkatır Amaaan ne dediği belli değil işte. O sebeple onun ipiyle kuyuya inmem
Neyse işte hastaneyle konuştum eczaneye gittim. Meğer sistemde normal sgk lı sanmış. Ondan reçete çıkmamış. Eczacıyla da biraz atıştık. Ulan 2.5 yıldır o kadar eczaneye gittim hiç böyle sorun çıkmadı karşıma dedim. Neyse aldım ilaçları şükür.
bu ara işte ilaç yüklemesindendir belki de bilmiyorum. Hastalıklar ardarda ama Allah daha beterinden korusun.
neyse kızlar uzun da yazdım kusura bakmayın. Hakkınızı helal edin.
Yolda gelirken uyudu. Ben de gönüldüm sizinle konuşmaya

Evet

Geçen sene hep takip ederdim sayfayı bu sene benim başıma gelcegini tahmin etmezdim nasip işte 2 sene sonra gelen mucize hem de hiç aklımda olmayan bir anda
Benimkide supriz oldu.
yani 2.cocuk zaten vardi planda ama zaman supriz oldu.
Ama inan en guzel zaman.
cok sicaklar gelmeden dogum yapmis oluyorsun kisin zaten geciyo zaman bir sekilde.
Kislik elbiseler kurtarici oluyo.
Oglumda mayis dogumlu benim.
Bence nisan mayis dogumlari en rahat zamanlar.

Bencede seneye rahat edicem ben.
zorlanmaya basladim disarida

Dun aksam cikalim dedik sahil ordan marina yaptik.
Tatli ismarlicakti esim soyledik nasil yedik ciktik bilemedik. Kız basti yaygarayi
susturamadik yururken uyudu
Bu sene boyle gecti seneye yaza umudum var.
En azindan evdende olsa yanima bisey yapar koyarim o yerken oyalanir.
dolanir kosturur yorulur falan..
Yorariz önden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…