Maas verceklerse calısmayayım de .valla cocugu evde bırakıp calısmaya gitmeye kimse bayılmıyot halden anlasalar bariCalısmıyayım diye:)
Anama zor geliyor bakmak.
Kardesimi de anam dolduruyo bence
Ben cocuklara kitapları hepsi buradadan alıyorum hemen geliyor ptt yollarını beklerken uzun sürüyor geneldeAksama etli bulgur pilavı var,kurufasulye yapcm yanına.
Ptt kargoda kitaplarım var,benim kızın.
Kızınkiler 10 gün oldu hala gelmedi.
Nefret geldi ptt kargodan
Az kizarttim patlıcanı, çıkarıp biber kizarttim onu çıkarıp yağında domatesi pişirdim. Domates pişince sarımsak ekledim içine biraz tuz ve şeker. Kaynarken kavanozladim. Bı tarife göre yapmadım ben ama sabah baktım kapaklar tutmuştu, inşallah olurSağol canım. Patlıcanı nasıl yaptın?
allah kolaylık versinbu aralar çok bunladım gelen giden inanki ev işi yapmak filan istemiyorum o derece
yemek yap iş yap bide bu ara abimgil geliyo
ula hiçmi bu kadının işi yok pat izin günü çıkıp geliyolar
iki bebe zor yetişiyorum karısıda öyle telefon ediyo
pazar günü ee nerdesiniz işe geldik dedim iş yetişmedi mecburen evini afederingötürüyo
ayaklarım yapışıyo sil evini temizle bende dedim eşimden için yorgun dedim bigün önce aradı
ertesi gün biz işteyken aradı çalışıyoruz dedim eee ne zaman gelceksiniz
belli değil iş çok dedim artık kimse gelmesin diyorum ev işine işe yetişemez oldum eşimede kızdım
akrabalarını peşine takıp gelme yıldım dedim
valla bende coronadan önceAy cidden biz birbirimize bile gitmez olmstuk koronadan önce.
Dısarda yiyorduk herkes sırayla ödüyordu annemlerle falan.
Kimsenin su ortamda misafir kaldıracak hali yok,otursun herkes evinde:S
sakın sen dolduruşa gelmeCalısmıyayım diye:)
Anama zor geliyor bakmak.
Kardesimi de anam dolduruyo bence
lelli senin annen kendi evinde gül gibi bakarfark ettim.
Bakasi yok onun corona da bahanesi oluyo.
Calissam anam bakar diyorum mecburiyetden ( o kreslere falan karsi kimsyede cocuk emanet ettirmez) ama acaba laf sokar mi bilemedim.
Aynen öyle kırcaz diye korkmuyorlarbabyloading87 şu korona konusu var ya benim de içimde kaldı, sana yapılanın aynısını kayinvalidemler bize yapiyo. Korona geçecek ama ben ciddi kirildim, insanlar nasıl böyle kırmaktan korkmuyo anlamıyorum
Yok yok saglık oldugu sürece bırakmıcam isi.sakın sen dolduruşa gelme
kız 1 yaşında en fazla şurada bakacağı 2 yıl onunda yarısı kayınvalde ile pas
toplam 1 yıl ona düşen
ben olsam kayınvadedenin kucağına attın beni derdim
ayrıca güzel tarafı kayınvalden istekli sorun çıkarmıyor
en kötü o bakar ama sen karşısında ezilirsin
annen bu durumu dikkate almazsa senden bundan sonra iki düşünüp bir konuşmaz cevabını verirsin
evet annen ama sen çocuk konusunda mağdur olunca kendini düşünmen gerek.
Baby bi ufak kıyamet koparsana annene belki işe yarar.ben de ikizlerle annemdeyim yapacak bir şey yok napalım idare ediversinlerSon dk haberi
Eylülde tatile gitcez sen de müsaitsen 1 hafta 17.30 a kadr dediler gel.
Kvdemin haftasına denk getircm.
Ek gelir olur,neyse hakkın veririz dediler.
Anamın haftasında olmaz da kvde de ayarlarız sıkıntı olmaz.
valla bende çalışan anne olarak bazı sıkıntılar yaşadımMaas verceklerse calısmayayım de .valla cocugu evde bırakıp calısmaya gitmeye kimse bayılmıyot halden anlasalar bari
yine hatunun bakis acisi konustulelli senin annen kendi evinde gül gibi bakar
çocuk bakmayı seviyor
ama ev kuşu dışarı çıkmayı sevmiyor
Annemin isine gelir benceBaby bi ufak kıyamet koparsana annene belki işe yarar.ben de ikizlerle annemdeyim yapacak bir şey yok napalım idare ediversinler
Otursun herkes evinde:SAyy arkadas yol yapmaya calisti gel diyim diye demedim.
Vallahi kimseyle ugrascak halim yok.
Kizi soruyo bugun calismiyorum evdeyim diyo ozledim diyo gelim diyemedi malum ortalik.
Bende gel demedim.
Gercekden dun cok yoruldum bugun devriliyorum o kanepe bu koltuk.
Kiz uyuyo uyaniyo yine uyuyo du uyumadi bugun uyanamiyor.
Dinleniccimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?