saticiya ulasmayi denim bakim sagol canimKargonun bastığı etikette adres eksik ya da yanlış yazılmış olabilir.
iadeye gider ama arayıp durumu izah edersen satıcı yeniden sana gönderebilir. Yani satıcıya mesaj atarsın yada trendyol müşteri hizmetleri ile görüşebilirsin bu durumu.
En doğrusu bu ama, tabiki herkes sevdiği ile evlensin yuva kursun ama her boyutu ile o kişiyi değerlendirmek lazım. Maddi manevi.çok çok iyi etmiş
sonra da koltuk çık gücümüz yok bile derler
fakat o kızında pek aklı yokmuş açıkcası
bende sevdiğim begendiğim kişi ile evlendim ama okulu bitirmesini ve askerliğini bekledim
tabi en önemliside ailesi ile önceden tanıştım
bana uygun mu? ve malesef maddi tarafını da tarttım
maleseff samanlık seyran değil
çok acık yazdım ellam :):):):):)
Çok şükür hepimiz inancliyiz ama oturup rızkı veren hudadir diye işsiz güçsüz bekleyecek değiliz.Ya tabiki rizkimizi veren hûda ama sen calisma para yagsin
Sen calis ki bereketlensin gelsin.
Artsin.
Biz boyle diyince ooo ne inancimizin sorgulanmadigi kaliyo ne dinimizin.
Esim demis ki kiza bu cocugun basini sen yedin (ilk elti kiza girmis bunlarin icine cocik oyle oyle girmis) o dogru yolu bulduysa ben napim diyomus.
Yanisi hepimizin yolu egri bi tek bunlar dogru.
Zihniyetleri cok farkli dini icerik sebebiyle detayli anlatamiyorumÇok şükür hepimiz inancliyiz ama oturup rızkı veren hudadir diye işsiz güçsüz bekleyecek değiliz.
Allah yaratırken akıl da vermiş. Kader gayrete aşıktır derler çok doğru değil mi.
Çalışıp çabalardan kazanır, bereketlendirirsin.
O zaman çocuk bereketiyle gelir diye herkes üç beş tane dogursun.
Çok sinirlendim bu insanlara
Nasıl bir kafa anlamiyorum
Okumuşsa gitsin iş bulsun o zamancocuk bi de uni mezunu yani guya okumuslar bunlar nerelerine okumuslar bilmem
Canım anladım durumuZihniyetleri cok farkli dini icerik sebebiyle detayli anlatamiyorum
kesinlikle gayet tehlikeli bir tipYalnız canım elti kızı Ferhunde ötesi bir şeymiş, gerçekten bu durumu değerlendir çıkar hayatınızdan.tr_lelli
Valla şoklardayım canim hadi senin eltimler bencil oğulları öyle dunurler nasıl veriyor kızı bunlara gecinemezler onlar çayar belki gerçekleri görüpbizde merak icindeyiz.
Cocugun zihniyeti yuzunden gecinemezler.
Misal isten cikma sebebi patronu haram yiyormus.
Yahu yiyosa o yiyor sen alninin teriyle calisip hakkini aliyomusun aliyosun ee?
Ben de x marketden alisveris yapiyorum misal bana fis vermiyo ee vergi kaciriyo ozaman bu da haram napim?
orada calismim mi? alisveris mi yapmim napim.
Ben kendimden eminim neticede helal paramla aliyorum ya da hakkimla calisiyorum gunahi onun boynuna
Yani boyle boyle bahanelerle calismiyor evde oturuyor.
Esinide calistirmicak.
Babasi gelmis 57yasina emekliligi yok sigortasi yok kahvede gunluk calisiyo.
Annesi 40yasindan sonra ise girdi emeklilik yok olamazda.
Ben anlamiyorum neye guveniyolar
Allah sağlıkla sınamasın kendimizden kısar hallederiz modundayım ki eşimin maası iyidir olmayanın Allah yardımcısı olsunIkiz büyütmek gerçekten külfetli. ALLAH yardımcın olsun INŞAALLAH. Benim yeğenlerimin bez mama kıyafet falan ucu ucuna yetiyordu. Kari koca çalıştığı halde
adam kizini vermeye yer ariyomus cnm onlarinda durumlari kotuymusValla şoklardayım canim hadi senin eltimler bencil oğulları öyle dunurler nasıl veriyor kızı bunlara gecinemezler onlar çayar belki gerçekleri görüp
saticiya yazdim siparis no istedi bakim kargoyla iletisime gecerse gelir yoksa gitsin ya bi de bebeyle kargo pesine duscemAynen para yatıyor yeniden
Telefonu taksit taksit alabildigim için herşeyi bikerede bitiremiyorum, ne güzel konusmussunuz
Evlilik ciddi anlamda zorEn doğrusu bu ama, tabiki herkes sevdiği ile evlensin yuva kursun ama her boyutu ile o kişiyi değerlendirmek lazım. Maddi manevi.
Sonra bdvdeki gibi konular hayatın her alanında karşımıza çıkıyor. Eşime çok aşığım ama KV böyle, ailesine para veriyor, KV beni hiç aramıyor, eşim sorumsuz bilmem ne.
Allah biliyor ya biz çok severek evlendik, ailem çok şükür imkanlarımiz vardı, eşime pek sıcak bakmadı önceleri ailesinden dolayı. Eşim aile düzeni gormemis ve kayinvalide hariç aileden kimsenin ne işler düzeni, ne dikili ağacı var.
Ama yıllarca eşimin onlar gibi olmadığını ve biryerden sonra o insanların hayatımızda olmayacağı netlestikten sonra evlenmeye karar verdik.
Şimdiki zamanda evlenmek daha ince eleyip sık dokunması gereken bir konu.
Mesajın bekarlara ders olmalı bence.
Mutlu evliliğin sırrı evlenmeden önce kişiyi ve aileyi iyi analizde yatıyor.
Acma yokmus buzlukda hamur yogurdum
tursu kavurdum
sulukofte yaptim
mercimek corbasi pisiyo
Yarin yemek yapamam bugunden yaptim.
Evi supurdum vileda yaptim.
Balkonu sildim.
Toz aldim
Firini acmisken bi de islak kek yapicam benimkiler yerler aksam kahveyle falan..
Kiz miziklandi uykusu geldi onu salliyorum
Uyusun hemen hamura sekil verim tepsi mayasi gelsin.
Bugun himhizli kosturdum evde valla
cocuk bi de uni mezunu yani guya okumuslar bunlar nerelerine okumuslar bilmem
Bu çok iyiÇalışmak da bir ibadettir. Onlara söyle canım hatta evinin rızkını kazanmak anneye babaya destek olmak hediye almak da büyük sevaplar kazandırır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?