Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kızlar selam
Okudum yarım kaldı. Kızı uyuttum öncesinde de işte standart aynı şeyler. Biraz etkinlik yaptık oyun vs. Arkadaş bana kaş yapacaktı onu bekledim. Dışarı çıkmadım. Kız uyudu o geldi başladı yapmaya tabi biraz acıdı ama hiç dayanamayacak gibi de değilmiş. İşimiz bitti iki kahve içelim dedik kız uyandı. Tam kaş için resim çekecek moda girmişiz oradan bir ses annee çişim geldiii çocuklu kadının hali. Bugün hiç tv izletmedim. Sonra arkadaş gitti eşim geldi. Yemek yedik. Çay istedi çay pasta gömdük. Kız çok yemek yemedi çünkü kurabiyeleri gömmüştü bayılıyor mini kurabiyeme.
Annemlerle konuştuk salça yapıyorlardı. Bu ara telaşları var. uykusu geldi. Yatıyoruz. Bana diyor anne ben gidersem üzülürmüsün sen :) dedim üzülmemmi hem de çok üzülürüm. Sen gidersen de ben üzülürüm dedi şuraya bir anne bırakıyorum

Çalışmayıp birilerinden geçinmekmi sevapmış

subeyi aradim kimse telf. bakmiyor ki.
Benide kimse aramadi.
Cmrtesi esimi bi yollim bakim geri giderse param iade olur sanirim dimi.
Aras oysa hep gelirdi nicun boyle yaptilar bilmiyorum
Ayy bu kargoların telefona çıkmaması beni benden alıyor. Adresin eksikliği de kendi hataları

Ay ne fesat insanlar var valla terslerdim heralde öyle bisey dese birde arkadaşım kiz kardeşimin düğününde cokta sevmediğimiz cagirmadiginiz halde gelen ablanin kızı var benden 5 yaş yok buyuk ay masalarının yanından geçtik bana diyemedi kiz kardeşime siz saçınızı nerde yaptırdınız fln ddi kardeşim falanca kuaför ddi ay çok kötü olmuş saçlarınız makyajınız ddi densiz yanındakilerde bakıyor biz çok beğendik abla iyiki fikrini sormamisiz yaptiriken ddim ne uyuz insanlar dugundede herseye bir kulp buldu duyduk gelmeseydin cagirduk sanki

Her anlamda güvenemem çocuğu birine bırakmaya, çok zor gerçekten. Çocuğa ne yaptığını bilemezsin. Ben Direksiyon dersinde teyzeye bıraktım onda bile aklım kalmıştı. Acaba açmı kaldı susadımı çişini yaptı farketmedimi falan. Ne bileyim çalışan anne için çok zor
çok güzel anlatmışsın zamanın sözü iki çıplak bir hamama

Valla ne yalan söyliim ben de baktım gözüm kapalı değildi. İşine gücüne sorumluluğuna nasıl baba olur diye
Pembe bakmaya gerek yok. Evlenince hiç de öyle bir düşünce kalmıyor.
şimdikiler gerçi ev araba varmı diye de bakıyor da biz orada eksik kalmışız

Telefonu taksit taksit alabildigim için herşeyi bikerede bitiremiyorum, ne güzel konusmussunuz
Al benden de o kadar sabahtan bu yana kaçıncı uğrayışım zaten telefonu görünce hemen bende bakıcam elimden çekmeler başladı artık. Ya uyuyunca ya tv izlerken . Ya da babasıylayken

Allah mutluluğunuzu daim etsin kuzum

En çok düşündüğüm zamanları hepimiz kolay atlatırız inşallah.
dün kardeşimle konuşuyoruz. Kızlarımızdan işte annelikten vs vs ben de dedim hangimiz annemizi üzmedik tam deli çağımızda. Üstelik annem tek başına mücadele verdi işi yoktu çalışmış insan değildi. Ona rağmen genç yaşında fedakarlık yaptı bizim için.Biz bile onun yaptığını sanırım yapamayız. Ama o dönemlerde işte kafa basmıyor.:)
Zamanla geçecek sabır

Hep beni ezikledi
Her ortam da
Sonuç konuşmuyorum
Öyle resimlerime bakıp yorum atıyor
Cevap vermiyorum
Üzdü beni
Beni üzerse ben onu daha çok üzerim
Bende de var bir tane öyle kuzen. Allah razı olsun bana muhasebe işini öğretti. Karşılığını da verdim fazlasıyla. Ne kaprislerini çektim. Hep ezdi insanların yanında laf soktu. Hatta birgün nişanlısı bile bana laf soktu peees yani dedim. Elbet evlenmeden önce hayatımdan geçenler oldu. Birkaçından artarda darbe yedim. Ayrıldım. Nişanlısı bana demezmi eşimle sevgiliyken bu kaçıncı sonmu diye yahu anlatmış geçmişi. Sonra evlendi çok geçmeden ayrıldı.

Çok ayıp yani
Tabi ki deneyeceksin
Öyle körü körüne olur mu?
Yani ben eşimle sevgili olmadan önce aynı okuldaydık o çevremdeki kişileri görmüştü ve biliyordu
Hatta dedi ki sen beni seçtin gerisi hikaye
Yani sonuç önemli

Ben arkadaş yönünden eskiden şanssızdım ama kuzenlerim iyidir. Kuzen kıskançlığı çok kötü bir şeymiş. Ama kuzeninin eşi çok garip bir erkekmiş. Kadın dedikodusu dinlemiş kadın gibi senin konuştuğun insanları aklında tutmuş. Denklermiş birbirlerine

Benim cocıkluk arkadasm 1.5 sene sakladı bizddn sevgilisini.
Meger evliymis cocık.
Karısı da bizden 4-5 yas kücüktü bebek gibi bi kız.
Hırs yaptı bosandı ,bizimki nisanlandı.
Fake hesaplardan kızı takibe basladı bizim kız
Hadi yemisin bi halt bırak kadının yakasını dimi
Cocuk sen normal değilsin deyip nisanı attı sonuc olarak.
Kimisi evli adaml bosatmayı zfer sanıyor.
Aglayan bi kadının üstüne gül bahcesi kurulmaz bunu anlamak istemiyorlar

Kız ona ben de baktım
Sonuc miyop muyum neyim bakamamısım
Bundan dedim baba olur,eve adam olur .
Babalıgına bisey diyemicem hadi de
Eve adam olmadı.
Sobada yakmalık odun oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…