- 30 Kasım 2016
- 1.160
- 4.035
- 133
- 31
Taş uzaktan gelmez yakından gelir diye boşa dememişler insanlar ne kadar seviyo başkasını elestirmesiniBirde kızlar
Evlendim kuzenim geldi başka şehirden ziyarete
6 aylık mı ne evliyim
Kocama ne dedi inanmazsınız
Hadi bizim ki almış seni de sen nasıl bizim kızı aldın
Dedim bu nasıl bir laf
Ben uçarı kaçarı deli dolu bir gençtim
Aklı sıra laf sokuyor.
Gençken hepimiz öyleydik ayrıca. Kendi yaptıklarını yazsam 2 cilt roman olur
Her akşam burada işi gücü bırakır arkası yarın dizi izler gibi okursunuz
Bende dedim ki meziyet benim yaptığımda sende yapabilirsin
O da bakardık o vakit. Yani ilk eşinden ayrılmıştı.
Kocaman kadın oldu halen her karşılaşmamızda bir laf sokuyor.
Ben ona üzüldüğüm için lafını yukarı almıyorum.
Amcamın kızı sonuçta ne yapıyım
Zengin olursunuz derler bizde erkek küçük olursaEvlilik ciddi anlamda zor
Aşk güzel fakat her detay çok önemli
Ben eşimi seviyorum ve ben hep iki ucunu da düşündüm
Yani seviyoruz da bu evlilikten ne çıkar
Belki egoist diyeceksin ama ben bu saatte sonra oturup maddi boyutu ile uğraşmak istemiyorum dedim.
Eşim çok yakışıklı belki değil ama benim gözümde delikanlı bir adam
Zor yanları var ama taşınabilir. Agbimin işyerinden bir kız arkadaşı demiş ki agbime
(Tabi kız eşimle iş yaptı alış verişi oldu.)
Yani kardeşin çok çok yakışıklı veya çok çok farklı kişilerle evlenebilirmiş önce bunu düşünmedim değil.eşini tanıdıktan sonra kız kardeşinin çok akıllı olduğunu anladım.kendimi övmüyorum sakında yanlış olmasın benim msj bekarlara.
Ben erkekte iyi bir baba olur mu? Kısmına da baktım.
Bu kadar detaycı olmam etrafımda ki evliliklerin olumsuz yönleri oldu.
Tabi eşimde çok sorumluluk sahibi. Yapamadığım işlerde hep yanımda oldu kol kanat gerdi. Hep güzel mi geçti? Hayır. Kavgalarda oldu.
Ama önceliği hep ben oldum
Bende huyuna gittim
Bu arada eşim benden küçük
Fesat, kendi mutlu değil diye herkeste kusur arıyorBirde kızlar
Evlendim kuzenim geldi başka şehirden ziyarete
6 aylık mı ne evliyim
Kocama ne dedi inanmazsınız
Hadi bizim ki almış seni de sen nasıl bizim kızı aldın
Dedim bu nasıl bir laf
Ben uçarı kaçarı deli dolu bir gençtim
Aklı sıra laf sokuyor.
Gençken hepimiz öyleydik ayrıca. Kendi yaptıklarını yazsam 2 cilt roman olur
Her akşam burada işi gücü bırakır arkası yarın dizi izler gibi okursunuz
Bende dedim ki meziyet benim yaptığımda sende yapabilirsin
O da bakardık o vakit. Yani ilk eşinden ayrılmıştı.
Kocaman kadın oldu halen her karşılaşmamızda bir laf sokuyor.
Ben ona üzüldüğüm için lafını yukarı almıyorum.
Amcamın kızı sonuçta ne yapıyım
Arada bi enercii geliyor.Süper lelli
İdolüm
Bir bebek bir ergen annesi lelli
Bu güzel kadın neler yapmaz ki
ayy bacim hic de öyle durmuyo yaw yani kucuk falan.Evlilik ciddi anlamda zor
Aşk güzel fakat her detay çok önemli
Ben eşimi seviyorum ve ben hep iki ucunu da düşündüm
Yani seviyoruz da bu evlilikten ne çıkar
Belki egoist diyeceksin ama ben bu saatte sonra oturup maddi boyutu ile uğraşmak istemiyorum dedim.
Eşim çok yakışıklı belki değil ama benim gözümde delikanlı bir adam
Zor yanları var ama taşınabilir. Agbimin işyerinden bir kız arkadaşı demiş ki agbime
(Tabi kız eşimle iş yaptı alış verişi oldu.)
Yani kardeşin çok çok yakışıklı veya çok çok farklı kişilerle evlenebilirmiş önce bunu düşünmedim değil.eşini tanıdıktan sonra kız kardeşinin çok akıllı olduğunu anladım.kendimi övmüyorum sakında yanlış olmasın benim msj bekarlara.
Ben erkekte iyi bir baba olur mu? Kısmına da baktım.
Bu kadar detaycı olmam etrafımda ki evliliklerin olumsuz yönleri oldu.
Tabi eşimde çok sorumluluk sahibi. Yapamadığım işlerde hep yanımda oldu kol kanat gerdi. Hep güzel mi geçti? Hayır. Kavgalarda oldu.
Ama önceliği hep ben oldum
Bende huyuna gittim
Bu arada eşim benden küçük
Arada bi enercii geliyor.
Bu arada ergen dedinde yine ergenle gerginiz.
Hic lafdan anlamiyor artik surekli cevap veriyor uzerine gitmeyelim diyoruz ama tepemize cikmaya basladi.
Napcaz bilmiyorum.
Gececek diye diye sabrediyorum.
Tam mantigini kullanamadigi zamanlar surekli karismayin bana kafasi zamanlari.
Artik sabrim tahammulum daha az ama sabrediyorum.
Gecsin gitsin su ergenlik yildik valla
Tez zamanda geçsin gülüm
Bizde yaşayacağız bilmiyorum
ayy bacim hic de öyle durmuyo yaw yani kucuk falan.
Hatun guzel napcan anacim
Valla öyle arkaşımTaş uzaktan gelmez yakından gelir diye boşa dememişler insanlar ne kadar seviyo başkasını elestirmesini
Fesat, kendi mutlu değil diye herkeste kusur arıyor
Benim de 20 yıllık bir arkadaşım vardı hatta boşanma aşamasında olduğum adamla nikâhımız olduğu gün herkesin için de bana sen artık Her gün profesyonel makyaj yaptır dedi. Ayy ne dicemi bilemedim. Ben senin yanına gelirken makyaj yapmıyorum ama x le görüşürken makyaj yapıyorum dedim. Daha sonra laf taşımaları yalan yanlış lafları da oldu oh çok şükür kurtuldum diyorum şimdi arkadasimdan da o adamdan da.Hep beni ezikledi
Her ortam da
Sonuç konuşmuyorum
Öyle resimlerime bakıp yorum atıyor
Cevap vermiyorum
Üzdü beni
Beni üzerse ben onu daha çok üzerim
Kıskanç gereksiz insanBenim de 20 yıllık bir arkadaşım vardı hatta boşanma aşamasında olduğum adamla nikâhımız olduğu gün herkesin için de bana sen artık Her gün profesyonel makyaj yaptır dedi. Ayy ne dicemi bilemedim. Ben senin yanına gelirken makyaj yapmıyorum ama x le görüşürken makyaj yapıyorum dedim. Daha sonra laf taşımaları yalan yanlış lafları da oldu oh çok şükür kurtuldum diyorum şimdi arkadasimdan da o adamdan da.
Tşk ederimZengin olursunuz derler bizde erkek küçük olursa
Rabbim hepimizin evinden huzuru, mutluluğu, birliligi eksik etmesin.
Evlilik zor haklısın, yol arkadaşını doğru seçersen her zorluğun üstesinden gelebilir, mutlu yasayabilirsin.
Genel olarak mesajlarından hayata, olaylara, insanlara bakışını gerçekten beğeniyorum senin.
Bu mesajında yazdiklarinda çok değerli şeyler bana göre, evlilik çocuk oyuncağı değil tabiki her yönüyle bakmak gerek karşındaki kişiye, çok doğru adımlar atmışsın
Hatta öyle bir hasetlik ki o kadın daha boşanma davası devam ederken biriyle tanıştı görüştü boşanma kararından 1 ay sonra nişan yaptı.Kıskanç gereksiz insan
Düğününde böyle konuşulmaz
İşte içini nasıl gösterecek
Sukelatadiyla ilgili yorumlari bekliyoruz efenim
Anasındna miras bekliyorEv alırsa kendine kar saysın kirayı o ödediğine göre bu fikri düşünsün bence
Yok alıyor o kesinde.Ben çalışırken de aslında maaşları hep geriden geriden alırdık 3 ay maaş beklediğimi bilirim. Son zamanlarda düzene girmişti. Tabi eşim sorgulamazdı ne aldım. Ben de bazı şeylere kızmıştım parayı harcayacak biliyordum maaşımın rakamını söylememiştim. O toplu aldığım maaş paralarımla birikim yapmıştım. Amacım evi değiştirmekti. Belki senin eşin de parasını almıyor ondan senden otlanıp duruyor. Aldığını da kenara atıyorsa olmasın. Bir bak mal varlığınabenim komşumun yıllar önce eşi vefat etmiş kaç yıl öncenin parasıyla 250 bin para çıkmış gömüde parayla imanın kimde olduğu belli olmaz
Arkadasım menüsküs ameliyatı oldu en son ve bırakcı isi.Anasınıfı öğretmenleri de çok düşük alıyır. Ben o işi çok istemiştim. Ünv sınavına çalıştım. İşimi bırakmıştım. O yıl eşitağırlığa alındı. Ben sözelciydim. Olmadı.Gittim başka bölüm okudum. Sonra Ünv bitince gittim açıktan kız meslek lisesi Çocuk gelişimi diploması aldım. Usta öğreticilik belgesi aldım. O ara yine çalışıyorum. İşimden feda ettim. Arel üv. Kazandım özeldi çok para gitmedim. Yetiştirmem imkansızdı. Hep önüme engeller çıktı. Sonra çalıştığım işi bırakıp kreşte iş buldum üç kuruş maaş 2 yaşında 18 tane çocuk.Pertim çıkıyorduen son pes ettim. Yine boşver muhasebe senin işin dedim.
Şimdi de kardeşim kreşte çalışıyor. Akşamlara bir yorgun. Yine maaş öyle asgari ücret. Neyse diyoruz deneyim olur.
Hayırdır nereye yetişiyorsunHatta öyle bir hasetlik ki o kadın daha boşanma davası devam ederken biriyle tanıştı görüştü boşanma kararından 1 ay sonra nişan yaptı.
Annem der ki birisi çok ağlıyorsa parası çokturYok alıyor o kesinde.
Kac alıyor bi arastırcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?