Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ne iyi niyetlisin canım
Kardeşinin arabası hayırlı olsun, o tutarda araba alacak olan zaten planını yapmıştır ama senin dişinden tirnagindan arttırdığını teklif etmen çok ince bir düşünce.

Evet canım ikimizde sağlıkcıyız.valla üzülüyorum birileri bilinçsizlik yaptıkca bizimkilerin canı cıkıyor.ben martta doğum yaptım ücretsiz izindeyim şimdilik ama her an geri çağırabiliriz modundalar çağırırkarsa baslarım . Biz eşimle 6 aydıd ayrıyız bir kere eve gittim formalarını yıkarken diyorum kesin corona var bunda

Bunu Hepsiburada çok yapiyor
Teslimat yapılacak diye msj atıyor ertesi gün adres tanimlanamadi diye bir daha msj atıyor.
Arayınca kargo hasar gördü ondan iade edilecek
Bir keresinde 10 TL ye Ariel sıvı deterjan almıştım. Marketin yari fiyatiydi kampanya günü.
Dört tane sipariş vermişim biri patlamış.
Defalarca yazdım satıcıya siz güzel paketlemediniz ya da kargo iyi tasimadi diye ben mağdur olmak zorunda mıyım. Aynı ürün var elinizde yine yollayin diye baskı yaptim.
O patlak kargoyu teslim ettiler. 3 u sağlam, birinin tutarı iade ettiler.
Bir keresinde de iade oldu ama hediye çeki yüklediler baskıyla.

Ne iyi niyetlisin canım
Kardeşinin arabası hayırlı olsun, o tutarda araba alacak olan zaten planını yapmıştır ama senin dişinden tirnagindan arttırdığını teklif etmen çok ince bir düşünce.
Yaa canımsın
tabi cnm onlar planlarını yapmıslar.
Bide kız okula gitmicek bu sene pandemiden ötürü 30-35 bin ordan kardalar.
Dedi abla suan lazım degil.
Ben sevmediğim görümcem ev aldıgı zamanda teklif ettim kociye 3 sene falan oluyo.
Dedim lazımsa bilezikleri ver .
Koci veremem dedi
Yaralı parmaga isemez cünkü saolsun:)
Töbeee

Ben de araba değiştirmek istiyorum ama fiyatlar kalbimi yakıyor Güle güle sağlıkla kullansınlar

ilk defa boyle bisi oldu bilemedim valla

Salonu supureydim eyiydi.
Oglan sicakdan kacmaya y.odasina yatti kiz salonda uyudu.
Dedim bari banyoyu silem, balkonu supurem
Salonu supurmem gerek en onemli dagilan kirlenen olarak.
Ama kiz uyuyo
Bebeli eve misafir gelmesin yaw.
Hersey 2 katı zorlasiyor.
Is yapmakdan zorum yokda aman uyanmasin aman aglamasin falan falan hic bisi yapilmiyo.

Amin cnm
Fiayatlar cok ucuk yaaa
Düscek diyolardı hic düscek gibi durmuyor valla
evet ya bir yandan bizim arabanin ederi artti ama almak istedigimiz arabada tirmaniyor
Seneye bakalim nolcek.
Bu sene degisemeyiz biz.

Adama yuksek kasa al dedim dedim dinlemedi simdide yuksekkasa bakiyo.
Lafima gelme bir kerede diyorum donup dolasip lafima geliyo

Sinsi gelin seni kuzu bizi böyle pikniğe çagirdilarda bizmi gitmedik ne güzelmiş öyle piknik bende ıslak mendil çöp posetine kadar koyuyorum maşallah be de severim tava böregi

Selam kızlar benim koca kişisi istifa ediyor bugün iş değiştiriyor.2 3 ay maaş almıcak resmen 2 cıplak 1 hamam durumunu evde canlı canlı yasıcaz .ay sağlık olsun bir arkadaşım daha corona olmus zaten
Çok mu zor işi cmm yada paramı alamıyor işi neydi Allah yardımcınız olsun insallah daha güzel kapılar açsin

Çok mu zor işi cmm yada paramı alamıyor işi neydi Allah yardımcınız olsun insallah daha güzel kapılar açsin
Sınavı gecti canım yeni bir ünvanla baslıcak gibi.ama sehir değiştircek o bizim hayatımız birazcık karısık da ikimizde uzmanlık yapmaya calısıyorduk o bitirdi şükür ondan.calısma sartları covidden dolayı zorluyor ama şükür diyelim

Ben de araba değiştirmek istiyorum ama fiyatlar kalbimi yakıyor Güle güle sağlıkla kullansınlar
Ben de kendime araba istiyorum, ayağımı yerden kessin yeter diyorum ama fiyatlar ciddi uçmuş durumda.
Salgın ve işlerim yoluna girerse ilk hedefim araba benim de.

Ben de kendime araba istiyorum, ayağımı yerden kessin yeter diyorum ama fiyatlar ciddi uçmuş durumda.
Salgın ve işlerim yoluna girerse ilk hedefim araba benim de.
Ben safının araba alcak parası vardı ama aman alırız alırız derken parayı yedim şimdi hem parasız hem arabasızım.

bugünde işyerinde yaprak kıpırdamıyor
bende alışkanlık oldu bir avuç kabak çekirdeği üç beş badem ve fındık çay ile iyi sardım :)
iştahım eskisi gibi değil çok şükür
yemek yemeyi çok seviyorum normalede ama 1 aydır hiç bir şey yemek istemiyorum
dün tavuk kızarttım bugün yine yemek yok
aslında taze ekmek menemen yemek istiyorum ama eşim beygiller ne zaman gelir ben alacakmıyım belli değil

Herkese selamlar. Ayy böyle bol domatesli menemenle yarım ekmek yerim ben ama tutuyorum kendimi.

hayırlı olsun arabası kuzu

Kızlar bu pandemi de yatan 1000 tl yardımlar vardı ya,3.dalgada herkese yatcakmıs.
Haberi olan var mı?
Sgklılara yatmıyor diye biliyorum ben ama?
Şimdi birşey yazardim da durduk yere ban yemeyeyim normal cevabı vereyim.
1000 TL yardım sadece bir kereye mahsus herhangi bir sosyal güvencesi olmayanlara veriliyor.
Emekli, sgkli ama kısa çalışma ya da ücretsiz izin desteginden faydalananlar alamiyor.
Aynı ailede eşlerden biri bunlardan faydalanıyor ise digeri yine alamıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…