- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
Ne iyi niyetlisin canımKardesim arac alıyor.Auıdı alıyorlar kısmetse
Kapora icin altın bozdurmus sabah.
330 flan arac 200 pesin verckler.
Dedim bak lazım olursa ben de veririm 3-5
yok abla saol suan gerek yok dedi.
Annemlerin 10 bin borcu var damada.
İstese sıksa öder.
Ama gezmelerde bizimkiler.
Dİyoki babana söyliyim arabayı satsın versin sizin paranızı ayıp oldu cocuga.
He anne hemen satsın dedi o da ne desin kız.
10 bini de keyfi aldılar ha,klasik bi arabası var babamın ona parca alcam diye.
Almayaydın yani cok mu lazım parca simdi ona diyesim geliyor.
Keyfi islerine cok kızıyorm annemlerin.
Evet canım ikimizde sağlıkcıyız.valla üzülüyorum birileri bilinçsizlik yaptıkca bizimkilerin canı cıkıyor.ben martta doğum yaptım ücretsiz izindeyim şimdilik ama her an geri çağırabiliriz modundalar çağırırkarsa baslarım . Biz eşimle 6 aydıd ayrıyız bir kere eve gittim formalarını yıkarken diyorum kesin corona var bundaHakkınızda hayırlısı olsun.
Esin saglikciydi değil mi, üstündeki yük çok fazla saglikcilarin. Biz normal yasantilarimiza devam ederken korona korkusu yaşıyoruz onlar hep burun buruna. Allah yardım etsin
Sen de mi saglikcisin
Bunu Hepsiburada çok yapiyortrendyol siparisime cevap olarak urun subede zarar gormus olabilir dagitima cikmadan son durumu rast gele yazmis olabilirler dendi.
Yani hic dagitima cikarmamis direk adres tanimlanamadi demis ne guzel memleket.
iade gitsin almicam
Firmada iade olarak donus yapilacak firmamiza diyor zaten.
paraniz iade olca hesabiniza gecer deniyor hadi bakalim.
Yaa canımsınNe iyi niyetlisin canım
Kardeşinin arabası hayırlı olsun, o tutarda araba alacak olan zaten planını yapmıştır ama senin dişinden tirnagindan arttırdığını teklif etmen çok ince bir düşünce.
Ben de araba değiştirmek istiyorum ama fiyatlar kalbimi yakıyorYaa canımsın
tabi cnm onlar planlarını yapmıslar.
Bide kız okula gitmicek bu sene pandemiden ötürü 30-35 bin ordan kardalar.
Dedi abla suan lazım degil.
Ben sevmediğim görümcem ev aldıgı zamanda teklif ettim kociye 3 sene falan oluyo.
Dedim lazımsa bilezikleri ver .
Koci veremem dedi
Yaralı parmaga isemez cünkü saolsun:)
Töbeee
ilk defa boyle bisi oldu bilemedim vallaBunu Hepsiburada çok yapiyor
Teslimat yapılacak diye msj atıyor ertesi gün adres tanimlanamadi diye bir daha msj atıyor.
Arayınca kargo hasar gördü ondan iade edilecek
Bir keresinde 10 TL ye Ariel sıvı deterjan almıştım. Marketin yari fiyatiydi kampanya günü.
Dört tane sipariş vermişim biri patlamış.
Defalarca yazdım satıcıya siz güzel paketlemediniz ya da kargo iyi tasimadi diye ben mağdur olmak zorunda mıyım. Aynı ürün var elinizde yine yollayin diye baskı yaptim.
O patlak kargoyu teslim ettiler. 3 u sağlam, birinin tutarı iade ettiler.
Bir keresinde de iade oldu ama hediye çeki yüklediler baskıyla.
Amin cnmBen de araba değiştirmek istiyorum ama fiyatlar kalbimi yakıyorGüle güle sağlıkla kullansınlar
evet ya bir yandan bizim arabanin ederi artti ama almak istedigimiz arabada tirmaniyorAmin cnm
Fiayatlar cok ucuk yaaa
Düscek diyolardı hic düscek gibi durmuyor valla
Sinsi gelin seniEve geldik sırayla dus,alyayı uyuttum kendimiz de uyumusuz.
2 de süte kalktı
Yufka almıstım tava böregi yaptm
Kız zeyno dedim 2 yufka fazla yap gönder kaynana hepten kudursun
Kıymalı tava börek yaptm
1 büyük saklama kabuna koydm sabah göndercem.
Kvdeye hava atcam ama aksama yemegiğim yok o ayrı
Çok mu zor işi cmm yada paramı alamıyor işi neydi Allah yardımcınız olsun insallah daha güzel kapılar açsinSelam kızlar benim koca kişisi istifa ediyor bugün iş değiştiriyor.2 3 ay maaş almıcak resmen 2 cıplak 1 hamam durumunu evde canlı canlı yasıcaz .ay sağlık olsun bir arkadaşım daha corona olmus zaten
Sınavı gecti canım yeni bir ünvanla baslıcak gibi.ama sehir değiştircek o bizim hayatımız birazcık karısık da ikimizde uzmanlık yapmaya calısıyorduk o bitirdi şükür ondan.calısma sartları covidden dolayı zorluyor ama şükür diyelimÇok mu zor işi cmm yada paramı alamıyor işi neydi Allah yardımcınız olsun insallah daha güzel kapılar açsin
Ben de kendime araba istiyorum, ayağımı yerden kessin yeter diyorum ama fiyatlar ciddi uçmuş durumda.Ben de araba değiştirmek istiyorum ama fiyatlar kalbimi yakıyorGüle güle sağlıkla kullansınlar
Ben safının araba alcak parası vardı ama aman alırız alırız derken parayı yedim şimdi hem parasız hem arabasızım.Ben de kendime araba istiyorum, ayağımı yerden kessin yeter diyorum ama fiyatlar ciddi uçmuş durumda.
Salgın ve işlerim yoluna girerse ilk hedefim araba benim de.
Olan olmuş önümüze bakacagiz artıkBen safının araba alcak parası vardı ama aman alırız alırız derken parayı yedim şimdi hem parasız hem arabasızım.
Herkese selamlar. Ayy böyle bol domatesli menemenle yarım ekmek yerim ben ama tutuyorum kendimi.bugünde işyerinde yaprak kıpırdamıyor
bende alışkanlık oldu bir avuç kabak çekirdeği üç beş badem ve fındık çay ile iyi sardım :)
iştahım eskisi gibi değil çok şükür
yemek yemeyi çok seviyorum normalede ama 1 aydır hiç bir şey yemek istemiyorum
dün tavuk kızarttım bugün yine yemek yok
aslında taze ekmek menemen yemek istiyorum ama eşim beygiller ne zaman gelir ben alacakmıyım belli değil
hayırlı olsun arabası kuzuYaa canımsın
tabi cnm onlar planlarını yapmıslar.
Bide kız okula gitmicek bu sene pandemiden ötürü 30-35 bin ordan kardalar.
Dedi abla suan lazım degil.
Ben sevmediğim görümcem ev aldıgı zamanda teklif ettim kociye 3 sene falan oluyo.
Dedim lazımsa bilezikleri ver .
Koci veremem dedi
Yaralı parmaga isemez cünkü saolsun:)
Töbeee
Şimdi birşey yazardim da durduk yere ban yemeyeyim normal cevabı vereyim.Kızlar bu pandemi de yatan 1000 tl yardımlar vardı ya,3.dalgada herkese yatcakmıs.
Haberi olan var mı?
Sgklılara yatmıyor diye biliyorum ben ama?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?