Küçük Düşün Büyük Olsun!

Selam kızlar sabah kahvalti sonrası bulasik topladim kirlileri koydum bugun pek bir iş yapmadım fırin balkonda onu sildim aynaları parlattim balkon kapısının camini sildim oğlan elliyor mutfak temizledim ocak sildim dünden et sote var biraz soğuk buğday çorbası var oglusla erişte yaparim salata yeter eşim arkadaşı geldi bir müşterisi var uzak o taraftan geciyirmis onuda birakca k donuste alcak ddi bakalim erken gelirse birlikte yeriz

Kahve içip pogaca yedik oglusla sonra oyuncaklar akulu araba salon cok dagilmisti topladim oglusu yikadim tırnak kestim 1 makine renkli actim dun kargo geldi kral şakirli ta kim almış eşim sürpriz oldu kuzuma yanlız renk mavi boya verdi deniyorum yeni aldığım şeyleri suyla renk çıktı baya elde yikadim sirkeli durulama yaptim suzülsün ascam az dinlenip camasir biter asarim erişte pisircem

Kızlar bu pandemi de yatan 1000 tl yardımlar vardı ya,3.dalgada herkese yatcakmıs.
Haberi olan var mı?
Sgklılara yatmıyor diye biliyorum ben ama?
baby arefe günü yattı öneceki alan kişilere ikinci kez 1000 tl
bende almıştım pandemide 1000 ama ikinci kez gelmedi

Kızı yıkadım
Dün kalan bamyayı pisirdim aksm icin
Alyaya kabak+semizotuyla corba yaptm
Buldugu bütün tümseklerden koltuklara tırmanıylr
Gecen aldıgım kilim geldi
Sırf iadeye tasımayayım diye kullancam
75 tl Allahtan cok bisey değil
Kilim gibi degil üzeri polar gibi bisey.
Koci paZaRa ugramıs
Kayıısı 16 tl mis
Kız seviyo diye almıs
Dedim seftali vardı almasan da olurdu
Salatalık,domates,kabak,patlıcan almıs
Erse yapcam patlıcan közlüyorım
15 tl marketten,porcöz sprey ve ace camasır suyu aldım.

oyyhs geldim.
Arkadasin kizi tam zipir anneme dedim sende gel ben bas edemem.
Valla 5dk evin alti ustune geldi
Ayy kinamiyorumda ben bukadar yaramaz olursa Alya kimseye gitmem
Cunku zor yani herkes kaldiramayabilir istemez.
Arkamdan konusturtmam.
Cekmeceler, odalar, kizin kucuk besigine yatti besik suan gacir gucur ediyo.
arabasina pusetine herseyine bi el atti.
Gittiler.
Annemde peslerine cikti aksam babamla gelcek yine babam gidelim demis.
Kızda tabi sesten uyamadi.
simdi uyuttum.
Ortaligi topladim.
Bulasik mak. bosalcak.

Kiza kiyafet getirmis yine arkadas 100tl para verdi bisi alirsin diye.

Aksama yemegim var.

elti kizi aradi baya bozdum ama ne hikmetse hep alttan aliyo esimide boyle alttan almis hep.

Iste dedim ki hic soylemediniz gizli sakli yaptiniz dedim iste ×(kardesi) soylememizi istemedi dedi.
Ee duyulmicakmiydi duyuldu dedim.
Amcaniz hakli dedim.
Yok o kimseden maddi bisi beklemiyoda vs vs

Valla zaten elden gelen ögun olmaz herkes kendine ancak yetiyor dedim.
Adi konulsunmusta kizi baskasi alirmista (sanki manavdan karpuz aliyolar 6-7 sene bekleyen nasil bekliyor?
Kiz kendine nefsine guvenmiyosa hani zengin kocci cikarsa evlenirim diyorsa onu bilemem tabi) ayy nasil sacmalik dedikleri.
Seylerine sormuslar bu kizi alin demis istisareye yatmis Allahim ne gunlere kaldik.

Iyi yani cocik kendine guveniyosa alsin tabiki gelin size gelin gelcek neticede bana diil dedim.
Ama benim kizimin karsisina gelecek adamin isi elinde olacak ailesi tuhaf geldi bana dedim
Aileden sorunluymus zaten kiz yani evden kacma evliligi yapiyo
Vallahi cat cat soyledim ama nasil alttan aliyo haklisin yenge, biz izah ettik yenge, onlar anlasmis yenge
Vallahi zorlugunu cekecek olan kendisi ama amcaniz hakli mantikli olan once isini eline alip esyasini vs alacak maddiyati olusturmasi dedim sahsi fikrim.

Bukadar lafa ragmen bukadar anlayisli yaklasmasi benim midemi bulandiriyo.
Bunlari bizden arka bekliyo ümitlerimi var nedir.

Ben tasininca esimi borca sokup o dublexi yaptirmazmiyim.
Acimiyom artik nasil odicez napcaz diye.
Babam daire vermis mi vermis dublexinide yaptiriversin bi zahmet.
Yoksa bunlar pesimizi birakmicak borca girmek en mantiklisi neticede kendime yatirim.

tuy sac toplamaz ins. kuzu.
Bi kilim almistimda uygundu o da y.odasina sermistim rengi falan cok gzldi guzel uydu Allahim uzerine sac yapisir gelmez, toz yaspisir gelmez kaldirip attim dedim sanada paranada

Cok da sımarma kızım dersem(ki derim muhtemelen)su mini seti de alabilirim
Bana 1 yıl yeter su set.
Makyaj yapmayalı yıl oldu
Bende 1 rimel aliyorum senede 1 (kuruyo kurumasa gider daha ) bbkrem aliyorum valla oyle far allik surmeyeli seneler seneler oldu.
kalem rimel gidiyoruz.
ruj da surcek yer kalmadi bi yere cikamiyom ki

e bunlar laf sokkuyordu sanaldan? Yok bacimsen zor kurtulursun bunlardan. Allah yardimciniz olsun

Bende 1 rimel aliyorum senede 1 (kuruyo kurumasa gider daha ) bbkrem aliyorum valla oyle far allik surmeyeli seneler seneler oldu.
kalem rimel gidiyoruz.
ruj da surcek yer kalmadi bi yere cikamiyom ki
İse basladım ya azcık istiyor yüzüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…