- 21 Ağustos 2015
- 32.133
- 97.529
- 798
- 38
Allah böylesi ruh hastalarını uzak etsinBenim cocıkluk arkadasm 1.5 sene sakladı bizddn sevgilisini.
Meger evliymis cocık.
Karısı da bizden 4-5 yas kücüktü bebek gibi bi kız.
Hırs yaptı bosandı ,bizimki nisanlandı.
Fake hesaplardan kızı takibe basladı bizim kız
Hadi yemisin bi halt bırak kadının yakasını dimi
Cocuk sen normal değilsin deyip nisanı attı sonuc olarak.
Kimisi evli adaml bosatmayı zfer sanıyor.
Aglayan bi kadının üstüne gül bahcesi kurulmaz bunu anlamak istemiyorlar
Kız ona ben de baktım
Sonuc miyop muyum neyim bakamamısım
Bundan dedim baba olur,eve adam olur .
Babalıgına bisey diyemicem hadi de
Eve adam olmadı.
Sobada yakmalık odun oldu
İyigecelerrr bacımslar
Ay gelemedim bi.
Kvdemle piknikteydim
Anam kadın geldi ya
Aha dedim yakalancz kescekler cezayı faln yok.
Ay bide piremses mood
Almıs cantasını gelmis.
La piknige geliyon bi kap yogurt koy getir bari.
Hadi onu gectim bi kilim getir.
Daha indik arabadan,
Zeynep kkz ne getirdin sermeye tozlu buralar diyo
İcimden dicektim sögüt gölgesinde yetismedik sizin gibi getirdim dedim
Kullan at masa örtülerimxen serdik oturdugumuz yere.
Masaya da örtü.
Yok bi haller edalar
Kasıl catal var mı?
Yok efendim tabk var mı?
Tuzluga kadr cıkardım morarttım
Masayı unutmussm
Aa neyle cevirceniz diyo kaynana iste illa kulp bulck
Kpder catalla cevirsin ya uzatmayın dedi sustu
Emaye demlik götürmüsüm e cay var mı getirdin mi diyo
Yok suya seker katıp iccez dicektim
Ayy uzattım kızlar kusura bakmayın
Dedim anan getirsin bidahakine kapkacak
Bıkbık yıldırdı beni dedim.
Giittigimizde bahce suluyorduKayınvalide evden geliyor sen bir de işe gidiyorsun
Bu nasıl rahatlık ya
pess yaaaGiittigimizde bahce suluyordu
Über rahat kadım
Bak bu anılarınız bana da kınamı hatırlattı. Saçım makyajım çok içime sinmiş, kır bahçesinde kınam ortam harika falan. Sahnede oynuyoruz abimin eşiyle orda niye üzgünsün niye suratın asık niye canın sıkkın birkaç kere sordu bunu. Gayet mutluyum yani hani böyle sorunca canımı sıktı yok çok iyiyim dedim de yani öyleysem bile ki değildim orda sorulacak şey mi deli mi neAy ne fesat insanlar var valla terslerdim heralde öyle bisey dese birde arkadaşım kiz kardeşimin düğününde cokta sevmediğimiz cagirmadiginiz halde gelen ablanin kızı var benden 5 yaş yok buyuk ay masalarının yanından geçtik bana diyemedi kiz kardeşime siz saçınızı nerde yaptırdınız fln ddi kardeşim falanca kuaför ddi ay çok kötü olmuş saçlarınız makyajınız ddi densiz yanındakilerde bakıyor biz çok beğendik abla iyiki fikrini sormamisiz yaptiriken ddimne uyuz insanlar dugundede herseye bir kulp buldu duyduk gelmeseydin cagirduk sanki
Erkeklerin ki cok zorEn çok düşündüğüm zamanları hepimiz kolay atlatırız inşallah.
dün kardeşimle konuşuyoruz. Kızlarımızdan işte annelikten vs vs ben de dedim hangimiz annemizi üzmedik tam deli çağımızda. Üstelik annem tek başına mücadele verdi işi yoktu çalışmış insan değildi. Ona rağmen genç yaşında fedakarlık yaptı bizim için.Biz bile onun yaptığını sanırım yapamayız. Ama o dönemlerde işte kafa basmıyor.:)
Zamanla geçecek sabır
Aynen ama hayattan zevk almayı bilmezler.pess yaaa
bence eşin sen ailen ile yaptığın aksiyonları kendi ailesi ile de istiyor
amaç birlik bağını geliştirmek
Hayırlısı olsun hakkınızda cnmSelam kızlar benim koca kişisi istifa ediyor bugün iş değiştiriyor.2 3 ay maaş almıcak resmen 2 cıplak 1 hamam durumunu evde canlı canlı yasıcaz .ay sağlık olsun bir arkadaşım daha corona olmus zaten
Benimkiler hep sağlıkcı baby o yüzden durumu kabullendik gibi.sürekli birinin pozitif haberini alıyorum şükür yakın çevreden agır atlatan olmadı umarım hiç olmaz daHayırlısı olsun hakkınızda cnm
aY resmen sıra bize nezman gelcek diye bekliyorz
Cok gecmis olsun.
İns kolay atlatır
Hakkınızda hayırlısı olsun.Selam kızlar benim koca kişisi istifa ediyor bugün iş değiştiriyor.2 3 ay maaş almıcak resmen 2 cıplak 1 hamam durumunu evde canlı canlı yasıcaz .ay sağlık olsun bir arkadaşım daha corona olmus zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?