Küçük Düşün Büyük Olsun!

Azcık asabım bozuk ondN kalktım mutfaga girdim.
ANnem düğüne gitck pazar teyze kızının .
Aksm saati aradı iste,sen bırakıver babana altın diye.
Dedim tmm yollucm.
Düğüne de gitcz,nolur nolmaz kvden mi baksa bu hafta da diyo.
E gitme ?
Anne dedim kvdm haftaya tam gün bakck.
Bu hafta da dinlensin yani dedim
Hımm tmm konusuruz
Ama bari pazartesi baksn biz gece gec geliriz yoldan gelcz diyo.
İyi dedm tmm.
Ay gitme yani su ortamda.

Valla yıkıyım da nasıl yıkarsam kar yapıyor
Elindeki kayınvalide de çizdim oynamıyorum derse sıkıntı

Cok gğzel kadayıflı muhallebi oldu
Muhallebi yaptm mecbur santi olmayınca.
Üzerine de kadayıf serptim
Gece gece deli dürttüyse demek
Olayla ne kadar alakasızsam krem santi alıyorum diye krem santi torbası almısım .evde torba var şekilli falan .ya diyorum bir krem şantide 20 lira olmaz ki hiç işkillenmedim de

Bugün resmen sevinçten oynayacaktım şubede
Ya ben biliyorsunuz 3 ay evde kaldım raporum vardı .
Sonra döndüm işe 2 hafta çalıştım 2 hafta izin yaptım .
sonra 3 hafta çalıştım , 3 hafta ücretli izne ayrıldım. Ve iznim bitti bu hafta işe döndüm, İçimden dedim sık dişini 4 ay izin filan yok.
Annem de ısrarla Ağustos sonu tekrar dönüşüme girersiniz tüm izinlerini kullan demişti
Ay iyi ki dinlemişim

İşyerindekiler hep kışa attı kullanmadı
Sonuç ücretli izinleri idari izne dönüş oldu
Annemden korkulur valla
Dedim senin lafını dinledim karlı çıktım

Evdeyken yapılacaklar
Ev temizliği
Acı sos
Patlıcan köz konserve
Bol dinlenme
Oğlum ile ders
Zaten temiz evim ipin ucunu kaçırmazsak düzen bozulmaz

Bu arada kocamdan bir süpriz bekliyorum ama ne zaman olur
Dedim istifa edeceksen et bana da 40.000 TL ateşle sonrası kolay
Oğlana evde birisi lazım başında dur
Beni işe götür haaaa bir de temizlik sana ait
Hiç ikilemedi
Temizlik yapmayı çok seviyor zaten
Takılsın biraz evde
Bir teklif almış sır gibi saklıyor
FBI ajanı sanırsın , ağzından laf almak çok zor
Adamı kessen söylemez
Aslında evde biraz olması iyi
Bende evde olacağım birlikte vakit geçiririz
İşe gittiğim de evde düzen olur malum bu sefer mağduru oynamak bana düşüyor
Ailesi de kendisi de azıcık beni maddi manevi destekler
Ay çok fenayım

Selam kızlar
Bugün uzak kaldım bakamadım. Gündüz kıza alacağım kitapların içeriğini araştırdım eğitici olsun istiyorum.
akşam da siparişimi tamamladım. 100 tl yi geçiyordu da biraz eledim sonraki ay alırım. 55 tl lik aldım 10 adet kitap. Başka alacağım şeylerde var kitaplara bu aya yüklenmeyeyim dedim.
kız gündüz uyumak istemedi. Yemek et yapacaktım yemeyecekmiş çorba istedi. Yarım kase yedi öğlen zaten hiç yemedi. Ekmek istedi yoğurtla yedi onu yemekten saymıyorum ama ona bal kaymak gibi geliyor. Arada kurabiye çerez meyve yedi tabi. Tv açtım bugün. Dün hiç açmamıştım. O arada giremedim kuzen aradı uzun konuştuk.
ev işi bişey yapmadım bugün. Başım ağrıyordu.
kızla oynadık yine parmak boya istedi onu yaptık. Kitaplarında soru cevap kitapları var onlara baktık. Biraz ilgilenmezsem eksik hissediyorum kendimi
Neyse akşam parka çıktık. Eşim geldi. Kayağın tahtası kırılmış. Bakarak geçiyırdu. Onun kadar kız vardı birlikte binip iniyorlardı. Anne babası yanındaydı. Takıntılı ya beni koci o geldi elanın ayağı boşluğa takıldı. Başladı veryansın söylenmeye. Yok niye oraya bindiriyormuşum aman uzun uzun yazmayayım da başımı ağtıttı çenesi. Ela ağladı. Tabi o panik yapınca ağladı çocuk. Uykum geldi dedi.
çıktık parktan. Eşime dedim biraz kendine çeki düzen ver insanların yanında ne o basbas bağırıyorsun. Hala söyleniyor. Bu adamın çenesi varya bitiriyor. Neyse geldik eve ela uyudu. Bugünü döktüm uzun uzun :)))

Buda gayet güzel canim olduğu kadar evde ne malzeme varsa degerlenmis olan şeyleri severim

Valla annenin düşünmesi lazım yaşlar malum bide torun bakıyor malum yollasa kimse alınmaz bence

Çok konuşan erkeklere kürekle vurmak istiyorum
Sabahta eşim bana komik bir şekilde bir sessiz söylendi
Onu bıraktım işe yer değiştiriyoruz o iniyor ben şöför tarafına geçiyorum topuğum takıldı
İşte o inerken olmuyormuş
Doğru dedim çünkü sende topuklu yok
Snr da ilk ışıkta msj attım
Bana bir daha böyle aptal bir laf etme
Sadece bu kadar
Sonra saçma bir şeyi bahane edip aradı
Yerine oturmuş laf

Bendede var o model çocuk bu düşer kalkar zaten sürekli baslarindayiz salıp bırakmıyoruz çocukları geçen gezmeye gittiğimizde oldu inat etti bireye gel ddim tutmadı elimi esimde tutsana elini diyor o sıra düstu takildu kaldirimda yuzunu vurmadı şükür başladı bagrinmaya yok tut ddim tutmadin yok arabasiz çıkmış ona veryansın ediyor mantiksiz ya çocuk hic mi yürümeyecek gezmiycek düşecek ağladı oğlan sen panik yaptın korktu ddim yanımızdan geçenler baktı hep daha yeni gidiyorduk yarim gün sürat beş karış dolaştım bide toparliyamıyorum hemen kendimi sonra özür diliyor yok korktum fln ay valla yine geldiler hatırlayınca sinir oldum bak

Valla ben eşim yokken daha rahatım oğlanla böyle yapıyor gergin oluyorum istemzmsizce acaba biseymi der fln diye geçen soyledim yuzunede senle çıkınca zevk almıyorum hele gittimiz yere kulp buluyor bazen konuşan adam zor

Biraz kaba olacak ama yuuıh diyorum ya. Ne işin var önceki eşiyle.

Tam kaynanalık yapmış bu sefer bacım. kız ben yine hiç unutmuyorum. Eşimin teyzelerle nişanlıyken pikniğe gitmiştik. Resmen ciflemişlerdi oturacağımız yeri tv yi bile cifle ovduklarına şahidim. yok anam dedim bir daha pikniğe gitmeyelim onlarla. İlk ve son oldu

Selam kızlar benim koca kişisi istifa ediyor bugün iş değiştiriyor.2 3 ay maaş almıcak resmen 2 cıplak 1 hamam durumunu evde canlı canlı yasıcaz .ay sağlık olsun bir arkadaşım daha corona olmus zaten
Hayırlısı olsun hakkınızda. Zor. Kolay atlatırsınız inşallah.

Uyudukları zamanlar çok değerli. Biraz daha fazka uyusun diye elimizden geleni yapıyoruz. Yoksa yetişmen çok zor. Tabi uykunun ona faydasını da düşünüyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…