- 21 Ağustos 2015
- 32.133
- 97.529
- 798
- 38
Bak bu da hayaller bacım
Azcık asabım bozuk ondN kalktım mutfaga girdim.
ANnem düğüne gitck pazar teyze kızının .
Aksm saati aradı iste,sen bırakıver babana altın diye.
Dedim tmm yollucm.
Düğüne de gitcz,nolur nolmaz kvden mi baksa bu hafta da diyo.
E gitme ?
Anne dedim kvdm haftaya tam gün bakck.
Bu hafta da dinlensin yani dedim
Hımm tmm konusuruz
Ama bari pazartesi baksn biz gece gec geliriz yoldan gelcz diyo.
İyi dedm tmm.
Ay gitme yani su ortamda.
Aynen oyleValla yıkıyım da nasıl yıkarsam kar yapıyor
Elindeki kayınvalide de çizdim oynamıyorum derse sıkıntı
Olayla ne kadar alakasızsam krem santi alıyorum diye krem santi torbası almısım .evde torba var şekilli falan .ya diyorum bir krem şantide 20 lira olmaz ki hiç işkillenmedim deCok gğzel kadayıflı muhallebi oldu
Muhallebi yaptm mecbur santi olmayınca.
Üzerine de kadayıf serptim
Gece gece deli dürttüyse demek
Buda gayet güzel canim olduğu kadar evde ne malzeme varsa degerlenmis olan şeyleri severimValla benimde vitrini dökmem lazom
Toz olmus
Antinkuntin islerle ugrasayruum
Kedidilinden A seklinde yapmaya calıstım iste
Kız evde de malzeme yok.
Kedi dili var sadece.
Nırmalde arasına kremsanti sıkılıyor,torbayla sekilli fln
Bende santi yok torbası zaten yok
Üzerini süslemeye cilek ,oreo,macaron flan gerekli
Garibim dondurulmjs meyveyle süsledi napsınnBuhayatlar bak
Üşenmiyorsunda kuzuCok gğzel kadayıflı muhallebi oldu
Muhallebi yaptm mecbur santi olmayınca.
Üzerine de kadayıf serptim
Gece gece deli dürttüyse demek
Valla annenin düşünmesi lazım yaşlar malum bide torun bakıyor malum yollasa kimse alınmaz benceAzcık asabım bozuk ondN kalktım mutfaga girdim.
ANnem düğüne gitck pazar teyze kızının .
Aksm saati aradı iste,sen bırakıver babana altın diye.
Dedim tmm yollucm.
Düğüne de gitcz,nolur nolmaz kvden mi baksa bu hafta da diyo.
E gitme ?
Anne dedim kvdm haftaya tam gün bakck.
Bu hafta da dinlensin yani dedim
Hımm tmm konusuruz
Ama bari pazartesi baksn biz gece gec geliriz yoldan gelcz diyo.
İyi dedm tmm.
Ay gitme yani su ortamda.
Çok konuşan erkeklere kürekle vurmak istiyorumSelam kızlar
Bugün uzak kaldım bakamadım. Gündüz kıza alacağım kitapların içeriğini araştırdım eğitici olsun istiyorum.
akşam da siparişimi tamamladım. 100 tl yi geçiyordu da biraz eledim sonraki ay alırım. 55 tl lik aldım 10 adet kitap. Başka alacağım şeylerde var kitaplara bu aya yüklenmeyeyim dedim.
kız gündüz uyumak istemedi. Yemek et yapacaktım yemeyecekmiş çorba istedi. Yarım kase yediöğlen zaten hiç yemedi. Ekmek istedi yoğurtla yedi onu yemekten saymıyorum ama ona bal kaymak gibi geliyor. Arada kurabiye çerez meyve yedi tabi. Tv açtım bugün. Dün hiç açmamıştım. O arada giremedim kuzen aradı uzun konuştuk.
ev işi bişey yapmadım bugün. Başım ağrıyordu.
kızla oynadık yine parmak boya istedi onu yaptık. Kitaplarında soru cevap kitapları var onlara baktık. Biraz ilgilenmezsem eksik hissediyorum kendimi
Neyse akşam parka çıktık. Eşim geldi. Kayağın tahtası kırılmış. Bakarak geçiyırdu. Onun kadar kız vardı birlikte binip iniyorlardı. Anne babası yanındaydı. Takıntılı ya beni koci o geldi elanın ayağı boşluğa takıldı. Başladı veryansın söylenmeye. Yok niye oraya bindiriyormuşum aman uzun uzun yazmayayım da başımı ağtıttı çenesi. Ela ağladı. Tabi o panik yapınca ağladı çocuk. Uykum geldi dedi.
çıktık parktan. Eşime dedim biraz kendine çeki düzen ver insanların yanında ne o basbas bağırıyorsun. Hala söyleniyor. Bu adamın çenesi varya bitiriyor. Neyse geldik eve ela uyudu. Bugünü döktüm uzun uzun :)))
Bendede var o model çocuk bu düşer kalkar zaten sürekli baslarindayiz salıp bırakmıyoruz çocukları geçen gezmeye gittiğimizde oldu inat etti bireye gel ddim tutmadı elimi esimde tutsana elini diyor o sıra düstu takildu kaldirimda yuzunu vurmadı şükür başladı bagrinmayaSelam kızlar
Bugün uzak kaldım bakamadım. Gündüz kıza alacağım kitapların içeriğini araştırdım eğitici olsun istiyorum.
akşam da siparişimi tamamladım. 100 tl yi geçiyordu da biraz eledim sonraki ay alırım. 55 tl lik aldım 10 adet kitap. Başka alacağım şeylerde var kitaplara bu aya yüklenmeyeyim dedim.
kız gündüz uyumak istemedi. Yemek et yapacaktım yemeyecekmiş çorba istedi. Yarım kase yediöğlen zaten hiç yemedi. Ekmek istedi yoğurtla yedi onu yemekten saymıyorum ama ona bal kaymak gibi geliyor. Arada kurabiye çerez meyve yedi tabi. Tv açtım bugün. Dün hiç açmamıştım. O arada giremedim kuzen aradı uzun konuştuk.
kızla oynadık yine parmak boya istedi onu yaptık. Kitaplarında soru cevap kitapları var onlara baktık. Biraz ilgilenmezsem eksik hissediyorum kendimi
Neyse akşam parka çıktık. Eşim geldi. Kayağın tahtası kırılmış. Bakarak geçiyırdu. Onun kadar kız vardı birlikte binip iniyorlardı. Anne babası yanındaydı. Takıntılı ya beni koci o geldi elanın ayağı boşluğa takıldı. Başladı veryansın söylenmeye. Yok niye oraya bindiriyormuşum aman uzun uzun yazmayayım da başımı ağtıttı çenesi. Ela ağladı. Tabi o panik yapınca ağladı çocuk. Uykum geldi dedi.
çıktık parktan. Eşime dedim biraz kendine çeki düzen ver insanların yanında ne o basbas bağırıyorsun. Hala söyleniyor. Bu adamın çenesi varya bitiriyor. Neyse geldik eve ela uyudu. Bugünü döktüm uzun uzun :)))
Valla ben eşim yokken daha rahatım oğlanla böyle yapıyor gergin oluyorum istemzmsizce acaba biseymi der fln diye geçen soyledim yuzunede senle çıkınca zevk almıyorum hele gittimiz yere kulp buluyor bazen konuşan adam zorSelam kızlar
Biraz kaba olacak ama yuuıh diyorum ya. Ne işin var önceki eşiyle.Benim cocıkluk arkadasm 1.5 sene sakladı bizddn sevgilisini.
Meger evliymis cocık.
Karısı da bizden 4-5 yas kücüktü bebek gibi bi kız.
Hırs yaptı bosandı ,bizimki nisanlandı.
Fake hesaplardan kızı takibe basladı bizim kız
Hadi yemisin bi halt bırak kadının yakasını dimi
Cocuk sen normal değilsin deyip nisanı attı sonuc olarak.
Kimisi evli adaml bosatmayı zfer sanıyor.
Aglayan bi kadının üstüne gül bahcesi kurulmaz bunu anlamak istemiyorlar
Tam kaynanalık yapmış bu sefer bacım.İyigecelerrr bacımslar
Ay gelemedim bi.
Kvdemle piknikteydim
Anam kadın geldi ya
Aha dedim yakalancz kescekler cezayı faln yok.
Ay bide piremses mood
Almıs cantasını gelmis.
La piknige geliyon bi kap yogurt koy getir bari.
Hadi onu gectim bi kilim getir.
Daha indik arabadan,
Zeynep kkz ne getirdin sermeye tozlu buralar diyo
İcimden dicektim sögüt gölgesinde yetismedik sizin gibi getirdim dedim
Kullan at masa örtülerimxen serdik oturdugumuz yere.
Masaya da örtü.
Yok bi haller edalar
Kasıl catal var mı?
Yok efendim tabk var mı?
Tuzluga kadr cıkardım morarttım
Masayı unutmussm
Aa neyle cevirceniz diyo kaynana iste illa kulp bulck
Kpder catalla cevirsin ya uzatmayın dedi sustu
Emaye demlik götürmüsüm e cay var mı getirdin mi diyo
Yok suya seker katıp iccez dicektim
Ayy uzattım kızlar kusura bakmayın
Dedim anan getirsin bidahakine kapkacak
Bıkbık yıldırdı beni dedim.
Hayırlısı olsun hakkınızda. Zor. Kolay atlatırsınız inşallah.Selam kızlar benim koca kişisi istifa ediyor bugün iş değiştiriyor.2 3 ay maaş almıcak resmen 2 cıplak 1 hamam durumunu evde canlı canlı yasıcaz .ay sağlık olsun bir arkadaşım daha corona olmus zaten
Uyudukları zamanlar çok değerli. Biraz daha fazka uyusun diye elimizden geleni yapıyoruz. Yoksa yetişmen çok zor. Tabi uykunun ona faydasını da düşünüyor insanSalonu supureydim eyiydi.
Oglan sicakdan kacmaya y.odasina yatti kiz salonda uyudu.
Dedim bari banyoyu silem, balkonu supurem
Salonu supurmem gerek en onemli dagilan kirlenen olarak.
Ama kiz uyuyo
Bebeli eve misafir gelmesin yaw.
Hersey 2 katı zorlasiyor.
Is yapmakdan zorum yokda aman uyanmasin aman aglamasin falan falan hic bisi yapilmiyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?