- 21 Ağustos 2015
- 32.133
- 97.529
- 798
- 38
Baby migrosta deterjanlarda indirim var oraya da bi bak istersenAkugur market vaar bizim burda,dün alamadım bugun ugrayım az stokluk deterjan vs alcam.
Alo sıvı 1.43 lt 15 tldi
5.90 ace klorsuz
Prima ıslak havlu 3lü paket 14.95 ti.
4lü 1lt fruko 6,95 ti(tasıyabilirsem alcam,pikniklerde icerler)
Aa bakim sanala:)Baby migrosta deterjanlarda indirim var oraya da bi bak istersen
Canım bizimkiler yüksek yerde uyumuyordu. Annem yere kalın yatak yaptı saf yünden ikisi de farklı odalarda yerde yatıyorlardıEn merak ettiğim sey:)
İkiz cocukların uykusu ?
Birbilerinin uyandırmıyrlar mı?
Yada yalnızken nasıl uyutuyorsuın cnm?
Ay ALLAH yardımcın olsun.
Ben tekle uyku savasları veriyprmm
Annem biriyle ben biriyle uyuyorum beybi.çünkü uyanan diğerini de aglayarak uyandırıyor komedi gibi oluyor .yalnız kalmadım hiç daha o zaman asıl senlik baslıcak.bir de benim ikizlerin huyu da farklı birbirlerinden rahatsız oluyorlar seslerinden falan bakalım büyüdükçe kolaylaşır inşallahEn merak ettiğim sey:)
İkiz cocukların uykusu ?
Birbilerinin uyandırmıyrlar mı?
Yada yalnızken nasıl uyutuyorsuın cnm?
Ay ALLAH yardımcın olsun.
Ben tekle uyku savasları veriyprmm
Tahmin ettim:)Annem biriyle ben biriyle uyuyorum beybi.çünkü uyanan diğerini de aglayarak uyandırıyor komedi gibi oluyor .yalnız kalmadım hiç daha o zaman asıl senlik baslıcak.bir de benim ikizlerin huyu da farklı birbirlerinden rahatsız oluyorlar seslerinden falan bakalım büyüdükçe kolaylaşır inşallah
Arkadaşımın ikizleri olduğu zaman ben bakarım, yaparım, her seye yeterim diyorduAnnem biriyle ben biriyle uyuyorum beybi.çünkü uyanan diğerini de aglayarak uyandırıyor komedi gibi oluyor .yalnız kalmadım hiç daha o zaman asıl senlik baslıcak.bir de benim ikizlerin huyu da farklı birbirlerinden rahatsız oluyorlar seslerinden falan bakalım büyüdükçe kolaylaşır inşallah
Abowww hetrix yapmıs ablaArkadaşımın ikizleri olduğu zaman ben bakarım, yaparım, her seye yeterim diyorduüçüncü gün sevmediği kayınvalidesi anneciğim oldu.
Üstüne kazara yine hamile kalıp ikinci dogum da ikiz olunca ana okulundaki öğretmeni eve yatılı bakıcı aldı. Kayınvalide hala anneciğim
İkinci doğumda jübile yaptı amaAbowww hetrix yapmıs abla
Kuzum bende kaç senedir yapmıyorum bi buğday bide doğranmış incir var dur bakalim niyetliyim bu sene istiyorum yapmayı sali yada çarşamba salı malzeme almam lazım fındık ceviz kayısı fln nohut fasulye buğday var şeker alırım makbul yolu gözüktü bana yakın olsak ben sana kase kase getiririm canim yaCanim bu ara hep asure istiyo.
Sosyalmedyada goruyorum ondan galiba.
Suan bile olsa 2 kase yerdim.
Yapmakla ugrasamicam zaten malz. yok cikip alamamda.
Nerde satilir ki.
esimi pastane pastene gezdirmeyi dusunuyorum 2-3 kase alsin.
Bir de bi ablam vad o her sene yapar yuzsuzluk yapip yaptin mi vallahi canim istedi dicem.
malz. eksik olunca guzel olmuyo.
Butun malz. bir arada bulmam icin kendim cikip almam lazim.
Acikcasi hepsini islat hasla zorda geliyo kizla.
Ben aciktim galibagidemde 2 kurabiye bisi yiyem.
Ayy biz de de cok ikiz var,ana tarafımda.İkinci doğumda jübile yaptı amatuplerini bağlantı.
Eşinin baba tarafindan herkes ikiz, eşi de ikiz ama yaşamamış.
Beniim ev bildiğin survivor adası olduSelammm kızlar
Yeni gelebildim. 9 da uyandık. Kahvaltı yap topla falan.Kızla biraz hafıza kartları oynattım. Sonra yine parmak boya istedionu yaptık. Dün de biraz puzzle yaptırmıştım ama çok parçalı yspmayı sevmiyor. 9 parça en fazla.
Mutfağın ve odanın kapısını sildim. Kızda ben de yapacağım dedi bir bez tutuşturdum. İlla ince detay siliyorum ondan uzun sürüyor. Sonra o havuzunda top oyuncak falan oynadı dağıttı. Sonra banyoya duşun içine koydum bu defa havuzu o eğlenirken ben banyo çekmecelerini sildim hallettim. Başlıyırum yarım kalıyor hep. Bugün o kapıları sildim yarın diğerleri kalır. Artık kaç gün sonra silerim bilmiyorum. Şimdi banyo yaotırdım uyutuyorum. Bir kahve içerim girişirim belki. Banyoyu toplsyacağım silerim. Ev zaten dağıttı oyuncak heryer. Yemek yapacağım. Vakit kalırsa yaparım. Ütüleri bir yapanadımoff onlar da var hafta içi artık.
Tabi canım dünyalık mal önemli değil onun için çalışmayı önemsemiyorlar demekki, çünkü Allah verir boş gezenlere deAnnemlerin pesine kizida uyutmus olmanin hakli gururuyla hemen yataga attim kendimi ne guzel uyumusum.
Simdi geri dalamadim uykum aydi..
Ama 2-3 saat daha uyuyim gunduz sicakdan uyuyamiyorum.
aayy bi de seye gulduk esimle elti kizi diyoki bana onlarin dunyalik malinda gozleri yok.
Vallahi benim var k.bakma dedim.
Ben helalimle kazaniyorsam, tasarruf edipde biriktirip alabiliyorsam niye dunya malimda olmasin arkamda evlatlarim var dedim.
Baban ve ya esinin babasi daireler biraksa seninde evladin var dunyalik malinda gozum yok diye almicakmisin dedim.
Sonra basladi biz o rahatlikda hic buyumedikde hep borcla buyudukde ayy resmen gozunun goturmedigini o storylerin bize atildigini belli etti.
Ben calip cirmamisim, gezmemden, yedigimden kismisim Rabbimde nasip etmis almisim helalimle.
Kimene yahu.
Zaten nasibimde olmasa alamazdim ki.
Dunyalik mali evet dunyada kaliyoda fatura gelince , ya da ev duzerken yatacak yatak falan dunya mali odemeyin, almayin bedava olsun kimse demiyo dedim.
Keske deseler.
Devlet catir catir parasini kurusuna kadar aliyo.
Ahh nasil bos bir kafa nasil okumus etmis bunlar.
Saskinim.
Gercekden duyardimda inanmazdim insanlarin beyni nasil yikanir ki herkesin akli var derdim.
Kelime oyunlari enfes.
Ama gozle gorulen gercekleri dan dan gozlerine sokunca kalakaliyorlar.
Ben erkenciydim bugün. Kız da erken uyudu. Zaten uyumayan o değil benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?