Küçük Düşün Büyük Olsun!

Baby migrosta deterjanlarda indirim var oraya da bi bak istersen

En merak ettiğim sey:)
İkiz cocukların uykusu ?
Birbilerinin uyandırmıyrlar mı?
Yada yalnızken nasıl uyutuyorsuın cnm?
Ay ALLAH yardımcın olsun.
Ben tekle uyku savasları veriyprmm
Canım bizimkiler yüksek yerde uyumuyordu. Annem yere kalın yatak yaptı saf yünden ikisi de farklı odalarda yerde yatıyorlardı

En merak ettiğim sey:)
İkiz cocukların uykusu ?
Birbilerinin uyandırmıyrlar mı?
Yada yalnızken nasıl uyutuyorsuın cnm?
Ay ALLAH yardımcın olsun.
Ben tekle uyku savasları veriyprmm
Annem biriyle ben biriyle uyuyorum beybi.çünkü uyanan diğerini de aglayarak uyandırıyor komedi gibi oluyor .yalnız kalmadım hiç daha o zaman asıl senlik baslıcak.bir de benim ikizlerin huyu da farklı birbirlerinden rahatsız oluyorlar seslerinden falan bakalım büyüdükçe kolaylaşır inşallah

Tahmin ettim:)
Tek cok zor cünkü bebekken 2sini uyutmak:)
Hadi gazan mübarek olsun:)

Arkadaşımın ikizleri olduğu zaman ben bakarım, yaparım, her seye yeterim diyordu üçüncü gün sevmediği kayınvalidesi anneciğim oldu.
Üstüne kazara yine hamile kalıp ikinci dogum da ikiz olunca ana okulundaki öğretmeni eve yatılı bakıcı aldı. Kayınvalide hala anneciğim

Abowww hetrix yapmıs abla

Kuzum bende kaç senedir yapmıyorum bi buğday bide doğranmış incir var dur bakalim niyetliyim bu sene istiyorum yapmayı sali yada çarşamba salı malzeme almam lazım fındık ceviz kayısı fln nohut fasulye buğday var şeker alırım makbul yolu gözüktü bana yakın olsak ben sana kase kase getiririm canim ya insallah yapar abla belki annen gelir yapabilirsin

İkinci doğumda jübile yaptı ama tuplerini bağlantı.
Eşinin baba tarafindan herkes ikiz, eşi de ikiz ama yaşamamış.
Ayy biz de de cok ikiz var,ana tarafımda.
Allahtan bize vurmamıs,benim anam cockların birini direk kvdeye yollardı,bunu sen büyüt diye

Selammm kızlar
Yeni gelebildim. 9 da uyandık. Kahvaltı yap topla falan.Kızla biraz hafıza kartları oynattım. Sonra yine parmak boya istedi onu yaptık. Dün de biraz puzzle yaptırmıştım ama çok parçalı yspmayı sevmiyor. 9 parça en fazla.
Mutfağın ve odanın kapısını sildim. Kızda ben de yapacağım dedi bir bez tutuşturdum. İlla ince detay siliyorum ondan uzun sürüyor. Sonra o havuzunda top oyuncak falan oynadı dağıttı. Sonra banyoya duşun içine koydum bu defa havuzu o eğlenirken ben banyo çekmecelerini sildim hallettim. Başlıyırum yarım kalıyor hep. Bugün o kapıları sildim yarın diğerleri kalır. Artık kaç gün sonra silerim bilmiyorum. Şimdi banyo yaotırdım uyutuyorum. Bir kahve içerim girişirim belki. Banyoyu toplsyacağım silerim. Ev zaten dağıttı oyuncak heryer. Yemek yapacağım. Vakit kalırsa yaparım. Ütüleri bir yapanadım off onlar da var hafta içi artık.

Beniim ev bildiğin survivor adası oldu
Koltukların önlerinde sehpalar:S
Arkamzı dönüyprz koltuga tırmanıyor
Heryer oyuncak,engelli parkur gibi ev

Tabi canım dünyalık mal önemli değil onun için çalışmayı önemsemiyorlar demekki, çünkü Allah verir boş gezenlere de bir ev araba yat kay versen bakalım hayır diyeceklermi dünyalık malda gözleri yok ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…