Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ahh o el izleri. Heryerde var benim. Artık silmekten de sıkıldım koyverdim. Ama olsun ya bence çocuk sahibi olmanın sevimli yanları diye düşünüyorum.

Kesinlikle en doğrusu. Sok borca gitsin :)) İnan ben çok yaptım onu yapmasam para gidecekti biryerlere.

O nasıl bise kuzu afiyet ola suan bir sürü iş bana bakıyor evi atsam suan belediyeye şikayet edilebilirimheryerde oyuncak var üşengecim suan boğa burcu olmak bunu gerektirir

Yaaaaaa lütfen aslında aslan burcu olmak bunu gerektirir Rahatına en düşkün burç olarak kendimi tek geçerim oyuncaklar her daim dağılıyor ince detay toplayamıyırum artık. Bazen diyorum ben yok yok bem üşengecim

Vurabilirsin hem de ağzına sonra da kendileri laf atar arayı düzelme modu

Al benden de o kadar. Hem de her kelimene kadar aynı versiyon bizim kocalar yarın geç gelecekmiş iyi oldu bence

Yazmasam catlarim
İstiareye yatan amca evlerini duzsun, düğünü yapsın bunlarda kizi alsın o zaman
Bizde bunu diyoruz el atsinlar ozaman.
Esim dediki alacak ozaman annesinin yanina baska caresi yok
Ben de alsıveriş yapmak zorundayım dogumdan sonra bedenim değişti malum hiç bir kıyafetime sıgamıyorum yeni bedeni de bilmiyorum netten alsam pof
trendyol yorumlari ise yariyor
tshrt ve elbise almistim.
Çok belli canim seni de kaybedip kötü olmak istemiyorlar seninle tamamen çıkarları için alttan aldıklarını düşünmeye başladım
Esimde diyoki sen bunlari halalariyla baristir kurtul. Ee sanki benim ablanla aram cok mu iyide ben baristircam banane dedim.
Yüz vermicem dedim.
Bugun baya bi pandemi yuzunden kimseyi agirlamak istemedigimi, kimseye gitmedigimi kimsenin gelmesini istemedigimi, insanlarin cok rahat davrandigini falan soyledim.

Düğünde bilezik gelecek niye küssünler
Kız agzin bal yesin noktayi koyuyorsun
halalar amca vs dugunlerine bile gitmiyor esim bilezik takiyo kâr sayiyolar tabi.
Kesinlikle en doğrusu. Sok borca gitsin :)) İnan ben çok yaptım onu yapmasam para gidecekti biryerlere.
Annemlede konustuk bugun 50binse 50bin dedim ne tutarsa yayariz 3 seneye 5 seneye
En azindan etrafada borc oduyorum ederim.

Kız uyandı salla dur gecenin bu saatinde .sallamıyım diyorum konusarak uyutayım diyorum hepten uyanıyot beceremedim su işi
nekadarlikdi? Benimkide suanlik hala sallanamak istiyor
Erken benimki icin zaten sallanmadan uyumasi

Biraz daha beklicem

Annemler geldi gitti
babam kavun almis, arkadasimda kavun getirmis senin kp kavunlara dondu is babyloading87

Annem kiza bakim dedi ama yok uyumadi annemde, az salladim falan uyuttum.
sonra biraz oturabildim onlarla.
Deminde kiza uyandim geri uyuttum.

Esime anlattim elti kiziyla konustumlarimizi.
Alsin anasinin yanina dedi.
Zaten kendilerine hizmet etcek birini ariyolar tam onlara gore iste dedi.
(surekli telf. hizmetli hurmetli diyolardi malum hazircilar)
Dedim esime bana dotum dotum yanasmasinlar.
Benim onlarin zihniyetiyle ugrasacak vaktim falan yok.
Zamanimi caliyolar.

Annemlerin pesine kizida uyutmus olmanin hakli gururuyla hemen yataga attim kendimi ne guzel uyumusum.
Simdi geri dalamadim uykum aydi..
Ama 2-3 saat daha uyuyim gunduz sicakdan uyuyamiyorum.

aayy bi de seye gulduk esimle elti kizi diyoki bana onlarin dunyalik malinda gozleri yok.
Vallahi benim var k.bakma dedim.
Ben helalimle kazaniyorsam, tasarruf edipde biriktirip alabiliyorsam niye dunya malimda olmasin arkamda evlatlarim var dedim.
Baban ve ya esinin babasi daireler biraksa seninde evladin var dunyalik malinda gozum yok diye almicakmisin dedim.
Sonra basladi biz o rahatlikda hic buyumedikde hep borcla buyudukde ayy resmen gozunun goturmedigini o storylerin bize atildigini belli etti.

Ben calip cirmamisim, gezmemden, yedigimden kismisim Rabbimde nasip etmis almisim helalimle.
Kimene yahu.
Zaten nasibimde olmasa alamazdim ki.

Dunyalik mali evet dunyada kaliyoda fatura gelince , ya da ev duzerken yatacak yatak falan dunya mali odemeyin, almayin bedava olsun kimse demiyo dedim.
Keske deseler.
Devlet catir catir parasini kurusuna kadar aliyo.
Ahh nasil bos bir kafa nasil okumus etmis bunlar.
Saskinim.

Gercekden duyardimda inanmazdim insanlarin beyni nasil yikanir ki herkesin akli var derdim.
Kelime oyunlari enfes.
Ama gozle gorulen gercekleri dan dan gozlerine sokunca kalakaliyorlar.

Canim bu ara hep asure istiyo.
Sosyalmedyada goruyorum ondan galiba.
Suan bile olsa 2 kase yerdim.
Yapmakla ugrasamicam zaten malz. yok cikip alamamda.
Nerde satilir ki.
esimi pastane pastene gezdirmeyi dusunuyorum 2-3 kase alsin.
Bir de bi ablam vad o her sene yapar yuzsuzluk yapip yaptin mi vallahi canim istedi dicem.

malz. eksik olunca guzel olmuyo.
Butun malz. bir arada bulmam icin kendim cikip almam lazim.
Acikcasi hepsini islat hasla zorda geliyo kizla.

Ben aciktim galiba gidemde 2 kurabiye bisi yiyem.

Cok sevindim ya evde olmak ruha iyi geliyor resmen

Günaydınlarrr
7 de kalktık koci tabi 9 a kadr uyudu
Kızla bez 2 kez mama,2 kez üst degisim.
9 da kalk cıkalım artk dedim
Babama ugradık ceyrek bıraktık düğün icin.
İsmi yazsaydın diyobana
Yazdım dedim tmm
5i biyerde takıyorz ssanki yazmasak anam bu zeynepten demicek mi
Kıza yeni güncelleme gelmis gece
Dün cıkamadıgı koltuklara cıkıyor
Kargom var onu verip,ofise geccem.

6 aylık benimkiler lelli. Kız sallama istiyor oğlanın öyle bir beklentisi yok şükür

6 aylık benimkiler lelli. Kız sallama istiyor oğlanın öyle bir beklentisi yok şükür
En merak ettiğim sey:)
İkiz cocukların uykusu ?
Birbilerinin uyandırmıyrlar mı?
Yada yalnızken nasıl uyutuyorsuın cnm?
Ay ALLAH yardımcın olsun.
Ben tekle uyku savasları veriyprmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…