- 27 Şubat 2013
- 14.805
- 42.313
- 798
Benim de aynı şey aklımdan geçmişti :)) zor olur birinin ağlamasına diğeri uyanıyordur.ikisi de ayak istese hepten kötüEn merak ettiğim sey:)
İkiz cocukların uykusu ?
Birbilerinin uyandırmıyrlar mı?
Yada yalnızken nasıl uyutuyorsuın cnm?
Ay ALLAH yardımcın olsun.
Ben tekle uyku savasları veriyprmm
Anaaaam kv anneciğim olmasın da ne olsunArkadaşımın ikizleri olduğu zaman ben bakarım, yaparım, her seye yeterim diyorduüçüncü gün sevmediği kayınvalidesi anneciğim oldu.
Üstüne kazara yine hamile kalıp ikinci dogum da ikiz olunca ana okulundaki öğretmeni eve yatılı bakıcı aldı. Kayınvalide hala anneciğim
Dün markette amcanın biri kasiyere maske takma in onemini anlatıyor, millet dışarıda maske çenede geziyor falan diye konuşuyor.Allahım bi video izledim biz de bitmez bu virüss
Amcam yolda yürüyo,yere atmıslar maske.Aldı taktı onu yürümeye devam etti
Tifo bakteriden gidecek,virüsten gitmese
Kız yine iyi sehpalar dıruyor koltuk önünde yakında sehpaya da tırmanır. Bizim çoookk uzun süre sehpaları kaldırmıştım. Koltukların büyük yastıkları yerlerde sürünüyorduBeniim ev bildiğin survivor adası oldu
Koltukların önlerinde sehpalar:S
Arkamzı dönüyprz koltuga tırmanıyor
Heryer oyuncak,engelli parkur gibi ev
Çok bilinçsiz kullanılıyor. Eldiven kullananlarda öyle bilinçsiz kullanıyordu.Dün markette amcanın biri kasiyere maske takma in onemini anlatıyor, millet dışarıda maske çenede geziyor falan diye konuşuyor.
Bunu anlatırken de göstermek için sürekli maskeyi çeneye çekti.
Amca seninde onlardan farkın kalmadı dedi kasiyer kiz
Valla bizm tedaviyle oldu bebekler ama olur da yeniden ikiz olursa huniyle gezerim. Kayınvalidem olsa el üstünde tutardım ama rahmetliArkadaşımın ikizleri olduğu zaman ben bakarım, yaparım, her seye yeterim diyorduüçüncü gün sevmediği kayınvalidesi anneciğim oldu.
Üstüne kazara yine hamile kalıp ikinci dogum da ikiz olunca ana okulundaki öğretmeni eve yatılı bakıcı aldı. Kayınvalide hala anneciğim
Artık koci kişisiyle birlikte tın tın sallarız artık :)Benim de aynı şey aklımdan geçmişti :)) zor olur birinin ağlamasına diğeri uyanıyordur.ikisi de ayak istese hepten kötüK kardespayi
Muhtesem sunum sehpamı kaldıramam valla kusura bakmasınKız yine iyi sehpalar dıruyor koltuk önünde yakında sehpaya da tırmanır. Bizim çoookk uzun süre sehpaları kaldırmıştım. Koltukların büyük yastıkları yerlerde sürünüyordu
Benim hiç eski halim yok. Eskiden ev toplu olsun düzenli olsun temiz olsun ooo şimdi ev toplamak çok sıkıcı. Temizliği de işte yapabildiğim kadar.
Kim kaldırdı senmiMuhtesem sunum sehpamı kaldıramam valla kusura bakmasın(kaldırdı )
Çıtır bamya denemiştin nasıl oldu merak ettimMuhtesem sunum sehpamı kaldıramam valla kusura bakmasın(kaldırdı )
Hee napim cözdü olayı ittirip cıkıyo koltugaKim kaldırdı senmi
Ay ben bayıldımÇıtır bamya denemiştin nasıl oldu merak ettim
Ben de deneyeceğim ilk fırsattaAy ben bayıldım
Cerez gibi süper biseydi.
Rekora koşuyormuşİkinci doğumda jübile yaptı amatuplerini bağlantı.
Eşinin baba tarafindan herkes ikiz, eşi de ikiz ama yaşamamış.
Benim saclar ince telli dalgalı acayıp dolasıyor.Kızlar geçen ay saçıma ombre yaptırdım ancak saçlarımı banyodan sonra taramak imkansız hale geldi başına böyle bişey gelen var mı ne yapmalıyım sizce
Ben de çok yaptırdım ama ilk defa duydum böyle bir sorun, acaba saç maskesi falan yapsan iyi gelir miKızlar geçen ay saçıma ombre yaptırdım ancak saçlarımı banyodan sonra taramak imkansız hale geldi başına böyle bişey gelen var mı ne yapmalıyım sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?