Küçük Düşün Büyük Olsun!

En merak ettiğim sey:)
İkiz cocukların uykusu ?
Birbilerinin uyandırmıyrlar mı?
Yada yalnızken nasıl uyutuyorsuın cnm?
Ay ALLAH yardımcın olsun.
Ben tekle uyku savasları veriyprmm
Benim de aynı şey aklımdan geçmişti :)) zor olur birinin ağlamasına diğeri uyanıyordur.ikisi de ayak istese hepten kötü K kardespayi

Anaaaam kv anneciğim olmasın da ne olsun artık bağlatmıştır heralde diyorummm. Yoksa çifter çifter futbol takımı kurardı

Allahım bi video izledim biz de bitmez bu virüss
Amcam yolda yürüyo,yere atmıslar maske.Aldı taktı onu yürümeye devam etti
Tifo bakteriden gidecek,virüsten gitmese
Dün markette amcanın biri kasiyere maske takma in onemini anlatıyor, millet dışarıda maske çenede geziyor falan diye konuşuyor.
Bunu anlatırken de göstermek için sürekli maskeyi çeneye çekti.
Amca seninde onlardan farkın kalmadı dedi kasiyer kiz

Beniim ev bildiğin survivor adası oldu
Koltukların önlerinde sehpalar:S
Arkamzı dönüyprz koltuga tırmanıyor
Heryer oyuncak,engelli parkur gibi ev
Kız yine iyi sehpalar dıruyor koltuk önünde yakında sehpaya da tırmanır. Bizim çoookk uzun süre sehpaları kaldırmıştım. Koltukların büyük yastıkları yerlerde sürünüyordu
Benim hiç eski halim yok. Eskiden ev toplu olsun düzenli olsun temiz olsun ooo şimdi ev toplamak çok sıkıcı. Temizliği de işte yapabildiğim kadar.

Çok bilinçsiz kullanılıyor. Eldiven kullananlarda öyle bilinçsiz kullanıyordu.

Valla bizm tedaviyle oldu bebekler ama olur da yeniden ikiz olursa huniyle gezerim. Kayınvalidem olsa el üstünde tutardım ama rahmetli

Muhtesem sunum sehpamı kaldıramam valla kusura bakmasın(kaldırdı)

Kız ofise geldi beni almaya
Evladım 10 parmak klavye kullanıyor yarabbim
Dezenfekte edelim dedik ,bi turda yaladı
Eve geldik cay demledim,domatesli yumurtta ,karpız falan kahvaltı ettik kızla.
Cocuuum gurme,seftaliyle kasar peyniri yiyor
Koci diyo anasına cekmis ,bende peynirle meyveyi cok severim
Tabi heryer peynir,seftali suyu
Sil süpür yaptm
Kvdem dolma yollamıs aksma ek yemek yapmama gerek yok,az da bamya var yeter bana.
O değilde harcamasız gün as bayrakları as asss

Banyoyu topladım. Bir kahve içtim. Yanında çikolatalı pasta eşliğinde. Diyette günlük verdiğim kadar günlük kilo alıyorum :)
Çamaşır attım az. Yıkandı kurutmaya attım.
Mercimek çorbası yaptım. Tantuni için et doğradım. Pişiyor. Şimdi benimki gelir bunlar büyük olmuş der kesin masterchef

Eklentiler

• A39862E5-F3B9-4FD4-AB64-FA911FD15005.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 84
Tek seferde okuyup yazabilmenin haklı gururunu yaşıyorum
Selam kizlar
Kuzenim 2 ay önce doğum yapmisti, bu akşam gidicez bebek gormeye. Marttan beri kimseye gitmemistik heyecanlandim desem yalan olmaz. Bı tatlı yaptım giderken goturcem, bebeğe çeyrek, 5 yaşında bı kızı var ona da sırt çantası aldım görüp üzülmesin diye.
Ordan da annemde kalicaz bu gece yarın eşim nobetciymis akşama döneriz eve.
Baby kayinvalidenin piknikteki tavrı ayyyni eltim ay ben de pikniği sadece mangal için seviyorum yoksa ormanmis dogaymis gözüm gormuyo yemekten

Kızlar geçen ay saçıma ombre yaptırdım ancak saçlarımı banyodan sonra taramak imkansız hale geldi başına böyle bişey gelen var mı ne yapmalıyım sizce
Benim saclar ince telli dalgalı acayıp dolasıyor.
Boyadandır.
Gliss sıvı sac kremi kullanıyorm ben anca öyle acılıyor

Kızlar geçen ay saçıma ombre yaptırdım ancak saçlarımı banyodan sonra taramak imkansız hale geldi başına böyle bişey gelen var mı ne yapmalıyım sizce
Ben de çok yaptırdım ama ilk defa duydum böyle bir sorun, acaba saç maskesi falan yapsan iyi gelir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…