- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
Çok güzel bir kitapmış. Hemen ben de alayım. Severim böyle kitapları.@Mikan ın bana tavsiye ettiği,Öfke dansı kitabını okuyorm 2-3 gündür.
Daha basındayım ama resmn ben kitap.
Bikere herkesin duygusunu yükleniyorm.
Sürekli söyleniyorum ama yararsıx bir söylenme.
Kvdemlerle iliskimde araya kocamı sokmasaymısım belki insanlarla anlasacaktım senelerdir.
Ben hic onlara direk bisey demedim.
Hep kocama söylendim.
O da hep savunmaya gecti,ben daha cok söylendim,o daha cok savundu.
Sonuc birebir iletiismde belki anlasacaktık.
En basiti cocuguma bakıyorlar,hic söylenmeden.
İsteklerimi direk söylesem belki onları da yapacaklardı.
2.tüm duygular bende kısmı;misal kocama fırsat vermiyorm bazı duygularını bellli etmesine.
Misal birine kızdı,geldi bana anlattı.
Ben ondan daha cok celallenip saydırıyorm.
Adam sonunda konuyı bırakıp beni sakinlestirmeye calısıyor(bırak sanane yani)
Bu aslında biz olduk demekmis.
Ama tabiki insana zarar veren bisey.
Bütün duyguları neden ben yükleneyim?
Herkes yasasın kendi duygusunu.
İliskimizdeki maddi konularda da ben yükleniyorm.
Yapmasam adam mecbur yapacak.
Aydınlanıyorm suan
Hadi hayırlısı gızlarr
Tesekkürler tavsiyen icin Mikancım
Tamam tabi bu saatte yorum yaptığım için carpilmazsam bakarım
Bence doğru değişmek de karşılıklıdır bazen ama bu değişmek hep verici konuma getiriyorsa orada bir dur demek lazım. Çünkü bazı ilişkilere bakıyırum. Hep kadın verici fedakar ohh erkek relax. Bu şekli sevmiyorum ben.Bir de kocinin benden maddi durumunu saklamasının 2 sebebi olabilir kitaba göre
1.cidden beni önemsemiyor,kaale almıyor,gerek duymuyor(ki ben buna inanmıyprm)2.tam tersi.Sonuclarını göze alamıyor,önemli bir iliskiyi kaybederim diye korkuyır olabilirmis.
Bence 2.cünkü ben ögrensem borcu harcı var 1 hafta söylenirim.
Benden gizledin ,ben anama gidiyorm derim(gitmesem de derim)
Bunları göze alamıyor olabilir.
Ayh ben suclu cıkıuorm bu kitaba göre kız
Cünkü benim ilk 50 sayfada anladıgım sen degis,karsındakini degistirmeye calısma diyor kitap.
Sen degisirsn herkes degisir gibi.
Bilemeyrum dogru mu yorumluyorm kitabı aydınltın beni
Kesinlikle kavrama problemi var. Yapılarımız farklı.Ben onemsemedigini kesinlikle düşünmüyorum muhtemelen durumun ciddiyetini senin sabrını zorladığını kavrayamiyodur. Erkeklerde genel bı kavrama problemi var bence zaten
Bizde de durum öyle suratımı asınca hiç sorduğuna denk gelmedimBence böyledir, benim eşim de bişeye sürat asarsam sormuyo kendi hataliysa. Bı kere dayanamayıp sordum ya insan bı sormaz mı diye, sinirinin geçmesini bekliyorum dedigözümden ateş cikarmisimdir heralde öyle diyince
Kahveyi içmiş, fala bile bakıyor hanımmFincan atmak yasak mı?
Fal baktırıyo diye banlanır mıyım?
Kabartma tozu pastayı nasıl böyle kabartırr
Bilen varsa söylesin .
Falladdn yedi bütün haklarımı
Kızz değişim olarak hiçbir faydası olmasa da o an sakinleştirici olarak çok iyi benceKesinlikle kriz anında acıp okumalık kitap
Ben de istiyorummTamam tabi bu saatte yorum yaptığım için carpilmazsam bakarım
Benim arkadas yazin hic hali sermiyorIyi geceler kızlar bugun yoğun geçti kardeşime buluştuk öğleden sonra araya iki tane püsküllü yolluk aldim halimdan hem az kısa hem dar oldu daha fazla alan var açık daha iyi oldu paspas yaparken rahat oluyor geldik hazır mantı almıştık onu yaptim içli köfte kizarttim yedik kahve içtik içeri odanın hali örtüsünü serdik yeni aldiklarimi yikadim kurudu serdim kardeşim 7 gibi çıktı peşine icerinin camini siliyim derken oğlanın oda hariç sildim hepsini geçen hafta silmistim çok kirli değildi şükür mutfağın fayanslar gözüme çarptı görünen yerleri sildim derine inmeden dus aldim peşine yorulmusum
Makbulde indirim mi varmis canim.Makbule uğradık karışık çerez ve lokum aldim 11 tl fileye girdik çöp şiş 1 paket peynir pestil 2 tane çavdar ekmegi aç bitir salam ice tea nektarin yarim kg taze fasulye aldim 90 gitti yolluklar ikisi toplam 3 metreydi 160 aldim 10 taksit yaptırdım zaten taksitle aldığım yer
uuu beybi beybiTamam tabi bu saatte yorum yaptığım için carpilmazsam bakarım
Tespit gibi tespitBen onemsemedigini kesinlikle düşünmüyorum muhtemelen durumun ciddiyetini senin sabrını zorladığını kavrayamiyodur. Erkeklerde genel bı kavrama problemi var bence zaten
Ben de kısacıyımBacım hiç anlamam ama eller bakımlı ve ojeli ben en son ne zmn oje sürdüm hatırlamıyorum hep kısa kesiuoum tirnaklarimıda guzelmis rengi
Hey masallah agzına saglıkBı de içini bu kadar sıkma, her şey olacağına varır ortada o kadar bişey yok
Tartışma gibi bir şey olacak eeh dediğin anda ya da senin küçük bir cinnetinle diyim, ya araba ya da a harfli biyerde ev olacak. Anahtar gördüm ben de. Eşinin bir birikimi olabilir bu tarz bişey için o tartışmada cikacak
Annemin ismimde e varbabyloading87 bı yola niyet edip çıkmışsın, e harfli biri var seni destekleyeceğini düşünmüşsün sen başladıktan sonra ama bekledigin destek gelmemis. Birisi gözünü öyle korkutup sindirmis ki seni bu konuda bütün hevesini kırmış, resmen diliyle sokmuş yani. Ve sen yine bu e harfli kişi yüzünden bırakmıssin bu konuyu. Bı teyze var zayıf yüzlü çenesi biraz uzun, yanağında çenesine doğru ben var, kasları kalın ya da belirgin bu teyze çok üzülmüş senin bu durumuna öyle seni izliyo. Bu konudaki cabani sonlandırmak için hiç bir neden yok kimseye aldırma onun açık aslinda
Özel bir bankada çalışıyorumNe iş yapıyorsun? Keşke bizede izin verseler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?