Küçük Düşün Büyük Olsun!

Canim ben yakinda 45 olcam. Bu hayatda kendime cikardigim ders, dünyanin sorumlulugunu yükleme omuzlarina.
Sen bu yükü tasiya bilirsen, obirileride tasiya bilir.
Insanlarin üzerinden elimi cekince gördümki gayetde herkes kendi parasini kazana biliyormus, kendi sorununu kendide clze biliyormus. Bu es olsun, ailen olsun, dostun olsun hepsi icin gecerli. Cok yipranirsin yoksa bu hayatda. Ben nezaman akillandim? Kizim dogunca, ama yas 42 olmusdu. Sen benim gibi yillarini harcama

Sanırım en büyük takıntım eller.
Takıntılı bir sekilde el kremi sürüyorm.
Ocagıma incir agacı dikecek sekilde,eldiven masrafım var
Allah koruusun ev yansa eldivensiz dönüp temizlemem
Sadece hamileliğimde ilk 5 ay oje sürmedim.
5 ayın sonunda aa dedim ben oje sürcem dedim dra
(Ahh iste ne dertler var görün)

Ki benim genlerde var annem anneannem hic üzmezler kendilerini
Ben babaya cekmisim

Fincan atmak yasak mı?
Fal baktırıyo diye banlanır mıyım?
Kabartma tozu pastayı nasıl böyle kabartırr
Bilen varsa söylesin .
Falladdn yedi bütün haklarımı
Eller mühim ki gayet bakımlı bir taş hatun kisisi
leopar fincanini yidigimm.
(faldan anlamiyom bacim)

1.5 saat kadar yuruduk ekmek aldik geldik.
Kizin yagmurlugunu kapiyorum hem banyo yapti bugun hemde vurus falan aksam cadde hareketli oluyo ayyy cekistire cekistire acti ya.
Agladi falan
actikda sustu.
Kizin gozu etrafta duyamadi besbelli ruzgarlik varken.
Acinca sustu istemiyor kapattirmiyor.
Simdiden kararlarini kendi veriyor bu cimcime nappcoğzz bilmem.

Ayyy 1 haftadir disari cikmamistim insanlar sanki ustume ustume geldiler.
Surekli bunlar uzerime cikacak diye soylendim durdum.

Eve attik kendimizi kizi uyuttum meyve yedik.

pizzanin pesine islak kek yapmistim.
kahveyle ondan yedik.

Mideler yine corba oldu.
ipin ucunu kacirdim ya bu ara su hamurisini yine kesmem lazim

Fincanlar da kardesimin hediyesi
2018 aralık da yılbası hediyesi almıstı saolsn
Elller ellerr
Yalnız degilmisiz lelli
Ben de eldivensiz iş yapmam, günde elli kere krem sürerim. İşyerine kremciyi çıkmıştı adim.
Evde de öyleyim, her köşede el kremi şart
İnstada şey vardı bir kadının temiz olduğunu nerden anlarsınız, en ilgin cevap ellerdencanlarim seçilmişti.
Ben de o zaman yalnız olmadığım için sevinmiştim
Bakıyorum ben ellere inceliyorum yani. Hele birinin evine falan gittiysem elleri incelemden birşey yemem. Full makyaj gezip eller özellikle tırnaklar mukavva gibi olanlarin zaten hiç şansı yok

Kuzu enişte burayı okuyup kitabı atése vermese bari bu aydınlanma ona yaramiycak gibi

Fincan atmak yasak mı?
Fal baktırıyo diye banlanır mıyım?
Kabartma tozu pastayı nasıl böyle kabartırr
Bilen varsa söylesin .
Falladdn yedi bütün haklarımı
Bacım hiç anlamam ama eller bakımlı ve ojeli ben en son ne zmn oje sürdüm hatırlamıyorum hep kısa kesiuoum tirnaklarimıda guzelmis rengi

Iyi geceler kızlar bugun yoğun geçti kardeşime buluştuk öğleden sonra araya iki tane püsküllü yolluk aldim halimdan hem az kısa hem dar oldu daha fazla alan var açık daha iyi oldu paspas yaparken rahat oluyor geldik hazır mantı almıştık onu yaptim içli köfte kizarttim yedik kahve içtik içeri odanın hali örtüsünü serdik yeni aldiklarimi yikadim kurudu serdim kardeşim 7 gibi çıktı peşine icerinin camini siliyim derken oğlanın oda hariç sildim hepsini geçen hafta silmistim çok kirli değildi şükür mutfağın fayanslar gözüme çarptı görünen yerleri sildim derine inmeden dus aldim peşine yorulmusum

Makbule uğradık karışık çerez ve lokum aldim 11 tl fileye girdik çöp şiş 1 paket peynir pestil 2 tane çavdar ekmegi aç bitir salam ice tea nektarin yarim kg taze fasulye aldim 90 gitti yolluklar ikisi toplam 3 metreydi 160 aldim 10 taksit yaptırdım zaten taksitle aldığım yer

babyloading87 bı yola niyet edip çıkmışsın, e harfli biri var seni destekleyeceğini düşünmüşsün sen başladıktan sonra ama bekledigin destek gelmemis. Birisi gözünü öyle korkutup sindirmis ki seni bu konuda bütün hevesini kırmış, resmen diliyle sokmuş yani. Ve sen yine bu e harfli kişi yüzünden bırakmıssin bu konuyu. Bı teyze var zayıf yüzlü çenesi biraz uzun, yanağında çenesine doğru ben var, kasları kalın ya da belirgin bu teyze çok üzülmüş senin bu durumuna öyle seni izliyo. Bu konudaki cabani sonlandırmak için hiç bir neden yok kimseye aldırma onun açık aslinda

Bı de içini bu kadar sıkma, her şey olacağına varır ortada o kadar bişey yok
Tartışma gibi bir şey olacak eeh dediğin anda ya da senin küçük bir cinnetinle diyim, ya araba ya da a harfli biyerde ev olacak. Anahtar gördüm ben de. Eşinin bir birikimi olabilir bu tarz bişey için o tartışmada cikacak

Ben yaptırmıştım. Düz durdu ama çok uzun süre düz durmadı saçlarım canlandı kendine geldi. O anlamda iyi oldu. Saçımı her banyo sonrası çok iyi kurutmam gerekiyordu.

Allah kabul etsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…