k.v ondan maskeyle geziyodu belki kuzu.Kvdelerin karsı komsu poztif cıkmıs.
Kpder diyoki,e dün marketteydi ,halim yok flan demis kpder yaklasmadım diyo.
Hayır halin yok töbe töbe ne demeye markete cıkıyosn ya?!
Seslense bütün komsular alır ne lazımaa sal bi sepeet ,alıversinler.
Zaten kadınlar aksma kadr sokakta oturuyor ne cesit bi mahallle anlamadım senelerdir
Bile bile oraya buraya giden,is görenlere hakkımı helal etmiyorm ben artk!
Ölmezsin acından 1 gün beklesen test sonucunu
Anca aydınlanıyorBi de k.p yemek yolluyormus
Diyoki k.v hep hamurisi yapiyodu ya bende yapiyorum onlar alistigi icin aramasinlar diye diyo.
Bi de asure yapmis
Aiyy gunah mi cikariyo nedir tovbebismillah k.v (teyzenin) hakkina girdim diye vicdan azabi cekiyodur arkasindan belkim
Yok o görümcem talimat vermistir ondan geziyordurk.v ondan maskeyle geziyodu belki kuzu.
Hani korktu belki kendinden kizada bakiyo ya
Aynı şey başıma gelmişti ya geçen haftaKocam öglen karnıyarık yemis
Benim sabah kızarttıgım patlıcanlar elimde patladı
Attım difrize napam
Köz patlıcanla Ali Nazik yaptık
Dünden et sote ,az makarna vardı
Kvdem dolma verdi
Anam o da gün asırı dolma yapıyo
Köfteden sıkıldı zaar 40 sene sonra
Yemekler arttı bile .
Yarın öglen yeriz.
Karpız ekmk su aldırdım kociye
Yarın su söylenecek.
Ay bide bana avsar soda almıs göyaa mangolu
Seversin sen antim kuntin seyleri diyo
4.sodayı iciyo suan
Yemekte 2 tane icer beyim
Biriyle yemegin bitisini tutturamıyomus
Artk ne bogaz var adamda siz düsünün
Sağlık çalışanlarına ben de çok üzülüyorum. Yazık insanlara. Kendini düşünmüyorlar en azından onları düşünse insanlar Ama yok.Valla ben iyice bıktım bizim arkadas grubunun kafa gitti.koca kişisini hala göremiyorum ve en kötüsü geçiren kişiler yeniden geçiriyor sonu yok gibi bu kabusun
Eline sağlıkKızlar iyi geceler
Kızı uyuturken önce kitap okumamı istedi bugün en az 20 defa okumuşumdur. sonra hemen size koştum.kız uyudu kociş de içeride sızdı.
sizden sonra köfte yoğurdum.Birazını attım buzluğa. Kıza ayırdım akşam yemeği için.
kız uyanınca yemek yedirdim.
sonra giriştik birlikte açma yapmaya. Lellinin tarifini yaptım çok güzel oldu. Tavsiye ederim. Akşama açma gözleme çay götürdük. Eşime saydım bunları yeriz dedi. Sonra onlar dondurma yedi. Yarına Yemek dolapta çorba ve et var.Açmalardan yarın işe giderken koyarım.
mutfağı bile tam toparlayamadım. Biraz sonra girişeceğim.Sonra da biraz kitap okumaya niyetim var. Eki Görüntüle 2683390
İnsanlar karısını cocugunu annesini babasını düşünmüyor ya bu sürecte anladım ben.her yere girip cıkıp yaslı anne babanın evine gidenler var saka gibi.hayır anlamadığım herkes hafif geçireceğine o kadar emin ki 30 lu yaslarda kronik hastalığı olmadan yoğun bakıma giren hayatını kaybedenler var.nasıl eminsin yani kendinden .biz elimizden geleni yapalım takdir AllahtanSağlık çalışanlarına ben de çok üzülüyorum. Yazık insanlara. Kendini düşünmüyorlar en azından onları düşünse insanlar Ama yok.
Bugün27 yaşında yeni doğum yapmış birisi öldüİnsanlar karısını cocugunu annesini babasını düşünmüyor ya bu sürecte anladım ben.her yere girip cıkıp yaslı anne babanın evine gidenler var saka gibi.hayır anlamadığım herkes hafif geçireceğine o kadar emin ki 30 lu yaslarda kronik hastalığı olmadan yoğun bakıma giren hayatını kaybedenler var.nasıl eminsin yani kendinden .biz elimizden geleni yapalım takdir Allahtan
Açma günümüz kutlu olsun
Kalana da zor gidene de zor.Allah sağlıkla sınamasın inşallahBugün27 yaşında yeni doğum yapmış birisi öldü
Yaşa bakmıyor
Valla aynı canim simdi o çocuklar nolcak dusundum durdum benle ablam geldi aklıma bizim 6 yaş var aramızda ablam 9 ben 3 yokmusum daha annem vefat ettiğinde çok aglamisiz annemle ilgili net hatırladığım şey cenazesiydi ablam annemin terliklerini kucagindan birakmiyormis kimse giymesin diye teyzem diyor hic aklimdan çıkmiyor o haliniz diye rabbim sabir versin geride kalanlarinaBöyle durumlarda çocuğu olana daha çok üzülüyorum. Allah hiçbirimizin evladını bizsiz bırakmasın. Daha yaşları çok küçükmüş.
Mor olani begenmedim ama suan tamda çerez ve mangolu olandan iciyordumKocam öglen karnıyarık yemis
Benim sabah kızarttıgım patlıcanlar elimde patladı
Attım difrize napam
Köz patlıcanla Ali Nazik yaptık
Dünden et sote ,az makarna vardı
Kvdem dolma verdi
Anam o da gün asırı dolma yapıyo
Köfteden sıkıldı zaar 40 sene sonra
Yemekler arttı bile .
Yarın öglen yeriz.
Karpız ekmk su aldırdım kociye
Yarın su söylenecek.
Ay bide bana avsar soda almıs göyaa mangolu
Seversin sen antim kuntin seyleri diyo
4.sodayı iciyo suan
Yemekte 2 tane icer beyim
Biriyle yemegin bitisini tutturamıyomus
Artk ne bogaz var adamda siz düsünün
Bencede bu kadar zaman somurduler baktilar hep bana olmuyor huyuna gitmeye çalışıyor yanlız kalmim diyeAnca aydınlanıyor
Toplumda hep bana yapınca yanlız kalıncağını anladı
Maşallah azimli anne Allah zihin açıklığı versin yavrunaSelam kızlar
Şuraya Yorgun bir anne bırakıyorum
Bugün biraz yoğun geçti
Ben hem dersine kulak verdim hem evde biraz temizlik yaptım
Sonra ders yaptık tekrar sayılar ile ilgili
Biraz da İngilizce pratik
Açma istedi dün ki tepsi bitti
Üç tane yedi
İki poaça bir de açma
Geldi gitti yedi
Yarına çamaşır yıkayacağım ve ütüm var
Yemeğim de var
Dersi de dinleyeceğim
Bakalım nasıl olacak
Bugün oturtma yaptım yarına da kaldı
Ütünün içinden çıkarsam ödül isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?