kafama koyduysam affetmem yaparim.
kimseyi tanimiyorum sadece guvenlige ayirdim esim ve oglan sevmiyolar
Eki Görüntüle 2684034
süs ve kart eksik evetellerine sağlık canım, Allah kabul etsin.
harika görünüyor, en sevdiğim kararmayan kıvamlı aşure
eee kartlarını göremedim
Allah sifa versin asiri korkmaya basladim yaKızlar ya bir tanıdık dogum yapmısti yeni ikizlere covid kapmışlar.cok kötü oldum zaten prematüre diye ne badireler atlattık cok üzülüyorum herkes şifayla atlatsın artık
Kiz as ermedim ben boyleoooooo bacım ellerine sağlık
Döktürmüşsün kuzum
Benimde gozum onlardaGood morning güzeller
İlk derse girdi çıktı birazdan ikinci dersimiz
Ben bir kahve içtim fox haberleri izlemek en sevdiğim
2. Dersten sonra sucuklu salçalı yumurta yapacağımçok seviyor oğluş
Çamaşır topladım ütüleri seçtim
Şimdi yine çamaşır atacağım
Kayınpedere msj attım yumurtamız bitmiş birde fıstık tozu istedim
Ben çıkamıyorum evde bitmiş
O gelince oğlanın başına bırakıp bim e gideceğim
Un bitti
Haş haş
Üçgen kesimli yufka
Aç bitir Ekici örümcek peynir
Onların alıp geleceğim
Ortalığı yine çekerim
Şu robotu kafaya koydum alacağım
Ama hangisini almam gerek bilmiyorum
Onun için değer
Evde dolansın dip köşede normal makinayı açarım
Benim eşim de vermez kızını. Kızları kıymetli paşalarınfit hatun napcan
Bende esimin yaninda diyorum ki evlenme kizim elin adamiylami ugrascan yemek yap arkasini topla gez toz calis kazan ye diyorum.
Esimde evlenmesin tabi diyo
ulen dedim siz evlenin kizlarinizi evermeyin
Bebeklerde sıkıntı olmuyor pek hele seninki anne sütü gibi bir nimet alıyor.benim korkum prematüre olmaları daha cok akciğer gelişimini tamamlamamıstı dogduklarında.Allah sifa versin asiri korkmaya basladim ya
Aynı beni anlatmışsın. Ev almak da planlarımdaydı. Bana eşimin teyzesi kardeşi hadi çocuk yapın yapın daha ikinciyi yapacaksınız yaşınız gidiyor deyip durdular. Ben de ev almadan istemem demiştim. 2011 Ekim de evi aldık. 2013 başında çocuğa karar verdik. Hep kasım ayında doğsun istiyordum. 2013 şubat ayını hedef almıştımSen benim kafadansın gülüm
30 dan önce evlenmem diyordum 27 de evlendim
Çocuk için aceleci davranmadım ,biraz gezdik ,yedik içtik .
Yerli turiste çıkmıştı adımız
Dedim ki ev almadan çocuk yapmayacağım
2012 Nisan da evi aldık 2013 Nisan da hamileydim
Hep konut kredisi bitince ,okul ödemesi Başlar diye düşünüyordum ve rabbim hayal ettiğim gibi sırada verdi.
Ne kadar şükretsem ne kadar dua etsem ne kadar kapısına gelsem ve sığınsam az. Allah gönülden istenileni veriyor
Eline sağlık afiyet olsun canım. Sen yaparsın valla maşallah hamarat hatunsunkafama koyduysam affetmem yaparim.
kimseyi tanimiyorum sadece guvenlige ayirdim esim ve oglan sevmiyolar
Eki Görüntüle 2684034
Allah acil şifalar versin. Hergün bir covid haberi alıyoruz. Bir çaresi bulunsbilseydiKızlar ya bir tanıdık dogum yapmısti yeni ikizlere covid kapmışlar.cok kötü oldum zaten prematüre diye ne badireler atlattık cok üzülüyorum herkes şifayla atlatsın artık
Eline sağlık afiyet olsun canım. Sen yaparsın valla maşallah hamarat hatunsun
Ben senin yaptığını daha başarılı buldum,
he valla burası hem tasarruf topigi gunah bi kere ziyanBen senin yaptığını daha başarılı buldum,
çubuk tarçınla süsleme mi olur
hiç mi masterchef izlememişler yenmeyecek birşey tabağa konmaz
çubuk tarçınmı kemirecekler aşureden önce
kisin taytlar iyi oluyo ben sadece 1 tane hamile pant ve esofmani almistim (pant gerek bile yokmus giymedim desem yeri belki 2 defa)Selam kızlar
2 gündür saat 12 1 oldu mu ellerim titremeye zangirdamaya başlıyor dün tansiyonumu ölçtüm 10 a 6 çıktı bugün yanıma leblebi meyve filan aldım
Midem de fena yanıyor bi de 2 kilo aldım pantolonlar sıkmaya başladı yeni kıyafet alasim yok zaten kilo almaya devam etcem alsam da çok giyemicem ay ne yapcam bilemedim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?