Küçük Düşün Büyük Olsun!

Dedem pers. ameliyat olcakmis gozunden
haftasonu gidip gorelim diyorum ama tirsiyorum.
Neticede hastanede kalir 1 gece falan hastane ortaminda olcak
Alya olmasa neysede Alyos isin icinde olunca beni basiyolar
Teyzemde sehir disinda tatildeydi o da gelecek gitmesek olmaz bakalim netcez

Benimde gozum onlarda
Esime dedim tasinalim alicam taksitle

fit hatun napcan

Bende esimin yaninda diyorum ki evlenme kizim elin adamiylami ugrascan yemek yap arkasini topla gez toz calis kazan ye diyorum.
Esimde evlenmesin tabi diyo
ulen dedim siz evlenin kizlarinizi evermeyin
Benim eşim de vermez kızını. Kızları kıymetli paşaların

Aynı beni anlatmışsın. Ev almak da planlarımdaydı. Bana eşimin teyzesi kardeşi hadi çocuk yapın yapın daha ikinciyi yapacaksınız yaşınız gidiyor deyip durdular. Ben de ev almadan istemem demiştim. 2011 Ekim de evi aldık. 2013 başında çocuğa karar verdik. Hep kasım ayında doğsun istiyordum. 2013 şubat ayını hedef almıştım kasımda doğsun diye. Ne de hesapçıymışım ablam da demişti bu işler hesap kitapla olmaz. Ama oldu şükür bir şekilde oluyormuş kızım kasım doğumlu Evimiz 1+1 di. 2016 eylülde borcu bitti. Bu evi aldık. Rahata kavuştuk. Kızım geldi. Allah herşeyi öyle bir düzen içinde yaratmışki ben de hep diyorum ne kadar şükür etsem az.

Kızlar ya bir tanıdık dogum yapmısti yeni ikizlere covid kapmışlar.cok kötü oldum zaten prematüre diye ne badireler atlattık cok üzülüyorum herkes şifayla atlatsın artık
Allah acil şifalar versin. Hergün bir covid haberi alıyoruz. Bir çaresi bulunsbilseydi

Selam kızlar
2 gündür saat 12 1 oldu mu ellerim titremeye zangirdamaya başlıyor dün tansiyonumu ölçtüm 10 a 6 çıktı bugün yanıma leblebi meyve filan aldım
Midem de fena yanıyor bi de 2 kilo aldım pantolonlar sıkmaya başladı yeni kıyafet alasim yok zaten kilo almaya devam etcem alsam da çok giyemicem ay ne yapcam bilemedim ya

Ben senin yaptığını daha başarılı buldum,
çubuk tarçınla süsleme mi olur
hiç mi masterchef izlememişler yenmeyecek birşey tabağa konmaz
çubuk tarçınmı kemirecekler aşureden önce
he valla burası hem tasarruf topigi gunah bi kere ziyan

kisin taytlar iyi oluyo ben sadece 1 tane hamile pant ve esofmani almistim (pant gerek bile yokmus giymedim desem yeri belki 2 defa)
elbiselerim vardi kislik belden kilos onlari giydim muayine zamanlari evde tayt esofman.

pilavi yapim bari dedim kiz uyudu diye suyunu zor verdim bir ciglik bir aglamalar valla suyunuda cekmisti yakmadan yine zor yetistim.
Netcük boyle bilmem.
Oglan derste 4 de bitcekmis ben daha yemek yapamadim
Dizmeyi yapicam tek tek kizartmam sonra firina vermem icap ediyo nasil yapcam mechul
salla beni diyo henfendi besik basinda bebek eyliyore

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…